Κερδίστε: 5 Clinique Supebalanced Powder Bronzers (σε ένα όμορφο πουγκί!)

 

 

 

Τον τελευταίο μήνα έχουμε δει, γράψει και μιλήσει αρκετά για bronzers ειδικά για bronzing  πούδρες, ένα must have προϊόν για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα κάποιες από εσάς να κερδίσετε την απίθανη Clinique Supebalanced Powder Bronzer και μάλιστα μέσα σε ένα υπέροχο πουγκί!

 

Εμπνευσμένοι από την «έξυπνη τεχνολογία» που χρησιμοποιείται στο Superbalanced Make Up και στη Superbalanced Powder Make Up, η οποία διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα, ρυθμίζει την λιπαρότητα, οι ειδικοί της Clinique, εφάρμοσαν αυτή την τεχνολογία, σε μια μπρονζέ πούδρα, για φυσική ηλιοκαμένη όψη.

 

Διατίθεται σε δυο αποχρώσεις, Bronzed 1 και Bronzed 2 και η σύνθεσή της είναι μεγάλης διάρκειας και ανθεκτική στον ιδρώτα και στην υγρασία, ώστε το χρώμα να διατηρείται όλη μέρα, χωρίς να αλλοιώνεται.

 

Κάτι επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι ότι η συγκεκριμένη πούδρα, είναι συμπιεσμένη έτσι, ώστε με το κάθε γύρισμα, απελευθερώνει φρέσκους κόκκους στη σωστή ποσότητα, για μια εφαρμογή που προσφέρει φυσική λάμψη, χωρίς υπερβολές!

 

Πέντε λοιπόν από εσάς θα έχετε τώρα την ευκαιρία να την κερδίσετε και να μην την αποχωριστείτε όλο το καλοκαίρι.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 20 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 12 το βράδυ. Την Δευτέρα 25 Ιουνίου θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες και θα λάβετε σύντομα την πούδρα σας.

 

Good luck my darlings!

 

1,930 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ΄ΟΛΟΥΣ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!

  2. τη χρειαζομαι για το καλοκαιρακι SOS.

  3. einai to proion pou den allazw me tipota.. kai koita symptwsi moy teleiwnei kai ithela na to parw pali..

  4. Μακαρι να ειμαι η τυχερη! ειναι πολυ ωραιοοο!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.