Επικοινωνία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε το e-mail σας στο [email protected] για να επικοινωνήσετε ή να διαφημιστείτε.

#POPULAR

Ο κόσμος δεν είναι κανενός κι είναι όλων μας!

Πριν δέκα ακριβώς χρόνια, στις αρχές της οικονομικής κρίσης ήμουν πέραν κάθε ορίου  αγχωμένη! Θα έλεγα πως ακροβατούσα μεταξύ πανικού και υστερίας… Πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους, αδύνατον να συλλάβουμε αυτό που ζούσαμε…

Πρόπολη: Το θαύμα της κυψέλης.

Όπως σας έγραψα κάποια στιγμή σε προηγούμενο post, πριν την ολοκληρωτική απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά όταν τα πράγματα είχαν ήδη αρχίσει να στενεύουν, ένα πρωί με περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Guest Post: Η ιστορία ενός skin-care junkie.

Η γνωστή λαϊκή ρήση «πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι», νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί για να φωτογραφήσει ένα και μοναδικό πρόσωπο σ’ αυτόν τον πλανήτη…ΕΜΕΝΑ!

#What’s New

H Μαρία Σάκκαρη, brand ambassador για την Apivita

Την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου η APIVITA καλωσόρισε τους εκπροσώπους των media στο πρώτο PR Event της χρονιάς σε μια πρωτότυπη αίθουσα τέχνης και εκδηλώσεων της Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Clinique: Ένα BB gel διαφορετικό από τα άλλα.

Clinique Dramatically Different: είναι τόσο γνωστή αυτή η σειρά, έχει τόσες φανατικές θαυμάστριες παγκοσμίως,  που έχει γίνει κάτι σαν household name στον κόσμο της ομορφιάς.

What’s New: Darphin 8- Flower Golden Nectar

H Darphin παρουσίασε πρόσφατα το νέο και μεγαλύτερο της λανσάρισμα, 8-Flower Golden Nectar.

Newsletter
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.