Επικοινωνία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε το e-mail σας στο [email protected] για να επικοινωνήσετε ή να διαφημιστείτε.

#POPULAR

Αλλεργίες: που οφείλονται και πώς να τις αντιμετωπίσουμε

Στην πρόσφατη παρουσίαση της La Roche Posay,  μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα για τις αλλεργίες που ταλαιπωρούν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού.  Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2050, 1 στους 2 ανθρώπους θα υποφέρει από αλλεργίες.

Beauty Looks! Το μακιγιάζ της Radiant Professional SS 2019

Kυκλοφόρησε  στα καταστήματα στα stands της Radiant Professional το «φρέσκο» look book,  όπου η αγαπημένη μάρκα, μας προτείνει έξι fashion forward ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά makeup looks αλλά και τον τρόπο και τα αντίστοιχα προϊόντα για τα υιοθετήσουμε.

Giorgio Armani “Sì Fiori”. Το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα.

H νέα προσθήκη  στην αρωματική οικογένεια “Si” by Giorgio Armani είναι το «Si Fiori». Ένα floral , λαμπερό και πουδρένιο άρωμα, ιδανικό γι’ αυτή την εποχή.

#What’s New

Beauty Gadget: H Unlimited Mascara της L’Oreal Paris

Τρελό γκατζετάκι η νέα mascara της L’Oreal Unlimited, με έμπνευση από τον τρόπο που χρησιμοποιούν mascara οι επαγγελματίες make up artists, λυγίζοντας συνήθως το βουρτσάκι.

Mac Spring 2019: Στη μαγική χώρα του Aladdin.

Τρίψτε το μαγικό λυχνάρι! Έρχεται τον Μάιο η νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της Mac σε συνεργασία με τη Disney και την αναμενόμενη ταινία Aladdin.

What’s New: 4 Νέα Αρώματα και 1 νέα αρωματική σειρά.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα αρώματα και αν κάνουν την εμφάνισή τους, ακόμα και αν έχουμε βρει το δικό μας signature άρωμα, ποτέ δε θα σταματήσουμε να ψάχνουμε για τον επόμενο μεγάλο αρωματικό μας έρωτα.

Newsletter
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.