Κάντε εγγραφή στο www.beautyblog.gr για να λαμβάνετε μέρος στις συζητήσεις, να έχετε προτεραιότητα στους διαγωνισμούς, να μαθαίνετε πρώτες τα beauty news, αλλά και να κερδίζετε τα δώρα ομορφιάς που δίνονται μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του beautyblog.Η διαδικασία εγγραφής στο beautyblog.gr είναι εντελώς δωρεάν.

Για να εγγραφείτε στο beautyblog.gr αρκεί να ακουλουθήσετε τα παρακάτω βήματα

  1. Κάντε κλικ εδώ.
  2. Δηλώστε το όνομα χρήση (username) που επιθυμείτε μαζί με το email σας.
  3. Πατήστε Register
  4. To μήνυμα “Επιτυχή εγγραφή. Ελέγξτε το email σας” θα εμφανιστεί.
  5. Ελέγξτε το λογαριασμό του email σας .
  6. Μόλις λάβετε τον κωδικό μπορείτε να τον αλάξετε κάνοντας login και αλλάζοντας των κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο στο profile σας (New Password)

Εγγραφή στο Newsletter

Η Εγγραφή σας στο Newsletter του beautyblog σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πιο φρέσκα νέα ομορφιάς.
Για να εγγραφείτε το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισάγετε το email σας στην περιοχή “Newsletter”, που βρίσκεται στη δεξιό τμήμα του site.

Συχνά προβλήματα

Δε μου εμφανίζεται το μήνυμα “Επιτυχής εγγραφή. Παρακαλώ ελέγξτε το email σας.”

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για τους εξής λόγους

  1. Δεν εισάγατε το username ή το email σας. Και τα δύο πεδία είναι υποχρεωτικά.
  2. Είστε ήδη εγγεγραμμένος. Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε επαναποστολή του κωδικού σας.
  3. Υπάρχει ήδη χρήστης με το username που χρησιμοποιήσατε. Επιλέξτε ένα καινούριο όνομα χρήστη και δοκιμάστε ξανά να κάνετε εγγραφή.

Δε μου έχει σταλεί κωδικός πρόσβασης

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για τους εξής λόγους

  1. Κάποιες φορές οι πάροχοι υπηρεσιών email (π.χ. google, hotmail) θεωρούν το email ως spam. Σε αυτή την περίπτωση ελέγξτε στον πάροχό σας αν το email σας βρίσκεται στα spams.
  2. Λόγω φορτίου του διακομιστή του beautyblog.gr το email μπορεί να μη στάλθηκε επιτυχώς. Σε αυτή την περίπτωση ζητήστε επαναποστολή του κωδικού.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να λάβετε των κωδικό σας ή να κάνετε την εγγραφή σας επικοινωνηστε μαζί μας.

Έχω εγγραφεί αλλά δε θυμάμαι τον κωδικό μου

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ζητήστε επαναποστολή του κωδικού σας. Αν το έχετε κάνει ήδη αλλά δεν έχετε λάβει τον κωδικό συμβουλευτείτε την ενότητα “Δε μου έχει σταλεί κωδικός πρόσβασης“.

Έχω κάνει όλα τα παραπάνω, αλλά ο κωδικός μου δε λειτουργεί

Είστε σε μια ιδιαίτερη κατηγορία, στην οποία οι λόγοι μπορεί να είναι από πολύ απλοί μέχρι αρκετά σύνθετοι. Το πιο ασφαλές είναι να ακολουθήσετε τα βήματα στην ενότητα “Έχω εγγραφεί αλλά δε θυμάμαι τον κωδικό μου“.

Εντούτοις, θα πρέπει να έχετε υπόψη τις παρακάτω οδηγίες σχετικά με τον κωδικό.

  • Ο κωδικός είναι case sensitive. Αυτό σημαίνει ότι το γράμμα “A” δε είναι ίδιο με το γράμμα “a”. Προσέξετε όταν πληκτρολογείτε να μην έχετε πατημένο το Caps Lock (CapsLk) ή το Shift+Γράμμα, εκτός και αν είναι στην πρόθεσή σας.
  • Ο κωδικός είναι επίσης ευαίσθητος και στη γλώσσα που έχετε επιλεγμένη. Κάποια γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου μοιάζουν με αντίστοιχα τους Λατινικού, π.χ. το κεφαλαίο “A” το λατινικό με το “Α” το ελληνικό. Όμως για την περίπτωση των “κωδικών” αυτά τα γράμματα είναι διαφορετικά. Προσέξτε όταν πληκτρολογείτε η γλώσσα η οποια έχετε επιλέξει να είναι η Αγγλική. Μπορεί ο κωδικός σας να έχει και Ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά σαν προτείνετε να υιοθετήσετε ως τακτική να γράφετε username/password με λατινικούς χαρακτήρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.