OPI: η νέα συλλογή “Metallic Mega Mix” με έμπνευση από Υ2Κ

 

 

 

Νομίζω ο πιο γρήγορος τρόπος για να καταλάβουμε ότι διανύουμε μια νέα σεζόν (μιλάω για όσες είμαστε στην Αθήνα και τον Νότο-γιατί για τα κορίτσια μας στο Βορρά, μια χαρά υπάρχουν ακόμα εποχές…) είναι μια αλλαγή στο χρώμα του μανικιούρ μας.

 

Μπαίνοντας  λοιπόν στο φθινόπωρο, η OPI ανακοινώνει τη μεγαλύτερη σειρά από metallic αποχρώσεις έως σήμερα, δύο ζωηρές παλέτες που περιλαμβάνουν 21 αποχρώσεις στο σύνολο. Η σειρά Metallic Mega Mix είναι εμπνευσμένη από τις τάσεις και την pop κουλτούρα των ’90s και early 2000s αναμειγμένα με διαστημική και φουτουριστική αισθητική.

 

 

 

 

Από τις millennium μπλε αποχρώσεις (Y2Slay, MillenniYUM) μέχρι και τα πλούσια νοσταλγικά κόκκινα (Cyber Cherry on Top, CD Rom-antic, DeJa RoUgE), η σειρά Metallic Mega Mix προσφέρει θερμές και ψυχρές αποχρώσεις που δίνουν στα νύχια αυτό το «κάτι» . Χρωματικά highlights που περιλαμβάνουν απαλούς τόνους  (You’ve Got Nail, Lip Pink Battle) αναμειγμένα με φουτουριστικά διαστημικά στοιχεία (Liquid Fire, Funmetal). Η παλέτα ολοκληρώνεται με λαμπερές metallic αποχρώσεις (SaTURN Me On, 2000 Karats).

 

 

 

 

 

Με 21 αποχρώσεις και 3 συνθέσεις για να διαλέξετε, η OPI δίνει στους καταναλωτές περισσότερες metallic επιλογές από ποτέ σε μία σειρά, που περιλαμβάνει 12 Nail Lacquer και GelColor (limited edition) και 9 αποκλειστικές αποχρώσεις σε Infinite Shine lacquers μακράς διαρκείας.

 

 

 

 

«Αυτή η χρονιά είναι αφιερωμένη στο να διευρύνουμε το portfolio της OPI για να προσφέρει περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη προσωπική έκφραση. Ξεκινήσαμε να προσθέτουμε νέα χρώματα και εφέ στις συνθέσεις με την ανοιξιάτικη σειρά και θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε το φάσμα των αποχρώσεων με τη φθινοπωρινή σειρά»  σύμφωνα με  OPI Co-Founder και Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann.

 

 

 

 

 

Αυτές είναι οι 12 Metallic Mega Mix αποχρώσεις διαθέσιμες σε GelColor και Nail Lacquer:

 

 

 

 

 

 

Kαι αυτές είναι οι 9 νέες αποχρώσεις  που θα είναι διαθέσιμες στα Infinite Shine lacquer μακράς διαρκείας:

 

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον για πρώτη φορά,  η OPI έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό τραγούδι και μουσικό βίντεο σε συνεργασία με την τραγουδίστρια και finger tutter @iam_dytto, που θα είναι διαθέσιμο στο TikTok και Instagram της OPI.

 

 

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Γενικά δεν προτιμώ τις μεταλλικές αποχρώσεις..από τη παραπάνω ποικιλία ίσως να διάλεγα την cyber cherry on top..φωτίζει υπέροχα ένα γκρι φθινοπωρινό σύνολο..

  2. Πολύ μοντέρνες οι μεταλλικές αποχρώσεις, νομίζω θα τις τιμήσω φέτος!

  3. Δεν είμαι fun των μεταλλικών αποχρώσεων & εγω, όπως η @ELEANNA , αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν ενδιαφέρον.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.