H mat. Fashion συνεργάζεται με τη Levi’s σε μια νέα plus size συλλογή.

 

 

 

Δεν νομίζω να υπάρχει καμμία από εμάς, που κάποια στιγμή να μην είχε στη ντουλάπα της ένα Levi’s. Και εδώ που τα λέμε όχι μόνο εμείς- ακόμα και οι γονείς μας,  για να μην πω και οι παππούδες μας.

 

Πρόσφατα το household name –όσο αφορά τα denims – Levi’s,  συνεργάστηκε με την γνωστή εταιρία mat. fashion και το αποτέλεσμα είναι μια νέα plus size σειρά των αγαπημένων outfits by Levi’s.

 

 

 

 

Πρόσωπο και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Αλεξία Κούβελα (@lexyscissors) μοντέλο και influencer που προωθεί το body positivity. H καμπάνια επικεντρώνεται στη φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα είναι όμορφη ανεξαρτήτως μεγέθους και body type. H μόδα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους χωρίς περιορισμούς.

 

Αγαπημένα τζιν παντελόνια που αποτελούν στιλιστική επένδυση, όπως το θρυλικό 501, casual t-shirts με το διαχρονικό Levi’s® logo αλλά και μοντέρνες πινελιές, denim jackets και cozy φούτερ και denim φορέματα είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έρχονται από τη Levi’s Plus συλλογή στη mat. fashion, για όσες αγαπούν το πλέον all time classic,  street style.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα τα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα mat. σε Αθήνα (The Mall Athens & Εθν. Αντιστάσεως 1, Περιστέρι) και Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos & Τσιμισκή 32) αλλά και online στο shop.matfashion.com

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Levi’s: σταθερή αξία! Πράγματι, όλες έχουμε!
    xx

  2. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή από τη Lexy. Η κοπέλα είναι θ ε ά ρ α!
    Μουτςς

  3. Πάντως ακόμα και τα κοριτσια μου έχουν Levis, κάποιες αξίες είναι σταθερες πως να το κάνουμε 😉

  4. Ενδιαφέρουσα η συνεργασία. Παλαιότερα αγόραζα κομμάτια από την mat αλλά πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια τα σχέδια απευθύνονται σε μεγαλύτερο ηλικιακά target group juicy κοριτσιών…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.