Η νέα σειρά mama’s από τη PHARMASEPT αγαπά το δέρμα της μαμάς

Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών PHARMASEPT παρουσιάζει τη νέα σειρά  mama’s η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στη μέλλουσα μαμά, τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και της μητρότητας.

2 Comments Read More...

Γάλα και ξυπνάς την Κλεοπάτρα μέσα μου.

Όχι δεν το γυρίσαμε σε food blog, δε θα γράψουμε για τυριά, γάλα, γιαούρτι, θα μιλήσουμε για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το γάλα στο δέρμα- διότι κάτι ήξερε πριν από κάποιες χιλιετίες η Κλεοπάτρα που έπαιρνε το μπάνιο της σε γάλα γαϊδούρας.

8 Comments Read More...

Ήρθε η πρώτη σειρά skincare της Mac “Hyper Real”

Από εδώ το είχαν, από εκεί το έφεραν και τώρα πλέον υποδεχόμαστε την πρώτη σειρά περιποίησης του δέρματος της Mac, που έλαβε το πράσινο φως από το team των pro- makeup artists της μάρκας.

8 Comments Read More...

Essie: η ανοιξιάτικη κολεξιόν 2023 σε βερνίκια νυχιών “(Un)Guilty Pleasures”

Έφτασε και η Spring Collection 2023 της Essie με όμορφο τίτλο (Un)Guilty Pleasures γιατί σύμφωνα με τη μάρκα καλό είναι να κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς σε καμία των περιπτώσεων να νιώθουμε τύψεις.

10 Comments Read More...

Η διαδικασία του “Face Flooding” skincare routine, ή αλλιώς «πλημμύρα στο δέρμα», για τέλεια λαμπερή επιδερμίδα.

Μη σας φοβίζει ο τίτλος και μην νομίζετε ότι πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη διαδικασία του skincare, που θα σας κουράσει.

9 Comments Read More...

Πλαστική Χειρουργική. Το Βeverly Hills στην Αθήνα.

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα εγκαίνια του «Κέντρου Προηγμένης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής» από τον Δρ. John Anastasatos και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

8 Comments Read More...

Εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού για το λιπαρό δέρμα

Λιπαρότητα στη ζώνη Τ, κάποιες ατέλειες, ακμή, διεσταλμένοι πόροι, μικρο ερεθισμοί. Το λιπαρό δέρμα έχει τα «θεματάκια» του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα που είναι ιδανικά για την περιποίηση του.

9 Comments Read More...
#POPULAR

Mac X Whitney Houston: Η limited edition συλλογή μακιγιάζ, φόρος τιμής στην απόλυτη ντίβα.

H limited edition συλλογή της Mac που θα δούμε σήμερα Mac X Whitney Houston, έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις 10 Δεκεμβρίου αλλά αποφάσισα να σας την δείξω ετεροχρονισμένα για δυο λόγους:

5 πράγματα που ίσως δεν ξέραμε για τα γενέθλια.

Πολύ καλή στιγμή βρήκε το Starfan.gr να μου στείλει ένα ωραίο ποστάκι με πέντε πράγματα που ενδεχομένως δεν ξέραμε για τα γενέθλια.

Happy New Year with Mon Rêve! A year to dream, για τα unique bb girls!

Mon Rêve το όνομά της και πραγματικά είναι «όνειρο» το μακιγιάζ με το οποίο η μάρκα μας προτείνει να υποδεχτούμε τη Νέα Χρονιά 2023.

Newsletter