Επικοινωνία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε το e-mail σας στο [email protected] για να επικοινωνήσετε ή να διαφημιστείτε.

Mon Reve

#POPULAR

Στοχευμένη αντηλιακή προστασία από τη Vichy και 3 νέες αντηλιακές σειρές

Η Vichy τα τελευταία χρόνια  εξειδικεύεται στη μελέτη των επιπτώσεων του εκθεσιώματος στην επιδερμίδα. Το εκθεσίωμα αποτελεί το σύνολο των εξωγενών και ενδογενών παραγόντων (εκτός του γονιδιώματος) που επιδρούν κι επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας.

Πώς να φροντίσεις το δέρμα σου, φορώντας μάσκα προστασίας.

Οι μάσκες προστασίας έχουν πλέον γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα η άμεση επαφή του δέρματος  με ένα κομμάτι υφάσματος, ή πλαστικού, ή αδιαβροχοποιημένου  χαρτιού έχει σαν αποτέλεσμα την ευαισθητοποίηση της επιδερμίδας η οποία καλείται να διαχειριστεί αυτά τα νέα δεδομένα.

10 Αντηλιακά με xρώμα, αγαπημένο skincare προϊόν του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Tο λέμε, το ξαναλέμε και δεν θα κουραστούμε να το λέμε: η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι απαραίτητη χειμώνα- καλοκαίρι. Μαζί λοιπόν με την καθημερινή ενυδάτωση- προσθέστε και την αντηλιακή προστασία και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα όσο αφορά την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σας.

#What’s New

Εσύ θα βάψεις τα μάτια σου με μπλε Stabilo Χ Sephora;

Εδώ σας θέλω τώρα, να μπερδευτούμε με τον κύριο Ρωμανό και να πάρω εγώ το δικό του  stabilo για να βάψω το μάτι και να πάρει εκείνος το δικό μου stabilο,  για να υπογραμμίσει την πρόταση.

New: Michael Kors, “Wonderlust Shimmering Body Oil”.

Μεγαλώνει η «οικογένεια» Wonderlust του Michael Kors και η νέα προσθήκη είναι το  Wonderlust Shimmering Body Oil ένα καλοκαιρινό αρωματικό έλαιο.

H Μαρία Σάκκαρη, brand ambassador για την Apivita

Την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου η APIVITA καλωσόρισε τους εκπροσώπους των media στο πρώτο PR Event της χρονιάς σε μια πρωτότυπη αίθουσα τέχνης και εκδηλώσεων της Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Newsletter
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.