Review: Vichy “CelluDestock” κατά της κυτταρίτιδας.

 

 

To σημερινό review του δικού μας bb girl, της Νάνσυ, ταιριάζει γάντι με τον χθεσινό διαγωνισμό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη (και από τα σχόλια σας φαίνεται ότι τη βερμουδίτσα, και θέλετε και έχετε περιέργεια να τη δοκιμάσετε). Η Νάνσυ μας έγραψε την εμπειρία της για ένα άλλο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και το κείμενό της, έχει πολύ ενδιαφέρον.

 

Να, τι μας έγραψε η Νάνσυ

 

The bb girl, Nansy!

 

 

“Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα για το πώς να ξεκινήσω, στην αρχή σκέφτηκα να τα πω σε video, αλλά μετά είπα ότι μπορεί να θες να το δείξεις στα bb girls, οπότε ντράπηκα και απέρριψα αμέσως την ιδέα και άνοιξα το word  αλλά δεν ήξερα πάλι πώς να αρχίσω κ έτσι πήγα στο bb κ άρχισα να κοιτάζω παλιότερα post μπας κ πάρω καμιά ιδέα (η μόνη βέβαια που μου ήρθε είναι ότι έχουμε καιρό να κάνουμε κανένα διαγωνισματάκι και μου άρεσε πολύ το προηγούμενο).

 

Anyway! Για να μην σε κρατήσω σε αγωνία και σε κουράζω να σου πω ότι εγώ γενικά έχω ένα θέμα με τα κιλάκια μου, που μια φεύγουν, μια έρχονται και σε γενικές γραμμές  είναι “λίγα”  παραπάνω από αυτά που θα ήθελα αλλά όπως σας έχω μαρτυρήσει είμαι λίγο τεμπέλα και λίγο λιχούδα (μην βγει παραέξω αυτό) χιχι!!! Και έτσι κατά καιρούς( για να μην πω όλο τον χρόνο) ξεκινώ μια προσπάθεια και μετά από λίγο την παρατάω γιατί δεν βλέπω γρήγορα αποτελέσματα και απογοητεύομαι!

 

Η προσπάθεια βέβαια τα έχει σχεδόν όλα (κάποια αδυνατιστική κρέμα, λίγη γυμναστική και λίγη προσοχή στην διατροφή, στο πολύ λίγο τους όμως) μόνο που είναι για λίγο όπως προ ανέφερα! Πέρσι πριν  το καλοκαίρι λοιπόν με είχε πιάσει πάλι (καλοκαιράκι ερχόταν καταλαβαίνεις) και εκείνη την εποχή μου ήρθε ένα mail  για την VICHY “CelluDestock Αγωγή Αδυνατίσματος και Κυτταρίτιδας, Κατά του επίμονου τοπικού πάχους”  που έλεγε  ότι:

 

 

 

1.Μειώνει το τοπικό πάχος: Απώλεια όγκου σε γοφούς, μηρούς, γλουτούς -10 cm3 σε 28 ημέρες

2. Βελτιώνει τα αποτελέσματα της δίαιτας:
-21% με Celludestock + Δίαιτα έναντι
-12% με Δίαιτα μόνο

3. Μειώνει τη κυτταρίτιδα σε 7ημέρες

 

 

Απ ‘ότι μπορείς να καταλάβεις μου άρεσε σαν ιδέα κ’ έτσι την αγόρασα (αν και ακριβή, 40€ τα 300ml αλλά είπαμε μιλάμε πριν από ένα χρόνο πoυ για μένα, όπως και για πολλούς δυστυχώς ήταν διαφορετικά τα πράγματα.) Άρχισα λοιπόν να την χρησιμοποιώ για λίγο, πολύ λίγο γιατί είδη είχε αρχίσει η ζέστη (δεν μου αρέσει να βάζω ούτε ενυδατική όταν ζεσταίνομαι) οπότε την παράτησα.

 

Πριν μερικές εβδομάδες έρχεσαι εσύ και μας αναστατώνεις πάλι με τα νέα σου που αυτή την φορά είναι η βερμουδίτσα, οπότε κ’ εγώ θυμάμαι την κρέμα που είχα καταχωνιάσει από πέρσι!!!

 

Και αρχίζω να την χρησιμοποιώ χωρίς όμως για να πω την αλήθεια να περιμένω κανένα θαύμα…Σε πληροφορώ ότι ούτε εγώ δεν το πιστεύω αυτό που μου λένε και βλέπω στα ρούχα μου! Καταρχάς  να σου πω ότι έχει ένα πολύ ελαφρύ άρωμα που εξαφανίζετε αμέσως, δεν είναι καθόλου λιπαρή, αντιθέτως έχει μια δροσερή υφή,  είναι υποαλλεργικη, δεν περιέχει parabens, δεν χρειάζεται μασάζ ούτε τρίψιμο, ίσα-ίσα μόνο για να την απορροφήσει το δέρμα που απορροφάται αμέσως, και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ (να φανταστείς ότι αμέσως μετά ντύνομαι) οπότε σίγουρα ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!

 

Ναι έχω ένα θεματάκι και με αυτό γι’ αυτό το τονίζω και μην μου πεις ότι και εσένα δεν σε εκνευρίζει να βάλεις μια κρέμα και όταν πας να ντυθείς να κολλάει το παντελόνι με την κρέμα! Χάλια είναι! Εκτός απ’ όλα αυτά λοιπόν γιατί σε ζάλισα, κάνει και αυτό που λέει και μάλιστα με διαφορά!

 

Δεν ξέρω αν είναι 10cm ξέρω όμως ότι εγώ σε λιγότερο από ένα μήνα που την χρησιμοποιώ και μάλιστα με μια φορά την ημέρα και όχι δυο που συνιστά έχω δει μεγάλη διαφορά  σε πόντους (περιφέρεια και κοιλιά) αλλά και σε κυτταρίτιδα που ότι και να έχω δοκιμάσει δεν φεύγει με τίποτα! Ειδικά στην κυτταρίτιδα δεν έχω δει τέτοιο αποτέλεσμα από άλλη κρέμα που έχω δοκιμάσει!

 

Αυτά είχα να πω, ζητάω φυσικά την επιείκεια σου όσο αφορά το review γιατί είναι η πρώτη φορά που γράφω και ένα μεγάλο συγγνώμη αν σε κούρασα με την πολυλογία μου!

 

Πιστεύω να σου αρέσει!”

 

 

 

 

 

Όχι απλά μου άρεσε το review της Νάνσυ, αλλά να σας πω, ότι αφού το διάβασα, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, σηκώθηκα και άρχισα να ψάχνω στα ντουλάπια μου, διότι κάπου είχα καταχωνιασμένα κάποια προϊόντα Vichy. Δεν είχα το CelluDestock, είχα το Destock Vientre (ειδικά για την περιοχή της κοιλιάς) και το Aqua Destock 2 σε 1 κατά της Κατακράτησης Νερού, αλλά και της Όψης «Φλοιού Πορτοκαλιού».. (τι σαχλαμάρα και αυτό, πες το κυτταρίτιδα να τελειώνουμε…)

 

Τέλος πάντων, είναι λογικό μετά από μια δωδεκαετία στο beauty editing, να μην «παραμυθιάζομαι» εύκολα με προϊόντα, αλλά από την μέρα που μου έγραψε αυτό η Νάνσυ ναι, ναι το παραδέχομαι, έχω αρχίσει να τα χρησιμοποιώ… (τι να πω, πέρα από beauty editor πρώτα- πρώτα κορίτσι είμαι και εγώ και παρασύρομαι από τις φίλες μου…)

 

Τι θέλω τώρα από εσάς, για να βοηθήσουμε η μια την άλλη διότι το καλοκαίρι, βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής…(εγώ ας πούμε ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτάσω ούτε στο μέσον του στόχου μου, μέχρι το καλοκαίρι …θλίψη…)

 

Θέλω να μας πείτε, ποιο αντίστοιχο προϊόν έχετε χρησιμοποιήσει εσείς, με ποιο είδατε αποτέλεσμα, ποιο σας απογοήτευσε και ποιο είναι value for money. (Διότι έρχεται στο μυαλό μου και μια μάρκα – δεν θα αναφέρω ποια είναι, η οποία έχει ένα προϊόν κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, το οποίο όμως κοστίζει 350Ε και εκεί, απλώς δεν παίζω)

 

Ελάτε, ελάτε, αγαπημένες γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε και εγώ δεν το βλέπω να προλαβαίνω.Περιμένω λοιπόν,  και έχω βγάλει, μπλοκάκι να σημειώσω.

 

 

(Τελειώνω με κάτι άσχετο όσο αφορά το σημερινό post, αλλά που νομίζω ότι θα σας ενδιαφέρει: Πολλες από εσάς είχατε κάποιες απορίες σχετικά με τη νέα σειρά αποσμητικών Κorres. Εγώ ήρθα σε επαφή με την εταιρεία και τις επίσημες απαντήσεις θα τις δείτε αν κάνετε κλικ στο post και δείτε το τελευταίο σχόλιο.)

 

 

67 Σχόλια
  1. @Nansy, ειδες δηλαδη τα αποτελεσματα που λες ΧΩΡΙΣ να αλλάξεις κατι απο τις διατροφικες σου συνηθειες, τιποτα? απολυτως?

  2. Ειλικρινά, εγώ πιστεύω ότι δεν έχει σχέση η τιμή με τις κρέμες αδυνατίσματος. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει και πολύ ακριβές και πολύ οικονομικές και έχω δει αποτελέσματα και με τις δύο. Αλλά έχω το εξής μυστικό: Τις χρησιμοποιώ όλο τον χρόνο και όχι μόνο δύο – τρεις μήνες πριν βγω στη θάλασσα. Μετά το ντουζάκι μου στις επίμαχες περιοχές βάζω την κρεμούλα μου και έτσι δεν ανησυχώ για το καλοκαίρι!! Φιλιά σε όλους και μην ξεχνάτε: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ. ΕΓΩ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ELANCYL ΤΟ MULTI – FERMETE CORPS ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΕ ΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ELANCYL ΤΟ ΟFFENSIVE CELLULITE. TA EBAZA ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΠΟΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25,00 ΕΙΧΕ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 28.00 Η ΑΛΛΗ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!

  4. Ωραία..να δω από πού θα κόψω για να βρω τα 40 ευρώ..

  5. Πραγματικά πολύ όμορφο review! Και πραγματικά με έχει βάλει στη διαδικασία να δοκιμάσω το συγκεκριμένο προιόν…Επειδή κι εγώ έχω ένα θέμα με τα κιλά μου και με τοπικό πάχος έχω δοκιμάσει τα άπειρα προιόντα και τις περισσότερες φορές έχω απογοητευτεί…Φέτος που κάνω μια πιο σοβαρή προσπάθεια με διατροφή και έντονη γυμναστική, έχω δει αποτελέσματα και με την κρέμα που χρησιμοποιώ, που είναι η Total Lift Minceur της Clarins. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει, αφού όταν την βάζεις νιώθεις ένα ελαφρύ κάψιμο οπότε καταλαβαίνεις οτι κάνει δουλειά…Και το χειρότερο που έχω χρησιμοποιήσει ήταν μια κρέμα Elancyl…Μεγάλη κουβέντα άνοιξα και δεν τελείωνει…:)

  6. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΝΑΝΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΤΗΣ MADISSANA ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΕΝΟΕΙΤΕ.

  7. Εγώ βαριέμαι απίστευτα να βάζω κρέμα κάθε μέρα αλλά θα ξεκινήσω γιατί το καλοκαιράκι είναι σε απόσταση αναπνοής! Αν δε δω αποτέλεσμα με αυτή που έχω τώρα θα πάω να πάρω της Vichy! Μια φίλη μου είχε πει κάποτε ότι είναι αποτελεσματική η κρέμα της Roc, την έχει δοκιμάσει καμιά;

  8. Κατά της κυτταρίτιδας και για σύσφιξη, εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ μείγμα νες καφε – ελαιόλαδου που το τρίβω στα πόδια/κοιλιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Οι αδερφές μου βάζουν το Dior Svelte (τιμή γύρω στα 50-60€) και μου έχουν πει τα καλύτερα. Μετά το review της Νάνσυ, θα έχω υπόψιν μου να το δοκιμάσω όμως!
    Όσο για τα αποσμητικά Κορρέ, έγραψα ακριβώς τι μου είπε η αδερφή μου που είναι φαρμακοποιός κάτω από το αντίστοιχο post!

  9. Τόσα χρόνια έχω ξοδέψει ένα σωρό χρήματα σε κρέμες, ορούς, αυτοκόλλητα κλπ. Το πόρισμα είναι ότι όλα είναι συνδιασμός, περιμένω την απάντηση της Νάνσυ στην Evdoxia είναι πολύ σωστή η παρατήρηση.
    Πέρισυ έμεινα αρκετά ικανοποιήμενη και από τον ορό της NIVEA 10days (κάτι τέτοι δεν θυμάμαι ακριβώς πως λεγόταν)όχι βέβαια σε 10 ήμέρες πήρα και δεύτερο μπουκαλάκι. Με τον ορό της ELANCYL δεν ικανοποιήθηκα ιδιαίτερα αλλά συγούρα ήταν καλυτερος από τα προιόντα της Cristian Dior που έκανα τα λάθος και αγόρασα πολλά χρήματα χωρίς λόγο. Προίον αδυνατίσματος της Vichy έχω να χρησιμοποιήσω σχεδόν δύο-τρια χρόνια ίσως να ξαναδοκιμάσω φέτος, είχα μείνει αρκετα ικανοποιήμενη, θυμάμαι ήταν ένα κουτι με μονοδόσεις μία πρωίνη και μία για το βράδυ.

  10. Καλημέρα κορίτσια!
    Έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα κατά καιρούς και πολλές εταιρείες, φαρμακείου πάντα!

    Αυτή την περίοδο λοιπόν βάζω δύο κρέμες, τo Body Shape Concentrated Serum της Apivita και τη Retinol Anti-Cellulite Intensive της Roc.
    Το πρώτο είναι ορός με πιπέρι και έχει μια αίσθηση καψίματος μόλις την βάζεις, που πιστεύω ότι μέχρι ενός σημείου τονώνει την κυκλοφορία του αίματος(αλοίμονο αν κάνεις το λάθος να ακουμπήσεις πρόσωπο ή μάτια χωρίς να πλύνεις χέρια, όπως βλακωδώς έχω κάνει εγώ πολλές φορές!). Απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά.
    Τώρα, όσο για την κρεμα της Roc, την εμπιστεύομαι χρόνια και δεν με έχει διαψεύσει, μετά από συστηματική χρήση και μια σχετική διατροφή και λίγη εξάσκηση φυσικά!! Είναι μια απαλή κρέμα, που απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει.

    Γενικά, τα προϊόντα με τα οποία έχω δεί την μεγαλύτερη διαφορά μέχρι στιγμής είναι, είτε της Roc, είτε της Vichy.

    Όμως κορίτσια, μην ξεχνάτε την απολέπιση, είναι παρά πολύ σημαντική. Εγώ είχα πάρει μια βούρτσα με φυσική τρίχα για το σώμα και κάθε μερα βούτσιζα με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις τα πόδια και την κοιλιά για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.

    Φιλάκια!

  11. @Aggelikik: Πολύ σωστά, τριφτείτε κορίτσια όσο ποιο συχνά μπορείτε! Χωρίς απολέπιση δεν γίνεται τίποτα! Τίποτα δεν απορροφάται!
    Ακουστε ένα μυστικό: Πρίν να απλώσω επάνω στο δέρμα μου(πρόσωπο ή σώμα) οτιδήποτε, περνάω την περιοχή με το Dermaroller. Έχει μικρές ακίδες που δημιουργούν τρυπούλες στην επιδερμίδα και το προιόν απορροφάται σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Το είχε χρησιμοποιήσει ένας δερματολόγος που είχα επισκεφτεί, το παρήγγειλα από ebay και έχω δει μεγάλη διαφορά.

  12. Τζούλια, τελικά το πείραμα μου αρέσει πολύ!
    Η φίλη μας η Νάνσυ έγραψε ένα υπέροχο κείμενο και για μενα η γνώμη μιας φίλης μετρά πολύ περισσότερο από 1000 διαφημιστικά. Μετά τις εγκυμοσύνες είχα πάρει διάφορα ζουμιά δεινοσαύρου και πασαλειβόμουν. Είχα πάρει ένα της Vichy, σε μια πράσινη συσκευασία, νομίζω ένα 40 κόστιζε, α πα πα χάλια ήταν! Κολλούσε πάρα πολύ και μου έσπαγε να νεύρα.

  13. @ΚΕΡΣΕΝΟΓΛΟΥ ζουμια δεινοσαύρου..χαχαχαχαχαχα!!!να σαι καλα! χαχαχαχα

  14. Καλημερα!!!!!
    Θα αναφερθω πρωτα στο προηγουμενο ποστ(αποσμητικα) σιγουρα δεν γινεται αντιιδρωτικο χωρις αλατα αλουμινιου δυστηχως !!Μονο αν κανεις ενεσεις βοτοχ!!
    ναι οπως διαβασατε τις οποιες αν εχεις προβλημα υπεριδρωσιας της καληπτουν
    και τα ταμεια!!! Αραγε στο προσωπο ισχυει??χαχα
    @ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΙΟαποσμητικο του body shop εχεις γιατι αυτο που προτρεινα το 24hr
    deo dry(no alluminium salts)αυτο που εχεις πτεπει να ειναι πολυ παλιο…
    Πολυ καλο review!!!αλλα απο οτι φαινεται τελικα τα ιδια προιοντα δεν λειτουργουν
    το ιδιο σε ολους ειναι οπως τα αρωματα αλλιως μυριζει σε μενα αλλιως στους αλλους χιχιΕγω γενικα της Vichy τα αντικυτταριδικα δεν με καλυπτουν απολυτα.
    Αυτο που μπορω να πω (προσωπικα)οτι ηταν της CLARINS με εντυπωσιασε απο το αμεσο αποτελεσμα χωρις να κανω γυμναστικη η να αλλαξω διατροφη.θυμαμαι οτι
    μου αρεσε τοσο που το προτεινα παντου και οντως οποια το αγορασε εμεινε πολυ
    ικανοποιημενη.Αυτο το προιον ειναι το HIGH DEFINITION BODY LIFT ειναι σε μορφη κρεμας-τζελ με μικρους κοκκους και εχει δροσερη υφη και δεν κολλαει
    η μυρωδια ειναι ελαφρια-ευχαριστη!!!
    Το μονο κακο για αυτη την περιοδο ειναι οτι κοστιζει περιπου 52.00ευρω τα 200ml
    βεβαια μπορει να βαλει ο χοντος καποια εκτπωση αρα μπορουμε να τοαγορασουμε
    Φιλακια πολλα

  15. @Κερσενογλου Ελενη: Αν λειτουργεί λέει…μια χαρά κιόλας! Και μία φορά το μήνα το βάζω και τυλίγομαι με πλαστική μεμβράνη για πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.
    Αλλά φυσικά ποτέ δε λέω όχι σε κρεμούλες του εμπορίου γιατί όσο και να το κάνεις περιέχουν περισσότερα συστατικά από τα σπιτικά ματζούνια!

  16. @Sofia, Σοφία μου τσεκαρα το white musk sport, το αντρικό που χρησιμοποιει καθημερινά ο σύντροφος μου, ως εκ τούτου το αγοράζω ανελλειπως. Φανταζομαι, ότι για να εχει το αντρικό αλουμίνιο θα εχει και το γυναικειο, γιατι να κανει διαφορά?

  17. @Nancy Μπραβο Νανσυ για το review είναι πολύ κατατοπιστικό ! Η τιμη της vichy τσιμπαει λίγο, αλλοιως θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Προς το παρον εχω βολευτει με το bioten και νομίζω πως δε διαφέρει από άλλα που εχω κατα καιρούς δοκιμάσει π.χ Roc, elancyl, Κορρρε, styx κ.λ.π

  18. Εγώ κορίτσια χρησιμοποιώ την Clarins Total Lift-Minceur και είμαι πολύ ευχαριστημένη…αφήνει και μια δροσιά μετά τη χρήση και τη νιώθω πως δουλεύει!!!Επίσης κάνω μια φορά την εβδομάδα ένα home made scrub από baby oil και καστανή ζάχαρη και καπάκι μια επάλειψη από μεγάλη δόση καφείνης τουτέστιν κατακάθια ελληνικού ή ότι έχει μείνει στο φίλτρο απο γαλλικό τα ανακατεύω με ελαιόλαδο απλώνω και τυλίγομαι με την μεμβράνη!!! Αφήνω 15′ και η αλήθεια είναι πως έχω δει σημαντική βελτίωση προσοχή όχι εξάλειψη!!! Φυσικά βοηθάει πολύ και το καθάρισμα του μπάνιου μετά ως άσκηση γιατί τα κάνω λίμπα!!!! Τα φιλιά μου ΧΧΧ

  19. @Στελλα μου το αντρικο αποσμητικο δεν το γνωριζω..αλλα για την διαφορα που λες προφανως την εχουν γιατι οι γυναικες λογω στηθους ειναι σιγουρα ποιο ευα
    ισθητες .Να κατι ακομα που οι αντρες δεν χρειαζετε να ψαχνονται χαχαχα…
    Ασε ειμαι σε φαση που πρεπει να κανω την πρωτη μαστογρσφια και εχω λιγακη
    ανχωθει!!φιλακια

  20. @Sofia να μην αγχωνεσαι καθόλου! να την κανεις ανελλιπώς και μην την παραμελήσεις ποτέ… Εμενα ο γιατρός μου, μου ειπε ότι πλεον απο τα 35 μας πρεπει ν’ αρχίζουμε κι όχι απ΄τα 40 που υποστήριζαν μεχρι πριν 5-7 χρόνια…

  21. @Stella: Ακριβώς Στέλλα μου… Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει… Μαστογραφία, οπωσδήποτε μετά τα 35!

  22. Αχ μεγάλο θέμα. Πολύ ωραία τα είπες Νανσυ. Εγω εχω πρόβλημα με χαλάρωση και κυταριτιδα. Τοσα χρόνια με εγκυμοσυνες και τα σχετικα ειχα παραμελήσει τον εαυτο μου. Φετος με εχει πιασει μια τάση ανανέωσης. Ετσι εδω και 10 μέρες έχω αρχισει να τρίβομαι κάθε μέρα στο ντους με ένα σφουγγάρι, και μετά βάζω ενα προιον της Santagelica. Ειναι σε φακελάκια μιας χρήσης, μου το είχαν φέρει πριν 3 χρόνια και το είχα καταχωνιασει. Μπορω να πω οτι νομιζω οτι έχω δει μια μικρή βελτίωση. Το προιον που περιγράφει η Νανσυ μου κινησε την περιεργεια οποτε θα δω μηπως το αγοράσω μόλις μου τελείωσει αυτο που βάζω.

  23. Καλημέρα και από εμένα! Τώρα αν πω ότι χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι πειράζει? Μπράβο στη Νάνσυ για το ωραίο review, είμαι σίγουρη ότι αγγίζει τις περισσότερες! Εγώ είχα δοκιμάσει παλιότερα το Plasticity από Dior και είχα μείνει πολύ ικανοιποιημένη, αλλά καθώς οι καιροί δυσκολεύουν, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να διαθέσω τόσα χρήματα πλέον. Τη Roc τη χρησιμοποιεί η μαμά μου ACTION INTEGRALE VERGETURESεδώ και πολύ πολύ καιρό και λέει ότι δεν την αλλάζει με τίποτα! Πάντως, έχω να προσθέσω ότι και τα προϊόντα της Vichy είναι απίστευτα και θα αναφέρω ένα παράδειγμα: πριν κανα χρόνο λόγω αυξομειώσεων βάρους έκανα ραγάδες στην κοιλιά και το θέαμα ήταν ολίγον τι αντιαισθητικό! Κάνοντας μια έρευνα στο Internet κατέληξα στην Action Integrale Vergetures (γύρω στα 30 ευρώ κοστίζει) και το αποτέλεσμα? Θαύμα, παιδιά μου, θαύμα! Εξαφανίστηκαν τα πάντα, σαν να μην είχα ραγάδες ποτέ! Οπότε τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  24. Καλημέρα και από εμένα! Τώρα αν πω ότι χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που σκέφτομαι έτσι πειράζει? Μπράβο στη Νάνσυ για το ωραίο review, είμαι σίγουρη ότι αγγίζει τις περισσότερες! Εγώ είχα δοκιμάσει παλιότερα το Plasticity από Dior και είχα μείνει πολύ ικανοιποιημένη, αλλά καθώς οι καιροί δυσκολεύουν, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να διαθέσω τόσα χρήματα πλέον. Τη Roc τη χρησιμοποιεί η μαμά μου εδώ και πολύ πολύ καιρό και λέει ότι δεν την αλλάζει με τίποτα! Πάντως, έχω να προσθέσω ότι και τα προϊόντα της Vichy είναι απίστευτα και θα αναφέρω ένα παράδειγμα: πριν κανα χρόνο λόγω αυξομειώσεων βάρους έκανα ραγάδες στην κοιλιά και το θέαμα ήταν ολίγον τι αντιαισθητικό! Κάνοντας μια έρευνα στο Internet κατέληξα στην Action Integrale Vergetures (γύρω στα 30 ευρώ κοστίζει) και το αποτέλεσμα? Θαύμα, παιδιά μου, θαύμα! Εξαφανίστηκαν τα πάντα, σαν να μην είχα ραγάδες ποτέ! Οπότε τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  25. Κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει διάφορα τέτοια προϊόντα. Το πιο αποτελεσματικό θα έλεγα ότι ήταν ένα της Biotherm, το οποίο δεν θυμάμαι πώς ακριβώς λεγόταν και ίσως κιόλας να μην κυκλοφορεί πια, αλλά θυμάμαι ότι είχε καφεΐνη. Είχα δει σημαντική διαφορά!
    Τώρα χρησιμοποιώ μια κρέμα σώματος της Nivea με Q10. Κάνει λίγη σύσφιξη νομίζω, αλλά την κυτταρίτιδα δεν την “χτυπάει” (εντάξει η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εξειδικευμένο αντικυτταριδικό προϊόν).

  26. προσωπικα δεν εχω μεγαλο προβλημα με κυτταρίτιδα απλα την εχω τη λιγη αυτη που αναλογεί σε καθε νορμαλ γυναικα.
    @Aggelikik σκεφτομαι να αγορασω αυτο το σερουμ.παλια ειχα δοκιμασει το τζελ(?) της σειρας και δεν ειδα τρελη διαφορα..απο μονο του το σερουμ βοηθα?
    παντως επειδη τα οικονομικα δεν πανε καλα για να παρω τη κρεμα απο vichy λεω να παρω το λαδακι απο bioten.
    @stella απο τη bioten τι εχεις παρει?εχεις δει καμια διαφορα?

  27. @christie Πηρα το τζελ γιατι το θεωρησα πιο ευκολο στη χρηση. Νομιζω πως ναι, ειναι μια χαρά, εφάμμιλο άλλων προιοντων που εχω χρησιμοποιησει και αρκετα πιο ακριβών. Απορροφαται αμεσως με μικρη διαδικασία, εχει διακριτικο αρωμα και όσο περνουν οι μερες, το καψιμο γινεται λιγότερο… Το χρησιμοποιω μονο μια φορα τη μερα, δεν προλαβαινω να τα κανω όλα αυτα και το πρωί, ωστόσο το βρίσκω καλο και θα το ξαναπάρω.

  28. Κατ’αρχην πολυ ωραιο το review της Νανσυ.
    Οποτε πιανουμε αυτο το θεμα… γινεται χαμος!
    Στο παρελθον εχω δοκιμασει ολα τα αντικυταριτιδικα απο ολες κυριολεκτικα τις εταιριες, εκτος La prairie (μαλλον σ’αυτο θα αναφερεσαι Τζουλια μου για τα 350 ευρω). Δεν ειχα προβλημα κυταριτιδας ομως, αλλα τα χρησιμοποιουσα προοληπτικα και λογω κομπλεξ πρωτων εμφανισεων με μαγιω. Απο ολα που εχω παρει λοιπον, αυτο που μου αρεσε πολυ ηταν της Biotherm, το οποιο ουτε κολλουσε στα ρουχα, ουτε μυριζε εντονα και αν μη τι αλλο αφηνε πολυ λειο το δερμα! Ομως εκανα και καθημερινη προπονηση παραλληλα με τη χρηση των εν λογο προιοντων!

  29. Καλησπέρα Τζούλια, κορίτσια!! Πολύ ωραίο το post της Νάνσυ, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που γράφεις είναι πολύ οικείος!! Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να πάρω κρέμα για την κυτταρίτιδα, πρέπει όμως διότι κοντεύει να παραγίνει το πράγμα. Πολύ παλιά έπαιρνα τη drainage η οποία είχε και καταπληκτικά αποτελέσματα. Έκτοτε όσες έχω πάρει δεν έχουν φτάσει ποτέ στον πάτο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αποτέλεσμα. Πάντως της Garnier, της Nivea & της Bioten λόγω τιμής με έχουν κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά, όπως και να δοκιμάσω και το κόλπο με τον καφέ.
    @Ελένη: Τα ζουμιά δεινοσαύρου είναι φοβερή ατάκα, γέλασα με την ψυχή μου!! Να’σαι καλά!!!!!!

  30. 34E ΕΧΕΙ ΤΗΣ VICHY ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 300ml ενω τα αλλα ειναι 150ml.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ(24Ε)!!!

  31. NANCY,den eprepe na exeis anasfaleia gia to post sou,mia xara ta grafeis!koritsia, na sas pw thn empeiria mou gia ta en logw proionta.eimai poly adynath alla exw kyttaritida sthn perifereia.mono mia fora eixa dokimasei ena proion ths l’occitane kata ths kyttaritidas k eida mia diafora.8a h8ela omws na dw k dyo k treis….!!den agoraza pote tetoiou eidous proionta gt pisteya oti den kanoun douleia alla k logw tou oti 8ewrousa oti einai vlavera.ki ayto pou agorasa to phra tyxaia xwris pollh skepsh.to proion ths vichy me deleazei vevaia alla skeftomai k ta 40 eyroulakia gt 40 apo dw,40 apo kei 8a vgoume ektos budget.den gymnazomai omws,mono perpataw ligo k den kanw sterhtikh diaita gt den th xreiazomai alla prosexw na mhn trww polla glyka k liph.8a to skeftw k 8a apofasisw..niw8w ligo perierga pou den vazw kapoia kremoula gia to topiko paxos enw oles oi files exoun xrhsimopoihsei apeira.isws na htan kalytera h perioxh an th frontiza…na dokimasw kt pio f8hno p.x.bioten h na ta skasw ta 40?xaxa!!!

  32. Τζούλια μας άναψες φωτιές με το post σου !!! Κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφορες κρέμες και δεν είδα καμιά αξιοσημείωτη διαφορά εκτός από το ότι μύριζαν όμορφα ( οι περισσότερες ) και ενυδάτωναν μια χαρά . Πέρσι χρησιμοποιούσα όλο το καλοκαίρι μια της Bioten και μου φαινόταν μια χαρά , είχα δηλαδή τα ίδια αποτελέσματα που είχα και με τις άλλες άσε που ήταν και πιο οικονομική . Η κρέμα της Vichy ακούγεται πολύ ελπιδοφόρα , θα είναι η επόμενη στη wishlist μου . Επίσης , μου είπαν ότι πολύ καλό είναι και το εκχύλισμα κισσού αλλά δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις ( μήπως να κλαδέψω το βράδυ τον κισσό της γειτόνισσας ? αλλά και πάλι εκχύλισμα πώς τον κάνουν ?

  33. @christie Νομίζω ότι το serum βοηθά περισσότερο σε συνδυασμό με μια κρέμα, αλλά χρησιμοποιείται και μόνο του, απ’οσο ξέρω. Το συγκεκριμένο τονώνει αρκετά την κυκλοφορία, οπότε δέχεται ιδανικά μια κρέμα. Πάντως, ψάξε λίγο τις προσφορές, γιατί οι εταιρείες τώρα κανουν πολλές και θα τα βρεις πιό οικονομικά. Εναλλακτικά, κοίταξε το http://www.parapharmacie.gr, που το βρίσκεις (και όχι μόνο αυτό, έχει και το Cellu Destock με περίπου 25 ευρώ!) με περίπου 25% έκπτωση. Έχω πάρει αρκετές φορές απο εκεί και γενικά έχω μείνει ευχαριστημένη.

  34. Κορίτσια μου, επειδή βλέπω να γίνεται αρκετή κουβέντα για τις τιμές ( και δικαίως) ψάξτε το λίγο πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊον. Οι εταιρείες συνήθως τέτοια εποχή κάνουν αρκετές προσφορές (του τύπου, 50% στην αγορά της δεύτερης κρέμας κλπ).
    Επίσης, όπως έγραψα και στην Christie απο πάνω επισκεφτείτε το http://www.parapharmacie.gr και κάντε εκεί τις αγορές σας, έχει αρκετή έκπτωση στα φαρμακευτικά αδυνατιστικά (φέρνει Apivita, Elancyl, Frezyderm, Lierac, Nuxe, Sant’Angelica & Vichy).
    Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν σχετίζομαι με κανένα τρόπο με το συγκεκριμένο Online φαρμακείο, απλά το ανακάλυψα και εγώ τυχαία, έχω κάνει αρκετές αγορές πια απο εκεί με σημαντική έκπτωση και εχω μείνει αρκετά ικανοποιημένη, γι’αυτο και σας το προτείνω.

  35. Λοιπόν κορίτσια έρχεται το καλοκαίρι και αυτή την φορά έχω μπει σε πρόγραμμα από νωρίς.Θα σας πω για την δική μου εμπειρία,από μικρή ηλικία ακόμη λύκειο πήγαινα (τώρα είμαι 22) έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες και προϊόντα για αδυνάτισμα,σύσφιξη και κυτταρίτιδα.Τον τελευταίο χρόνο όμως χρησιμοποιώ την Tripleffect της Frezyderm και ομολογώ πως πολύ δύσκολα θα την άλλαζα.Η κρέμα είναι λιπολυτική-συσφικτική-αντι-κυττριτιδική 3 σε 1.Για να πω την αλήθεια πέρυσι που την χρησιμοποιούσα
    δεν έκανα διατροφή ούτε άσκηση και παρόλα αυτά είδα τεράστια διαφορά στην περιφέρεια,έχασα αρκετούς πόντους και έφυγε το φούσκωμα που προεξείχε.Όσο για την κυτταρίτιδα σταμάτησε να είναι εμφανής.Φέτος όμως εδώ και 2 εβδομάδες πηγαίνω καθημερινά για τρέξιμο σε βουνό,κάνω σχοινάκι και διατροφή και καθημερινά βάζω και την κρέμα.O συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων έχει αλλάξει το σώμα μου πολύ σε σύντομο χρονικό διάστημα.Η κρέμα κοστίζει 31 ευρώ και είναι 150ml,αλλά να σας πω την αλήθεια εγώ την αγοράζω από ηλεκτρονικό φαρμακείο που την βρίσκω γύρω στα 24 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής.Αυτά είχα να πω και ελπίζω να βοήθησα!

  36. poly enhmerwtika ayta pou grafeis NANCY!!!8a me valete se peirasmo na agorasw adynatistiko..exw valei mia mono periodo ena ths l’occitane k ekane kapoia douleia.na dokimasw kt f8hnotero h na skasw alla 40 eyroulakia?

  37. @MousMous εκχυλισμα κισσου εχουν οι περισσοτερες αντικυτταριδικες κρεμες
    αρα δεν χρειαζεται να κλαδεψεις το κισσο της γειτοννισας!!!χαχα
    Αλλα αν θελεις καθαρο εκχυλισμα κισσου εχει η Cumaea.gr και
    καστιζει νομιζω 6,50ευρω.Πιστευω να σε βοηθησα…

  38. ox!tora eida to post!!na po tin alitheia ntrepome ligo!!!kala bre tin foto ti tin itheles???!!!
    @evdoxia, julia,ΤΖΕΝΗ den allaksa tpt to mono oti prospatho na troo prin tis 11 to brady giati to eixa parakanei(an k den nomizo oti exei idieteri simasia)k opos leei k h @Σταυρούλα tin bazo meta apo to mpanio!(kanonika leei dyo fores tin mera alla eipame eimai tempeloula)
    @Menia k ego exo xreisimopoihsei paliotera tis Elancyl k den eixa dei tpt!!
    @Ελένη ta zoumia deinosayroy apo poy akribos ta epernes???!!!xixixi
    fetos h timoula tis vichy einai gyro sta 35e alla opos leei k h @Aggelikik pio pano mporeite na to breite k se prosfora gyro sta 25e ta 300ml.

  39. asxeto!!!o kairos trelathike pali!!!edo(patra) to proi eixe hlio k tora brexei!!!

  40. asxeto!!!o kairos trelathike pali!!!edo(patra) to proi eixe hlio k tora brexei!!!eyxaristo poly oles sas gia ta kala sas logia!!!
    ps min moy deinete poly tharos giati tha ksanagrapso!!!(nai apeilh htan ayto xixixi)

  41. axaxxa @nansy παρε ολο το θαρος!
    @Aggelikik πολυ ωραιο το site και φαίνεται βολικο θα το εχω στα υποψη μου για αγορες. 😉

  42. αααααχχχχχχ μακάρι να είμαι μία από τις τυχερές!Τώρα την θέλω πολύ περισσότερο μετά από αυτά που διάβασα……

  43. Καλησπέρα bb girls!!
    Λοιπόν, έχω δοκιμάσει πολλάααα κ μάλιστα ΧΩΡΙΣ

  44. Καλησπέρα bb girls!!
    Λοιπόν, έχω δοκιμάσει πολλάααα κ μάλιστα ΧΩΡΙΣ διατροφή κ γυμναστική, καθότι κι εγώ τεμπέλα 😛 Οπότε σημειώστε τι συνιστω:
    1. Somatoline νύχτας..εγγυάται -2 πόντουσ σε μόλις δύο βδομάδες. Είναι σε συσκευασία 400 ml οπότε η τιμή του ειναι καλή σχετικά με την ποσότητα, κι αν το πάρετε από ηλεκτρονικό φαρμακείο θα το βρείτε σε ακόμη καλύτερη τιμή.
    2. Εlancyl 14 ημερών (κ στις επομενες 2βδομαδες το δοκιμασα σε συνδυασμό κ με το συμπληρωμα διατροφης)….είδα αποτέλεσμα κ κυρίως τα αποτελέσματα διατηρήθηκαν κ αφού το σταμάτησα.
    3. Anti-cellulite, Roc….από τα πιο αγαπημένα κ διαχρονικά….ευχάριστη μυρωδιά, συνδυάζει κ ενυδάτωση κ σύσφιξη.
    4. Vichy Celludestock..κι εγω! Συμφωνώ με τη Νάνσυ..είναι πολύ καλό κ βλέπεις πράγματι αποτελέσματα.

    Ωστόσο έχω να σας επισημάνω το εξής..για καλύτερα αποτελέσμτα να κανετε απολέπιση ώστε να φευγουν τα νεκρα κύτταρα κ να αποδίδει η κρέμα κ να εισχωρεί βαθύτερα. Διαφορετικά μισή δουλειά. Αν κάνετε κ διατροφή κ γυμναστική, δεν το συζητώ! Κορμάρες..χιχι.
    Φιλιά από μενα

  45. Είμαι από τα άτομα που βαριούνται τρελλλάααα να βάλουν κρέμες (γι’ αυτό θέλω να υποκείψω στην βερμούδα…) Ωστόσο, αν αυτό το προϊόν κάνει δουλειά, χωρίς να αλλάξεις κάτι στις συνήθειες σου, τότε πολύ μου αρέσει σαν ιδέα και με προκαλέι να το δοκιμάσω!
    @Nansy, υπέροχη κριτική κοριτσάκι μου, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι!
    @Ioanna Thess, νομίζω ότι πρέπει να κάνω το μαγικό με το νες καφέ! Για πες λεπτομέρεις!!! (ή μήπως να ψάξω κανά post/video από @Κερασία;;)
    @Κερσένογλου: έγραψες!!!! 🙂
    @Beautyblog, πολύ φλέγον θέμα και σωστή η ιδέα σου να πούμε καθεμιά την δική της αγαπημένη, με την οποία ειδικά έχει δει κι αποτέλεσμα!
    Από κρέμες, μάλλον επειδή δεν είμαι και πολύ τακτική στο να τις βάζω, δεν έχω να προτείνω κάποια. Μία αδερφή μου, όμως, που έχει πολύ ωραίο σώμα, την λες και αδύνατη (ενώ έχει ήδη γεννήσει) και μου πρότεινε κάποια χάπια/φυτικά συμπληρώματα διατροφής, με τα οποία είδε, λέει, αποτελέσματα γιατί είχε αποκτήσει κυτταρίτιδα μετά την εγκυμοσύνη και με αυτά την εξαφάνισε. Εγώ πάλι, πιστεύω, ότι άμα δεν κλείσεις λίγο το στόμα σου (εκείνη πειθαρχείται σε μια σωστή διατροφή, αντίθετα με μένα), δεν σηκωθείς απ’το γραφείο/καναπέ/οτιδήποτε και δεν πίνεις νερό, δεν κάνεις τίποτα. Και που τα λέω, βέβαια, δεν τα κάνω, και όχι μόνο αυτά, αλλά ούτε με τα χάπια μπορώ να σας πω πόρισμα, γιατί ενώ τα ξεκίνησα τελικά δεν τα έπαιρνα τακτικά! (αν και έχω την εντύπωση ότι λειτουργούσαν, απλά δεν τους άφησα το περιθώριο…Χμμ..μήπως να τα ξαναξεκινήσω;;)
    Τέλος πάντων, αν ενδιαφέρεστε, ρωτήστε με, γιατί μια που είμαι λίγο εκτός θέματος, δε θέλω να ονοματίσω (ούτε να διαφημίσω, δεν έχω κανένα όφελος, για να είμαστε ξεκάθαρες)

  46. @meba apolepish e?kali idea tha to prospathiso an oxi kathe mera oso syxna mporo!!
    na rotiso kati sxetikoasxeto(xixi) kapoy eida kati gia to meli exei idea kaneis?

  47. @ nansy: Οπωσδήποτε απολέπιση!! Αν δε θες να δώσεισ χρήματα, μπορείς να το κάνεισ κ με ό,τι ε΄χεισ σπίτι σου..ήδη ανέφεραν παραπάνω τα κορίτσια κάποιους τρόπους. Ο πιο απλός είναι με babyoil/λάδι/μέλι, καστανη ζάχαρη (γιατι έχει ποιο χοντρους κόκκους). Το μέλι γενικώς κάνει καλό σε πρόσωπο, σώμα. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες, συσφιγγει, εξυγιαίνει. Κγενικά είναι αυτό που λένε βάλε πάνω σου ό,τι τρως..κάνει καλό..χαχα

  48. Επίσης αν βαριέσαι κ αυτό, μπορείς απλά να πάρεις ένα σκληρό τρίχινο σφουγγάρι ή ένα γάντι κ να τρίβεις το σώμα σου ώστε να δημιουργείς υπεραιμία οπότε έπειτα η κρέμα θα λειτουργησει πιο στοχευμένα κ άμεσα. Κυκλοφορούν κ κάποια ειδικά διαμορφωμένα gadgets εκεί που έιναι κ τα σφουγγάρια που είναι ακριβώς για μασάζ κατα της κυτταρίτιδας κ δεν είναι ακριβά. Απλά το πλένεις κ το χρήσιμοποιείς.

  49. Εγώ είμαι 44,με δυο παιδιά,θα καταλάβετε παρακάτω γιατί το λέω.Τα παραπάνω κιλά μου είναι αυστηρά 2-3.Πήρα κι εγώ κάποια συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα που μου τα σύστησε ο φαρμακοποιός λέγοντάς μου ότι για τα κιλά που θέλω να χάσω μόνο αυτά θα με βοηθήσουν.Πραγματικά,είδα αποτέλεσμα,αλλά παράλληλα μου τριπλασίασαν τις τρανσαμινάνσες μια και όλα αυτά επιβαρύνουν το συκώτι.΄Ετσι,κομένα τα πόσιμα.Κρέμες χρησιμοποιώ ΠΑΝΤΑ από Απρίλιο μέχρι τέλος Οκτωβρίου.Τώρα χρησιμοποιώ την Solutions cellulite 3X της AVON με συσκευή μασάζ.Είμαι πολύ ευχαριστημένη.Η τιμή από 12-22Ε μια και εξαρτάται σε ποιο φυλλάδιο και σε τι προσφορά θα την πετύχεις.Το καταλάβατε ότι πάντα την παίρνω στην χαμηλότερη τιμή.Βέβαια λίγο τύλιγμα με μεμβράνη κακό δεν κάνει,αν κι εγώ δεν ιδρώνω.Κατά τα άλλα,πηγαίνω γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα,το καλοκαίρι κολύμπι, κουπί και περπάτημα και φυσικά 2 παιδιά που κυνηγάω.Πίνω πολύ νερό και τρώω μια φορά την εβδομάδα-εννοώ τα βρώμικα και τα λιπαρά.Α,δε σας είπα,δεν έχω σχεδόν καθόλου κυτταρίτιδα.Τα μέτρα είναι προληπτικά!!

  50. Φλέγον το ζήτημα..
    Προσωπικά, δεν έχω να προτείνω κάποια κρέμα…Τα όσα λέει η Νansy (και άλλες κοπέλες) ακούγονται πολύ δελεαστικά βέβαια…..’Οπως δελεαστικά μου φάνηκαν και κάποια προιόντα της Bioten και της Nivea που μας παρουσίασες τις προηγούμενες μέρες…Κι ήταν και οικονομικά, ώστε να μην πολυκλαίμε τα λεφτά σε περίπτωση αποτυχίας…
    Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση κλπ είναι κατά βάση θέμα οργανισμού (ορμονών, κληρονομικότητας, και δεν ξέρω τί) αλλά και τρόπου ζωής φυσικά… ‘Οπως ανέφερε και η ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ, έχω κάποιες επιφυλάξεις για το τί γίνεται όταν σταματήσεις την όποια κρέμα….
    Το μόνο που μένει τώρα Τζούλια, μετά τις κρέμες και τις βερμούδες, είναι ένα ποστ με γυμναστική για αρχάριες με το δικό σου μοναδικό και ειλικρινή τρόπο… Σκέψου το! χιχι! Πάντως, μας φροντίζεις από νωρίς…’Οχι τελευταία στιγμή…
    ‘Οπως και να’χει, καλή μας τύχη κορίτσια!! Αν και το παν είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας….Αυτό φαίνεται και μας ομορφαίνει!;-)

  51. @όλες σας: Το τι έχω σημειώσει απόψε στο μπλοκάκι… τι να σας λέω!! xxx

  52. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ POST, KAI ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΝΩ), ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ AVON ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΦΥΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ.

  53. Καλησπέρα κι από εμένα έστω και αργά.Εγώ πιστεύω ότι όταν έχουμε συνέπεια και συνέχεια σε κάτι που κάνουμε πάντα θα δούμε αποτελέσματα.Η εμπειρία μου μου έχει διδάξει ότι όλες οι κρέμες λίγο πολύ κάνουν τα ίδια πράγματα οπότε δεν χερειάζεται να σπαταλάμε περιουσίες -ειδικά σε καιρούς ισχνών αγελάδων- για να είμαστε όμορφες.Παρ’ όλα αυτά θα σας πω ότι η VICHY έχει από τις καλύτερες κρέμες που κυκλοφορούν στην αγορά σε αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς μια κρέμα που μειώνει πόντους σε ένα άτομο, σε ένα άλλο δεν κάνει απολύτως τίποτα.Παράδειγμα την elancyl την θεωρώ χάλια, με την garnier δεν έχω δει ιδιαίτερο αποτέλεσμα κι όμως έχω φίλη που χρησιμοποιεί μόνο αυτή, γιατί μόνο αυτή της κάνει δουλειά.Θα σας πω όμως λίγο για ακριβές κρέμες γιατί εκεί πετάς πραγματικά τα λεφτά σου.
    Rodial: Πολύ ακριβές και χωρίς αποτέλεσμα.
    Gernetic: Θαυματουργές.Αυτό που υπόσχονται το κάνουν… Αλλά…μόνο αν δεσμευτείς με τον όρκο της germetic.Ορκίζομαι ότι για τα επόμενα χρόνια της ζωής μου θα χρησιμοποιώ αυτήν και μόνο αυτήν.Με άλλα λόγια αργούν πολύ τα αποτελέσματα -αν και θεαματικά-, και κοστίζουν και μια περιουσία.
    Sisley:Εδώ κορίτσια μου έχω αδυναμίες, και δεν μπορώ παρά να πω μόνο καλά λόγια για την αγαπημένη μου εταιρεία.
    Dior svelte: Όταν πρωτοβγήκε τσακίστηκα να την πάρω.Δεν τρελάθηκα με τα αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά έμαθα ότι έχει βελτιωθεί αλλά δεν την έχω ξαναπάρει από τότε.
    Τώρα χρησιμοποιώ το serum και την συσφικτική κρέμα Murad και για την κοιλιά το serum της Ingrid Millet.
    @KatRap:Κάποια εποχή που βαριόμου αφάνταστα να κάνω γυμναστική, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ ή και κατά την διάρκεια της μέρας όποτε έβρισκα χρόνο έκανα μια άσκηση για κάθε μέρος του σώματος.Όλο το πρόγραμμα περιλάμβανε 5-6 ασκήσεις με 10 περίπου επαναλήψεις και δεν μπορείς να φανταστείς με αυτή την χαζή άσκηση τι αποτελέσματα είδα.Έκανα δηλαδή μια άσκηση για χέρια,μία για μηρούς μια για κοιλιά,μία για πόδια και μια για πλάτη.Βέβαια δεν είδα αποτελέσματα σε ένα μήνα, αλλά το έκανα όλο το χειμώνα κι έκανα κορμί κολώνα χιχιχιχ.Όμως πρόσεξε κάθε μέρα το έκανα.Γιατί ήταν ήδη τόσο χαλαρό το πρόγραμμα που αν το έκανα και όποτε θυμόμουν δεν θα γινόταν τίποτα.

  54. Συγνώμη καλή και αγαπημένη μου Nancy αλλά παρασύρθηκα με τις κρέμες και ξέχασα να σου πω πόσο χάρηκα το review σου.
    Ήσουν πραγματικά υπέροχη και μακάρι να μας γράψεις ξανά!

  55. Καλημέρα!!!
    Υπέροχο review! Εγώ χρησιμοποιώ από πέρυσι τη Almond Delightful Shape της L’occitane, έχει πολύ ωραία αίσθηση και μυρωδιά αλλά όχι κ πολύ όμορφη τιμή (πάνω από 30Ε θυμάμαι…). Από αποτελέσματα καλή είναι αν κ θα ήταν πολύ καλύτερη αν βοηθούσα κ γω με λιγότερα γλύκα και λιχουδιές… =/ Μόλις τελειώσει έχω την καινούρια της ΒΙΟΤΕΝ να δοκιμάσω! Για να δούμε! =)
    xx

  56. Nansy!!ευχαριστουμε πολυ για το review!!αν & δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αντιστοιχο προϊον,προσωπικα με επεισες να το αγορασω!χιχι!

  57. Βρήκα σήμερα σε φαρμακείο την κρέμα της Vichy σε προσφορά 23,90Ε.Ψάξτε μήπως έχουν πέσει οι τιμές.

  58. hi ego persy xrisimopoihsa tin vichy cellu metric eixe tsimpimeni timi alla itan polu volikia gt eixe mesa tin apiatoumeni possotita se vakelakia ena g t proi k ena g t vradu! edine kai doro tote ena mixanimataki g masas p t ekanes prin aploseis thn krema! t kathe fakelaki eixe diaforetiki kremma! apla itan ekneyristiko oti eprepe n kathariseis t vrady tin epidermida s prin aploseis tin krena gt pano itan i proini kai antistixa t proi t idia! genika omos eida apotelsma (simeioteo exo provlima m thn kyttaritida k t spaxno arketa) ayto p dn m arese itan oti dn stegnone poly eykola k eprepe n perimeno
    afoy teleiose i vichy cellu metric eipa n psakso kati pio oikonomiko sti vichy(thn empisteyomai genika san etairia) kai dokimasa t aqua destock 2in1 sinexiza n pernao t derma m t mixanimataki p eixe doro i proigoumeni g na ksipnisoun oi poroi mporo n po oti stegmnone arketa eukola k dn kollage sta rouxa tin xrisimopoihousa kathimerina meta apo t ntouz! kai fetos pira ksana tin idia kai pali eixe t antistixa koina apotelesmata!poio polu mporo n po oti efyge i kyttaritida para exasa pontous!!
    bebaia tora m exei karfothei i idaia n dokimaso tin somatoline cosmetic entatiko adunatisma nyxtas exei omos arketa tsimpimeni timi( g ayto tha voithisei i giagia stin agora 😉 ) molis tin dokimaso tha sas po entyposeis!!!

  59. για την περιοχη της κοιλιας ποια θα προτεινατε?εχει βγαλει νομιζω η vichy μια καινονουρια.

  60. Εγώ πάλι φέτος δεν αγόρασα κανένα προϊόν του είδους.Έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά σε κρέμες,τζελ και ορούς αλλά τίποτα.Ξεκινάω με ενθουσιασμό αλλά την τέταρτη ημέρα βαριέμαι και τα παρατάω.Έχω καταλάβει όμως ότι η τιμή δεν έχει σχέση με την αποτελεσματικότητα και απ’όσο θυμάμαι και η σειρά της L’Oreal που πήρα από σούπερ μάρκετ ήταν μια χαρά.Η μόνη διαφορά που έβλεπα πιο απαλό δέρμα.Φυσικά δεν άδειαζα όλη τη συσκευασία για να είμαι σίγουρη αν κάνουν όσα υπόσχονται αλλά έβγαλα το συμπέρασμα “πεταμένα λεφτά”.Τώρα θα τρέξω στα φαρμακεία να πάρω το Vichy να δοκιμάσω κι αυτό γιατί ό,τι και να λέω ο πόλεμος της κυταρρίτιδας και του τοπικού πάχους συνεχίζεται!!!Θα σας πω εντυπώσεις….φιλιά

  61. καλησπερα κοριτσια!!την χρησιμοποιησε κ καμια αλλη κοπέλα την κρεμα?εχω ελαχιστη κυτταριτιδα στα ποδια και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ στην κοιλια 🙁 μισω την γυμναστικη κ λατρευω το φαγητο οποτε μια κρεμουλα θα βοηθουσε!!

  62. Τι να πω κορίτσια, και γω την αγόρασα γιατί μου άρεσε πολύ ο τρόπος της @Nancy και περιμένω με αγωνία να δω αποτελέσματα. Έχω δοκιμάσει και γω κάμποσες χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Νομίζω οτι ο καλύτερος εχθρός της κυτταρίτιδας είναι το κολύμπι και η καλή ενυδάτωση του δέρματος. Σε μένα προσωπικά στην κατακράτηση βοηθάνε και τα Lipton Linea σε μεγάλο βαθμό! Α και κατι τελευταίο, πάρτε όλες απο ένα σφουγγαράκι υπεραιμίας, λούφα ή όπως αλλιώς το λένε! Βοηθάει και αυτο 😉 Φιλάκια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.