Kiehl’s: For Gentlemen Οnly. Για κυρίους.

 

Το ραντεβού κλείστηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου, Υψηλάντου 35 και Πλουτάρχου στο Κολωνάκι. Η πολυκατοικία, παλιά, αστική, classy, με αυτές τις μοναδικές, βαριές σιδερένιες vintage εξώπορτες. Ανέβηκα πέντε μαρμάρινα σκαλοπάτια και στην είσοδο του πρώτου διαμερίσματος αριστερά στο ισόγειο, με καλωσόρισε με υπόκλιση ένας πανύψηλος, υπέροχα ντυμένος άντρας με τον αέρα της παλιάς αριστοκρατίας, a distinguished gentleman. Και εγώ βρέθηκα για πρώτη φορά, σε ένα από τα αντρικά “άδυτα” της πόλης.

 

Κυρίες μου, πάτησα το πόδι μου στο πιο καλά κρυμμένο μυστικό των αντρών: Στο 1900 The Barber Shop, του the one and only Παναγιώτη Γρηγορίου. Εγώ και δεκαπέντε άντρες. Όνειρο.

 

It’s a men pampering party!


 

Η ιδέα τηςKiehl’s ήταν απλή. Αντί να στείλει 2-3 αντρικά προϊόντα και ένα Δελτίο Τύπου στους δημοσιογράφους, αποφάσισε να καλέσει 15 διαφορετικούς άντρες από τον χώρο των media, του θεάματος και των επιχειρήσεων και να τους προσφέρει ένα απόγευμα αντρικού pampering με τα προϊόντα της σειράς Kiehl’s For Men. Kαι εγώ; Τι δουλειά είχα εγώ σε αυτή την αμιγώς αντρική βραδιά; E, δεν έπρεπε, αντί για έναν άντρα, να βρίσκεται εκεί, μια γυναίκα δημοσιογράφος, για να καταγράψει την εμπειρία τους; (Να, λοιπόν και τα «τυχερά» του beauty editing, ΜαρίαΑ)

 

Μεταξύ λοιπόν των καλεσμένων, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξύρισμα με old-fashioned φαλτσέτα από τα μαγικά χέρια του Ayad αλλά και περιποίηση προσώπου Kiehl’s Ultimate Shaving Experience by 1900, ήταν ο ηθοποιός και spokesman της μάρκας Γιώργος Καραμίχος (μα τι γλυκός και νόστιμος, είναι αυτός- του το είπα κιόλας γιατί είναι ο μόνος που μου αρέσει αυτή τη στιγμή- αλλά δεν έκανα σαν groupie, μη νομίζετε, Kυρία πάντα, κρατώ τη θέση μου…) ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου aka οι σχεδιαστές μόδας Deux Hommes, ο αρχιτέκτων, Aron Ritenour, ο άλλος αγαπημένος μου Κώστας Βογιατζής aka Mr Yatzer του σχεδόν cult πλέον www.yatzer.com που μας κάνει περήφανους και στο εξωτερικό, οι editors Δημήτρης Τσακούμης και Βάκης Παπανάγνου (αυτοί οι δυο κύριοι, ήταν διευθυντές μου κάποτε στο αντρικό περιοδικό Esquire– the best!) ο ιδρυτής του Harley Davidson Club, Παύλος Εμμανουήλ (βγάλαμε κάτι απίθανες φωτογραφίες πάνω στη μοναδική του Harley, που την είχε παρκάρει στο πεζοδρόμιο από κάτω) ο (very forward thinking)  Γιώργος Κελέφης του Ozon, ο Γαβριήλ Νικολαίδης του coolartisan.gr  κλπ

 

 

Και για να μην νομίζετε ότι μόνο εμάς περιποιούνται, ακούστε τι έκαναν οι τυχεροί κύριοι: Η τελετουργία, ξεκίνησε με το νέο προϊόν της Kiehl’s, Sky Flyin’ Foaming Multi-Gel, ένα Αφρώδες Gel Πολλαπλής Χρήσης, που δρα ταυτόχρονα ως ένα κρεμώδες gel ξυρίσματος αλλά και ως αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού. Ακολούθησε pre-shaving treatment με λάδι προετοιμασίας για τα γένια, παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και hot towel pampering και ολοκληρώθηκε με facial massage με χρήση καταπραϋντικού After-Shave Balm, ενυδατικής περιποίησης Facial Fuel Energizing Moisturizer και κρέμας Eye Alert για την εξουδετέρωση των σημαδιών κούρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

Kiehl’s For Μen Only…


 

 

A, να μην ξεχάσω να σας πω ότι ο Ayad, κάνει και μοναδικά την τεχνική threading, βγάλσιμο τριχών με κλωστή και μια που ήμουν εκεί, τελειοποίησε και τα φρύδια μου!

 

 

Πριν περάσουμε στο καλύτερο κομμάτι αυτού του post, το φωτογραφικό, να σας πω μόνο ότι η Kiehl’s είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που προσέφερε στους άνδρες πελάτες του φαρμακείου στη Νέα Υόρκη αντρικά προϊόντα περιποίησης πριν από 50 χρόνια. Ακόμα και σήμερα, μεγάλο μέρος των πωλήσεών της, αφορά στη best seller σειρά Facial Fuel for Men.

 

Ο Ayad του 1900 Τhe Barber Shop, ετοιμάζεται…

 

 

Ayad in action!

 

 

Λεπτομέρεια του υπέροχου χώρου..


 

Ο Γιώργος Καραμίχος, περνάει όμορφα και το ευχαριστιέται!


 

 

Κούκλες, κούκλες τα Kiehl’s girls, Γιώτα Φιλοπούλου και Cordelia Madden!

 

 

E, τι νομίζατε.. νηστικά θα τα αφήναμε τα αγόρια; Μπύρες, hot dogs και hamburgers! (αργότερα ο Παναγιώτης άνοιξε και τα single malt!)


 

Ο αρχιτέκτονας Aron Ritenour, στη μαγική καρέκλα!

 

 

…Και σε λίγο…  pampering από τα χεράκια της Γιώτας!

 

 

Who’s the lucky girl???

 

 

O Γρηγόρης Τριανταφύλλου των Deux Hommes, λάμπει μετά την περιποίηση από τα μαγικά χέρια της Γιώτας!


 

Ναι, ναι, αγαπημένες… Το αντρικό πάρτι μια χαρά, αλλά μπορούσα να μην φωτογραφίσω το τέλειο πεντικιούρ και τα YSL της Μαρίας; Η οποία, δεν φτάνει που είναι κουκλάρα, (θα τη δείτε στο video…) έχει και “the best taste ever…” Τι να κάνω, αδυναμίες είναι αυτές…


 

Mr Yatzer, Κώστας Βογιατζής και Παναγιώτης Γρηγορίου (Mr “1900” man..) πάνω στην Harley Davidson του Παύλου Εμμανουήλ (υπό το άγρυπνο μάτι του Mr Bones!)


 

Kαι βέβαια, δεν άντεξα.Μόλις ο Παναγιώτης μου είπε ότι το “1900 Τhe Barber Shop” είναι ένας χώρος, “only for men” Να αφήσουμε και ένα αντρικό άδυτο στην Αθήνα, Τζούλια μου“, και ότι μια γυναίκα μπορεί να πάει μόνο αν συνοδεύει τον αγαπημένο της,  έπρεπε εκείνη τη στιγμή και χωρίς να το έχω σκεφτεί από πριν, οπωσδήποτε να πάρω ένα βιντεάκι για να ρίξουν και οι φίλες μου, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα. (Θα δείτε προς το τέλος ότι το video, θα ολοκληρωθεί με single malt whisky )

 

Special guest star στο video o Δημήτρης Λεκάκκος (επίτηδες τον άφησα τελευταίο). Λατρεύω, λατρεύω, λατρεύω τη σκηνή όπου ο Παναγιώτης προσφέρει whisky στο Δημήτρη “Θα δοκιμάσεις;” ρωτά ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης απαντά  επί λέξει «Όχι, όχι, άστο… ε… βάλε, βάλε, βάλε…” Πεθαίνω όμως!!!! Ούτε κινηματογραφική ταινία, με τόσο πετυχημένη και εντελώς αληθινή, ατάκα!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pLOYldGQ1yg[/youtube]

 

 

Διαβάζει κάποιος αγαπημένος άντρας σήμερα; Κάποιο bbb; (bbboy…) Αν ναι, έχω για εσάς, εδώ δίπλα μου μια τσάντα, γεμάτη με Kiehl’s αντρικά προιόντα περιποίησης… Αν πάλι, δεν διαβαζει κάποιος κύριος σήμερα, κυρίες μου τι περιμένετε;

 

Σχολιάστε εσείς για εκείνους, για να τους κάνετε δωράκι- έκπληξη και αύριο θα σας πω, ποιος θα είναι ο τυχερούλης!


 


 


514 Σχόλια
  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  2. Τελικά ο νικητής ανακοινώθηκε? Πάντως μόνο γυναίκες βλέπως εδώ αν και αντρικο το δώρο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.