Hair Care: Το νέο έλαιο Moroccanoil Treatment Purple.

 

Η Moroccanoil παρουσίαζει μια νέα φόρμουλα που διορθώνει το χρώμα των μαλλιών και καταπολεμά τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους, ενώ παράλληλα θρέφει την τρίχα.

 

Με ειδικά διαμορφωμένη φόρμουλα για τις ανάγκες των ξανθών, ξανοιγμένων και γκρίζων μαλλιών, το έλαιο Moroccanoil Treatment Purple περιέχει μωβ χρωστικές, για να αναδεικνύει τους ψυχρούς τόνους και να εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η πλούσια αλλά ανάλαφρη φόρμουλά του, απορροφάται άμεσα από την τρίχα, βελτιώνει τη διαχειρισιμότητα, ενισχύει τη λάμψη και χαρίζει λεία και απαλά μαλλιά.

 

 


«Το έλαιο Moroccanoil Treatment αποτέλεσε τον καταλύτη την επιτυχία του brand μας πολλά χρόνια πριν και είμαστε πανευτυχείς που ενδυναμώνουμε την κληρονομιά αυτού του εμβληματικού προϊόντος με το νέο έλαιο Moroccanoil Treatment Purple,” λέει η συνιδρύτρια της Moroccanoil, Carmen Tal. Κατανοώντας τη σημασία του να φροντίζουμε τα μαλλιά μας μεταξύ των ραντεβού μας στο κομμωτήριο, χαιρόμαστε που αυτό το νέο έλαιο διευρύνει και την σειρά προϊόντων Purple Collection, η οποία είναι σχεδιασμένη να προστατεύει και να ενισχύει το χρώμα επιμηκύνοντας τη διάρκειά του

 

 

 

Αυτά είναι ταβασικά συστατικά της φόρμουλας:

 

Έλαιο Argan: οι βαθιές ρίζες και τα μικρά φύλλα του δέντρου Αrgan τού επιτρέπουν να αντιστέκεται στους ξηρούς ανέμους και την απώλεια νερού, με αποτέλεσμα ο καρπός του να διαθέτει ένα εξαιρετικά πλούσιο σε έλαια προφίλ. Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε, το έλαιο Argan συνιστά ένα πανάρχαιο μυστικό ομορφιάς με πολλές χρήσεις, καθώς προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα σε μαλλιά, δέρμα και νύχια.

Εκχύλισμα Λιναρόσπορου: Αποτελεί μια καλή πηγή άλφα-λινολενικού οξέος, ενός ακόμη απαραίτητου λιπαρού οξέος που βοηθά τα μαλλιά να φαίνονται και να είναι πιο υγιή.

Μωβ Χρωστικές: εξουδετερώνουν τους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, ενώ ενισχύουν και το χρώμα και το οπτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα παιχνίδισμα στο βάθος και τη διάσταση του χρώματος προσδίδοντάς του φυσική λάμψη.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Κάντε styling ως συνήθως. Χρησιμοποιήστε το 2–3 φορές την εβδομάδα ή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα, χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το Moroccanoil Blonde Perfecting Shampoo και Conditioner.

 

 

 

Στη σειρά Moroccanoil Treatment Purple θα βρείτε επίσης σαμπουάν και conditioner. Το ΝΕΟ έλαιο Moroccanoil Treatment Purple είναι διαθέσιμο για αγορά, μαζί με την πλήρη σειρά προϊόντων Moroccanoil, στο Moroccanoil.com και σε επιλεγμένα κομμωτήρια και spa.

 

 

6 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον το νέο έλαιο Moroccan για τα μαλλιά και η διάθεσή του σε σαμπουάν, κοντισιονερ & λαδακι. Θα το δοκιμάσω & για να δω πως είναι & γιατί τα μαλλιά μου χρειάζονται extra ενυδάτωση με το τέλος των μπάνιων στην θάλασσα.
    xx

  2. Δεν έχω στα άμεσα σχέδιά μου την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μου, οπότε θα παραμείνω με το κλασσικό Moroccanoil.
    Μουτςς

  3. Επειδή χρησιμοποιω ανελλιπώς purple shampoo, conditioners, masks, θα μπω στο site να τσεκάρω και το purple oil, νομίζω ότι θα ενταχθεί κ αυτό στη μωβ σειρά μου

  4. Bγάλτε και κάτι για μοβ/δαμασκηνι αποχρώσεις εκει στην Moroccanoil.

  5. Δεν τα βάφω τα τελευταία χρόνια, τα έχω αφήσει στο φυσικό τους μετά από όλα τα χρώματα που έχουν περάσει τα μαλλιά μου.. θα ήθελα κ ένα post με προτάσεις προϊόντων κ tips για εμάς με φυσικά μαλλιά κ πώς θα τα μακρυνουμε!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.