Επικοινωνία

Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε το e-mail σας στο [email protected] για να επικοινωνήσετε ή να διαφημιστείτε.

Sephora Super IngredientsSephora Super Ingredients
#POPULAR

Sephora Super Ingredients: Σειρές προϊόντων ομορφιάς με συνείδηση.

Έως το τέλος του μήνα, αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα Sephora θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε διάγνωση της επιδερμίδας σας όπου εξειδικευμένες αισθητικοί  θα σας προτείνουν το κατάλληλο προϊόν από την κατηγορία “super ingredients” .

Review: Τα πιο τέλεια αρώματα για το Ελληνικό Καλοκαίρι!

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλη τη Μεσόγειο, αγαπάμε πολύ τα αρώματα εσπεριδοειδών (κιτρώδη). Πράγμα λογικό, αφού  οι αρωματικές μας μνήμες είναι άμεσα συνδεδεμένες με το κίτρο, το λεμόνι το περγαμόντο.

Review: H υπέροχη “Aura” του κυρίου Mugler.

Ήταν πέρυσι τον Ιούνιο σχεδόν ακριβώς έναν χρόνο πριν, που περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα αρωματική δημιουργία του Thierry Mugler. Το “Aura” by Mugler. Είχα ένα ένστικτο, ότι αυτό θα ήταν ένα άρωμα που θα αγαπούσα πολύ.

#What’s New

Beauty Gadget: H Unlimited Mascara της L’Oreal Paris

Τρελό γκατζετάκι η νέα mascara της L’Oreal Unlimited, με έμπνευση από τον τρόπο που χρησιμοποιούν mascara οι επαγγελματίες make up artists, λυγίζοντας συνήθως το βουρτσάκι.

Mac Spring 2019: Στη μαγική χώρα του Aladdin.

Τρίψτε το μαγικό λυχνάρι! Έρχεται τον Μάιο η νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ της Mac σε συνεργασία με τη Disney και την αναμενόμενη ταινία Aladdin.

What’s New: 4 Νέα Αρώματα και 1 νέα αρωματική σειρά.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα αρώματα και αν κάνουν την εμφάνισή τους, ακόμα και αν έχουμε βρει το δικό μας signature άρωμα, ποτέ δε θα σταματήσουμε να ψάχνουμε για τον επόμενο μεγάλο αρωματικό μας έρωτα.

Newsletter
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.