Άριστες μαθήτριες στο διαγώνισμα του www.beautyblog.gr

 

Καλά δεν το συζητάω… Και άριστες μαθήτριες είσαστε- περισσότερο ακόμα και από την προηγούμενη φορά- και εκπληκτικές στην αντιγραφή… Χαχαχχαχαχα!! Στο μεταξύ εγώ, πάλι τέλεια πέρασα με τα σχόλια σας, γιατί πολλές από εσάς δεν γράψατε απλά το διαγώνισμα, το σχολιάσατε κιόλας με τον δικό σας τρόπο. Κανονικά δηλαδή πρέπει να βάλω βαθμό και για Έκθεση!! Ναι λοιπόν, αγαπημένη μου Πόπη Μαζ, πραγματικά γέλασα και το ευχαριστήθηκα και εγώ πάρα πολύ.

 

H Αντζελίνα και η NinaRem λόγω φόρτου εργασίας έψαχναν σε δόσεις, η Gioula, η Χριστίνα Π, η Μαρία Τερζανίδου η Δέσποινα Β, η Flora, η Εlen_Ka, η Nansy, η Alemar, η ToniaK άνοιξαν όλα τα post των προηγούμενων μηνών, η Melitina ήθελε να αλλάξει την κόλλα αναφοράς (άντε πάλι… το σχόλιο εννοώ… αλλά τελικά δεν το έκανε ) το Vikaki είπε και την λεπτομέρεια της σκιάς, η @Αxe, η Electroclash και άλλες ακόμα παραδέχθηκαν την αντιγραφή τους, και η ειλικρίνεια κερδίζει βαθμό,  η Alkistis άψογη στην Έκθεση, η Evdoxia ήθελε και Λένα Μαντά, ήθελε και bb, η Jenny έγραψε και το νούμερο του κραγιόν, το γλυκό μου jyliko με είπε καλή “κυρία”, ενώ στην Kat-Rap, την Ria και την Tsambika, δεν τους έφτανε η δική τους εξεταστική, είχαν εξεταστική και στο bb!! Και πέρασαν κιόλας!! Ioanna Panou, επειδή σε είδα λίγο αγχωμένη, πέρασες και εσύ αγαπημένη μου!

 

Επίσης, για να μην το ξεχάσω: Να τα εκατοστήσεις Kalliope MPAL μου!!! Υδροχόος λοιπόν και εσύ…

 

Και ναι έχετε δίκιο, αυτό τελικά το διαγώνισμα ήταν πιο εύκολο από το πρώτο γιατί πήρα εικόνες από το bb και απλά τις έκοψα λίγο, ενώ στο προηγούμενο είχα φωτογραφήσει εγώ η ίδια τα προιόντα, άρα έπρεπε να τα ξέρετε για να τα βρείτε…

 

Και να σας πω,  αν δεν είχα διασκεδάσει τόσο, θα είχα περάσει ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο, διότι η αλήθεια είναι ότι μου έτυχε κάτι πάρα πολύ άσχημο την Παρασκευή το απόγευμα…. Έπαθε σοβαρή βλάβη ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή μου, με λίγα λόγια κράσαρε και έτρεχα και δεν έφτανα… Έχω βέβαια και άλλον υπολογιστή– αυτόν από τον οποίο σας γράφω τώρα- αλλά αυτός που κράσαρε είναι ο αγαπημένος μου, αυτός που παίρνω πάντα μαζί μου όπου βρίσκομαι και εκεί έχω και όλα τα αρχεία μου… Οπότε ζητώ προκαταβολικά συγνώμη, αν δείτε να συμβαίνουν τίποτα περίεργα πράγματα τις επόμενες μέρες στο bb και αν δεν είμαι μαζί σας, τόσο όσο θέλω…Και ευχηθείτε μου καλή τύχη, να μην τα έχω χάσει όλα…

 

Τώρα στα δικά μας πάλι και ελπίζω να συμφωνήσετε μαζί μου: Ένα beauty δώρο πρέπει να λάβει και η Nina7 εκτός συναγωνισμού που μας θύμισε ότι είχε έρθει ο καιρός για ένα ακόμα Πρόχειρο Διαγώνισμα. Καλά δεν λέω; Απίθανο δεν είναι να έχεις στην τάξη μαθήτρια που θέλει διαγώνισμα;;;;;

 

Όσο για τις υπόλοιπες από εσάς… τι να πω… Άριστα σε όλες, επειδή όλες σχεδόν τα βρήκατε- αλλά για τα δωράκια μπήκατε σε κλήρωση. Και η κλήρωση έδειξε τις:


Stella ask

Rania

Nikki

Stavriana Stravokefalou

 

Και ναι, τα σωστά προιόντα ήταν:

 

1.Κραγιόν: Rouge d’Armani

2.Σκιά: Make Up Forever Wild & Chic, Aqua Eyes

3.Mάσκαρα: Max Factor Χperience Volumising Mascara

4.Παλέτα: Too Faced Glamour to Go, Dream Edition

 

Τώρα διαβάστε προσεκτικά. Εσείς που κερδίσατε, παρακαλώ να μου στείλετε mail με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση Κατοικίας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected] με τίτλο WINNER-BB-TEST. (Συγνώμη γι αυτό αλλά σας εξήγησα τι μου έχει συμβεί και δεν θέλω να μπερδευετούν τα δικά σας τα δώρα με τις νικήτριες του προηγούμενου διαγωνισμού…)

 

 

Φιλάκια αγαπημένες μου και Καλή Κυριακή. Αύριο έρχονται άλλα…

 

Υστερόγραφο: Ψάχνω την Κερασία…

40 Σχόλια
  1. Τις καλημέρες μου!
    Χαίρομαι που πέρασα και αυτές τις εξετάσεις … έστω και σε δόσεις!
    ΣΕ καταλαβαίνω για το pc σου, τα τράβηξα πρόσφατα και αγόραζα εξωτερικούς σκληρούς για back-up… Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα…
    Γλυκιά μου σου συστήνω να πας με τον αγαπημένο μου μικρούλη να δεις τα Muppets! Τέτοιο γέλιο έχω καιρό να κάνω… μου έφτιαξε τη διάθεση!
    Φιλιά και καλή ξεκούραση σήμερα… το χρειαζόμαστε!

  2. Καλημέρα!!
    Καλά, περιττό να σου πω ότι σφίχτηκε το στομάχι μου όταν διάβασα ότι κάτι πολύ άσχημο σου συνέβη…Ουφ…Ευτυχώς ήταν πρόβλημα με τον υπολογιστή…Αν και ξέρω ότι θα είναι μεγάλο ζόρι, τουλάχιστον φτιάχνεται….Καλή τύχη!!
    Να και το ποστ που μ’έκανε να είμαι σε δίλημμα για το αν το κραγιόν είναι Armani ή Bobbi Brown …. http://beautyblog.gr/2011/11/12/beauty-tips-by-beauty-blog/
    Καλή μας τύχη και στις υπόλοιπες εξεταστικές μας λοιπόν και συγχαρητήρια στα κορίτσια….!!!*

  3. @Angelina: Αντζελίνα μου ναι, έχω και εγώ back up αλλά δεν είχα κάνει για περίπου ένα μήνα και με όλα αυτά που μαζεύω για το bb, καταλαβαίνεις… Ασε με είμαι να σκάσω… Τελος πάντων διατηρώ μικρή αισιοδοξία και βλέπουμε… Αλήθεια για τα Muppets?? Καλά με έσωσες πάλι, γιατί έψαχνα να κάνω κάτι σήμερα με το μικρό και δεν ήμουν σίγουρη τι.. Φιλάκιαααα!! See u tomorrow!!

  4. @Kat-Rap: Ίσως έχεις δίκιο Κατερινάκι, αυτά είναι μηχανήματα και φτιάχνονται.. άλλα είναι τα πολύ άσχημα.. ίσως ήμουν υπερβολική.. Αλλά αυτός ο υπολογιστής δεν είναι μόνο η δουλειά μου είναι και μεγάλο μέρος της ζωής μου… Anyway… Πολύ σωστά το λες για το post,όμως έπρεπε να κάνω κάτι να σας μπερδέψω και λίγο, αλλά εσείς δεν μπερδεύεστε με τίποτα!! xxx

  5. Καλημέρα ! Βροχή τα αριστεία 🙂 Ευχαριστούμε πολύ πολύ ! Εύχομαι καλή τύχη με τον υπολογιστή, χωρίς περαιτέρω προβλήματα ! Και μια Κυριακή απολαυστική και χαρούμενη !

  6. Εμένα, τα κατάφερες και με μπέρδεψες πάντως! χιχι! Δε συγκρατώ καθόλου συσκευασίες (μόνο μ’αυτές της Benefit κάτι γίνεται..), παρ’όλο που τις προσέχω πάντα….Περίεργο δεν είναι?!
    Καλά, φαντάζομαι πώς θα ένιωσες όταν μπλόκαρε ο υπολογιστής…Πλέον, στους υπολογιστές μας έχουμε τα πάντα….Από αγαπημένες φωτογραφίες μέχρι χρήσιμες πληροφορίες για δουλειές, σχολές, κλπ….Καλή τύχη θα ξαναευχηθώ..!! 😀
    Kαι καλά να περάσεις σήμερα με τον μικρούλη, ό,τι κι αν κάνετε…!!
    Αλήθεια, ήταν καλά τα Muppets, ε?!
    Μπήκαν στο πρόγραμμα κι αυτά λοιπόν, για το άλλο ΣΚ!!
    Φιλιάάάάάά!!!*

  7. Buenos dias!! Αλήθεια άνοιξα πολλα posts για να βρω τις απαντήσεις! Ελπίζω άλλη φορά να είμαι τυχερή! Τα φιλιά μου στις νικήτριες και σε σένα Τζούλια!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΕΡΙΣΑ (ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ).ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

  9. @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π: Έτσι όπως το λες είναι και εύκολη και δύσκολη μας την κάνουν τη ζωή!! χχχ

  10. τοση μελετη τοσα ποστ που ανοιξα….συγχαρητηρια στις νικητριες κ ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι τυχερη……

  11. Κέρδισα… κέρδισα… γιούπι… καλή μου δασκάλα… θα σου φερω κι ενα μήλο στην ταξη!!!

  12. ;((( κλαιω γοερα κ χ7uπιεμαι!!!!!7ζοuλια!!!!θελω κ αλλο κ ας ημοuν αδιαβασ7η κ ζαβολιαρα!!!!!μη σ7εναχωριεσαι εμενα εχει χαλασει 7ο μισο πληκ7ρολογιο κ βρηκα εναλλακ7ικη θα 7α σωσεις ολα μη φοβοu!!!θελω παρακαλω νεα φuσικα προϊον7α,εχει ενα αρθρο γραψει η σε7λλα αλλα 7ο εχασα κανω αναζη7ηση κ δε 7ο βρισκω…φιλακια κ καλημερες πολλες

  13. Συγχαρητηρια κοριτσια!
    Και εις ανωτερα.

  14. Ευχαριστώ Τζούλια αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ
    ΔΕΝ βρήκα τη μάσκαρα και για αυτό δεν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια που βρήκαν σωστά τα προϊόντα και μπήκαν στην κλήρωση…
    Εύχομαι να το καταλαβαίνεις…
    Υ.Γ.Ίσως στο επόμενο διαγωνισματάκι(αν κερδίσω βέβαια),ε?(χε,χε 😀 )

  15. αν καποια δεν τα θελει τα δωρα εγωωω εδω ειμαι χαχαχαχ

  16. @κερασια απουσιασες απο το διαγωνισμα άρα θα εξεταστεις μαζί με τις υπόλοιπες απουσες!

  17. Τζούλια,ελπίζω πραγματικά να μην τα έχεις χάσει όλα ή μάλλον ελπίζω να μην έχεις χάσει τίποτα από τον υπολογιστή σου! Καλή βδομάδα!

  18. Kαλησπέρα Τζουλια !
    Ελπίζω να πάνε καλά ολα με τον υπολογιστή σου και να μην χάσεις τπτ!
    Δεν κέρδισα Κυρία αλλά είμαι καλή μαθητρια δεν μπορείτε να πείτε!!!!!!!!!!!!
    Μπράβο στα κορίτσια που κερδίσανε!!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

  19. ΔΗΛΑΔΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΩΣ ΟΠΩΣ Η CARRIE BRADSHAW E?ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΣΩΣΙΜΟ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ!!

  20. …ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ NICKNAME!!

  21. Μπράβο στις τυχερές,ελπίζω να περάσω σε κάποιο άλλο διαγώνισμα…σνιφ σνιφ σνιφ…

  22. ευχαριστω και εγω για τα δωρα σου καλη εβδομαδα σε ολες

  23. καλα ειμαι απαραδεκτη.χθες περασα εξω απο την “αιθουσα” που γινετε το διαγωνισμα αλλα ειδα τα θεματα και μιας ηξερα μονο τα 2 πρωτα εδωσα “λευκη κολλα”.αχχαχαχα συγχαρητήρια σε ολες που πηραν μερος!!και στα τυχερα κοριτσια που κερδισαν!τζουλια ελπιζω να πανε ολά καλα με το σκληρο! 😉

  24. Συγχαρητήρια κορίτσια!! Ωραία τα διαγωνίσματα γιατί ακονίζουν και την παρατηρητικότητα, αυτή τη φορά τουλάχιστον που ήταν οι ίδιες φωτογραφίες!

  25. Καλησπέρα Τζούλια, κορίτσια!!! Ωχ Τζούλια καταλαβαίνω πως νιώθεις μεγάλο δράμα όταν κρασάρει ο σκληρός!! Κακά ταψέματα η μισή μας ζωή (αν όχι περισσότερη) όλες οι πληροφορίες, φωτογραφίες αρχεία και τι άλλο μπορείς να φανταστείς βρίσκονται εκεί μέσα. Υπομονή και μακάρι να τα ανακτήσεις τα χαμένα σου αρχεία!! Όσο για το διαγώνισμα γρήγορα να βάλεις κι άλλο ήταν φοβερά διασκεδαστικό!!!!!

  26. Συγχαρητήρια κορίτσιααα! Μπράβο σε όλες!!

  27. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν, μπάβο σε σένα Τζούλια για το τεστάκι να το καθιερώσουμε ήταν πολύ ωραίο. Οσο για το pc αφού δεν είναι πρόβλημα υγείας (γιατι διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές φοβήθηκα) μην ανυσήχεις όλα λύνονται αν και συνήθως κοστίζουν.

  28. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν… Καλοφόρετα!!! Δεν πειράζει Τζούλια μου… έχω κερδίσει σ’άλλο διαγωνισμό σου… Το ότι όμως είμαι άριστη μαθήτρια… με ικανοποιεί ιδιαίτερα… αν και με……. αντιγραφή… από τη διπλανή μου!!! Όσο για το αγχωμένη… έτσι είμαι πάντα… όταν κάνω μαμουνιές… Δεν είμαι εγώ για τέτοια πράγματα… Με παίρνουν είδηση όλοι!!!!!! Πάλι καλά που δε μου μηδένισαν και την κόλλα!!!!!!

  29. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν!!! Της Νινας το δωρο στειλτο σε μενα!!! (πλακα κανω)

  30. Παρούσα παρούσα!!! Έχασα πρόχειρο διαγωνισμα???Δεν το πιστεύω!!!! Οοοοοοοχχχχχχιιιιιιιιιιιι!!! Ευελπιστώ ότι δεν έιναι το τελευταίο ε???

    Ασε και είμαι χωρίς ιντερνετ από την προηγούμενη εβδομάδα και θα είμαι σίγουρα χωρίς ιντερνετ και μέχρι την Παρασκευή. Φρίκη! Ζω ένα δράμα όπως καταλαβαίνεις γιατί νιώθω να γίνονται τόσα γύρω μου και γω ζω κυριολεκτικά στον κόσμο μου!! Τεσπά….ευτυχώς με ειδοποίησε η Ελένη ότι με ψάχνεις και μπήκα να πάρω μυρωδιά από BB..γιατί κορίτσια είστε σαν το πιο φίνο γαλλικό άρωμα…ακόμα και η ελάχιστη επαφή μαζί σας αρκεί για να μου ανεβάσει τη διάθεση!!

    Εχω και μήνυμα για την Kat_Rap!! Δοκίμασα το σαμπουαν που έλεγε. Την πρώτη φορά που λουστηκα αν την είχα μπροστά μου θα της τραβούσα τα μαλλια..απογοητευτηκα…λέω πανε τα λεφτακια μου…χθες ήταν η δεύτερη φορά…ένα θα σας πω κορίτσια…10 άτομα (ναι αλήθεια λέω..10 ήταν τους μέτρησα!!) μου έκαναν κοπλιμέντο για το πόσο τέλεια ειναι τα μαλλιά μου σήμερα και ότι ειμαι μια κούκλα!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!

    Μουτς μουτς μουτς μουτς σε όλες κορίτσια..και αγκαλιτσα στη Τζούλια μου!!!

  31. Συγχαρητηρια στις τυχερεεες!θα πω & εγω με τη σειρα μου,οτι ειναι τιμη που με αναφερεις στο ποστ σου γλυκια μου “κυρια” & επισης οτι με εκανες να αγαπησω τα διαγωνισματα,μιας & στο προηγουμενο ημουν αναμεσα στις τυχερες & ελαβα τεεελειο δωρο!φιλακια σε ολες xxx

  32. Σήμερα παρέλαβα το δωράκι-” έπαινο”- είναι τέλειο, ευχαριστώ πολύ πολύ !!!

  33. @Kerasia: Να το σχόλιο!! Απολαυστικότατο όπως το περίμενα….!!! Eξαιρετικό το Sunsilk σου λέω… ‘Αντε, να ανακαλύψουμε κι άλλα τέτοια…..!!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.