BERSHKA: H capsule collection “Generation Bershka” με δυναμικά, τολμηρά αλλά και ευκολοφόρετα outfit.

 

 

Η  δεύτερη σειρά GENERATION BERSHKA,  παρουσιάζει μια πιο τολμηρή εκδοχή εξευρευνόντας μια πιο “dark” τάση.

 

Η χρωματική παλέτα κυριαρχείται από το μαύρο με λεπτές πινελιές λευκού,  με oversized γραμμές, έντονους δομημένους ώμους και μοντέρνες λεπτομέρειες όπως τα balloon παντελόνια. Τα τρουξ και το δέρμα συνδυάζονται με πρωτότυπο τρόπο με απαλές λεπτομέρειες από fake fur, δημιουργώντας ένα δυναμικό αλλά άνετο στυλ. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ δημιουργούν απρόσμενα layering: κορσέδες πάνω από πουλόβερ και φορέματα πάνω από παντελόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αυτό το mix-and-match concept το layering και οι υφές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με υφάσματα που κυμαίνονται από ελαφριές διαφάνειες μέχρι κερωμένα και ξεπλυμένα φινιρίσματα, δίνοντας στα ρούχα μια αίσθηση ιστορίας. Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία που επαναπροσδιορίζουν ακόμα και τα πιο μίνιμαλ κομμάτια: εμφανείς ραφές, διακοσμητικά piercing και maxi τσέπες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για φέτος το φθινόπωρο 2024 η GENERATION BERSHKA,  προτείνει να παίξουμε με  layers, σιλουέτες και υφές.

 

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα BERSHKA.

 

 

8 Σχόλια
  1. Τα Bershka παλαιότερα ήταν η πρώτη μου επιλογή, πάντα φρόντιζα να έχω αρκετά κομμάτια, τώρα είμαι πιο πολύ Zara αλλά σίγουρα θα βρω κάποια κομμάτια και απο εκεί..

  2. Είμαι υπέρμαχος της πρακτικότητας σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και με αυτή τη ματιά βρίσκω τέλειες τις μπότες. Εκτός από το στυλιστικό σκοπό εξυπηρετούν και τον πρακτικό γιατί μπορείς άνετα αντί να κουβαλάς δέκα τσάντες και σακούλες απλά να γεμίσεις τις μπότες σου! (Τώρα που το σκέφτομαι καλύπτουν και τον οικολογικό) Επίσης παρατηρώ επιστροφή του trend να φοράς το βρακί πάνω από το παντελόνι σου που, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρώτος λάνσαρε ο Σούπερμαν.(Δεν βλέπω να πηγαίνει καλά αυτό) Με τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά οκ. Θα περάσει κι αυτό, όλα περνάνε.
    Μουτςς

  3. Αν και βρήκα την κολεξιόν αρκετά ροκ για μένα, μου αρέσει πολύ η ιδέα της φωτογράφησης με το τόξο. Ξεχώρισα το την μαύρη ολόσωμη φόρμα της πρώτης φωτογραφίας και το λευκό χνουδωτό κορμάκι της τρίτης φωτογραφίας, με τις εντυπωσιακές ζώνες, τα οποία τα θεωρώ κομμάτια μπαλαντέρ.
    xx

  4. @litsa ::, 🤣🤣 μετά από αυτό ξέχασα κ τι ήθελα να γράψω! Πάντως τα Bershka είναι η πρώτη προτίμηση της μικρής μου κόρης

  5. χαχα το σχόλιο για τις μπότες της @LITSA STRANTZALI όλα τα λεφτά!Και πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω οτι δεν μου αρέσουν οι μπότες!χαχα.Νεανικά ωραία ντυσίματα κατά τα άλλα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.