Έτοιμες για εκδρομή με τη νέα συλλογή της Stradivarious “Outdoors Enthusiast”

 

 

 

Η Stradivarius παρουσιάζει τη νέα της casual sport συλλογή: Outdoors Enthusiast. Μια ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης.

 

H νέα συλλογή  έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση για καθημερινές εμφανίσεις, χωρίς όμως να θυσιάζει το στυλ και την κομψότητα.

 

Μια συλλογή που επαναπροσδιορίζει το περιπετειώδες πνεύμα των ορεινών αποδράσεων, δίνοντάς του μια μοντέρνα, αστική αισθητική. Σχεδιασμένη για όσους επιζητούν ευελιξία χωρίς να θυσιάζουν την κομψότητα, αυτή η συλλογή προσφέρει σύνολα που προσαρμόζονται άψογα τόσο στη ζωή της πόλης όσο και στις δραστηριότητες στη φύση, εξασφαλίζοντας άνεση, ευελιξία και μοντέρνο στυλ σε κάθε εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή της εταιρείας περιλαμβάνει βασικά κομμάτια, όπως joggers και κολάν με πλαϊνές ρίγες και ανοίγματα στο τελείωμα, σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, φούτερ με σπορ λεπτομέρειες και μπουφάν σε ουδέτερους τόνους, όπως μπεζ και χακί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα fleece μπουφάν και τα αξεσουάρ, όπως τσάντες, καπέλα και oversized κασκόλ, προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά για outdoors εξορμήσεις.

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Πάντα έτοιμη για εκδρομή είμαι αλλά με τα παραπάνω ρούχα από το αγαπημένο Stradivarius μπήκα εντελώς στο mood😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.