To επίσημο οpening για το ανακαινισμένο GB Roof Garden Restaurant.

 

 

 

Μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, με την ομορφότερη θέα της Αθήνας με εκλεπτυσμένες γεύσεις και ανανεωμένο στυλ στην κορυφή του  Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

 

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο GB Roof Garden Restaurant, στην κορυφή του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, πραγματοποίησε το επίσημο opening με μια ξεχωριστή εκδήλωση για δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό Bar8 του εστιατορίου. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον ανανεωμένο χώρο, την υπέροχη ατμόσφαιρα και να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο εντυπωσιακός επανασχεδιασμός του GB Roof Garden, τον οποίο ανέλαβε το βραβευμένο βρετανικό γραφείο Goddard Littlefair, αποπνέει μία κομψότητα που γοητεύει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή. Στη νέα επιβλητική σάλα κυριαρχούν φυσικά υλικά, όπως το λευκό μάρμαρο και το ξύλο, τα οποία σχεδιαστικά προσδίδουν βάθος στο χώρο διατηρώντας την αυθεντικότητά του και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του εστιατορίου, τη μαγευτική του θέα στην Ακρόπολη.

 

 

 

 

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι νέες στολές του προσωπικού του εστιατορίου, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον διάσημο ελληνικό οίκο μόδας Zeus n Dione.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο live food station, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους με τις fusion γεύσεις του Bar Bites menu, που έχουν γίνει αγαπημένες επιλογές για τους επισκέπτες του Bar8. Τα απολαυστικά κοκτέιλ από τους bartender, μαζί με την υπέροχη θέα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη όμορφες αναμνήσεις στην καρδιά της Αθήνας.

 

 

 

 

 

Το GB Roof Garden, πλέον πιο όμορφο από ποτέ, παραμένει σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Από τη μαγευτική θέα προς την Ακρόπολη μέχρι το εξαιρετικό “fine comfort” μενού, το GB Roof Garden προσφέρει μια ολιστική εμπειρία, όπου η  γαστρονομία και η διαχρονική κομψότητα συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία.

 

 

6 Σχόλια
  1. Με τέτοια θέα που σου κόβει την ανάσα υπάρχει κανείς που να πρόσεξε όλα τα υπόλοιπα?
    Μουτςς

  2. Αχ, αυτή η θέα…! Όνειρο η Αθήνα από εκεί!
    xx

  3. Εκπληκτικη θέα, εκπληκτικες φώτο!! Οπότε βρίσκομαι σε rooftop στην Αθήνα και βλέπω την Ακρόπολη νιώθω μια ευφορία μέσα μου, είναι αυτη η ενέργεια της πιστεύω..

  4. Τι θέα είναι αυτή οεο?? Πολύ ωραίος χώρος!! Όσες έχετε την ευκαιρία να πάτε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.