Θέλω Όμορφα Μαλλιά.

 

Ξεκίνησα με χρώμα. Συνέχισα με άρωμα. Τελειώνω με κάτι που θέλουμε όλες μας. Υπέροχα, μεταξένια μαλλιά και όχι μαλλιά σαν άχυρα. Και μάλιστα ειδικά τώρα που έρχονται οι αδυσώπητοι καλοκαιρινοί μήνες…

 

Σήμερα όμως η βοήθεια τελειώνει. Διότι  σας αγαπάω, σας ξε – αγαπάω δεν είναι ώρα για νεποτισμούς,  “φιλίες” και “κρυφά σημειωματάρια” (είδατε, τι έπαθαν κάποιοι με αυτά…) οπότε δέχομαι από μια απάντηση, αλλά λαμβάνω υπ ‘όψιν μου και όλες τις απαντήσεις σας στα προηγούμενα post. Θα πρέπει να βρείτε το προιόν και τη μάρκα του.

 

 

Πάμε λοιπόν…

 

 

Θέλω υπέροχα,


 

 

 

 

Θέλω μεταξένια, θέλω τέλεια μαλλιά…

 

 

Τι θέλω;

 

(Στο μεταξύ, άσχετο, αλλά πρέπει να βρίσκομαι σε déjà vu, στο Λονδίνο όπου το πρωί φεύγεις με καλοκαιρινά και το απόγευμα γυρνάς μούσκεμα με ομπρέλα. Δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι πριν λίγο, έριχνε τέτοιο κατακλυσμό στη Λεωφόρο Κηφισίας, που δεν έβλεπα το αυτοκίνητο μπροστά μου. Κάτι τέτοια, μόνο στο Λονδίνο συμβαίνουν…)

 

 

119 Σχόλια
  1. μαλλια!ειναι σαμπουαν,κρεμα,λαδι για βαμενα μαλλια?παω για ψαξιμο και επιστρεφω με μαρκα!

  2. αχα αρα αυτο που εγραψα στα προηγουμενα ποστ δεν ειναι μμμμμμμμ μαλλια εεεε????ξαναγυρναω με νεο προιον χιχιχι

  3. Αχ σας το είπα από εχτές ότι ήμουν σίγουρη ότι είναι μαλλιά αλλά δεν μ’ ακούσατε.Τώρα όμως πώς θα βρω τη μάρκα που δεν τα πάω και καλά μ’ αυτά?? Ωχ τι έπαθα!!!

  4. μηπως θελεις το νεο λαδακι για τα μαλλια της l’oreal??το LOreal Elvive Extraordinary Oil???

  5. bb girls, αλλάζω αυτό που έγραψα χθες… Δεν σας αγαπώ….

    ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!

    Είσαστε απίθανες!!!

  6. εχουμε και λεμε 1 Σαμπουάν με τριαντάφυλο Δαμασκού …2 Pantente Pro-V για Απαλά και Μεταξένια μαλλιά αναδύει αρώματα τριαντάφυλλου και γιασεμιού….. 3 καποιο λαδακι για τα μαλλια ουφ

  7. χμμμ μαλλον πρεπει να ειναι το νεο λαδι απο loreal εχει 6 λουολουδια μεσα+τριανταφυλο.και κανει ωραια και μεταξενια τα μαλλια και εχει νομιζω 2 εκδοσεις με ή χωρις αντιλιακη προστασια!το βρηκα?????

  8. Δυναμωτικο σαμπουάν Garnier Fructis Long & Strong

  9. Τζούλια μας έχεις μπερδέψει τελείως ….. Είναι μάσκα για τα μαλλιά που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών αφήνοντάς το αναλλοίωτο για περισσότερο καιρό, χαρίζει υπέροχο άρωμα και δυναμώνει τα μαλλιά ώστε να φαίνονται και να είναι μεταξένια, υγιή και λαμπερά!Κάτι από Kerastase μήπως … και πάλι έχω μπερδευτεί πολύ …πφπφπφπ!!!

  10. χαχα Τζουλια βρηκαμε τιποτα? ενα μικρο σημαδακι? κατι τι

  11. καλε ξερω τι θεςςςςςςςςςς muthic oil!!!απλααα

  12. εγω ειμαι καινουργια στη παρεα!!!μηπως pantente pro v???η νεα σειρα???ε???

  13. na mai k ego!!!kala epeidi den yparxei periptosh na to bro apo to ligo pou epsaksa tha po Pantente Pro-V an k apo ta sxolia diabasa poly to LOreal Elvive Extraordinary Oil alla nomizo oti mas to eixes parousiasei me to samara ayto prin ligo kairo apote tha po Pantente Pro-V an k eimai 99.99999999999% syrouri oti einai kati allo!!!!filakia pao na diabaso to proino post!!

  14. Αρχικά, το μυαλό μου πήγε στο Sunsilk για βαμμένα μαλλιά…Αλλά, μετά, σκέφτηκα ότι αυτό είναι αρκετά παλιό προιόν….
    Και μετά….Αααααααχ…..Μες στο μυαλό μου πρέπει να είναι η Τζούλια, σκέφτηκα…..
    Είχα βάλει στο μάτι ένα λαδάκι (Είπαμε! Τα έχω ερωτευτεί…) ‘Ωσπου διάβασα ότι είναι για βαμμένα μαλλιά( ΧΡΩΜΑ) …. Μυρίζει λουλούδια και φρούτα(ΑΡΩΜΑ)…. Και όσες το δοκίμασαν λένε πόσο ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ είχαν μετά…..
    Και το όνομα αυτού…. (new) Elvive Extraordinary Oil – L’oreal Paris….
    Λες??

  15. @nansy μασ ειχε παρουσιασει το mythic oil.
    @τζουλια οι εκδοσεις που ειπα μολις ειδα απο εγκυρες πηγες οτι αυτη με τη uv προστασια ειναι αποκλειστικά για μαλλια βαμμενα αρα χρωμα.εεε δεν παιζει να ειναι αλλο!

  16. Λοιπόν Τζούλια εγώ θα επιμείνω στην χθεσινή μου μαντεψιά Caudalie Divine oil του αγαπημένου μου Jacques Cavallier!
    Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!!!!!!
    Αααα και αναμένουμε ενημέρωση Mac!!!

  17. @ κοριτσια τελικα θα αποφασισουμε δυσκολο κουζ bb και εμεις σε λατρευουμε μακια πολλα!!!!!

  18. τωρα μ΄εστειλες… για καποιο λόγο τα μαλλια τα ειχα αποκλεισει (κακως γιατι εισαι παθουσα και ο παπάς πρωτα τα γενια του ευλογάει…). Αν θυμηθω το περσινο σου post για τα πολυπαθα μαλλια των διακοπων και το επισης πολυπαθο νεσεσερ σου, οπου σπευδαμε όλες να σου προτεινουμε ξηρα λαδια και δη πολυχρηστικά…. θα μπορουσα να σκεφτω τα νεα beautifying λαδια της the body shop. Αλλα ΟΧΙ δεν ειναι αυτη η απαντηση μου, θα τεινω μαλλον προς το L’oreal Elvive extraordinary oil γιατι : 1) θελεις στα σιγουρα δεικτη προστασιας (αυτη η σιγουρια με ειχε φαει στα προηγουμενα) κι αυτο εχει φιλτρο UV 2) θελεις κατι προστατευτικο για το χρωμα και την υφη των μαλλιων οποτε το σαμπουαν δεν αρκει και 3) το εν λόγω λαδι εχει μεσα και εκχυλισματα απο εξι λουλουδια (να τος ο χθεσινος κηπος…), αν και το τριανταφυλλο δεν το εχω εντοπισει για αν ειμαι ειλικρινης…
    ΥΓ Αυτη ειναι η απαντηση μου και δεν ασχολουμαι πλεον (απειλη!!!) γιατι αρκετό αερα πηρα χθες, οτι το βρηκα κι οχι και τιποτ΄αλλο ημουν τοσο σιγουρη που ολο το βραδυ, ονειρευομουν Dior παλεττες, βερνικακια, λιπ γκλοσακια κ.λ.π, κι οχι μονο δεν κερδισα εμεινα και με την στραπατσαρισμενη αυτοπεποίθηση ….ανα χειρας…
    Ξερεις ποσο μου πηγαινε το τριανταφυλλι μανικιουρ με το πρασινο πεντικιουρ στο ονειρο μου? Χωρια ολοκληρη τεκμηριωση αλα Πανελληνιες που εκανα.. ουτε στην εκθεση του πάλαι ποτέ δεν τα ειχα γραψει τοσο τεκμηριωμενα…
    παω να κλαψω με την ησυχια μου…

  19. @christie aaaaa!!!allo to ena allo to alo e?!!!!!eyxaristo poly christie!!!
    @julia mporo na allakso pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    tha symfoniso me tin MariaA k tha po Caudalie Divine oil!!!!

  20. Λοιπόν….καλά το είχα μυριστεί ότι ήταν κάποιο λαδάκι. Λοιπόν, κι εγώ θα συμφωνήσω…L’oreal elvive extraordinary oil που έχει 6 λουλουδάκια κ μόλις 10 ευρώ. Αν κ υπάρχει κ ένα νέο λάδι ενυδάτωσης πολλαπλών χρήσεων Roger&Gallet. Μμμμμ μπέρδεμα

  21. Το βρηκα!!χαχαχα
    CAUDALIE DIVINE OIL λαδι για μαλλια προσωπο σωμα με εκλεκτο
    αρωμα τριανταφυλου!!!!

  22. Χαχα Στέλλα αυτό είναι αλήθεια!! όλες μας αφιερώσαμε εχθές και τι δε γράψαμε!! Ελπίζω η Τζούλια να το ευχαριστήθηκε που μας βασάνισε!!! Περπατούσα και παραμιλούσα δύο ημέρες να ‘ναι αυτό, να’ναι εκείνο, έκανα γκάλοπ, εφάρμοζα τη τέχνη του Sherlock, τίποτα!! Τώρα απλά με έχει φάει η περιέργεια!!! Τι είναι ?!?!?!

  23. Εγω παραιτούμαι!! Θα πω στα σιγουρα σερουμ της σειράς Kerastase αλλά παιζει δυνατά να ειναι και αυτό στο ροζ μπουκαλάκι (που το χω μεσα αλλα βαριεμαι να παω να το μυρίσω)…Πρεπει να πω ακριβώς ποιο λέω? Αντε πες οτι ποντάρω σε αυτό που παρουσιασες τις προάλλες. Τελευταία μου απάντηση! (μεγάλη απογοήτευση που δεν εννοουσες βερνίκια..σνιφ…πρεπει να μας αποζημιώσεις σύντομα με σχετικη ανάρτηση!!)

  24. Τελικά δεν ήταν τσιζ κέικ,κρίμα!
    Υποθέτω ότι μπορεί να είναι κάποιο
    από τα λαμπερά χρώματα της
    KOLESTON 3D Color,γιατί κ μεταξένια
    κάνει τα μαλλιά κ υπέροχο άρωμα έχει
    κ φανταστικό χρώμα δίνει!

  25. Πωπω κορίτσια πρέπει να έχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο για το λάδι της Caudalie divine oil…διάβασα μόλις τι περιέχει, πόσα συστατικά έχει….απίστευτο. Αλλά κ αυτό να μην είναι, εγώ το αγάπησα!! Αχ και δεν είναι καιρός για έξοδα!!

  26. papapa!!!mas exeis katamperdepsei!skeftomai skeftomai kai tpt!!!rwtaw files k sigeneis….kai tpt!!ti 8a ginei????poli agwnia exei afto to quiz!!pistevw pandws k egw pws einai kapoia ladi!!!prwton gt einai theika…kai defteron gt pistevw pws ooola ta bb girl ta latrevoume!!!8a pw to Elvive Extraordinary Oil Loreal…..alla siga min einai!!!anypomonw gia tin apandisi!!!

  27. Δηλώνω ευθαρσώς ότι έκλεψα από τις προλαλήσασες και λέω με τη σειρά μου L’oreal Elvive extraordinary oil …
    Αν είναι αυτό, η περιγραφή του και μόνο προκαλεί σιελόρροια… και το χρειάζομαι επειγόντως!

  28. Πω πω τι μπερδεμα ειναι αυτο? Καμια σχεση με αυτα που νομιζα χθες και προχθες! Σημερα κανω σκονακι και λεω Elvive Extraordinary Oil, απο τη L’Οreal και βλεπουμε!!!
    @Julia. Μιας και καποιες αναφερθηκαν στο Mythic Oil, ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις μπορουμε να το βαλουμε σε προσωπο και σωμα? Φιλια…

  29. cOLOR Vive Extraordinary Oil, l’oreal , το οποίο αναζωογονεί το χρώμα των βαμμένων μαλλιών, περιέχει εκχυλίσματα σπάνιων λουλουδιών και διατηρεί το χτένισμα ανέπαφο από κάθε λογής καιρικά φαινόμενα !! Επιπλέον, προσφέρει θρέψη και λείανση στην τρίχα και άρωμα απίθανο !! Έχω το Extraordinary Oil (καθώς δεν έχω βαμμένα μαλλιά) και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένη ! Μυρίζει εθιστικά και τα μαλλιά μου είναι απαλά και μεταξένια ! Δεν βαραίνει, ούτε προκαλεί λιπαρότητα.

    Αρχικά θεωρούσα πως θα ‘ηταν κάποια μάσκα από kerastase για πλούσιο χρώμα (στη ροζ συσκευασία) αλλά καταλήγω ότι είναι αυτό το λαδάκι που με ελάχιστη ποσότητα κάνει θαύματα !! Πολύ διασκεδαστικό το παιχνίδι Τζούλια !!

  30. Εγώ θα πω Moroccanoil treatment,αν έχω κερδίσει θα σου πω πώς το σκέφτηκα.΄Ημουν αυτή που έγραφες χτες ότι το έχει βρει,αυτή που αρχίζει από m ,εννοώντας το mail;Πολύ θα ήθελα να κερδίσω,να νιώσω λίγο τυχερή.Βλέπεις οι εξετάσεις του παιδιού μου στο νοσοκομείο ήταν χάλια και είμαι στα πολύ down μου.Θα λες τώρα τι σε πρήζω με τα δικά μου;Απλώς,όταν κάποιον δεν τον γνωρίζεις προσωπικά μιλάς πιο εύκολα.

  31. Σας είπα, δέχομαι μόνο ένα προιόν και τη μάρκα του. Έτσι παίζεται το παιγνίδι. Αν γράψετε 5-6 προιόντα και μέσα να έχετε πέσει, δεν θα πιαστεί σαν απάντηση.

    (Αυστηρή η δασκάλα σήμερα…)

  32. Τζα.Πάλι εγώ.Επιμένω.Βαφή μαλλιών.Επιμένω στα χθεσινά-Garnier Color Sensation.Αν είναι έλαιο θα πω Kerastase Elixir Ultime.Αλλά εγώ θα επιμείνω.Βαφή.Τώρα γιατί γράφω έτσι δεν ξέρω.Θα επανέλθω.Over.

  33. fresh line -ΕΡΑΤΩ αλλά και όλα τα καινούρια προιόντα με βάση φυσικά συστατικά είναι τέλεια

  34. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΤΑΖ ΤΗ ΡΟΖ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΚΟΥΙΖ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΧΙ ΧΙ!

  35. @Stella: Με έχεις κάνει και κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια και δεν μπορώ να γράψω το αυριανό post. Μόνο και μόνο που μου ήρθε στο μυαλό, η σιγουριά σου, που την ακολούθησε το όνειρο και το σημερινό απογοητευμένο μουτράκι μόλις είδες την λέξη “μαλλιά”, μου έφτασε για να μου φτιάξει όλη την εβδομάδα!!! χαχαχαχαχααχχαχαχχααχαχχαχαχχαχα!! Να’σαι καλά Στέλλα μου!

  36. Τζα.Ξανά εγώ.Βαφή μαλλιών.Garnier Color Sensation και διαγράφω από όσα έγραψα πιο πάνω το Kerastase Elixir Ultime και δεν βάζω άλλο τελείες<3

  37. @Beautyblog: Πότε θα τερματίσεις το παιχνίδι κ βασικά να μας ανακοινώσεις ποιο είναι αυτό το περιβόητο προϊόν;; Γιατι είμαι σίγουρη ότι όλες έχουμε σκάσει να μάθουμε και να μας φύγει η περιέργεια παρά να κερδίσουμε. χιχι

  38. Νομίζω ότι εννοείς το mythic oil,ή κάνω λάθος???Είναι ιδανικό για μεταξένια μαλλιά!!!

  39. kerastase κοκκινη σειρα για τον ηλιο!!!!!!!!!!!!

  40. Τα μαλλιά γίνονται τέλεια μόνο με το λάδι μαλλιών ELIXIR ULTIME της Kerastase, που θρέφει, αναδομεί την τρίχα και την προστατεύει απ’τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος!!! Φιλιά!

  41. χμμμμμ…Garnier New Sensation?Sunsilk Προστασία & Λάμψη Χρώματος?L’Oreal Professionnel Mythic Oil Color Glow Oil?Elvive Extraordinary Oil L’oreal Paris?Caudalie Divine oil? πολλα λεω?πρεπει να επιλεξω ενα μονο? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι τοσο καλο αλλα αυτα ηταν πανω κατω σχετικα με τις πληροφοριες που μας εδωσες…:)

  42. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ (ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΛΕΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ :p) ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΦΑΣΙΚΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ KERASTASE HUILE LACTEE! 🙂

  43. ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΑΣ.
    ΝΑΙ!!!!!
    ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΜΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!
    ΕΙΜΑΙ 99% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CAUDALIE DIVINE OIL ΤΟΥ JACQUES CAVALLIER. Ο JACQUES CAVALLIER ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ “ΚΡΑΤΑΕΙ” ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ, ΑΡΩΜΑ ΣΠΑΝΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΛΛΙΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ.
    ΣΩΣΤΑ ΤΖΟΥΛΙΑ?

  44. Loreal Paris Elvive Extraordinary Oil for Coloured Hair. E??????

  45. Ώστε μαλλιά, ε;;;
    Εντάξει, λοιπόν. Δεν ψηφίζω σαμπουάν, δεν ψηφίζω conditioner, δεν ψηφίζω λαδάκι… (αν μπορούσα θα ψήφιζα ολόκληρη σειρά, αλλά είπες για ένα προϊόν Τζούλια, οπότε…) ψηφίζω το Sunsilk Captivating Curls De-Frizz Leave-In Creme.
    And I rest my case.
    Περιμένω τα αποτελέσματα αύριο.

  46. epsa3a ligo alla tzifos!!!den 8elw na kanw k cheating alliws….aysthrh daskala……….

  47. Πρέπει να πούμε ένα κ μόνο προϊόν….οπότε πρέπει να καταλήξω σε κάποιο από αυτά που έχω αναφέρει. Λοιπόν λέω το: Caudalie dinine oil (Jacques Cavallier). Άντε να δούμε λοιπόν αύριο με το καλό.
    Το συγκεκριμένο πάντως κάνει 31 ευρώ..αλλά είναι πολλαπλών χρήσεων οπότε καλύπτει όλες τις ανάγκες.
    Καλή μας επιτυχία!

  48. αν πρεπει να πω μονο ενα διαλεγω και εγω το CAUDALIE DIVINE OIL γιατι ειναι πιο κοντα σε σχεση μ ολα τα αλλα που ειπα…

  49. Μάλλον θα συμφωνήσω με τα κορίτσια παραπάνω και θα πω και εγώ το Caudalie dinine oil του Jacques Cavallier. Ένα νέο πολυλαδάκι που μπορείς να το βάλεις και στα νύχια και στο σώμα και στα μαλλιά, έχει και λογιών λογιών τριαντάφυλλα στη σύνθεση του. Το βρήκα στη σελίδα την αγγλική των Sephora και όχι στην ελληνική άρα λογικά όπου να είναι θα λανσαριστεί.

  50. Ελπίζω να μην έχω παρασύρει όλη την κοινωνία σε λάθος απάντηση…..
    Το κρίμα στο λαιμό σας μη με κατηγορείτε άύριο!!!!

  51. ap’ola osa epsa3a,to caudalie divine oil tairiazei kalytera sta stoixeia ths julias mas!copy fysika e?

  52. NAI, TO EΧΩ ΒΡΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ROGER & GALLET PARIS (BOIL D’ ORANGE) ME YΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ (ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙ).
    ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
    ΕΙΝΑΙ PERFUMED DRY OIL ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ KAI OXI MONO.
    BEBAIA, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, ΑΛΛΑ…………….ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΨΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

  53. apo to prwto hint “thelw xrwma” to myalo mou pige stin peripoiisi twn malliwn (ta evapsa kiolas simera k vgike ena teleio kastano anoixto xalkino!!!).. aporriptw tis vafes gt d nomizw oti tha ginotan tetoios xamos gia mia vafi malliwn!! ayto pou mou exei katsei sto laimo einai to hint “thelw arwma polytimou triantafyllou”..!! exw psaksei ola ta ladia malliwn k sxetika proionta frontidas alla kanena d estiazei toso sta triantafylla.. to mono pou plisiazei arketa sta thelw sou, an k ap’o,ti kserw d prokeitai gia kainourio proion, einai to Caudalie Divine Oil..kai nai to omologw,tha klepsw k egw ayti tin apantisi..:P
    pisteyw omws oti tha mas ekplikseis pali me kapoio olokainourio proion-thauma gia ta mallia k tha mas piaseis oles adiavastes!!
    perimenw to apotelesma!! filia

  54. @ΜariaA: Μην ανησυχείς, αλλά αν είναι αυτό αξίζεις να πάρεις όλα τα δώρα…χιχι!
    @Κερσενογλου Ελενη: Τα προϊόντα Caudalie στην Ελλάδα πωλούνται σε επιλεγμένα φαρμακεία…υπάρχουν κ κάποια online

  55. αχαχαχαχαχαχαχαχ κυρια κυρια μηπως το δεν θυμαμαι και καλα πως το λενε το mythic-oil αυτο τελος παντων που διαφημιζει ο τρυφωνας!!!!!αχαχαχααχ απαντησε μου σε παρακαλω 2 βραδια εχω να κοιμηθω!!!

  56. @meba πωλούνται εεε?αμα ειναι ελλαδα τοτε μαλλον αυτο θα ειναι το σωστο αλλα εγω δεν αλλαζω απαντηση μενω στο λαδακι απο elvive.
    @ΜariaA και να μην ειναι σωστο ξετρυπωσες ωραιο λαδακι για να ψαξουμε αρα καμια δεν θα σε κατηγορησει!
    μα που τα ξετρυπωνετε ολα!
    @τζουλια και τη δεν θα εδινα να εχω ενα preview απο το αυριανο σου post!θα με φαει η περιέργεια!

  57. @MariA μην ανησυχεις πριν απαντησω το ειχα τσεκαρει για την Caudalie
    πρεπει να το γραφαμε πολυ κοντα εγω ειμαι και κουλο!χαχα
    Ειμαι σιγουρη οτι ειναι το Divine oil εχει και το πολυτιμο σρωμσ τριαντσφυλλου
    τι αλλο ντε?
    Φιλισ πολλσ

  58. Μπερδεμα η φαση….τι να πω..θα συμφωνησω με τα κοριτσια και θα πω Elvive Extraordinary Oil – L’oreal Paris! αντε να δουμε..

  59. Σοφία έπεσα πάνω του κατά τύχη γιατί διάβαζα για τον Jacques Cavallier που τον άρπαξε ο Louis Vuitton να τον κάνει in house perfumeur που είναι πολύ της μοδός τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι η τελευταία του ανεξάρτητη δημιουργία !!! Το ρόδο είναι που με τράβηξε προς τα εκεί μετά από πολλές μαντεψιές και φυσικά εμμένω σ’αυτήν!!

  60. Aχ, τί μας κάνεις Τζούλια. Δεν θέλω να κλέψω.
    Θα πω απο την σειρά της PΑΝΤΕΝΕ, τα spray λάμψης, αναδόμησης και θερμοπροστασίας. Το επέλεξα, γιατί με ιντριγκάρει η φράση σου “αδυσώπητοι καλοκαιρινοί μήνες”.
    Ελπίζω να είμαι τυχερή. Αν όχι, δεν πειράζει -το καταευχαριστήθηκα.
    Καλη τύχη σε όλες.

  61. @Μαρακι και εγω μαζι σου!!Το διαβασα κατσ τυχη αφου εχω φαει τα νυχια μου!!
    Και εμενα το τριανταφυλλο με οδηγησε σε αυτο γιατι λαδια υπαρχουν πολλα αλλα
    δεν εχουν συτο το αρωμσ!!
    Τωρα εσυ σσν υπουργος αρωματων εχεις και την σφραγιδα!!!
    Φιλια πολλα!!
    Υ.Γ ερχετσι μεγσλη καταιγιδα κσι εχω τον γιο μου αγγλικα βλεπω να παιρνω βαρκα για
    να τον παρω!!!

  62. Τζούλια το αλλάζω!καταλήγω κι εγώ (μετά από πολυυυυυυυ ψάξιμο) στο caudalie divine oil..και τέλος!! (εκτός αν κάτι άλλο μου έρθει πάλι μετά και αναθεωρήσω πάλι..)φιλιά!!!!!!!!

  63. TZOYΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ? (ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ………..)

  64. Malon symfwnw m ta koritsia: Caudalie divine oil tou Jacques Cavalier t epsa3a POLY kai symfwnei me ola ta hints…(ektos an peftw e3w kai exw 3 stis 3 kataxwrhseis la8os p shmainei oti emai entelws asxeth 😛 )

  65. Αντε καλά..σκίζω την κόλλα μου παίρνω καινουρια λευκή και γράφω – αντιγράφω από τις άλλες…Caudalie!!! Γιατί ετσι μου αρέσει…:P
    Αντε μακάρι να μιλήσεις για τα Caudalie!!

  66. Τζούλια θα μας δώσεις κι ένα hint για τα mac? Τι χρώματα θα παίξουν το φθινόπωρο?

  67. Εχω μπερδευτει πολυ οπότε κατέληξα σε αυτο Extraordinary Oils – L’Oréal Paris

  68. Αχ ναι, θέλουμε να πάρουμε μία γεύση….ελπίζω να έχει κ ωραίες συσκευασίες, όπως ειναι η hey sailor. Καλά κ τα μαύρα, αλλά κ κάτι διαφορετικό το θέλουμε!!

  69. kati a[o lerastace isws??!?
    pira to dafnelaio tis apivita san maska kai kanei katapliktiki douleia alla skourainei ligo to xrwma…

  70. Sigoura (leme twra..!!)einai ladaki..!twra poias etaireias vevaia alla exoune pei tosa ta koritsia opote fantazomai oti olo k kapoia tha to petyxe..!!isws pali kati apo tin seira tis Herbal Essences… Anamenw sta auriana apoteelsmata loipon…!!!! xxx

  71. @MariaA: Μ’ αρέσει η πρότασή σου, γιατί κάνει και για τα μαλλια και για το σώμα αλλά δεν μυρίζει και δεν έχει καν στην σύστασή του τριαντάφυλλο.Κάνω λάθος? Το άρωμα που έχει βγάλει έχει την μυρωδιά τριαντάφυλλου και το λάδι το βοηθάει να μείνει περισσότερο αν το βάλεις σαν “βάση” πριν το άρωμα.

  72. Elvive Extraordinary Oil L’oreal…………..ε?Ε????Ε????περιμενω την απαντηση γιατι θα σκασω

  73. Ουφ ! Λοιπόν μπερδεύτηκα , ξεμπερδεύτηκα ( νόμιζα ) και τώρα μπερδεύτηκα πάλι . Επειδή πέρασα σήμερα από το Body Shop και δοκίμασα τα νέα Βeautifying oils , τα οποία και είναι καταπληκτικά θα πω αυτά . Σίγουρα φέτος θα αποκτήσω τουλάχιστον ένα !

  74. Δεν ξέρω,δεν ξέρω….εκεί που σκέφτομαι το ένα ,τσουπ,έρχεται το άλλο και αλλάζουν όλα!!!!μμμμμμμ!!!!!!!!!

  75. Δηλαδή αν πάρω φόρα και αρχίζω να χτυπάω το κεφάλι στον τοίχο θα πάθει τίποτα????…. ο τοιχος…..
    Και πάνω που ήμουν σίγουρη τρομάρα μου οτι ήταν βερνίκι νυχιών, κατέληξα να χαιρεταω τον εαυτό μου με ανοιχτή παλάμη!!!!!
    Τόσο ψαξιμο ποια….. απαπαπαπαπαπαααα. θα βλέπω μπουκαλάκια να με κυνηγάνε στον υπνο μου το βραδυ!!! Μετά απο πολύυυυυυυυυυυ ψαξιμο και με ένα λάπτοπ να κολλάει απο πείσμα με τόσα παράθυρα που του ειχα ανοιξει, κατέληξα στο Caudalie Divine Oil. ΕΕΕΕ τωρα αν δεν είναι αυτόοοοοοο…. τοτε δεν θα λυπηθώ ουτε τον τοιχο ουτε το κεφάλι μου!!!!!

  76. Το φάσμα προστασίας είναι ευρύτατο και καλύπτει τις ακτινοβολίες UVA/UVB με δείκτες προστασίας SPF από 8 έως 50.Η σειρά αποτελείται από δέκα προϊόντα εκ των οποίων τα επτά προορίζονται για πρόσωπο και/ή σώμα και προστατεύουν τα τατουάζ καθώς και ένα προϊόν προστασίας μαλλιών. Οι φόρμουλες με άρωμα φρούτων έχουν ως βάση την καραμπόλα, την καρύδα, το μάγκο ή την βραζιλιάνικη καρύδα.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΡΕς ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς???ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!αντιλιακα sol de janeiroooooooooooooo λοιπον!!!!!καληνυχταααα!αχ και μεις πανεληνιες δινουμε τελικαααα!!

  77. @AΛΕΞΑΝΔΡΑ: Μια μαντεψιά είναι !!! Δεν ξέρω λεπτομέρειες γιατί δεν έχει βγει ακόμα αλλά είπα αυτό γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο να πληροί τα προσόντα που έθεσε η Πρωθυπουργός μας!! Τι να πω αν σας πήρα στο λαιμό μου μη με δείρετε!!

  78. Caudalie ;Divine Oil. Ιδανικο για τα μαλλια,το δερμα,τα νυχια,το μπανιο,αλλα και ως ελαιο μασαζ. Αρωμα που αγκαλιαζει τις αισθησεις- O Jacques Cavallier διαλεξε ΄’τριανταφυλλο του Μαροκου και τριανταγυλλο της Βουλγαρια,γκρειπφρουτ,ροζ πιπεριου πικαντικου,κεδρο και βανιλια,white musk. ΠΕΡΙΕΧΕΙ΄- ελαιο σταφιλιου,αγνο παρθενο ελαιο αργκαν,παρθενο ελαιο ιβισκου,βουτιρο καριτε,συσαμελαιο. τελειο. ελπιζω να ειναι αυτο….καλο βραδυ.

  79. @MariA siga min se katigorisoume kiolas!!!!ego oti grapsate to epsaksa giati den eixa idea k kateliksa oti me basei ayta pou thelei h julia mas symfono mazi sou!!!
    @Julia ennoite oti an einai to Caudalie Divine oil to dikaioute h MariA giati to eipe proth k prepei na eimaste dikaiei eksalou perissoterh fash exei olo to paixnidi(k as mas exeis kanei na mourmourame edo k 2 meres “ma ti na einai? ti na einai?”)filakiaaaaaa

  80. ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.LOREAL MITHIC OIL.AΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!!

  81. Nόμιζα ότι το πόσταρα το απογευμα αλλα δεν βλεπω το σχολιο μου… Το προϊόν είναι το Moroccan Οil…. Περιποιείται τα μαλλιά, διατηρεί το χρώμα και μυρίζει τέλεια!! Το βρηκα;; 🙂

  82. Mythic Oil,L’Oreal Professionnel δίνει λάμψη στο χρώμα των βαμμένων μαλλιών,μυρίζει τέλεια θρέφει τα μαλλιά και τα αφηνει μεταξένεια!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.