Korres: Η νέα σειρά Black Primus είναι η νέα skincare πρόταση του brand.

 

Το μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς για το brand Korres δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά Black Primus που λέει ένα μεγάλο NOT ME” στις ρυτίδες, τα σημάδια γήρανσης και την μειωμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

 

Η Μαύρη Πεύκη ανθοφορεί κάθε Άνοιξη (από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο) με τους ανθούς της να είναι η πρώτη πηγή ανανέωσης που δίνουν ζωή στο δέντρο. Όπως οι ανθοί αντιπροσωπεύουν το πιο φρέσκο και ισχυρό στάδιο του κύκλου ζωής του δέντρου εξασφαλίζοντας την ανάπτυξη, την αναπαραγωγή και την ανανέωσή του έτσι και η συλλογή Black Pine Primus αξιοποιεί αυτή την απαράμιλλη ζωτικότητα του ανθού της Μαύρης Πεύκης προκειμένου να διατηρήσει τη νεότητα του δέρματος.

 

 

 

 

 

Με περισσότερα από 15 χρόνια έρευνας, οι επιστήμονες της KORRES έχουν αποκωδικοποιήσει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς της Πεύκης, ενός δέντρου γνωστού για την ανθεκτικότητά του και τη μακροζωία του. Ως αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, η KORRES έχει αναπτύξει πρωτοποριακές, φυσικής προέλευσης αντιγηραντικές φόρμουλες με τη συλλογή Μαύρη Πεύκη να προσφέρει σύσφιξη και ανόρθωση, και τη συλλογή Λευκή Πεύκη να απευθύνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας μετά την εμμηνόπαυση.

 

 

Η σειρά Black Pine Primus, που έρχεται να προστεθεί τώρα στον χάρτη περιποίησης της KORRES, είναι μία νέα καινοτομία που προσφέρει συνεχή ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ αποτελεί ασπίδα στην εξωγενή γήρανση.

 

 

 

Nέα μέθοδος εκχύλισης | Παγκόσμια καινοτομία1

 

Η KORRES εστιάζει στη μελέτη των αιωνόβιων δέντρων εδώ και 15 χρόνια επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για δέρμα με υγιή όψη.

 

Η σειρά Black Pine Primus ενσωματώνει τη δύναμη του ανθού Μαύρης Πεύκης, την πρώτη πηγή για την ανανέωση του δέντρου. Ο ανθός της Μαύρης Πεύκης είναι εξαιρετικά ευαίσθητος, καθιστώντας τη συλλογή και την εκχύλισή του μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία.

 

 Για πρώτη φορά παγκοσμίως, η KORRES συνδυάζει 2x πράσινες τεχνολογίες εκχύλισης: Φυσικοί Βαθέως Ευτηκτικοί Διαλύτες [NaDES] + Υποβοηθούμενη Ενζυματική Εκχύλιση [ΕΑΕ] για την απόκτηση του Bioactive εκχυλίσματος ανθού Μαύρης Πεύκης2 το οποίο προστατεύει το κολλαγόνο και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

 

 

 

 

Αυτές οι μέθοδοι αναπαράγουν τις φυσικές λειτουργίες και τη συμπεριφορά του φυτού, με αποτέλεσμα μια διαδικασία βιώσιμης εκχύλισης, χωρίς χημικά και φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα super boosted και υψηλής ποιότητας εκχύλισμα με 3x περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες + φλαβονοειδή). Το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης* είναι το νέο συστατικό που εισήγαγε η KORRES στη διεθνή βίβλο καλλυντικών συστατικών (wINCI).

 

Τεχνολογία YouthRePro

 

Η σειρά Black Pine Primus ενσωματώνει παράλληλα την τεχνολογία YouthRePro, ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενεργοποίησης νεότητας που περιλαμβάνει το Εξαπεπτίδιο-8 και 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος και έχει σχεδιαστεί με σκοπό την αναζωογόνηση του δέρματος λειαίνοντας τις ρυτίδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του. Εξαπεπτίδιο-8: Ένα ισχυρό πεπτίδιο γνωστό για την ιδιότητά του να υποστηρίζει την ανανέωση του δέρματος, με αποτέλεσμα πιο απαλή και πιο ελαστική, λαμπερή και λεία, χωρίς ρυτίδες επιδερμίδα.

 

 

 

Η σειρά περιλαμβάνει τρία προιόντα- κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας ενώ το βαρύ πυροβολικό της,  είναι ο επαναστατικός Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας, με water-gel υφή που συνδυάζει τη δύναμη 6x τύπων Υαλουρονικού Οξέος, στοχεύοντας στη μείωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και την ενίσχυση της λάμψης.

 

 

 

Και μην ξεχνάτε ότι όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα και  στο ΚORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του.

 

 

4 Σχόλια
  1. Αυτή την περίοδο φοράω την κρέμα μαύρη πεύκη του Κορρέ για έντονη σύσφιξη και είμαι πολύ ευχαριστημένη κυρίως γτ δεν είναι καθόλου λιπαρή.. Θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και τη νέα σειρά, φαίνονται super προϊόντα

  2. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δοκιμάσει η μαύρη πεύκη του Korres. Και θα δοκιμάσω σίγουρα και τη νέα σειρά αφού η προηγούμενη ( για εμμηνόπαυση) μου ταίριαξε τέλεια.
    xx

  3. Πρωτοποριακά προϊόντα! θέλω πολύ να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή!

  4. Οι κρέμες του κυρίου Κορρέ δεν μου κάθονται όσο κι αν προσπαθώ. Ωστόσο θα δώσω ευκαιρία στη συγκεκριμένη και θα περιμένω τη στιγμή που από κάμπια του πεύκου θα μεταμορφωθώ σε πεταλούδα.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.