Ας μιλήσουμε για την εμμηνόπαυση.

Όταν η editor της LIFO  Έλενα Βοσνάκη μου ζήτησε, να διηγηθώ την προσωπική μου εμπειρία για την εμμηνόπαυση δεν δίστασα γιατί πάντα πίστευα, ότι πρέπει να μιλάμε για αυτά τα θέματα ανοιχτά, χωρίς ντροπές και προκαταλήψεις. 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το niche και ανατρεπτικό αρωματικό brand Etat Libre d’ Οrange.

Ποιος θέλεις, να είσαι σήμερα; Ποιο κομμάτι του εαυτού σου, κρυφό ή φανερό θέλεις να αναδείξεις; Σε ποιον ή σε τι θέλεις, να μεταμορφωθείς; Ποια πλευρά θέλεις, να αποκαλύψεις; Στο «Ελεύθερο Πορτοκαλί Κράτος» μπορείς, να είσαι όποιος θέλεις, ότι επιθυμείς, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια και, να δώσεις την απάντηση σου στην κοινωνική επιταγή : “βρες τον εαυτό σου”!

essence: αυτή τη φορά με έμπνευση από το Jurassic World!

Η ταινία “Jurassic World: Κυριαρχία” γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Ιούνιο του 2022, και η συλλογή σε συνεργασία με το brand ομορφιάς, essence, λανσάρεται επίσης τον Ιούνιο, για όλους τους Jurassic fans.

“Wild Swimming” από τη Jo Malone

Η φυσική ομορφιά των Βρετανικών Νήσων “ξεδιπλώνεται” μέσα από πέντε limited-edition αρώματα του οίκου Jo Malone London. Από τα κρυστάλλινα ρηχά νερά και τα δυνατά κύματα, μέχρι τα κρυμμένα δασικά ρυάκια και τις ήρεμες λίμνες,  κάθε άρωμα της British Collection αποτυπώνει μία μοναδική, υδάτινη εμπειρία.

Carroten και Josephine μας τραγουδούν το «Κύμα».

Το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Panik Records και παρέα με τη  Josephine μέσα από ένα  «ΚΥΜΑ»!, μας καλούν να χορέψουμε στην παραλία και να ζήσουμε το φετινό ελληνικό καλοκαίρι πιο έντονα από ποτέ.

Το νέο Revitalift Peeling Toner της L’Oreal Paris,  υπόσχεται δροσερή και λαμπερή επιδερμίδα.

Είναι γεγονός ότι σε σχετικές έρευνες όταν οι  γυναίκες γύρω στα 35 σκέφτονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης, το 70% εκφράζει τις ανησυχίες του για τις ατέλειες στην υφή της επιδερμίδας  ενώ το 52% για τη θαμπή όψη.