Θέλω Όμορφα Μαλλιά.

 

Ξεκίνησα με χρώμα. Συνέχισα με άρωμα. Τελειώνω με κάτι που θέλουμε όλες μας. Υπέροχα, μεταξένια μαλλιά και όχι μαλλιά σαν άχυρα. Και μάλιστα ειδικά τώρα που έρχονται οι αδυσώπητοι καλοκαιρινοί μήνες…

 

Σήμερα όμως η βοήθεια τελειώνει. Διότι  σας αγαπάω, σας ξε – αγαπάω δεν είναι ώρα για νεποτισμούς,  “φιλίες” και “κρυφά σημειωματάρια” (είδατε, τι έπαθαν κάποιοι με αυτά…) οπότε δέχομαι από μια απάντηση, αλλά λαμβάνω υπ ‘όψιν μου και όλες τις απαντήσεις σας στα προηγούμενα post. Θα πρέπει να βρείτε το προιόν και τη μάρκα του.

 

 

Πάμε λοιπόν…

 

 

Θέλω υπέροχα,


 

 

 

 

Θέλω μεταξένια, θέλω τέλεια μαλλιά…

 

 

Τι θέλω;

 

(Στο μεταξύ, άσχετο, αλλά πρέπει να βρίσκομαι σε déjà vu, στο Λονδίνο όπου το πρωί φεύγεις με καλοκαιρινά και το απόγευμα γυρνάς μούσκεμα με ομπρέλα. Δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι πριν λίγο, έριχνε τέτοιο κατακλυσμό στη Λεωφόρο Κηφισίας, που δεν έβλεπα το αυτοκίνητο μπροστά μου. Κάτι τέτοια, μόνο στο Λονδίνο συμβαίνουν…)

 

 

119 Σχόλια
  1. @MariaA: Αν δεν είναι αυτό θέλω να σε δω και το τι θα σου κάνω είναι δικό μου θέμα. Θα πληρώσεις!!!
    Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τίποτα! Θα πω όμως το Elvive Extraordinary Oil τηs L’Οreal το οποίο δεν ξέρω πως μυρίζει αλλά έτσι για να πω κάτι μετά από τόσο στύψιμο που έκανα στο μυαλό μου.
    Πάντως Τζούλια μου το σίγουρο είναι ότι μας έκανες να παραμιλάμε και το σκέφτομαι και γελάω!!! Χίλια μπράβο!!!

  2. mythic oil loreal?διατηρεί το χρώμα και μυρίζει τέλειαAχ, τί μας κάνεις Τζούλια.

  3. @MariaA: Σ’ αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το έβαλα χωριστά για να ξεχωρίζει γλυκιά μου!!!!!!!!!!

  4. Και εγώ νομίζω ότι είναι το Mythic oil!!!Αυτό το πολύτιμο έλαιο με μία μόνο σταγόνα προσφέρει ένα μαγικό άγγιγμα με πολλαπλά οφέλη στα μαλλιά. Ότι τύπο μαλλιών κι αν έχετε με μία σταγόνα από αυτό το μυθικό συνδυασμό ελαίων θα τους δώσετε θρέψη και δύναμη, λείανση και πειθαρχία, προστασία μεγάλης διάρκειας από το φριζάρισμα και μυθική λάμψη, όπως αρμόζει σε κάθε βασίλισσα!

  5. Μέσα στη μέρα, σκέφτηκα και το “Στιγμιαίο Θαύμα” της L’oreal, αλλά κι αυτό παλιό….
    Θα κρατήσω την απάντησή μου για το νεό Elvive Extraordinary Oil,
    αν και η απάντηση της MariaA ίσως ταιριάζει περισσότερο….(Μα, πού το ήξερες αυτό????!!)
    Για να δούμε….
    Φιλιά!!* χχχ

  6. Πολυυυυυ δυσκολη μερα:-( Αλλα γυρισα σπιτακι ανοιξα υπολογιστη και εεετρεξα να δω τι εγινε! Ανεξαρτητως αποτελεσματος το ΛΑΤΡΕΨΑ αυτο το quiz!!! 🙂

    Θα πω κ εγω..
    Caudalie Divine Oil που καιγομαι να το δοκιμασω!!

    Φιλακια πολλα απο την Αθηνα-επαρχια Λονδινου Τζουλια;-)
    Αγωνια για το επομενο ποστ!!

    Καληνυχτation bbgirls

  7. εγω ειμαι η ποιο μπουφος απο ολες!!!δεν καταφερα να βρω κανενα απ¨ολα!!!!!καλο εεεεεε!!!

  8. Και εγώ που επέμενα ότι ήταν μανό… Τελικά το Elvive Extraordinary Oil είναι!!!

  9. Καλημέρα!!!!!
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Κι εγώ σ’ αγαπώ!!! Χαχα ταρατατα η στιγμή της αποκάλυψης πλησιάζει!!!!!

  10. Caudalie dinine oil του Jacques Cavallier. Kai omologo pos eklepsa, giati to proion de to ksero alla o sindiasmos ola se ena mallia aroma triantafillo neo proion sephora kai bbblog kati mou ekane. Kanonika den tha epairna meros sto diagonismo afou den eixa diki mou protasi alla Julia na me valeis na psaxno 3 meres tora paei polyyyyyy. Sorry gia ta greekglish alla eimai spiti kai o ypologistis kanei ta dika tou. P.S. Jou meta apo tosh talaiporia apaito na mou vreis authentiki sintagi gia scones(sorry girls auto einai asxeto me beauty) Filliaaaa

  11. Καλημέρα σε όλες!!!
    Η αλήθεια είναι ότι όποια κι είναι τελικά η απάντηση, μας είχες στο τρέξιμο, Τζούλια…
    Φαντάζομαι ότι έχουν πέσει μέσα τα κορίτσια με την απάντηση για το λαδάκι με άρωμα τριαντάφυλλο, αλλά είπαμε: εγώ εμμένω στη δική μου! Κι ας είναι λάθος… Κυρίως γιατί εξαρχής ήθελες λίγο να μας μπερδέψεις και λέω να μην πάω με το … τσούρμο! (no offence, bb girls!)

    @mako: scones, ε;;; Μμμ…

  12. Τα κουίζ είναι τέλεια! είναι τελείως σπαζοκεφαλιά! ίσως θα έπρεπε να τα καθιερώσεις τζούλια μου…λοιπόν εγώ θα έλεγα το mythic oil γιατί το ξέρω, το έχω δοκιμάσει και όντως είναι υπέροχο με τα μαλλάκια μου…καλημέρα!!!

  13. Τζούλια μου πολύ ωραίο το κουίζ σου αλλα δεν μου πάει άλλο στο μυαλό απο το πολυδιαφημισμένο mythic oil!!!!!!!!

  14. το λαδι της orofluido κοριτσια ειναι μοναδικο και μεταξενιο και υπεροχο και δεν βαραινει τα λιπαρα μαλλια μου καθολου. επισης εχω λαδι μονοι απο την ταιτη αλλα μονο για θρεψη πριν το λουσιμο αλλα υπεροχα αποτελεσματα, και επισησ το dry oil της nuxe, πολυχρηστικο και τελειο!!! σας καλυψα????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.