Korean Beauty: Review για την μάρκα Medi-Peel (και οι αμπούλες που δοκίμασα)

 

Και αφού η Τζούλια πλέον με ονομάζει “Korean Queen” , θα έχετε ήδη καταλάβει από τον τίτλο ότι σήμερα θα σας μιλήσω για άλλη μια Korean Beauty μάρκα που δοκίμασα πρόσφατα  -την Medi-Peel και από την οποία λάτρεψα τις αντιγηραντικές αμπούλες , για τις οποίες θα σας μιλήσω παρακάτω.

 

Πρώτα όμως λίγα λόγια για τη μάρκα.

 

Medipeel

 

Η Medi-Peel είναι  άλλη μια νοτιοκορεάτικη μάρκα με αποτελεσματικά προϊόντα της που βοηθούν στην καταπολέμηση διαφόρων δερματικών προβλημάτων όπως ακμή, μελάγχρωση, ρυτίδες κ.λπ. Η MediPeel δημιουργεί προϊόντα χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία και συστατικά υψηλής ποιότητας για να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Με πρωτοποριακές  συνθέσεις που χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία στην παραγωγή, καθώς και με τη χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εκχυλισμάτων υπερ φρούτων και φυσικών ελαίων.

 

Έχει αφιερωθεί στην έρευνα τεχνολογιών για τη βελτίωση του δέρματος και έχει καταφέρει να έχει πατέντες για τα Cera PEP Cytosis, Mela W2X και Lipo Repair. Με αυτές τις τεχνολογίες αλλά και με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς έχει κερδίσει δερματολογικές κλινικές, κέντρα αισθητικής και πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Η Medi-peel Bakuchiol Miracle Firming Ampoule είναι μια αντιγηραντική αμπούλα με εκχύλισμα bakuchiol που βοηθά στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας, λειαίνει τις ρυτίδες, αυξάνει την ελαστικότητα και καταπραΰνει το δέρμα. Αποκαθιστά τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου, δίνει έντονο αποτέλεσμα λιποπλήρωσης, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα, αποτρέπει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης (Τα τελευταία χρόνια, οι έρευνες δείχνουν ότι η γλυκοζυλίωση είναι μια από τις κύριες αιτίες γήρανσης του δέρματος) απομακρύνει τις τοξίνες και  εξομαλύνει τον τόνο.

 

 

Ο ορός έχει λεπτόρευστη γαλακτώδη υφή, προσφέρει μια αίσθηση ενυδάτωσης και θρέψης στο δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή.  Συνιστάται ιδιαίτερα για δέρματα με τάση για ξηρότητα και αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Περιέχει Bakuchiol 100 ppm που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου τύπου I, III και IV.

 

 

 

 

 

Η Μedipeel Firming Ampoule είναι για μένα μια  βόμβα ομορφιάς κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για ευαίσθητο δέρμα  και δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητα του.

 

Δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει αλλεργιογόνα, αλκοόλ, θειικά άλατα, parabens και επιβλαβή συστατικά. Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα για να δείτε μόνες σας τη διαφορά στο δέρμα σας.

 

 

 

 

 

 

Kαλό beautiful μήνα bb girls!

 

SofiaT

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα Σοφία, ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο . Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την medipeel και κυρίως για το esence PEPTIDE 9 VOLUME ALL IN ONE, δεν ξέρω αν έχει άποψη, θα ήθελα να δοκιμάσω και τις αμπούλες. Καλό μήνα!

  2. Καλό μήνα σε όλους με υγεία!! Εγώ γενικά έχω ακούσει θετικα reviews για τα κορεάτικα προϊόντα και διαβάζοντας τώρα το άρθρο της Σοφίας, θα ήθελα να δοκιμάσω τις αμπούλες, τα βρίσκουμε σε φυσικό κατάστημα ή μόνο διαδίκτυακα;

  3. Καλημέρα και καλό μήνα
    Χαίρομαι που σας άρεσε το άρθρο!!
    @Maryl εγώ τα βρίσκω κυρίως μέσω διαδικτύου γιατί έχουν καλύτερες προσφορές.
    @ΒΑΙΑ Βέβαια και γνωρίζω το συγκεκριμένο essence PEPTIDE 9 VOLUME ALL IN ONE λογικά είναι στις επόμενες αγορές μου.Οταν το δοκιμάσω ιθα σας γράψω για την άποψη μου

  4. Ενδιαφέροντα προϊόντα! Καλό μήνα bb girls!

  5. Καλό μήνα!! Εκπληκτικά τα κορεάτικα καλλυντικά. Έχω δοκιμάσει διάφορα και ήταν όλα ένα κι ένα . Και η μάσκα που είχες προτείνει σε παλαιότερο post ( torrigen) @SofiaT ήταν super. Ορο δεν έχω πάρει ακόμη, και χαίρομαι που διάβασα αναλυτικά την πρόταση σου.
    xx

  6. Ευχαριστουμε την Σοφία για το review….Η αμπούλα άκρως ενδιαφέρουσα…. Καλόν μήνα, bb girls.
    Και μην ξεχνάμε …Οκτώβρης ,μήνας πρόληψης!! 🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️

  7. Καλό μήνα bbgirls! Πολύ ενδιαφέρον άρθρο ευχαριστούμε SofiaT θέλω κ εγώ επιτέλους να δοκιμάσω κάποιο κορεάτικο προϊόν, θα κοιτάξω την συγκεκριμένη μάρκα να δω τι έχει..

  8. @sofia Marga χαίρομαι πολυ που σου άρεσε η Torriden!!
    @Celia ναι η αμπούλα της medi peel αξίζει να την δοκιμάσεις.
    @Τζενη Κασαπιδου η συγκεκριμένη μάρκα έχει πολλά αξιόλογα προϊόντα.Εχω βάλει στην λίστα να δοκιμάσω και άλλα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.