Αντίο Καλοκαίρι!

 

Το ξυπνητήρι χτυπάει, αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη που ακριβώς βρίσκομαι σε αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα, μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.

 

Είμαι στη Χαλκίδα; Στο Μπούρτζι; Στο Λονδίνο; Στον Πόρο; Έχω επιστρέψει στην Αθήνα; Στην Αθήναααα;;;;;;;; Σήκω, σήκω αμέσως, ακούω μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου και κουτρουβαλιάζομαι στο μπάνιο. Ανοίγω το ντους μπαίνω από κάτω και η μόνη φράση που μου τριβελίζει το μυαλό είναι «αξέχαστο καλοκαίρι» «αξέχαστο καλοκαίρι», «αξέχαστο καλοκαίρι»…

 

Και μετά αρχίζει το γλωσσικό θέμα (αλλά και το δικό μου προσωπικό θέμα…) Το καλοκαίρι του 2012 θα μου μείνει αξέχαστο… Και γιατί δηλαδή όταν λέμε το επίθετο «αξέχαστος-η-ο» πάντα αναφερόμαστε σε μια καλή ανάμνηση; Αξέχαστα είναι μόνο τα καλά, ή πολύ περισσότερο τα άσχημα; Αναρωτιέμαι πρωινιάτικα… Και γιατί αν μας συμβεί κάτι πολύ καλό το πολύ- πολύ να το χαρούμε, να το σκεφτόμαστε και να το συζητάμε για καμιά μέρα, ενώ αν μας συμβεί κάτι πολύ άσχημο, δεν το ξεχνάμε ποτέ (άρα, αξέχαστο…) και όλο και το στριφογυρίζουμε στο μυαλό μας (εγώ τουλάχιστον…)

 

Και δεν ισχύει μόνο στα Ελληνικά, η έννοια της λεξούλας… Και στα Αγγλικά το unforgettable, επίσης αναφέρεται πάντα σε μια ανάμνηση  καλή, γλυκιά, ρομαντική… Γιατί δηλαδή, να ισχύει αυτό;  Δεν κατάλαβα;

 

«Unforgettable», είπα;  Αστραπιαία μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι του αγαπημένου Nat King Cole,

 

Unforgettable…

That’s what you are..

 

(μονίμως βεβαίως ξεχνάω την πρώτη στροφή, αλλά θυμάμαι την τελευταία..)

 

Unforgettable in every way
And forever more, that’s how you’ll stay
That’s why, darling, it’s incredible
That someone so unforgettable
Thinks that I am, unforgettable too

 

 

… το οποίο αρχίζω και τραγουδάω μέσα στο κεφάλι μου, ενώ το νερό στο  ντους κρυώνει και εγώ συνειδητοποιώ ότι, αυτό είναι… αφού, το τραγουδάω πρωί –πρωί, θα μου «κολλήσει» τώρα, για όλη την επόμενη μέρα… Καμία σύνδεση σκέψης, αλλά εκατομμύρια συνειρμοί…

 

Βγαίνω από το ντους και πριν προλάβω να σκουπιστώ, χτυπάει το κουδούνι. Παραλίγο να γλιστρήσω στα νερά με τη σαγιονάρα και να σπάσω κανένα πόδι, φτάνω στο θυροτηλέφωνο και είναι η καθαρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία δεν βρήκε κανέναν άλλον να της ανοίξει, οπότε έπεσε σε μένα ο κλήρος.

 

Φτιάχνω τσάι, γάλα δεν έχω, βρίσκω σε ένα ντουλάπι μια σκόνη γάλα coffee-mate για καφέ, που μου είχαν αφήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, οι Καλιφορνέζοι, “beggars can’t be choosers”, τη ρίχνω στο τσάι, άλλο πράγμα πίνω βέβαια, καμία σχέση με το τσαγάκι μου και ανοίγω ψυγείο για πρωινό.

 

«Ευχαριστώ Θεέ μου που ο κύριος Ρωμανός κάνει για ακόμα λίγες μέρες διακοπές με γιαγιαπαππού, και τρώει το παιδάκι μου, διότι για πρωινό θα είχε να διαλέξει ανάμεσα σε πολλές μαρμελάδες (χωρίς ψωμί…), ξηρούς καρπούς,  μια μισοφαγωμένη Cadbury Dairy Milk, μαγιονέζα, σαμπάνιες και τυρί Vintage Cheddar, Seriously Strong, που βρίσκεται στο ψυγείο για κανένα μήνα, έχει σκληρύνει τόσο που δεν τρώγεται, αλλά το φυλάω για καλό και για κακό διότι είναι ιδανικό όπλο, αν μου χτυπήσει κανένας κλέφτης την πόρτα – και είμαι και μόνη μου. Μια με αυτό στο δόξα πατρί, δεν θα ξανασηκωθεί.»

 

Πρωινό γιοκ από το «κρανίου τόπος» ψυγείο, λίστα όμως με δουλειές ατελείωτη, “Γιατί κάθε χρονιά τα ίδια, μετά το καλοκαίρι;”, αναρωτιέμαι και τελικά παίρνω χαρτί και μολύβι:

 

Sorry, αλλά είναι να μην τραβάς τις κοτσίδες σου, κάθε φορά, μετά το καλοκαίρι;

 

 

Νο 1: Να πάω σουπερμάρκετ γιατί θα πεθάνω από την πείνα…

 

Νο 2: Να ανοίξω τις βαλίτσες…

 

Νο 3: Να βάλω πλυντήριο, δεν θα έχω ρούχο να φορέσω

 

(ταυτόχρονα με τη λίστα, ψάχνω ιδέες για αμιγώς beauty post, δεν κατεβαίνει τίποτα, ότι και να θέλω να γράψω εξάλλου θα το έχουν προλάβει οι άλλες beauty editors, οπότε, πάμε παρακάτω…)

 

Νο 4: Να πληρώσω λογαριασμούς, η Nova, ήδη κόπηκε και έτσι όπως πάει σε λίγο θα κοπούν όλα και θα είμαι με νερό από το πηγάδι (που δεν έχω πρόχειρο) και λάμπα κηροζίνης (που επίσης, δεν έχω πρόχειρη..)

 

Νο 5: Να πάρω τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού με το σχολείο του κυρίου Ρωμανού, για να κανονίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, το σχολικό του κυρίου Ρωμανού και όλα τα υπόλοιπα.

 

Νο 6: Να φτιάξω ένα εύκολο φαγητό που να γίνει μόνο του, χωρίς παρέα εμένα από πάνω, καταλήγω σε κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.

 

(ταυτόχρονα με τη λίστα, ψάχνω ιδέες για αμιγώς beauty post, δεν κατεβαίνει τίποτα, ότι και να θέλω να γράψω εξάλλου θα το έχουν προλάβει οι άλλες, beauty editors, οπότε, πάμε παρακάτω…)

 

Νο 7: Να ανοίξω τον υπολογιστή. Ν-α, α-ν-ο-ί-ξ-ω, τ-ο-ν  υ-π-ο-λ-ο-γ-ι-σ-τ-ή??????? Α-πα, πα, πα, πα, αν τον ανοίξω δεν θα κάνω τίποτα απολύτως από τα παραπάνω, οπότε αφήνω το Νο 7 και πάω παρακάτω…

 

Νο 8: Να πάω στην τράπεζα να σηκώσω λεφτά, διότι το «ταμείον είναι μείον» και κανονικά πρέπει αυτό να είναι στο Νο1, γιατί δεν θα μπορέσω να κάνω τα Νο 1, Νο 4 και Νο 6, οπότε αλλάζω όλη τη σειρά και τα νούμερα της λίστας (…ψυχαναγκαστική είπατε; Τι λέτε καλέ, ντροπή…)

 

Νο 9: Οπωσδήποτε, οπωσδήποτε να έρθω σε επαφή με τον προγραμματιστή μου, τα δυο bb’s πέρασαν upgraded φάση και όπως πάντα κάτι δεν θα δουλεύει όπως πριν και θα θέλει μοντάρισμα…

 

(ταυτόχρονα με τη λίστα, ψάχνω ιδέες για αμιγώς beauty post, δεν κατεβαίνει τίποτα, ότι και να θέλω να γράψω εξάλλου θα το έχουν προλάβει οι άλλες, beauty editors, οπότε, πάμε παρακάτω…)

 

Νο 10: Να πάρω τηλέφωνο αυτούς που με «έχασαν» και με «ψάχνουν». Φτιάχνω υπο-λίστα με γράμματα:

Α. Ελένη

Β. Τζωρτζίνα

Γ. Βίκυ

Δ. Δέσποινα

Ε. Όλγα

ΣΤ. Λιάνα

 

Νο 11: Να απαντήσω σε επαγγελματικά mails. Μα τι λέω πάλι, γι’ αυτό πρέπει να ανοίξω υπολογιστή και είπαμε: Δ-ε-ν, α-ν-ο-ί-γ-ω, α-κ-ό-μ-α, υ-π-ο-λ-ο-γ-ι-σ-τ-ή, διότι αν το κάνω, δεν θα κάνω τίποτε άλλο!

 

…και η λίστα, (του Σίντλερ, κοντεύει να γίνει) συνεχίζεται…

 

Νο 12: Να πάω στον οπτικό να αγοράσω υγρό για φακούς επαφής (έχω στη θήκη το ίδιο υγρό, εδώ και δυο μέρες, στο τέλος θα στραβωθώ) εκτός και αν επιτέλους ο οπτικός μου, έφερε τους φακούς επαφής μιας χρήσης που φοράω, γιατί τους τελευταίους δυο μήνες είχαν έλλειψη.

 

Νο 13: Να πάω στο πλυντήριο αυτοκινήτων διότι τόσο καιρό, άμμο η σαγιονάρα, τρεις πόντους άμμο και το αυτοκίνητο, δεν υπήρχε καμία διαφορά. Με τα τακούνια όμως δεν λέει, να βγαίνω από το αυτοκίνητο και πάνω να έχουν κολλημένη άμμο… Άσε που μπορεί να φανταστεί κανείς, ότι είμαι τελείως τρελή και εμφανίζομαι στην παραλία με στιλέτο.. (τακούνι εννοώ, όχι μαχαίρι..)

 

(ταυτόχρονα με τη λίστα, ψάχνω ιδέες για αμιγώς beauty post, δεν κατεβαίνει τίποτα, ότι και να θέλω να γράψω εξάλλου θα το έχουν προλάβει οι άλλες, beauty editors, οπότε, πάμε παρακάτω…)

 

Νο 14: Να ανοίξω τις τσάντες με τα Δελτία Τύπου τα σιντί-ζ και τα γιου-ες-μπι-ζ και τα προϊόντα για δοκιμή, που έχουν έρθει αυτόν τον καιρό (είναι περίπου 30 οι τσάντες, οπότε γι’ αυτό θα χρειαστώ κανένα δίωρο- θα γίνει αργότερα το απόγευμα με την ησυχία μου…)

 

Νο 15: «Ντροπή, ντροπή, ντροπή και θέλεις να μου λέγεσαι και beauty editor»… ακούω την φωνή της μαμάς μου μέσα στο κεφάλι μου, διότι το μόνιμο μανικιούρ που έκανα, κρατάει μαξ 3 εβδομάδες και εγώ πάω για την 5η και τα βάφω από πάνω… Πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να πάω για μανικιούρ, αλλιώς δεν ξαναεμφανίζομαι μπροστά της… οπότε μπαίνει και αυτό σφήνα στο νούμερο δεκαπέντε της λίστας.

 

 

Νο 16: Να βάλω καμιά ηλεκτρική σκούπα; Ok, δεν παίζει με τίποτα αυτό το σενάριο σήμερα, μουτζουρώνω αυτό το Νο 16 και συνεχίζω με ένα πιο εφικτό 16…

 

Νο 16: Πω, πω, πω, το τι με περιμένει στο fb, δεν περιγράφετε… αλλά είπαμε, δεν τρελάθηκα, υ-π-ο-λ-ο-γ-ι-σ-τ-ή, δ-ε-ν, α-ν-ο-ί-γ-ω, α-κ-ό-μ-α!!

 

Μετά το καλοκαίρι, στο δρόμο για το Crazyville…

 

 

Ε, εντάξει, το παράκανα.. Τέλος, φτάνει, τέλος όμως!!!

 

Εντάξει… τελείωσα τη λίστα…είμαι σχεδόν έτοιμη από λίστες για σήμερα.. ε, και τι στο καλό… γιατί πνίγομαι πια; Θα ξεκινήσω σιγά-σιγά και όλα θα τα προλάβω… Να, εξάλλου, τι είπε ο (αγαπημένος) Αυτοκράτορας Αδριανός στα απομνημονεύματα του; (Την τριλογία του Σεξ – λέγε με και Fifty Shades – δεν την κατάφερα ακόμα, είμαι στο τρίτο βιβλίο και έχω σκυλοβαρεθεί και είπα να κάνω ένα διάλλειμα με Αδριανό, που τον είχα και πρόχειρο…)

 

Είπε λοιπόν: «Όταν η καθημερινότητα μου είναι τόσο φορτωμένη με τα προβλήματα και τις λύσεις που χρειάζεται η Αυτοκρατορία μου, σκέφτομαι κατ’ αρχήν την πιο σημαντική προτεραιότητα της συγκεκριμένης μέρας. Αυτή λοιπόν, την απόλυτη προτεραιότητα μου, την φαντάζομαι σαν έναν λευκό πανέμορφο κίονα. Και γύρω από αυτόν τον κίονα, φυτρώνουν κλαδιά από αμπέλι (οι υπόλοιπες εργασίες της μέρας). Θα επικεντρωθώ στον κίονα μου, θα προσπαθήσω όσο μπορώ και την επόμενη μέρα θα κάνω ένα από τα κλαδιά, το νέο μου κίονα. Την προτεραιότητα μου…»

 

Και εμένα κυρ Αδριανέ μου; Ποιος είναι ο δικός μου κίονας για σήμερα; Ποια είναι η δική μου προτεραιότητα στην λίστα; Δεν ξέρω.. δεν είμαι σίγουρη.. για το μόνο που είμαι σίγουρη, είναι ότι μου λείπουν οι φίλες μου… μου λείπει το bb… και τα bb girls…

 

Αφήνω στο τραπέζι του σαλονιού την λίστα και κατευθύνομαι στον υπολογιστή μου… Να, μωρέ, το ορκίζομαι, για λίγο θα τον ανοίξω, να απλά, να πω μια καλημέρα…

 

Are you ready, bb girls?

 

«Πάμε!!!»

 

 

92 Σχόλια
  1. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΤ ΓΤ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΑΦΟΡΗΤΑ!!!Κ ΝΑ!!!ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΤ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.Κ ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΙΟΝΑΣ!!!!ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ,ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ”ΕΖΗΣΕΣ” ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ UNFORGETABLE ΜΕ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΔΙΑΛΕΞΕ Κ ΠΑΡΕΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

  2. Καλημέρα Τζούλια!!! Καλημέρα bbgirls!!!! Ζήτω΅!! Καταπληκτική έκπληξη σήμερα μαζί με το blue moon!!!! Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου σήμερα !!! Όσο για τη λίστα νομίζω πρέπει να είναι τράπεζα, σχολείο κου Ρωμανού, ψώνια, λογαριασμοί, φαγητό και μετά πλύσιμο-καθάρισμα κλπ!
    Όσο για τις τσάντες προς δοκιμή προσφέρομαι να βοηθήσω – θυσιαστώ και να δοκιμάσω κι εγώ ότι θέλεις αν δεν προλαβαίνεις!!!
    Τον καταλαβαίνω τον πανικό σου κι εγώ γυρίζω πάντα από τις διακοπές μου 3 ημέρες νωρίτερα πάντα για να έχω χρόνο για όλα αυτά και αφήμω 1 μέρα για ξεκούραση-προσαρμογή στη πραγματικότητα!!!
    Φυσικά η σφήνα μανικιούρ και bbgirls είναι απαραίτητη!!!
    Σ’ αγαπάμε πολύ και καλώς όρισες!!!
    Φιλάκια!!!

  3. ΚΑΛΑ Ε ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ,UNFORGETTABLE,ΠΑΡΕ…………ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΛΙΡΑ Κ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!!!

  4. @Marianna: Μαριάννα μου, γράφουμε γρήγορα και όπως σκεφτόμαστε! Δεν κάνουμε διαγωνισμό ορθογραφίας! Μη μου στεναχωριέσαι για τίποτα!

  5. kalimera!!!!epitelous gyrise h Julia konta mas!!!!!!!! 🙂
    kala e eimai sto seminario k skylobarieme k kathomai k diabazo to post k gelao monh moy k me rotaei h diplanh mou k ante na tis eksigiso giati xairomai pou epitelous diabazo post tou bb pou toso mou elleipse olo to kalokairi pou epeiza sthn patra k poso mou elleipse h julia, pou na fantastei oti den tin exo dei oute mia fora apo konta!!!!xixixi
    oso gia to noumero 14 paron gia na boithiso!!!xixixi
    kalh sezon!!! <3

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΒΒ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!@ΤΖΟΥΛΙΑ,ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ BEAUTE……

  7. Καλημέρα γλυκιά Τζούλια!Αληθεια μου έλειψαν τα posts σου! Μην μας ξεχάσεις τωρα που είσαι πίσω!
    Άφησε τα πρέπει κατα μέρος, ακόμα κρατάει το καλοκαιρακι! Βάλε στη λίστα σου να δεις απόψε την πανσέληνο μονη ή με παρέα και θα καταλάβεις ότι το καλοκαίρι δεν πέρασε! Χιχιχι!
    Φιλια πολλα!

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.
    ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ BBGIRLS.

    EIMAI ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ BEAUTYBLOG, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, … ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ…

    WELCOME BACK ΛΟΙΠΟΝ.

  9. ΚΑΛΟΣ ΩΡΙΣΕΣ!!!!

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΣ “ΑΗ ΣΗΧΤΙΡ! ΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ!!!”! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΚΟΥ:
    ΗΜΕΡΑ 1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    1. ΝΑ ΠΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ
    2. ΝΑ ΠΑΣ SUPER MARKET
    3. ΒΑΛΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ
    4. ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ!

    ΗΜΕΡΑ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ
    1. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ
    2. ΑΔΕΙΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ
    3. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)
    4. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ!
    5. ΧΑΛΑΡΩΣΕ

    ΗΜΕΡΑ 3 ΚΥΡΙΑΚΗ
    1. ΜΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΗΜΕΡΑ 1 & 2
    2. AΣΧΟΛΗΣΟΥ ALL DAY LONG ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

    ΗΜΕΡΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ
    1. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ
    2. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΜΑΣ
    3. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ!!

    ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!

  10. Μια μεγααααααααααααααααααααααλη καλημερα και απο εμενα.Καλως ηρθες Julia,καλως ηρθατε κοριτσια,καλη συνεχεια καλοκαιριου γιατι θα παθω κατι αν μου πειτε καλο χειμωνα.Ολοι μας καπως ετσι ειμαστε,αναστατωμενες,μπερδεμενες με τις δουλειες και τις υποχρεωσεις,αλλα ολα θα ξαναρθουν στο ρυθμο τους και θα ειμαστε εδω να διαβαζουμε και να μαθαινουμε απο το blog πραγματα που δεν ξερουμε και μας χρειαζονται.Σημερα ειναι μια ξεχωριστη μερα γιατι πρωτον ερχεται ο γιος μου(φανταρος στην Κυπρο) με αδεια,δευτερον το φεγγαρι θα γινει blue(χι!χι!μου αρεσει αυτο) και τριτον εχω την ευκαιρια να μιλω μαζι σας.Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!:)))))))))))))

  11. Αχ Τζούλια επιτέλους γύρισες !!!! Και με τι ενέργεια , τι υποχρεώσεις και μόνο που τα διαβάζω μου έρχεται να πάω και να πέσω σε χειμερία νάρκη σε καμιά αρκουδοσπηλιά και να βγω του χρόνου το καλοκαίρι !!! ( Ξέρω , ξέρω η ενέργειά μου και η αισιοδοξία μου έχουν πιάσει πάτωμα αλλά δεν νιώθω χορηγός θετικής ενέργειας αυτές τις μέρες …) . Καλό χειμώνα να έχουμε όλα τα bb girls !!!

  12. ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ…..
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟΝ Η/Υ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ bb….ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΤΟ bb ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ….
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

  13. Καλημέρα και καλως ηρθες στη ζουγκλα της Αθήνας … (ας μη μιλάω εγώ καλύτερα…)

    Βασικά μία πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου σήμερα … να μην κάνει σχεδόν απολύτως τίποτα!
    Διάβαζα πρόσφατα μία μελέτη αναφορικά με την αναβλητικότητα (εγώ, η ψυχαναγκαστική με τις εκατοντάδες to-do-lists!!!), και ο καλός ανθρωπάκος-ψυχολόγος έλεγε ότι το άγχος που μας προξενούν όλα αυτά είναι τραγικά υψηλό, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε!!!!

    ΥΓ. Το βομβαρδισμένο δωμάτιο-aka-γκαρνταρόμπα με περιμένει στοιχειωμένο στο σπίτι στην Αθήνα …Μέχρι στιγμής το έχω αποφύγει επιμελώς … αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε!!!

  14. @Ju: Αφου σου λέω, ίδια λίστα με την δική μου έχεις!! Τα έκανα και εγώ και να σου πώ την αλήθεια μου, πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα έβαλα και στον εαυτό μου και πέτυχε!!!

    Ξέχασα να σου πώ ότι έφερα και γυναίκα για σίδερο!! σιγά μή κάτσω να σιδερώσω 5 πλυντήρια των 7KG αμέσως μετά τις διακοπές!!!

    🙂

  15. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα… Καλημέρα Τζούλια μου και καλώς ήρθες! Μην αγχώνεσαι για τίποτα, σχεδόν όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση!! Ασχολήσου με τις πιο βασικές υποχρεώσεις σου και τα υπόλοιπα αύριο…. άλλωστε θέλουμε και λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε μετά τις διακοπές!!! Για ότι χρειαστείς, ξέρεις ότι όλα τα BBGirls είμαστε δίπλα σου! Πολλά φιλιά! 🙂

  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΕΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΓΥΡΙΣΕΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ: ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ? ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ “ΠΗΞΑΜΕ” ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ (ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ “ΚΥΝΗΓΑΕΙ¨ΚΑΝΕΝΑΣ” ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ)ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖ…………………Ι bbgirls!!!!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

  17. Καλήμερα!!! Welcome back 🙂 Οι πρωτες μέρες προσαρμογής ειναι παντα δύσκολες… Με καλή διαθεση και καθόλου αγχος όλα θα γίνουν όπως πρέπει! Πολλά φιλία!!!

  18. Kalos hrthes Tzoulia!
    Kalo fthinopwro se olo to pareaki k kalh arxh!!!
    Mou eleipsan polu ta arthra sou gia nea kalluntika,ta video ths Iwannas kai oi super diagwnismoi tou beautyblog,perimena pws k pws na ksekinhsete pali dunamika.
    H lista mou einai toso megalh oso ki hdikia sou,me perimenei polu douleia alla kuriws beaute giati paramelhsa polu ola auta stis diakopes…Alla giauto einai einai edw to bb!!!

  19. Kai sugnwmh gia tous agglikous xarakthres,den eimai ston upologisth mou!

  20. Τζα!!!Καλημέρα(αν και λίγο αργά)αγαπημένη μου κοριτσοπαρέα!Δεν χρειάζεται άγχος!Όλα θα γίνουν.Η δική μου λίστα είναι αυτή:1)Να φτιάξω λίστα. 2)Να δω τι μπορώ να διαγράψω από τη λίστα.3)Να δω τι μπορώ να αναβάλλω από τη λίστα.4)Να δω σε τι μου χρειάζεται η λίστα αφού εμένα περιμένουν όλα για να γίνουν.Δεν βαριέσαι;Κι αύριο μέρα είναι,μας κυνηγάει κανείς;;;

  21. @Litsa Kouklitsa: Πολύ μου αρέσει η λίστα σου… και έχω ξεσηκωθεί με το αποψινό blue moon και κάπως έτσι τη βλέπω και τη δικιά μου, να καταλήγει..

  22. Καλημέρα στην παρέα και από εμένα!!!
    Απ’ οτι βλέπω, μαζεύεται σιγά σιγά το club των ορκισμένων bb-girls…όπου να ‘ναι θα έχουμε και απαρτία.
    Αααχ, Τζούλια, πόσο ίδια είναι τελικά η επάνοδος από τις διακοπές για όλες μας!!! Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ 3 μέρες πρίν, απλά να σε ενημερώσω οτι ούτε τα μισά από τη λίστα που είχα ετοιμάσει και εγώ δεν πρόλαβα να κάνω…τα τελειώς απαραίτητα κατάφερα και τα υπολοιπά μπήκαν σε 3ετές πλάνο (τουλάχιστον είμαι ρεαλίστρια χιχιχ).
    Θυμάμαι και πέρσυ, πάντως, που ήμουν νέα στην παρέα, οτι περίμενα πώς και πώς να ξεκινήσεις να γράφεις στο bb, για να φύγει αυτή η φθινοπωρινή μουντίλα που όλοι, λίγο-πολύ, νιώθουμε αυτές τις μέρες.
    Καλή (beauty)σχολική χρονιά, λοιπόν, δασκάλα!!!!
    Οι μαθήτριές σου σε περιμένουν στα θρανία τους!!!! (ε, εντάξει, όχι και όλες, αλλά κάνε κι εσύ τα στραβά μάτια καμιά βδομαδούλα ακόμα, μην αρχίσεις να βάζεις απουσίες!!!)
    Φιλιά πολλά!!!!

  23. @VickySot: Θα τα κάνω, θα τα κάνω τα στραβά μάτια, αν και μεταξύ μας, περιμένω (εσύ ξέρεις για ποιά…) να δω πότε θα εμφανιστεί.. χεχεχε…

  24. @Julia: Ξέρω και παραξέρω μάλιστα!!!! Θα φανώ προβλέψιμη αν σε παρακαλέσω για τη συγκεκριμένη αποκλειστικά να κάνεις τα “ίσια” μάτια??? 😛

  25. @τζουλια,δλδ απο αυριο θα σε εχουμε κοντα μας καθημερινα;

  26. Blue moon τραγουδάω κι εγώ σήμερα όλη μέρα!!! Σούνιο λέω να πάω δεν έχω ξαναπάει να το χαρώ κοντά συ θάλασσα?
    Εσείς κορίτσια?

  27. @MariaA: Μμμμ, εγώ λέω να φύγω λίγο πιο μακριά από την Αθήνα…πάντως κοντά στη θάλασσα σίγουρα..

  28. Ναι Τζούλια η θάλασσα είναι απαραίτητη!!! Ευτυχώς είναι και Παρασκευή!!! Η Stella δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη ότι επέστρεψες?
    Ούτε η Ioanna και η Andriana!

  29. @julia prosekse eipes deytera sigoura!!!tha arxiso na bazo ego apousies an leipseis!!!xixixixi
    ego paidakia opou k na pao konta stin thalassa tha eimai k xairomai para poly!!!!! blue moon gia oles loipos!!!

  30. @MariaA: Αντε επειδή είμαι καλή δασκάλα, θα αφήσω να περάσει και αυτό το Σβ και θα αρχίσω να βάζω απουσίες από Δευτέρα! (αν και η Στέλλα από ότι μας έγραψε, φέτος κάνει διακοπές τον Σεπτέμβριο, οπότε πρέπει να είμαι επιεικής μαζί της…

  31. θα παω θαλασσα κι εγω,οπου κι αν πατε να περασετε καλα!!ΤΖΟΥΛΙΑ,σορι ξεχασα οτι αυριο ειναι σαββατο!!!

  32. Χαχα εγώ δεν το είπα για τις απουσίες μόνο ότι δεν θα περίμεναν ότι θα γράψεις σήμερα και θα εκπλαγούν όταν το δουν!!! Αχ οι διακοπές τον Σεπτέμβρη είναι όνειρο!!! Βασικά διακοπές όποτε και να είναι είναι ωραίες!!!

  33. Δεν είδα το σιδέρωμα στη λίστα σου…μετά το ”διακοποπλυντήριο” αυτό είναι το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου!
    Καλό μας Σεπτέμβρη!!!

  34. Parousa parouuusa!!Welcome back Tzoulia,bb,bbgirls,Iwanna,beauty genika!Koritsia mou leipsate oles para polu alithia!Den 8a kanw lista fetos,perisi tzampa agxw8ika kai telika tipota den ekana apo auta pou programmatiza…Anupomonw na dw ti 8a mas etoimasete fetos murizomai polles ekplh3eis giati fortisame tis mpataries:)

  35. OK αγαπημένη Τζούλια για μια ακόμα φορά τα κατάφερες! Δεν μπορούσες να ξεκινήσεις καλύτερα την επάνοδό σου από τις διακοπές! Μάλλον όμως δεν θα κάνεις και πολλά πράγματα πό την λίστα σου σήμερα γιατί απ’ ότι είδα το πρωινό το πέρασες μπροστά στον υπολογιστή! Κάτι ήξερες που δεν ήθελες να τον ανοίξεις χιχιχι!!!!
    Καλωσόρισες καλή μου, καλωσόρισε και η beauty παρέα!!! Άντε να μαζευτείτε σιγά σιγά, γιατί πολύ μοναξιά πέρασα που πρόσεχα την Αθήνα φέτος το καλοκαίρι!
    Σας φιλώ όλες!!! Καλό Φθινοπωρο!!!

  36. Ξεκινάμε λοιπόν. Εγω ειχα πιάσει απο την αρχή τον νοημα. Με το i dont like mondays Μέχρι μη με ξυπνάς απ τις εξι….. Λοιπόν. Κομμωτήριο και αισθητικο ειδαμε… Λογαριασμοί οκ…ακομα και εφορία.. Γυμναστήριο πηγαμε… Δουλεία απο βδομάδα..
    Δεν λέω ακομα καλό χειμώνα

  37. Καλησπέρα!!
    Αν σου πω αγαπημένη Τζούλια, ότι χθες το βράδυ έψαχνα νέο ποστ κι είχα έντονο προαίσθημο ότι σήμερα κάτι θα μας είχες….
    Εννοείται ότι γέλασα με την περιγραφή σου κι ελπίζω να παίρνεις ψύχραιμα όλα αυτά τα to do’s….
    Α! Κι αν χρειαστείς βοήθεια με το Νο 14 κυρίως, μη διστάσεις!! χεχε!!
    Καλό φθινόπωρο!!!!!!!!!*

  38. Σουπερ ευχαριστη εκπληξη!!καλως ορισες πισω αγαπημενη Τζουλια!!!
    Απο οτι βλεπω η λιστα ατελειωτη!Αυτο επαθα και εγω πριν απο λιγες ημερες οταν επεστρεψα πισω!Απλα παρε μια βαθια ανασα βαλε πρωτα σε σειρα τα ακρως απαραιτητα οπως σουπερ,τραπεζα,πλυντηριο αν και να εχεις ξεμεινει τελειως απο ρουχα μαλλον το βρισκω απιθανο!!!και ολα σιγα-σιγα θα γινουν.
    Να καλησπερισω και ολες τις bbgirls μου ελειψαν πολυ οι συζητησεις μας!!
    Αντε καλη μας αρχη!!
    Σας φιλω ολες!!! χχχχχχ

  39. Άργησα αλλά εδώ είμαι και εγώ, χάρηκα πολύ που είδα νέο post. Πρώτο στη λίστα μπαίνει “Την πρώτη μέρα δεν κάνω τίποτα, είναι μέρα προσαρμογής”.
    Μετά το ΣΚ όλες οι δουλείες, το ΑΤΜ να είναι καλά να τραβήξεις χρήματα και από Δευτέρα δουλίτσες. Το πολύ πολύ να ξέκινησεις να ανοίγεις τις τσάντες με τα δελτία τύπου για να μπούν σε μία σείρα και την Δευτέρα να ενημερώσεις και εμάς σιγά-σιγά.
    Αρκετά σε κούρασα, φιλιά πολλά.

  40. Καλησπέρα Τζούλια μου! Καλησπέρα κοριτσια welcome back! αντε μέτραγα τις μέρες στην βαρεμάρα της αθηνας… pffffff ….
    Δυστυχώς η επιστροφή απο διακοπές αυτά εχει….. θέλει αναπροσαρμογή…..
    Μεγάλη όμως… ειδικά αυτο το άδειαζε βαλίτσα…. απαπαππαπαπαπαπαπαααααααα πάντα το βαριόμουν, για την ακριβεια το βαριεμαι απο τοτε που ξεκίνησα σαν εφηβη να φτιάχνω μονη μου τη βαλίτσα….
    Παιρνουμε λιποιν μια πολύ βαθεια ανάσα και πάμε….. 3-2-1……
    Φυγαμε και ξεκινάμε δυναμικά….. (αν το αποφασίσουμε δηλαδή….Καλά αστο απο Δευτερα.. Σ/Κ ερχεται)
    Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

  41. Εδώ είμαι!!! Εδώ!!! Παρούσα!!!
    Ουφ! Όχι απουσίες, ακόμα δεν αρχίσαμε! 🙂
    Λίγη επιείκια, παρακαλώ, θα είμαι επιμελής, απλά όσο διαρκεί η καλοκαιρινή (βλέπε τουριστική) σεζόν, θα είμαι αργοπορημένη…

    Καλά, ο Θεός να σ’έχει καλά Τζούλια μου, γιατί πολύ γέλασα μ’ αυτό το ποστ και το χρειαζόμουν! Βλέπεις, για ακόμη μια φορά, ο κόσμος απόψε θα απολαμβάνει αυτή την υπέροχη πανσέληνο κι εγώ θα τρέχω πανικόβλητη, προκειμένου να απολαύσει όλος (ο υπόλοιπος) κόσμος την πανσέληνο.

    Pff… Never mind…

    Καλά να είμαστε, να χαμογελάμε, να (σιγο)τραγουδάμε και να απολαμβάνουμε όσες στιγμές μπορούμε!

    Σας φιλώ όλες!

    Υ.Γ. Πολύ χαίρομαι που “ξαναβρισκόμαστε” σιγά σιγά!

  42. @Andriana: Προτείνω να σταθείς στ’ότι θα βοηθήσεις να περάσουν κάποιοι άνθρωποι αξέχαστα και να είσαι περήφανη και χαρούμενη γι’αυτό!! ‘Ετσι, το σημερινό βράδυ μάλλον θα γίνει πιο όμορφο και για σένα…χα! 😉

  43. @KatRap: Κατερινάκι, έχεις δίκιο και μη νομίζεις, πάντα προσπαθώ να βρω τη θετική πλευρά στο καθετί! 🙂

    Η αλήθεια είναι, ότι μόλις επέστρεψα από την πρώτη γύρα μου στη σπέσιαλ βραδιά που έχουμε ετοιμάσει απόψε στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα & είναι τόσο όμορφα! Λευκά τραπεζομάντηλα, κεριά, πανέμορφα λουλούδια, μελωδική ζωντανική μουσική και μπροστά τους, ολοζώντανη η θάλασσα! Μπορούν να μυρίσουν την ανάσα της, να νιώσουν τον παλμό της, να μαγευθούν από τον ρυθμό της… Και όλα αυτά, απολαμβάνοντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο, αφροδιασιακό μενού…

    Sounds good, ha?

    @Beautyblog: Όπως σου είπαν και αρκετά από τα πιστά σου bb girls, έτσι κι εγώ, προτίθεμαι να σε ανακουφίσω, βάζοντας ένα χεράκι στο Ν.14 της λίστας σου…

    xxx

  44. Πωπω….Ακούγεται υπέροχο!! Και πρέπει να σου πω ότι προσωπικά, δεν αγαπώ ιδιαίτερα την Πανσέληνο…
    Τυχεροί όσοι βρεθούν κοντά σας!!
    Καλή συνέχεια…*

  45. Welcome back αγαπημένη!
    Μμμμ μια τέτοια λίστα τελικά υπάρχει σε κάθε σπίτι, ε; Αρνούμαι πεισματικά να “επιστρέψω”, ρουφάω και την παραμικρή καλοκαιρινή στιγμούλα. Σκοπεύω να γλεντήσω τον Αύγουστο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κλασικά τα κορίτσια μου πήγαν στη μαμά μου (ο Θεός δεν μπορεί να είναι παντού γιαυτό έστειλε τις γιαγιάδες) και εγώ έχω ανάψει κεράκια στο μπαλκόνι και χαζεύω το στρουμφοφέγγαρο. Το λαπτοπ είναι ανοιχτό μόνο για μουσικούλα (οκ και μια κλεφτή ματιά στο ΒΒ, το ομολογώ…). Πίνω ένα μοχίτο (και μάλλον το ρούμι μου έπεσε λίιιιγο παραπάνω) και ανακτώ δυνάμεις. Λίγο το μοχίτο, λίγο το Fifty Shades, όταν ο άντρας μου απόρησε με το βουνό από άπλυτα (χο χο σιγά μην έπλενα) και αναφώνησε “Δεν έχω βρακί να βάλω”, χαμογέλασα πονηρά και απάντησα πως δεν τα χρειαζόμαστε 😉

    Υ.Γ. Προσφέρομαι και εγώ φυσικά να βοηθήσω στο 14 της λίστας, χι χι

  46. Καλώς ήρθες κ μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!!!!(μαρέσει που εγώ πάντα λέω ότι το άγχος είναι βλαβερό κ είμαι σχεδόν παντα αγχωτική!!!)Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

  47. @ELENI: Μας «εφτιαξες» αγαπημένη και εχουμε και Πανσεληνο!!!» αχχχ αχχχ αχχχ Θεσσαλονικιά μου!!

  48. καλημερα σε ολες!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

  49. Καλημερα σε ολες!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!!!!

  50. εδώ ειμαι καλέ κορίτσια … εδώ ειμαι… στιγμή δε θα σας άφησα… ακόμα και στις διακοπές σερφαρω στο ΒΒ και γραφω σχόλια βαθυστόχαστα και φιλοσοφημένα όπως της περασμενης εβδομάδας… και χθες με το blue moon, ήμουν με ωραιότατο παρεάκι σε αυλίτσα φωτισμενη υπο το φεγγαρόφως και πιναμε ρακιές! Ενα σας λεω κορίτσια, θα χρειαστώ τρελλό support απαξ την επιστροφή! Κι ενα μονο βλέπω να με σωζει. Κους κους στο ΒΒ κι ο γαμος της Φιλλίτσας στην Καστοριά (δυο δηλαδή).
    ΥΓ@vickysot & Julia καλα τετοια συνομωσία δεν την περίμενα…. ειδικα εσυ βρουτα κουνιαδιτσα, να θες πριν αρχισει η ΒΒ χρονια να μεινω στην ιδια ταξη….

  51. Καλημέρα γλυκιά μου Julia! Καλημέρα στην πιο όμορφη ιντερνετική παρέα!

    Καλό μήνα να έχουμε, καλό φθινόπωρο!
    Εγώ πάντως θλίβομαι που τελειώνει το καλοκαίρι και ετοιμάζω την «φωλιά» μου για να πέσω σε χειμερία νάρκη 🙁 Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κάθε καυτή ηλιαχτίδα που απομένει και να «φωτοσυνθέσω» ώστε να έχω απόθεμα!!!
    Που θα πάει… θα εγκλιματιστούμε!

    Άσχετο, αλλά πρέπει να μοιραστώ μια νέα beauty ανακάλυψη… Την ενυδατική-αντιρυτιδική κρέμα ματιών Olive’s Secret με οργανικό λάδι ελιάς, βιταμίνη Ε και αλόη. Εκπληκτικό προϊόν με προσιτή τιμή, με βοήθησε πολύ να διατηρήσω ενυδατωμένη την περιοχή των ματιών κάτω από τον τσουρουφλιστό ήλιο του καλοκαιριού.

    Επίσης αναρωτιέμαι εάν υπάρχει ανάμεσά μας κάποια κομμώτρια ή γνώστης του αντικειμένου να με συμβουλέψει: Τα μαλλιά μου ταλαιπωρήθηκαν στις διακοπές και θα τα κόψω λιγάκι για να τα καθαρίσω, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω σαν θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης; Πριν φύγω για διακοπές είχα κάνει μια θεραπεία όζοντος με Moroccan Oil που με ικανοποίησε αρκετά αλλά τώρα που η τσέπη είναι άδεια μπορώ να κάνω κάτι δραστικό στο σπίτι;

    Χμμμ πόσο μου έλειψε η κουβεντούλα μας! Ανυπομονώ να αναπροσαρμοστούμε!

    Πολλά φιλιά!

  52. @Ioanna thess Γιατι Ιωάννα δεν έβαλες αντιηλιακό λαδι αβοκαντο ή καρύδα ή και τα δυο μαζί πριν κατσεις στον ήλιο? Τζαμπα τα γράφαμε τοσο καιρό? Τωρρα σπεύσε να κανεις μασκουλες με λάδια. Ζεστανε μπεν μαρί λιγο λάδι αργκαν ή λιγο αβοκαντο ή καρύδα και αφησε τα για όσο το δυνατον περισσότερες ώρες και καντο όσο πιο συχνα μπορεις. Κανε τη μασκα που εκανα κι εγω την περασμενη εβδομαδα εδω στις διακοπές μου και σκιαχτηκε το σύμπαν όταν με ειδε. Λοιωσε ενα πολυ ωριμο αβοκαντο με ενα πηρούνι, ριξε λαδι καρύδας και μια κουταλια μέλι και απλωσε το σε μαλλια και πρόσωπο. Και μετά το λούσιμο πριν στεγνωσεις τα μαλλιά σου (κατά προτίμηση χωρίς πιστολάκι), βαζε δυο – τρεις σταγόνες λαδι extraordinary L’oreal ή mythic oil. Αχχχχ Ιωάννα θα σε μαλώσω….

  53. @ioanna Thess By the way την κρεμούλα των ματιών από που την πήρες και πόσο κάνει? Μ’ ´εχεις ιντριγκάρει….

  54. @IoannaThess & Stella: Αγαπημένες!!!! Μου λείψατε!! Κάντε λίγες μερούλες ακόμα διακοπές και για μένα!! xxx

  55. @Stella: Στέλλα μου! Γεια σου!

    Χαχχα μη με μαλώνεις! Είχα μαζί μου λάδι καρύδας σε σπρέι μπουκαλάκι και τα ψέκαζα συνέχεια! Αλήθεια λέω! Δεν αφυδατώθηκαν καθόλου! Απλά σαν να άλλαξαν «σύσταση»… Φριζάρουν και είναι πολύ ατίθασα (αλλά μαλακά σαν βαμβάκι!). Θα τα κάνω και αυτά που μου είπες αλλά θα «στρώσουν» την τρίχα;!

    Την κρέμα την πήρα από τα Duty Free Θεσσαλονίκης (αλλά την έχω δει σε αρκετά ελληνικά αεροδρόμια) και κόστισε 8.10€. Αγόρασα και το Face Cleansing Gel της ίδιας εταιρίας με οργανικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού, χωρίς parabens που με έχει κατενθουσιάσει αλλά το χρησιμοποιώ μόλις μία εβδομάδα και δεν είμαι σε θέση να κρίνω ακόμη σίγουρα. Αυτό κόστισε 6.40€ και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για ντεμακιγιάζ. Θα αγοράσω σίγουρα κι άλλα προϊόντα της Olive’s Secret… έχει κάτι οργανικά αντιγυραντικά serums με σταφύλι και σόγια στα 20 περίπου ευρώ που μου φάνηκαν υπέροχα.

  56. @Julia: Μόλις χθες γύρισα! Μην με ξεσηκώνεις πάνω που προσπαθώ να εγκλιματιστώ η καημένη! Προς το παρόν με περιμένει ένα ΒΟΥ-ΝΟ άπλυτα για πλυντήριο!!! αααα εγκεφαλικό! Hugs & kisses!

  57. Τεράααααστια θυσεία για χάρη μας!!! ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!

  58. KAΛΟ ΜΗΝΑ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! JULIA KAI MELITINA #### ΕΜΕΝΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ MANIPEDI…..ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ-ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΓΑΡΕΨΩ!! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΧΩΘΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ….ΗΤΟΙ 6500 ΕΥΡΩ PLUS ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ…ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

  59. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls και καλό μήνα!!
    @Stella: Σώθηκα που λες με τα λάδια φέτος!!! Τα μαλλάκια μου είναι υπεραπαλά το δερματάκι μου λάμπει και δεν χρειάστηκα γενικο ρεκτιφιέ όπως άλλες χρονιές ! Αλειβόμουνα τα λαδάκια και τα αντιηλιακά μου και ήμουν μουρλια άσε που μύριζα και τέλεια!
    Είχα και τα σέρουμ που έβαζα μετά το μπάνιο και γλίτωσα το εφέ τζίβα!!!
    Η μόνη απογοήτευση που πήρα φέτος ήταν από τα σαμπουάν Timotei που είχες παρουσιάσει Τζούλια ( η οργανική σειρά organic delight) που όταν λούστηκα μου έφυγε μια τούφα μαλλί και μετά ήταν σαν να μην είχα λουστεί. Πολύ σκληρό με το μαλλί μου, δεν ξέρω η έλλειψη paraben &σιλικόνη φταίει το μαλλί μου είναι τόσο συνηθισμένο αλλιώς πάντως μου έπεσαν τα μούτρα (μαζί με τα μαλλιά). Ευτυχώς συνήλθαν αμέσως όταν ξαναλούστηκα και έβγαλα και φύτρες!!
    Φιλάκια!

  60. Κιεγώ σήμερα γύρισα από Βέλγιο που ειδικά χθες είχε τέτοιο κρύο που τη δαγκώσαμε.Η δική μου η λίστα είναι όλο δουλειές.Πλύνε μπαλκόνια μετά από δυο μήνες,άλλαξε σεντόνια,βάλε πλυντήριο,ξεσκόνισε,σκούπισε….και μετά σκέψου πώς θα βρεις καινούρια γυναίκα για το σπίτι που να ΜΗΝ κλέβει!!Το αμάξι μου το καθαρίσανε και μου το πλύνανε στο πάρκιν που το άφησα για το αεροδρόμιο.Όποια πρόκειται να ταξιδέψει και σκέφτεται ν’αφήσει τ’αμάξι της στο αεροδρόμιο,έχω καλύτερη πρόταση…Τα νύχια ζούνε ακόμη,τα μαλλιά τα έφτιαξα στο κομμωτήριο το απόγευμα και τώρα πρέπει να κοιμηθώ αλλά για την ώρα χαζεύω στον υπολογιστή.Καλό μήνα σε όλες και με όσες λιγότερες δουλειές!!

  61. TZOULIA 9EA!!!
    KOUKLA IOANNA!!!
    KALOSHR9ATE!
    KALI ARXH STO BB KAI POLLA FILIA SE OLA TA BBGIRLS STELNW
    EIXA MELAXOLHSEI POU DEN EIXAME BB TOSO KAIRO APISTEUTA XARIKA POU EPISTREPSATE.
    I AM READY.
    PAME!!!!!!!!!!!

  62. @tonia: Καλό φθινόπωρο γλυκιά μου! Εγώ ήδη άρχισα με μαλλιά & νύχια σήμερα… τί να πρωτοκάνω δεν ξέρω! Σιγά σιγά πρέπει να μπούμε σε μια σειρά πάλι… να δω πως θα επαναφέρω τις φτέρνες μου από τους 3 μήνες-σαγιονάρα! Θα βάλω λάδια και κρέμες και θα τα κλείσω σε μια σακούλα σουπερμάρκετ για 2-3 μέρες! Χαχαχ

    @MariaA: Μαρία μου παραλίγο να μείνω ανεξεταστέα! Βρε τι θα πάθαινα…!
    Τι ήταν αυτό που έπαθες με το σαμπουάν βρε κούκλα μου… Πωπω… Κοίταξα λίγο στο ίντερνετ και είδα πως αυτό έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες από άλλα γνωστά σαμπουάν, χωρίς να έχει δοθεί απάντηση στο τι το προκάλεσε. Μυστήριο… Όταν λες ότι βγήκαν και φύτρες όταν ξαναλούστηκες, εννοείς με το ίδιο σαμπουάν; Ή προφανώς με κάποιο άλλο;

    @MaRia: Παραλίγο να πάρεις και εσύ απουσία σαν εμένα ε;! Χαχχα! Καλό μήνα!

    @Kaiti: Γεια σου Καίτη μου! Κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επανήλθε το bb! Και παραδέχομαι πως μου έλειψε απίστευτα η παρέα μας! Αχ Τζούλια τι μας κάνεις! Addiction!

    @Stella: HAIR UPDATE (lol)
    Στέλλα μου έκανα το πρωί μάσκα με μπανάνα(δεν είχα αβοκάντο), μέλι και ελαιόλαδο (το τελείωσα το λάδι καρύδας) και κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση. Ψέκασα και μπόλικο Mythic Oil Milk. Σκέφτηκα τι μάλλον έφταιξε για το μαλλί Einstein: Κατά τι διάρκεια του καλοκαιριού, επειδή είχα άγχος να μην αφυδατωθούν τα μαλλάκια μου, τους έβαζα συνεχώς λαδάκια. ΑΛΛΑ όταν λουζόμουν, προσέθετα στο σαμπουάν λίγη σόδα(μαγειρική) γιατί διάβασα πως καθαρίζει τα κατάλοιπα των λαδιών, προϊόντων styling κτλ… Μάλλον εκεί έγινε η ζημιά… Μάλλον το παράκανα και κάτσιασε η τρίχα!

  63. Καλησπερα στην πιο ομορφη παρεα!!!μου ελειψαν οι κουβεντουλες ομορφιας!!
    @ιοαννα,προσεχε γλυκια μου τα μαλλακια σου γτ εκτος απο τα ματακια σου ειναι το στολιδι σου.το λεω αυτο γτ ξερω μια κοπελα πολυ ομορφη αλλα τα μαλλια της ειναι σαν συρματακια.δεν μπορει να τα διορθωσει με τπτ. ειναι βεβαια βαμμενα κ ισως αυτο δημιουργησε το προβλημα.
    αυτα που εβαλα στα μαλλια μου φετος με ικανοποιησαν.εβαζα τη μασκα για βαμμενα της apivita 1-2 φορες την εβδομαδα πριν παω για μπανιο,εβαζα κ το καπελο μου κι οταν λουζομουν εβαζα κ κρεμα για βαμμενα παλι apivita(φανταστικα αρωματα).οταν τα εφτιαχνα το βραδυ,επειδη εβαζα λακ,το επομενο πρωι οι ακρες ηταν λιγο ξηρες.τοτε εβαζα το λαδι της nuxe ή της kerastase.στο προσωπο δεν εκανα τπτ το καινουργιο.τωρα που σας γραφω εβαλα τη μασκουλα μου για βαθυ καθαρισμο κ μετα τη μασκα ενυδατωσης.α!ξεχασα να σας πω οτι δοκιμασα το νερο για καθαρισμο της normaderm vichy κ αφηνει το δερμα πεντακαθαρο.αιντε,ολες οι beauty addicts ξεκινηστε,θελουμε νεα!!
    @julia. η κρεμα μαλλιων timotei δεν με ικανοποιησε ιδιαιτερα.

  64. @Ιoanna: Το λάθος μου ήταν ότι την πρώτη φορά που λούστηκα έγινα τζίβα έβαλα το μισό σωληνάριο της κρέμας (Timotei Πάλι)στο μαλλί μου γιατί είχε γίνει μια μάζα και επειδή φαίνεται έβαλα λαδάκι μετά το κακό δεν ήταν μεγάλο. Έλα όμως που πήγα να λουστώ και δεύτερη φορά, λέω δεν μπορεί μάλλον είναι ιδέα μου το μαλλί μου είναι συνηθισμένο στα paraben κλπ μπορεί να θέλει χρόνο να το συνηθίσει, πάλι όμως τζίβα βάζω το υπόλοιπο μισό σωληνάριο κρέμας βάζω και λαδάκι και κοιμάμαι καθώς λούστηκα βράδυ. Το πρωί που πήγα να χτενιστώ και να τα στεγνώσω μου έμειναν τα μισά (καλά μην είμαι υπερβολική) στη βούρτσα. Το οποίο σκηνικό μαδήματος συνεχίστηκε! Κάθε φορά που περνούσα τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά μου έμεναν τούφες στο χέρι. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!! Μετά από 3 μέρες που ξαναλούστηκα (με το δοκιμασμένο Herbal Essences) όλα ΟΚ σταμάτησαν να μαδάνε τρελά και τώρα σιγά σιγά εμφανίζονται και φύτρες!
    Τι να σου πω κατατρόμαξα! Μαδάω γενικά κατά εποχές η αλλαγή των εποχών τα επηρρεάζει πολύ τα μαλλιά μου αλλά αυτό το πράγμα δεν το είχα ξαναδεί. Έκανα swiffer καθημερινά και η εικόνα που πανιού ήταν σαν τη χνουδόμπαλα που βγάζει η κοπέλα από το σπίτι στη διαφήμιση από την τρίχα!
    Και το κορυφαίο είναι ότι έχω και ολόκληρες συσκευασίες στο σπίτι γιατί τα είχε ο χόντος προσφορά (2Ε)και είχα πάρει από δύο! Αν τα έχει δοκιμάσει κάποια και της έκαναν τα χαρίζω ευχαρίστως να μην τα χαρεί ο κουβάς στο τέλος!
    Φιλάκια!!

  65. @Ioanna Thess Ότι κάνεις να μην ξεχάσεις να το τρβήξεις σε βίντεο να μας το δείξεις και εμάς ε!Να περιμένουμε από αυτήν την Παρασκευή νέα makeup tutorial?Πότε θα σε δούμε πάλι κούκλα μου;

    @MariaA Έπαθα κι εγώ κάτι παρόμοιο όταν δοκίμασα ένα σαμπουάν με χαμομήλι της Apivita που μας είχε προτείνει η Ιωάννα τον Ιούνιο νομίζω, αλλά συνέχισα να το βάζω και συνήθισε η τρίχα μου.Έχεις δίκιο που λες ότι έχουμε εθιστεί στα paraben μάλλον.Χρειάζεται λίγος χρόνος και μετά ολα οκ.

  66. @MariaA,ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ,ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΛΟΥΖΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΡΙΧΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΣΙΟΝ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ….ΚΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΤΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΒΙΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΠΟΑΤΕΛΕΣΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ.ΚΑΛΗ Α ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ BEAUTY ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

  67. @tonia: έχω λουστεί με apivita και ήταν ωραίο στα μαλλιά μου δεν είχα κανένα πρόβλημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γιατί με timotei από τα κανονικά σαμπουάν έχω επίσης λουστεί και πάλι δεν είχα πρόβλημα.
    @marianna: εσένα το πρόβλημα ήταν από συγκεκριμένο λόγο γι’ αυτό. Κι εμένα τώρα έχουν στρώσει δεν πέφτουν πια ευτυχώς !

  68. πολυ καλο ειναι ειναι κ το cristalliste kerastase,ιδιο αποτελεσμα με apivita,για τα δικα μου μαλλια παντα.κ κτ αλλο που κανω,δεν λουζομαι με το ιδιο σαμπουαν για πολυ καιρο,ακομα κι απο την ιδια μαρκα αλλαζω τον τυπο.@mariaA,ευτυχως που σταματησε!!τι αρωματικα νεα μας φερνεις;

  69. @marianna: Μα δεν είναι τέλεια που επιστρέψαμε και αρχίσαμε την beauty συζήτηση;! Πολύ δίκιο έχεις! Πρέπει να προσέχουμε καθημερινά, να είμαστε συνεπείς! Και να μην βάζουμε πάνω μας ότι τυχαίο ακούμε εδώ κι εκεί.

    Χμμμ κάτι νέο: Για μικροπληγές, εγκαύματα, ερεθισμούς, τσιμπήματα και σπυράκια από κουνούπια κτλ. ανακάλυψα πως το νέο σπρέι αφρού Bepanthol κάνει θαύματα. Το ψεκάζεις τοπικά και σε 4-5 ωρίτσες εξαφανίζεται οποιαδήποτε δερματική ατέλεια! Έχω γατάκια και περιστασιακά πάνω στο παιχνίδι μου προκαλούν μικρές αμυχές στα χέρια και με αυτό το σπρέι ούτε γάτα-ούτε ζημιά!!!

    @MariaA: Αααα τώρα κατάλαβα! Έχασες μαλλί στο χτένισμα… Είπα και εγώ! Νόμιζα πως έφυγε τούφα καθώς λουζόσουν! Τέλος καλό-όλα καλά… 🙂

    @tonia: Οκ Τόνια μου! Θα κάνω ότι μπορώ! Πρώτα απαιτείται “αναστήλωση” όμως ! 😛 Φιλιά!

  70. @ioanna thess na kaneis maska me xliaro elaiolado kai tha strwsei h trixa sou.kala leei h tonia na kaneis ena video BEFORE-AFTERlol
    Agorasa to powder brush apo ELF mazi me polla alla vevaia oi times tous einai polu xamiles kai ioanna sw8ika…Euxaristw poly koukla mou twra vazw makeup+poudra se 4 lepta(nai nai ta metrhsa lol)

  71. ioanna thess,να μας λες τετοια νεα απο την αδελφη φαρμακοποιο!ξερεις ποσα σημαδακια στα ποδια η στα χερια εχουν μεινει απο ενα τοσο δα σπυρακι,κουνουπακι η τραυματακι;;;θα το εχω στα υποψη.τελικα,νομιζω οτι η bepanthol ειναι καλη μαρκα.μαλλον το εχω ακουσει απο σας οτι ειναι πολυ καλη η κρεμα ματιων κ προσωπου.

  72. @Ioanna: Ευτυχώς!!
    @Marianna: Πολλά αρωματικά νέα η μύτη μου δούλεψε υπερωρίες!Σιγά σιγά θα τα πούμε όλα! Η bepanthol είναι θαυματουργή κρέμα με έχει σώσει από πολλά από παιδί (αλλεργίες, εγκαύματα, ακόμη και μετά την αποτρίχωση) την αγοράζω τακτικά και τη χρησιμοποιώ συχνά. Φαντάσου οτι το χειμώνα που έκανε εγχείρηση στο διάφραγμα της μύτης ο αντρούλης μου ο γιατρός τον έβαζε και σνίφαρε bepanthol για να μαλακώσουν τα εσωτερικώς καμμένα ρουθουνάκια του και τον βοήθησε πάρα πολύ!
    Έχω δοκιμάσει και την κρέμα προσώπου τη βρήκα πολύ καλή αλλά επειδή με ενοχλεί η μυρωδιά που έχει δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω!

  73. @marianna, MariaA: Ναι!!! Η Bepanthol δεν ενυδατώνει μόνο … δροσίζει, καταπραΰνει και ενισχύει την φυσική ανάπλαση του δέρματος. Μαρία μου πώς την σνίφαρε ο άντρας σου;! Βγαίνει και σε ρινικό σπρέυ; Ή απλά την έβαζε στο ρουθούνι και εισέπνεε βαθιά;;; Σε ρωτάω γιατί είμαι εθισμένη εδώ και μήνες στο Otrivin (αποσυμφορητικό) και τώρα προσπαθώ να το κόψω αλλά η μύτη μου ξεραίνεται πολύ εσωτερικά. Θα ρωτήσω και την αδερφή μου βέβαια, δεν έχω ιδέα. Πφφφ

    @MaRia: Ναι ναι απ’ όλα θα κάνω! Ευχαριστώ!
    Με γεια σου! Τι άλλο πήρες από ELF; Είναι τίποτα καλό από τα νέα τους προϊόντα;

  74. IOANNA THESS,η αδελφη σου θα ξερει καλυτερα αλλα επειδη κι ο αντρας μου εβαζε otrivin,του ειπε ο γιατρος να μην το κανει γτ εχει κορτιζονη.η αδελφη σου θα σου δωσει τα φωτα της.

  75. @ioanna thess phra to mineral mist einai polu kalo,egw to vazw gia primer meroikes fores.
    Meta phra to lip stain giati nomiza pws 8a einai kalo dupe gia to clinique stick pou mas eixes dei3ei alla kamia sxesh den einai wraio,einai sa melani kai 3erainei ta xeili amesws,mia for a to evala mono.
    To eyeliner se krema pou hrthe me dwro to pinelaki se teal tirkouaz xrwma teleioooooooo to kataxarika auto.
    Polla kragion,lipgloss,pinela kai moluvia se polla xrwmata…kai den plhrwsa panw apo 40 eyrw. Eixe kai 20% ekptwsh otan ta paraggeila…apisteuto site.8a agorasw apo kei pali sto mellon polu kalh poiothta gia th timh pou exoyne.
    filiaaa aaaaaaaa

  76. @Ioanna: την κλασσική κρέμα έβαζε και την σνίφαρε για ενυδάτωση. Πριν την εγχείρηση στο otrivin έκανε υπερκατανάλωση 2-3 συσκ την εβδομάδα. Το ίδιο του είπε και ο γιατρός ότι επειδή έχει κορτιζόνη καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς πολύ. Πήγες στον ΩΡΛ γιατί μπορεί να μην έχεις στραβό διάφραγμα απλά υπερτροφικές κόγχες που με έναν απλό καυτηριασμό να είσαι ΟΚ.
    @Marianna: τα roger & gallet είναι μεγάλος μου έρωτας. Έχουν από τα καλύτερα σαπούνια κρέμες σώματος και αφρόλουτρα (λίγο τσιμπημένα βέβαια) στην αγορά. Από το Fleur d’ osmanthus που είναι φετινό και το έχω αγοράσει σε όλες τις εκδοχές: κολώνια, κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, σαπούνι & λάδι και είχαν από τις καλύτερες δροσιστικές σειρές με vetiver την οποία δυστυχώς κατήργησαν όπως και το Lotus blue επίσης. Πήγαινε σε ένα φαρμακείο να μυρίσεις και θα ενθουσιαστείς!

  77. Καλό Φθινόπωρο κορίτσια και Τζούλια!!! Για να κάνω και εγώ τη λίστα μου, γιατί αύριο ξεκινώ δουλειά και μετά το ντριν στο ντους θέλω να είμαι έτοιμη! Χα χα χα!!! Γιατί πριν το πρωινό και τον καφέ δεν λειτουργώ!

  78. MariaA,κουκλα μου, τα μυρισα κι ενθουσιαστηκα!!η σειρα fleur d’osmanthus μου εχει καρφωθει στο μυαλο!!!

  79. ΕΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!! ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ AΠO TΩΡA!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ CLUB EL FUERTE ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΤΙΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΝΟ ΜΗ ΣΚΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ …..

  80. @marianna: χαίρομαι που σου άρεσαν θα κλάψει λίγο η τσέπη σου βέβαια….. αλλά αξίζει τον κόπο!!!

  81. @ Iwanna Ε να πω και εγώ τη γνωμη μου ( Να τιμήσω το πτυχίο μου δηλαδή όχι τιποτα άλλο!)
    Μασκούλες Ιωαννάκι…μασκούλες! και προσπάθησε για λίγο καιρό μέχρι τα πολλά κρύα να αποφευγεις το πιστολάκι για να μην τα ταλαιπωρίσεις. επίσης καλό είναι λίγη σιλικόνη.εγώ έχω δοκιμάσει της Jean Iver και κανει καλή δουλειά!
    επίσης για την ξηροδερμεία της μύτης φυσικο ορό!!! αυτον που χρησιμοποιουνε στα νοσοκομεια. Με μια συριγγα (χωρίς τη βελόνα) βάζεις μέσα τον ορρό και το χρησιμοποιείς όπως το odrivine. Κάνει θαυματα!!!! (εγω αποφευγω οτιδηποτε κοτιζονουχο)
    και σιγά σιγά βρε κορίτσια! δεν σας προλαβαίνω!!!!!!!!!

  82. @MariaA: Αποτοξινώνομαι σιγά σιγά! Δεν υπάρχει κανένα άλλο πιο σοβαρό πρόβλημα, εθίστηκα μετά από ένα συνάχι που πέρασα πέρυσι τον χειμώνα. Άτιμο αυτό το Otrivin… πολύς κόσμος ταλαιπωρείται από την κατάχρηση του…

    @katerina tsigou: Καλημέρα Κατερινάκι! Ευχαριστώ για τις συμβουλές, κάνω ότι μπορώ! Τα έκοψα κιόλας λιγάκι και ήδη είναι πολύ καλύτερα. Και μάσκες βάζω και σιλικόνη και λαδάκια και από όλα! 🙂

  83. Καλά έχασα το πιο μπομπάτο κείμενο???? Μιλάμε τρελαθηκα στα γέλια πρωι πρωι!!!Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα σχόλια των κοριτσιών…
    Καλωσόρισες και επισημως το λοιπον!!! Αντε καλό μας φθινόπωρο!!!!!!

  84. @MariaA,ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ 2-3-4-5……ΑΠ’ΑΥΤΑ!!ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ;
    @ΙΩΑΝΝΑ,ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

  85. @marianna: ναι έτσι ξεκινά ο εθισμός!!! Θέλω κι εγώ να πάω στο φαρμακείο που τα παίρνω να δω αν έχουν φέρει και το καινούριο άρωμα τους το Rose Imaginaire το οποίο παρά το rose στο όνομα δεν έχει τριαντάφφυλοα αλλά άλλα συστατικά τα οποία προσπαθούν (επιτυχώς φαντάζομαι) να αποδώσουν την ομορφιά και άρωμα του τριαντάφυλλου!
    ΦΙλάκια πολλά και καλό απόγευμα!

  86. @mariaa,συμφωνω κ επαυξανω!!θα τα πουμε στο νεο ποστ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.