Mια Matrix μέρα με Δώρο!

 

Ποιος είπε ότι η Τρίτη και 13 είναι γρουσούζικη μέρα; (Που εντάξει, εδώ που τα λέμε αυτό ισχύει μόνο για εμάς- άλλοι έχουν την Παρασκευή και 13 ως γρουσούζικη….) Λοιπόν πέντε από εσάς θα το διαψεύσετε, διότι θα θυμάστε την σημερινή μέρα ως τυχερή και καθόλου γρουσούζικη.

 

Ναι, ναι καλά το καταλάβατε, από τις πρώτες προτάσεις… Ετοιμάζομαι για δωράκι. Απλά για αυτό το συγκεκριμένο δωράκι πρέπει να πληρούνται δυο προϋποθέσεις: Πρώτον να μένετε Αθήνα (αγαπημένες από την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο, την Κρήτη, τα Ιωάννινα, την Έδεσσα και άλλες όμορφες πόλεις έχετε χίλια δίκια, τι να πω… πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε… ίσως κάποια στιγμή να δώσουμε δωράκια μόνο για εσάς…). Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να είσαστε ξανθιά. (φυσική ή και βαμμένη- δεν μας απασχολεί καθόλου…)

 

Διότι Πάσχα πλησιάζει ε, από ότι ακούω (επιτέλους..) αλλάζει ο καιρός και όπως να το κάνουμε, μια αλλαγή, ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά μας, επιβάλλεται!

 

Λοιπόν, κυρίες μου το δώρο σας για την σημερινή μέρα είναι ένα σωληνάριο βαφής Matrix Ultra Blonde και μαζί το   Σαμπουάν Total Results 300ml για βαμμένα μαλλιά.

 

 

 

 

Αυτά.

 

 

 

Τι, δεν είναι και πολύ καλό το δώρο; Περιμένατε κάτι άλλο;

 

 

Χα! Σας την  έσκασα!Σιγά μην ήταν μόνο αυτό το δώρο   για τα bb girls. Ελάτε, αφήστε με, να σας «πειράξω» λίγο…. Αφού, το ξέρετε ψοφάω για λίγο κοριτσίστικο γέλιο και teasers.

 

Εντάξει συνεχίζω και αυτή τη φορά, θα σας πω αλήθεια.

 

H εταιρία Matrix σε συνεργασία με τα κομμωτήρια Hair Nails by Telis Kikeris, θα κάνουν αποκλειστικά για τα bb girls δώρο, μια βαφή μαλλιών Ultra Blonde. Θα πάτε εκεί, θα χαλαρώσετε, θα σας περιποιηθούν, θα σας κάνουν την βαφή σας, θα ανανεωθείτε και φεύγοντας θα πάρετε μαζί σας και δώρο το σαμπουάν Total Results σε 300ml. Την συγκεκριμένη βαφή θα την βρείτε σε 9 αποχρώσεις του ξανθού, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την αλλαγή που έχετε στο μυαλό σας.

 

Επίσης να σας πω, ότι μπορείτε να επιλέξετε το κομμωτήριο που θέλετε να πάτε, από τα πέντε που σας έχω παρακάτω (διότι αν για παράδειγμα μένετε στο Παλαιό Φάληρο, ίσως δεν θέλετε να κάνετε το «ταξίδι» μέχρι το Μαρούσι. Θα πάτε στο κομμωτήριο που είναι πιο κοντά στην περιοχή σας.)

 

Τις πέντε νικήτριες θα τις ανακοινώσω σε αυτό το ίδιο post με δικό μου σχόλιο την Πέμπτη 15-3 (διότι μετά έρχεται το ΣΒ και μπορεί να θέλετε να κάνετε εμφάνιση…)

 

 

Άντε αγαπημένες!! Ποιές είναι έτοιμες για ανανέωση;;

 

Εδώ σας έχω τα κομμωτήρια που μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας. Μην ανησυχείτε… όταν κερδίσετε, θα σας στείλω mail όπως πάντα, με τις λεπτομέρειες…

 

Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 38 ,Τ: 2106121570

Καλλιθέα, Σιβιτανίδου 9 , Τ: 2109596005

Περιστέρι, Αιμιλίου Βεάκη 23 , Τ: 2105765705

Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 228 , Τ: 2104979990

Πειραιάς, Σαχτούρη 38 , Τ: 2104288001

 

 

98 Σχόλια
  1. Άσχετο με το διαγωνισμό μας, αλλά ήθελα να σας πω ότι χθες γίναμε και επίσημα «άντρες». Ο κύριος Ρωμανός χοροπηδούσε και κουτρουβαλιάστηκε μέσα στην τάξη, έφαγε τα μούτρα του και εγώ έτρεχα χθες και δεν έφτανα… και όταν λέω «έφαγε» τα μούτρα του, κυριολεκτώ αφού το αποτέλεσμα ήταν τέσσερα ράμματα στο σαγόνι, ένα δεξί κάπως μαυρισμένο μάτι και ένα απειροελάχιστο κομμάτι σπασμένο από το μπροστινό δόντι (το οποίο δεν φαίνεται μεν, αλλά εγώ σαν μαμά, το βλέπω..).

    Με πήραν τηλέφωνο από τον παιδικό, έφυγα σαν τρελή από την παρουσίαση της Bioten, νιώθετε πως ήταν η μέρα μου χθες, αλλά ο ίδιος ήταν αφάνταστα ψύχραιμος και θαρραλέος και λέω ότι γίναμε και επίσημα άντρες, διότι ε, κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει να δείχνει και κάποιο σημάδι στο πρόσωπο…

    Σας φιλώ, αγαπημένες μου!

    Να έχετε μια υπέροχη μέρα, όπως και να θέλει να μας τα κάνει ο καιρός…

  2. @Julia Περαστικα στο μωρό σου Τζούλια μου, να ειναι η τελευταία λαχτάρα που παιρνεις απ΄αυτον… όσο για το αντριλίκι… φανταζομαι τον πονο και τον φόβο του, του κακομοιρη…

  3. Καλημέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Περαστικά στον κύριο Ρωμανό!!! Πωπω τι μου θύμισες κι εγώ τα ίδια πάθαινα, απόδειξη τα πολλαπλά ράμματα που έχω σε πολλά και διάφορα μέρη του σώματός μου!! Πάντως ο ίδιος δε φοβήθηκε να είσαι σίγουρη είναι άντρας θαρραλέος αυτός!!!! Από τις φωτό φαίνεται το παιδί!!!
    Τώρα στα της κόμης όπως και τα αποδεικτικά στοιχεία που έχω στείλει (βλέπε φωτό) είμαι (φυσική!) ξανθιά και ναι Τζούλια το επόμενο ΣΚ σκεφτόμουν να βάψω το μαλλί μου και ω Θεοί τι τύχη το κομμωτήριο στη Νίκαια είναι τόσο μα τόσο κοντά μου!!!! Λοιπόν τι λες?!?!?!
    Φιλιά πολλά !!!!

  4. Κανει κρυο παγωνια θελω τζακι και φωτια!!!!
    Απο το πρωι μολις αφησα τον υιο μου στο σχολειο
    ταμπουρωθηκα στο σπιτι και περιμενα πως κ’ πως για
    το νεο ποστ.Τσιμπισα χοντρα χαχαχαχα εισαι και πονηρουλα εεεε!!!!
    Αντε καλε καλη επιτυχια στις ξανθουλες διοτι εγω οπως γνωριζεις
    ειμαι καστανουλα.Περιμενω απο τις τυχερες φωτο Πριν-Μετα….
    Περσστικα στον ΑΝΤΡΟΥΛΙ!!! σου ευχομαι να ειναι το πρωτο και το
    τελευταιο!! Εγω παντως καθε φορα που συμβαινει κατι τετοιο(καμποσες εχουμε τασει στα ατυχηματα)ταραζομαι ολοκληρη ,μουδιαζω λρς και φευγει το αιμα μου
    βεβαια αυτο δικαιολογημενα μετα απο ενα πολυ ασχημο τροχαιο που ειχαμε οικο
    γενιακος το οτι βγηκαμε ζωντανοι μονο ο ΘΕΟΣ σε σωζει απο τετοιες περπτωσεις!!!!
    Γιαυτο μολις διαβασα τη επαθε ο αντρουλης σου προσπερναγα της γραμμες του
    κειμενου γρηγορα για να δω αν ειναι καλα!!!
    Μπραβο και στους δυο σας για την ψυχραιμια και παλι σας ευχομαι περαστικα!!!!
    Σας φιλω…

  5. @Stella@MariaA: Λέω ότι έχετε μπει και οι δυο στην κλήρωση βεβαίως-βεβαίως!! xxxx

  6. Ευχαριστούμε για τα ωραία σου δωράκια. Καλή επιτυχία!!!

  7. Καλημέρα και περαστικά στον κύριο Ρωμανό κι από εμένα! Ωραίο το δωράκι, πάνε πολλά χρόνια που τα έχω καστανά και η αλήθεια είναι πως με δελεάζει απίστευτα η ιδέα του ξανθού τελευταία!

  8. kalimera neraidoula mou!!!! Den thelo doro…apla na sou po kalimera ithela!!!! min me valeis stin lista kai steriso to doraki apo kapoia alli fili! ektos autou den eimai kai xanthoula opos ksereis!

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΒ GIRLS!!!TZOΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΙΣ 2 1/2 ΧΡΟΝΩΝ (ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ) ΓΙΟ ΜΟΥ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!

  10. triti kai 13 tixeri mera gia kapia, pia tha einai? kali epitixeia se oles……

  11. Πολύ ωραία δωράκια σε ευχαριστούμε πολύ!

  12. Kalhmera agaphmenh mou tzoulia ax ayta ta paidia etsi kai o dikos moy.To anxos kai h agwnia mexrei na ftaseis ston paidiko 8a se eixan trelanei se katalavainw ma kai aythn thn psixremia pou exoun ta agoria polles fores anarwtiemai pou thn vriskoyn se teoies katastaseis?????Ena mikro antraki o mikros sou.Exoume akoma dromo kai treximo na kanoume emeis san goneis!!!!!!Dhlonw pws menw peristeri!!!Dhlono pws eimai ksan8eia bammenh!!!!Dhlwnono pws to xrwma twn mallion mou einai trikolore apo thn vafh!!!Dhlonw pws monh mou den ta katafernw na vrw to swsto xrwma sta mallia mou. Kai telos dhlonw pws xriazomai voh8eia!!!!!!!!!!!HELP

  13. Πω πω τι μου θύμισες! 3 χρονών έγινε “άντρας” ο δικός μου μικρούλης με τρία ράμματα στο σαγόνι. Αχ τι έπαθα! Εκεί που του έκαναν τα ράμματα παραλίγο να μαζεύουν εμένα γιατί δεν άντεχα να το βλέπω και να το ακούω να πονάει. Τέλος πάντων όλα περαστικά να είναι. Να του δώσεις και ένα μεγάλο φιλί από μένα!!!!!!

  14. Φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες η μάνα! Περαστικά σας!!
    Καλημέρα!!
    υ.γ. δεν είμαι ξανθιά οπότε μη με βάλεις στην κλήρωση 🙂

  15. Καλημέρα Τζούλια,
    Οσες έχουν παιδιά, γνωρίζουν πολύ καλά τί σημαίνει ατύχημα. Ειδικά εαν είναι αγόρια. Ο δικός μου συνέχεια πέφτει, παίζει ποδόσφαιρο και είναι γεμάτος ουλές (παντού). Οπότε του λέω ακριβώς το ίδιο, οτι είναι πιο όμορφος άντρας με μικροατέλειες, και έτσι αποφεύγουμε τα πολλά κλάματα.
    Οσο για το δώρο, ωραία ιδέα Τζούλια και πρωτότυπη, αλλά προσωπικά, μπορείς να με βγάλεις απο τη λίστα των πιθανών νικητριών, επειδή κάνω ανταύγειες στα μαλλιά μου, και δεν θα ήθελα να στερήσω τη βαφή απο κάποια άλλη κοπέλα.
    Εξάλλου δεν έχω παράπονο. Εχω κερδίσει 2 φορές δωράκι.
    Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που πάντα μας σκέφτεσαι.

  16. teleio dwro gt opws kai na to kanoume mia episkepsi sto kommwtirio exei panta thetiki epidrasi stin psixologia mas!!

  17. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΧ ΤΙ ΕΠΑΘΕ – ΑΧ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΥ!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!! ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΜΟΥ!!!

    ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΟ-ΧΑΛΚΙΝΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ…

    ΦΙΛΑΚΙΑ
    Υ.Σ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟ ΒΒ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!

    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!!

  18. Καλημέρα Τζούλια και ΒΒ κορίτσια!
    Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία του γιου σου και… υπομονή σε σένα, γιατί μάλλον θα τη χρειαστείς όσον αφορά τέτοια θεματάκια! Πάντως, ναι, πέρα από τον πανικό της πρώτης φάσης όταν άκουσα το ατύχημα, κι εγώ μετά σκέφτηκα πόσο γοητευτικά είναι κάτι τέτοια σημάδια στους άντρες και σε τι ατάκα φλερτ μπορεί να το αναγάγει αργότερα ο κ. Ρωμανός!!! χαχα! Καλά να είναι το παιδάκι σου, περαστικά και γρήγορα!

    Υ.Γ. Τζούλια μου μη με βάλεις στην κλήρωση, γιατί ούτε κοντά είμαι ούτε ξανθιά..! 🙂

  19. @Julia Τζούλια μου βγαλε με απο τη λίστα, γιατι πρωτον δεν ειμαι πλεον ξανθιά και δευτερο και σημαντικότερο, δεν αλλάζω τη Λιζ μου με τίποτα! καλυτερα να κερδίσει μια άλλη κοπέλλα που το χρειάζεται περισσότερο. Φιλια!

  20. Άχου το μωρέ το τσαμένο!! Καλά εγώ τώρα θα μουν με έφραγμα στην εντατική δεν το συζητάω!!! Και μονο που το διάβασα μου κόπηκαν τα πόδια….

    ΌΣο για το οτι δεν εχεις δωράκι για τις υπόλοιπες…αφου τα χουμε πει…εσυ εισαι το δωράκι μας κάθε μέρα! Παίρνουμε μια γερή δόση αισιοδοξίας και καλής διάθεσης και προχωράμε..Τι αλλο να ζητήσουμε ε?

    Αντε καλή επιτυχια στα κορίτσια της Αθήνας και ελπίζω όσες τελικά πάνε να ανανεωθούν και με το παραπάνω!!!

  21. @Stella: Είσαι κοκκινομάλα τώρα; (Αν ναι, πρέπει να σου πηγαίνει πολύ…) Τι θα γίνει τελικά με την Λιζ; Θα μείνει ή θα φύγει για NY; Εχω και εγώ πλέον αγωνία…

  22. @Julia όχι δεν ειμαι κοκκινομάλα, (στο πολυ παρελθον ήμουν, και βλέποντας τωρα φωτογραφιες, νομίζω πως ήταν η χειρότερη μου περίοδος!!!)Ειμαι ανοιχτη καστανη με μερικά φλασακια πιο ξανθα, έτσι για να το ανοίγουμε και λίγο και φυσικά με ombre τεχνική…. Ασε, δεν ξερω τι θα γινει με τη Λιζ, να φανταστεις, ούτε που την ρωταω, γιατι δεν θελω ούτε να τ΄ακουω… Μια και καλή όταν συμβει και εφ΄όσον μου βρει αντικαταστάτη για να με παραδωσει, γιατι αλλοιως με βλεπω να κλεινω το δρομο προς το Ελ. Βενιζέλος με το κορμί μου!!!!

  23. Εννοειται οτι και εγω ειμαι εκτος γιατι ειμαι βεβαια μακρυαααα απο την Αθηνα και τωρα ειμαι κοκκινομαλλα, για το παιδι μας στεναχωρήθηκα και εμενα ο Γιαννακης μου ειναι συνεχεια κατω αλλα ευτυχως ραμματα δεν εχουμε κανει ακομα. Το παιδακι μου θα τρόμαξε πολυ, και εσυ ησουν πολυ μακρυα απο το σχολειο του? Άργησες να πας? Γιατι ξερεις με το φιλακι της μαμας περναει ο πονος!!

  24. ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ( ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ….)ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΤΗΧΟΣ
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

  25. Σιδερένιος ο κος Ρωμανός και ψυχραιμία καλή μου Τζούλια. Τέλειο το δώρο, κρίμα που δεν είμαι ξανθιά πλέον. Να μας κάνεις συχνά τέτοια δώρα γιατί η ανανέωση είναι απαραίτητη πλέον.

  26. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΩΜΑΝΟ.ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 4 ΦΟΡΕΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 3 ΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΕΤΑ 2 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 20.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

  27. Καλημέρα κορίτσια,

    @ Julia: Περαστικά στο αντράκι σου. Και εγώ είμαι εκτός διαγωνισμού μια που έχω αποχαιρετίσει το μακρύ ξανθό καμμένο μου μαλλί (άτιμη λεπτή τρίχα) με ένα πιο κοντό καστανό (και επιτέλους πιο υγιές), αλλά όταν διάβασα για τον κύριο Ρωμανό δεν γινόνταν να μην σου αφήσω τις ευχές μου για τον μικρό σου. Φιλιά στο πληγωμένο πηγουνάκι 🙂

  28. Καλημέρα! Περαστικά στον μικρό σου άντρα, αρχίζει να μεγαλώνει σιγά σιγά απ’ό,τι φαίνεται και αποκτάει “παράσημα” πολέμου! Και πού είσαι ακόμα… 🙂 Ωραίο το δωράκι, αλλά τι κρίμα που δεν μπορώ να συμμετάσχω! Άσε που είμαι κοκκινομάλλα (βαμμένη, πού τέτοια τύχη) και έχω την αίσθηση ότι το ξανθό δε μου πάει καθόλου, μα καθόλου! Καλή τύχη σε όσες συμμετέχουν! 🙂

  29. Περαστικά στον αγαπημένο μου, και χαίρομαι που πήρε τόσο ψύχραιμα το όλο ζήτημα!
    ΥΓ Δεν συμμετέχω στο διαγωνισμό, αφού το σκούρο είναι το χρώμα μου!!!

  30. Περαστικά στον κύριο Ρωμανό και στη μαμά του, που πρέπει να πήρε μεγάλη τρομάρα….!!
    Και όντως…Μπορεί να χτίσει ένα μύθο γύρω απ’αυτή την ουλή, φτιάχνοντας διάφορες ιστορίες για το πώς προέκυψε…χαχαχα!!

    (Ούτε εγώ συμμετέχω στο διαγωνισμό, όπως θα φαντάζεσαι….Ωραίο δωράκι πάντως!!!)

  31. Καταπληκτικό το δώρο σου όπως πάντα!!! Σε ευχαριστούμε πολύ. καλή Τρίτη και 13!!!

  32. χμμμμμμμμμ μονο ξανθο ?? μου φαίνεται καιρος για αλλαγες

  33. perastika ston ANTRA k.rwmano!!!fantazomai tromara pou 8a phres julia…….exei kanei k mena rammata to poulaki mou konta sto mati k kontepsa na pa8w.emena fovotan omws k rwtouse to giatro:”teleiwse,teleiwse?”8elw na to 3exasw….eimai 3an8ia,me antaygeies alla den menw a8hna,opote count me out.filakia polla!!!!

  34. kalispera koritsaki perastika ston mikrouli soy!!!k ego ektos!!!!filakia

  35. καλησπερα! καλη επιτυχια στις ξανθουλες φιλες μας!!!!! και περιμενουμε να μας πουν τα αποτελεσματα!!!!!!
    Περαστικά στο αντρακι σου Τζουλια μου!

  36. ΥΓ. και εγω εκτός του διαγωνισμού! δεν μου πάει το ξανθο! επιμένο στο σοκολατί!

  37. Περαστικά στο Ρωμανό! Πολύ ωραίο δωράκι, εγώ και τα ξανθά μαλλιά μου θα θέλαμε να συμμετέχουμε στην κλήρωση! Νομίζω ότι το κομμωτήριο της Καλλιθέας είναι το πιο κοντινό σε μένα…

  38. πωπωπω περαστικα στον “αντρακι” μας!
    ειμαι καστανοξανθη(που χαλκινιζει αχαχα σαν ουρανιο τοξο) αλλα δεν νομιζω να εχω ορεξη να γινω ξανθια…ακομα..ασε με εξω απο το διαγωνισμο 😉

  39. perastika sto mwro sou!!!!Den eimai xanthia,alla it’s ok,an kerdisw tha to dwrisw sthn kollhth mou!!

  40. Περαστικά στο γενναίο αντράκι και την υπέροχη μαμά που λαχτάρησε τόσο! Το μπροστινό δοντάκι το είχα κι εγώ σπασμένο λιγάκι, ευτυχώς είναι μικρούλης και θα το αλλάξει σύντομα!

    (φυσική ξανθιά αλλά εκτός Αθηνών…καλή επιτυχία στα κορίτσια)

    Φιλιά!

  41. Ότι πρέπει για την άνοιξη μία ανανέωση στα μαλλιά!Καλή επιτυχία στα κορίτσια από Αθήνα!

  42. Αθηναία και φυσικη ξανθιά με ανταύγιες…..χα χα χα!!!

  43. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΡΩΜΑΝΟ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!

  44. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑΑΑΑΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ!ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ..

  45. και ήθελα μια ανανεωση…. ! Νομίζω ότι θα προτιμήσω το κομμωτήριο στο Μαρούσι, Βασιλίσσης Σοφίας 38 .

    Μακάρι να είμαι τυχερή…

  46. Νομίζω πως χρειάζομαι κι εγω μια ανανέωση! Likeee!

  47. Ότι πρέπει για να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου!

  48. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!

  49. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!

  50. Πολύ ωραία δωράκια σε ευχαριστούμε πολύ! Σιδεροκέφαλος ο Ρωμανός!!

  51. αρχικα σας ευχομαι περαστικα στον μικρο κυριο και καλη επιτυχια σε εμας μιας και μια ανανεωση ειναι οτι πρεπει τωρα που λεει να ανοιξει ο καιροσ!!!

  52. Κυρίες μου καλησπέρα!

    Εσείς που θα βάψετε τα μαλλιά σας και θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας με βαφή Matrix στα κομμωτήρια Hair Nails by Telis Kikeris είσαστε οι:

    Vaso Samartzi

    Maria Angelidou

    Elma Petsi

    Clio Dimitr

    Natassa (nfritaki)

    Εγώ θα σας στείλω άμεσα mail για να σας πω τι πρέπει να κάνετε!

    Φιλάκια αγαπημένες μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.