Nέα προιόντα μακιγιάζ με …Star Quality από την Mon Rêve.

 

Τρία νέα προιόντα μακιγιάζ, highlighter, lip oil και  ένα multi use glitter gel για εκτυφλωτική και απόλυτη λάμψη, παρουσιάζει για τη νέα σεζόν η  Mon Rêve.

 

H αρχή γίνεται με το νέο STELLAR Powder Highlighter που δίνει την ακτινοβολία ενός υγρού highlighter και την ευκολία χρήσης της πούδρας.

 

 

 

 

Με ενυδατική σύνθεση, το STELLAR Powder Highlighter αντανακλά το φως δημιουργώντας ένα «αστρικό» αποτέλεσμα στη στιγμή. Η απαλή, μεταξένια του υφή αγκαλιάζει ομοιόμορφα την επιδερμίδα και σου επιτρέπει να προσαρμόσεις την ένταση της λάμψης, δημιουργώντας από ένα διακριτικό περλέ μέχρι ένα πιο εκθαμβωτικό φινίρισμα, είτε το εφαρμόσεις στα ζυγωματικά, το κόκκαλο των φρυδιών, τη ράχη της μύτης, το άνω χείλος, ή ακόμη και στο σώμα.

 

 

 

 

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, παραμένει σταθερό χωρίς να αλλοιώνεται, ενώ η sleek, λεπτή συσκευασία του με μαγνητικό κλείσιμο και ενσωματωμένο καθρέφτη, το καθιστά ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου. Διατίθεται σε 4 κολακευτικές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

H νέα σειρά STARFLAKE της Mon Rêve περιλαμβάνει το ενυδατικό Lip Oil και το πολυχρηστικό Glitter Gel.

 

 

 

 

STAFLAKE Lip Oil

 

Το Lip Oil της σειράς STARFLAKE έρχεται για να ενυδατώσει και να περιποιηθεί τα χείλη όπως ένα balm, αλλά και να τους χαρίσει την υγρή λάμψη του gloss. Διατηρεί ανάλαφρα τα χείλη, χωρίς να κολλάει, ενώ το πρωτοποριακό flat πινέλο σιλικόνης κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι. Eίναι ιδανικό για να το εφαρμόζεις κατευθείαν στα χείλη ή πάνω από το κραγιόν όταν θέλεις να προσθέσεις ένα boost ενυδάτωσης και super λάμψης.

 

 

 

 

 

STAFLAKE Glitter Gel

 

 

Το Glitter Gel πολλαπλών χρήσεων της σειράς STARFLAKE είναι το απόλυτο προϊόν λάμψης που χρειάζεσαι για ένα εντυπωσιακό multi-chrome αποτέλεσμα. Με δροσερή, ανάλαφρη water-based σύνθεση, εφαρμόζεται πολύ εύκολα, είτε ταμποναριστά είτε με πινέλο, και σταθεροποιείται για ώρες χωρίς της χρήση κόλλας. Πολυχρηστικό, μπορείς να το εφαρμόσεις σε μάτια, πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, είτε μόνο του για πιο «διακριτικό» εφέ, είτε πάνω από σκιά, κραγιόν ή ρουζ για extra sparkle!

 

 

 

Οι αποχρώσεις της σειράς STARFLAKE αντανακλούν το φως και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο πρισματικό εφέ μεγάλης διάρκειας.

 

 

Αποχρώσεις STARFLAKE Lip Oil No.01 Fairy Spell | No.02 Magic Lake | No.03 Mystic Dream | No.04 Candy Love

Αποχρώσεις STARFLAKE Glitter Gel No.01 Mermaid | No.02 Honeymoon | No.03 Sand Dune | No.04 Firefly | No.05 Diamond

 

 

(btw, το Wonder Bar Color Revealing Stick της Mon Rêve, ήταν το προιόν μακιγιάζ που δεν αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι, oύτε καν στην παραλία για ένα γρήγορο touch up. Αγαπημένη μου απόχρωση η πράσινη.)

 

 

7 Σχόλια
  1. Το υπέροχο highlighter Stellar της Mon Reve πόσο πολύ μου άρεσε! Η απόχρωση sunset νομίζω ότι είναι ιδανική που προσφέρει διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Και η συσκευασία του τέλεια! Στα συν του brand Mon Reve: value for money!
    xx

  2. Πολύ ωραία ιδέα το powder Highlighter της Stellar, αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω!

  3. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Mon Reve η οποία έχει γίνει top σε σύντομο διάστημα.. Η Powder Highlighter στην απόχρωση sunset για μένα!!

  4. Πόσο υπέροχο αυτο το brand! Πόσο value for money! Μόλις τα είδα τις τελευταίες μέρες, τα λιγουρεύτηκα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.