Moisture Reload Hydrating Serum. Ένα νέο ενυδατικό serum από τη Seven7een

 

 

Η SEVEN7EEN παρουσιάζει το ΝΕΟ Moisture Reload Hydrating Serum, έναν ορό εντατικής ενυδάτωσης και αναπλήρωσης όγκου με πλούσιες ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Εμπλουτισμένο με υψηλή περιεκτικότητα ενυδατικών συστατικών, ο ορός Moisture Reload Hydrating προσφέρει πολυεπίπεδη δράση, από την επιφάνεια μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εξασφαλίζοντας ενυδάτωση μακράς διάρκειας και βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του.

 

Το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους προσφέρει άμεση ενυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ το χαμηλότερου μοριακού βάρους διεισδύει βαθύτερα για αναπλήρωση υγρασίας και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 

 

 

 

Το Πολυγλουταμικό Οξύ “κλειδώνει” την υγρασία στην επιφάνεια, αποτρέποντας την εξάτμιση. Ενισχυμένο με Νιασιναμίδη, ο ορός βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και παράλληλα ενισχύει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου.

 

Σε κάθε εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά άμεσα μια φυσική, dewy λάμψη, γίνεται πιο «γεμάτη» και απαλή ενώ η ήπια, μη – λιπαρή σύνθεση του ορού έχει ταχεία απορρόφηση και ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 

 

 

 

How To

Χρησιμοποίηστε 2-3 σταγόνες καθημερινά πρωί και βράδυ σε νωπή επιδερμίδα μετά το toner  ή αν νιώθετε την επιδερμίδα σας αφυδατωμένη. Επίσης εφαρμόζεται και  συνδυαστικά με την καθημερινή skincare κρέμα και δημιουργεί την σωστή βάση πριν το μακιγιάζ.

 

#ReloadYourGlow

Vegetarian | Gluten free

Φιάλη 100% ανακυκλώσιμη & από ανακυκλωμένα υλικά

 

 

 

 

 

PRESERVE THE EARTH | ACT RESPONSIBLY | RECYCLE

Ελπίζοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον, η SEVEN7EEN κατευθύνεται ήδη από το 2020 προς μια πιο πράσινη κατεύθυνση. Έτσι, με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, οι νέες συσκευασίες SKIN PERFECTION στο μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούνται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι ανακυκλώσιμες.

 

 

 

3 Σχόλια
  1. Φαίνεται υπέροχο! Πολύ ωραία και η διαφήμιση του με τα νεαρά χαρούμενα κορίτσια! Και ακόμα ένα συν στις ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Μπράβο Seventeen!
    xx

  2. Θα είναι το δωράκι μου στη μεγάλη μου κόρη, είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει γτ είμαι σίγουρη για τη Seventeen 😊

  3. Ωραίο σαν ενυδατικό primer και όχι μόνο! Μ’αρέσει πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.