Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation

 

Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν κάποιες φορές εδώ μέσα επαναλαμβάνομαι (και εγώ βαριέμαι πολύ τις επαναλήψεις και τα ίδια και τα ίδια) αλλά έρχονται στιγμές που είναι αναπόφευκτο. Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις νέες μας αναγνώστριες, που κάποια πράγματα δεν τα έχουν ακούσει.

 

Ο πρόλογος, για να σας πω για άλλη μια φορά, ότι αν και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα foundations που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά και από πολλές και διάφορες μάρκες, εξακολουθώ να θεωρώ το Lasting Performance της Max Factor το αγαπημένο μου και ας μην το φοράω πάντα.

 

Γι αυτό κάθε φορά που η μάρκα κυκλοφορεί κάποιο νέο make up, ακόμα και αν εκείνη την εποχή, χρησιμοποιώ κάποιο άλλο, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το δοκιμάσω. Και έχει βγάλει πολλά και καλά, όλα αυτά τα χρόνια η MF, αλλά η αδυναμία μου, δεν έχει αλλάξει…

 

Το νέο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation , όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του, συνδυάζει, βάση, make-up με δείκτη SPF 20 και concealer, και δίνει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

 

Είναι σίγουρα ένα foundation, για όσες από εσάς, θέλετε διάρκεια στο καθημερινό μακιγιάζ, χωρίς πολλά- πολλά ρετούς. Το claim του είναι ότι αρχικά προετοιμάζει την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ανάλαφρη και ελαστική βάση. Στη συνέχεια, ειδικά μικροσωματίδια στη σύνθεσή του προσφέρουν προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ιδρώτας και η λιπαρότητα, διορθώνοντας και διατηρώντας το αποτέλεσμα στη διάρκεια της μέρας, αποτρέποντας τις γυαλάδες.

 

Τέλος, η σύνθεση του make-up με δείκτη SPF20 προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη, με ματ αποτέλεσμα χάρη στα ειδικά σωματίδια απορρόφησης της λιπαρότητας, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ομοιόμορφη χωρίς ψεγάδια.

 

 

 

 

Πάντως, έxω την εντύπωση ότι η Max Factor σαν μάρκα, το πάει ανάποδα, με τα προϊόντα κάλυψης. Τι εννοώ: Ενώ οι περισσότερες μάρκες λανσάρουν BB creams δηλαδή ενυδατικές κρέμες προσώπου, που προσφέρουν και κάλυψη και δείκτη προστασίας και μειώνουν τις ατέλειες, η Max Factor λανσάρει fon de teint που ή προσφέρουν  και ενυδατική –αντιγηραντική φροντίδα όπως για παράδειγμα το Ageless Elixir 2 in 1 foundation and Serum αλλά και αυτό εδώ, που είναι κατάλληλο και ως βάση ενώ επιπλέον έχει αρκετά υψηλή αντηλιακή προστασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν concealer (πράγμα που πρακτικά σημαίνει, αφού μπορείς να το βάλεις και σαν consealer έχει αρκετά εξελιγμένη φόρμουλα) Ίσως περιμένει η MF να κάνει το μπαμ, με τις CC Creams – θυμάστε το guest post που είχε κάνει γι αυτές η Ioanna.

 

Μιλώντας για το Ageless Elixir, ίσως είναι καλή ιδέα να ξαναθυμηθείτε, το πολύ ενδιαφέρον guest post- review, που έκανε πριν από αρκετούς μήνες για μας η Christie η οποία είχε δοκιμάσει τότε το Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation & Serum.

 

Εγώ το δοκίμασα, αλλά για κάποιο λόγο, ενώ τα γενναιόδωρα κορίτσια της MF (και αυτό σας το έχω ξαναπεί, ότι δηλαδή είναι γενναιόδωρα…) μου έστειλαν τρία, εγώ έκανα λάθος και από τη βιασύνη μου άνοιξα την απόχρωση Νο 55 Beige, που ήταν πολύ ανοιχτή για την επιδερμίδα μου, καθώς το μαύρισμα του καλοκαιριού  καλά κρατεί, και ειδικά και με τον καιρό που μας κάνει τελευταία και ας φοράω βεβαίως και ανελλιπώς, κάθε μέρα το αντηλιακό μου.

 

Αυτό λοιπόν το Νο 55 Beige, θα ταίριαζε νομίζω άψογα στην πιο ξανθιά και με λευκή επιδερμίδα από όλες μας εδώ μέσα, την Mous Mous (βέβαια, δεν την έχω δει ποτέ και ούτε φωτογραφιούλα της μου έχει στείλει ποτέ, αλλά μας το έχει πει πολλές φορές, και ναι, καλά το κατάλαβες το υπονοούμενο, mous-mous…) Οπότε Aγάπη, just so you know, αν και το έχω ανοίξει, έχω κάνει μόνο ένα pump, και κατά τα άλλα είναι άθικτο. Μου λες λοιπόν αν θέλεις, να σου το στείλω, διότι χαμένο θα πάει.

 

Για εσάς, τις υπόλοιπες, έχω άλλα δυο: Το Νο 45 Warm Almond (αυτό κανονικά έπρεπε να έχω δοκιμάσει…) και το Νο 77 Soft Honey (ένα touch πιο σκούρο..)

 

 

Ε, ξέρετε τώρα τι εννοώ: Σχόλιο από κάτω και το βραδάκι θα σας πω ποιες δυο θα τα πάρουν για να τα δοκιμάσουν, οι οποίες όμως μετά πρέπει να μας κάνουν και ένα review για το προϊόν.

 

 

Επαναλαμβάνομαι πάλι… (σας υπόσχομαι τρίτη και τελευταία φορά θα είναι αυτή).

 

Σήμερα, σχολιάζουν μόνο τα bb girls, δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη του bb

 

 

 

Φιλάκια και καλή εβδομάδα να έχουμε γλυκές μου! «See u», από κάτω!

 

 

 

 

Από εδώ το πήγαινα, από εκεί το έφερνα, το κατάφερα τελικά, γιατί αλλιώς θα έσκαγα!! (Νάνσυ ακούει;;;;;)

 

Κυρίες μου, με πολύ μεγάλη χαρά, θέλω να σας συστήσω την Litsa Kouklitsa!! Kαι βέβαια, όπως έγραψα και στην ίδια, “πράσινα μάτια, κόκκινα μαλλιά, καυτό ταπεραμέντο!!” (Αναγεννησιακή πάντως η ομοφιά της, δεν συμφωνείτε;)

 

Litsa Kouklitsa bb girl,  aka Τζα!!

 

58 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Εμφανίζονται μία μία οι φωτογραφίες….Πολύ καλά την περιέγραψες τη Litsa Kouklitsa!!
    To no45 με το υπέροχο όνομα (αδυναμία στα αμύγδαλα…αμυγδαλωτά μάτια….αμυγδαλωτά γλυκά….άρωμα πικραμύγδαλου οπουδήποτε….για το λικέρ, τα λόγια περιττά…χαχα!) θα μου ταίριαζε λες?
    Αν ναι, δηλώνω προθυμη να το δοκιμάσω, φυσικά!!!!! Για την ακρίβεια, θα με βοηθούσες πολύ, μιας και μου τελειώνει το make up και το έχω συνηθίσει πλέον…Αυτό που έχω τώρα είναι ένα της AVON, απ’το οποίο, αν και ήμουν αρκετά καχύποπτη, έμεινα σούπερ ευχαριστημένη!! Βέβαια, με τόσα που κυκλοφορούν, δε θέλω να πάρω πάλι το ίδιο…Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο άλλο, αλλά ψιλοβαριέμαι τις δοκιμές κλπ….
    ‘Οσο για το review μετά, εννοείται!!!χα!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!*

  2. Καλημέρα και πάλι bbgirls!! Litsa είσαι όντως κουκλίτσα!!! Τι τσαχπινιά !! Τζούλια εμένα μη με βάλεις σε κλήρωση διότι η MaxFactor δεν μου ταιριάζει καθόλου, το δέρμα μου μάλλον διαφωνεί !
    Πάντως η τρέλα με τις bbcream καλά κρατεί είδα και η L’oreal έβγαλε καινούρια magic λέγεται ή κάτι (εκτός από τη revitalift που κυκλοφορεί ήδη) και νομίζω πάει και για δεύτερη σαν προσθήκη στη σειρά youth code (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος!).
    Οι σκιές και οι mascara όμως της MaxFactro είναι φοβερές όπως επίσης έχω βολευτεί πολύ το μαρκαδοράκι κραγιόν !
    Καλή εβδομάδα και πάλι!!!

  3. Υπέροχο προϊόν! Αγαπάμε Max Factor!

  4. καλημερα σε ολη την παρεα κ σε σενα Τζουλια,εμενα η αποχρωση που μου ταιριαζει ειναι το Ν.45 warm almond κ επειδη εχω κ μικτη επιδερμιδα με λιπαροτητα μετωπο κ πιγουνι πιστευω οτι θα ειναι το καταλληλο,κ φυσικα ειναι 3 σε 1 οποτε με ενα σπαρο 3 τρυγονια…χαχαχχ…κ δεν χρειαζεται κ οταν ταξιδευεις οπως εγω να παιρνεις πολλα προιοντα,ενα κ ξεμπερδεψες….κ φυσικα αν κερδισω θα κανω review για το πως ειναι.φιλακια…………:))

  5. Καλημέρα και από μένα!
    Και εγώ σαφώς θα ήθελα να το δοκιμάσω και εννοείται θα γίνει και το απαραίτητο review 🙂 Είναι καιρός μάλλον να αλλάξω make-up 🙂

  6. ξαναλεω καλημερα και συνεχιζω:
    1)για το review που ειχα κανει εχω να δηλωσω οτι τωρα που εχω κρατησει λιγο απο το χρωμα του καλοκαιρου το φοραω καθε μερα και ειναι ακριβως στην αποχρωση που το θελω(αφηστε που δεν τελειωνει με τιποτα χαχαχαχα!),η μυρωδια εχει φυγει και οτι αλλο εχω γραψει εξακολουθει να ισχυει.
    2)δεν ξερω αν οι αποχρωσεις που δινεις τζουλια μου κανουν αλλα θελω να μπω στο διαγωνισμο σου αν και ακομα δεν εχω καταφερει να γραφτω(τι στο καλο θα τα φαω το πληκτρολογιο μ!αλλα θα τη βρω την ακρη εχει επικοινωνησει μαζι μ ο προγραμματιστης σου.)
    3)τζα!λιτσα κουκλιτσα ονομα και πραγμα!

  7. ααααα μολις τωρα ειδα οτι διωχνει λυπαροτητες και τετοια το καινουργιο makeup!!δεν μου κανει..ε βγαλε με απο τη κληρωση 🙁

  8. Πολυχρηστικό μοιάζει αυτό το foundation, και καινοτόμο, μπορώ να πω!Αφενός είναι οικονομικό για τις πολλαπλές του χρήσεις, αφετέρου το ότι μπορεί να χρησιμποποιηθεί ως concealer σημαίνει ότι όντως θα έχει εξελιγμένη φόρμουλα. Ελπίζω μόνο να μην έχει βαριά σύνθεση και εφέ μάσκας, καθώς όλες επιζητούμε μια άλφα κάλυψη αλλά προτιμάμε τη φρέσκια όψη που δε φαίνεται πολύ μακιγιαρισμένη(εξ ου και η αίσθηση που έχουν κάνει οι bb creams). Πιο παλιά είχα χρησιμοποιήσει foundation από Max Factor αλλά μου είχε πέσει κάπως βαρύ(ίσως έφταιγε η τάση λιπαρότητας που είχα τότε). Θαυμάσια όμως η κλασική πούδρα, η creme puff αν θυμάμαι καλά. Φίνα ευωδιά και βελούδινη αίσθηση! Πανέμορφη η Litsa Kouklitsa, η φωτό όντως προδίδει εκρηκτικό ταμπεραμέντο…χιχι
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες χχχχ

  9. Kalimera Julia!! Akoma mia beauty blogger pou elpizei na exei tin eukairia na dokimasei kai na kanei kai review tou neou makeup ths Max Factor, pou outws h allws einai agapimeni etaireia. 🙂 Filia!!

  10. Καλημέρα!!!!! Δεν αντεξα να μην σχολιάσω…γιατί η Λίτσα είναι όντως κουκλίτσα!!! I love bb girls!!!
    Το σχολιό μου ειναι εκτός συναγωνισμού γιατί ως γνωστόν μεικαπ φοράω μονο σε γάμους και βαφτίσια (δηλαδή σχεδόν ποτέ…αφού με την κρίση μειώθηκαν και αυτά…κλαψ). Θα περιμένω ομως με αγωνία τα reviews των κοριτσιών που θα τα λάβουν όμως γιατί προσωπικά ειμαι καχυποπτη..καποια στιγμή είχα δοκιμάσει στο χέρι μου ενα απο τα foundation σε κάποιο stand σε κάποια sephora…και το βρήκα τραγικό (sorry αλλα μου θύμισε μεικαπ άλλης εποχής)…απο τότε δεν την ξαναπλησίασα τη μάρκα…παρόλο που η συνυφάδα μου πίνει νερό στο brand και μου ορκίζεται ότι εχει τα καλύτερα foundation της αγοράς!!

    Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

  11. Καλημέρα bbgirls!Είστε όλες κούκλες,κάθε φορά που μας δείχνεις Τζούλια τα κορίτσια σου χαίρομαι πολύ!Εγώ δεν τολμάω να στείλω φωτογραφία ακόμη ίσως στο μέλλον…
    Τέλειο φαίνεται το μεικαπ θα το έχω υπόψην μου,ειδικά επειδή μπορώ να το βάλω και σαν κονσίλερ.Αλλά τώρα έχω ανοιγμένα 5 διαφορετικά μεικαπ και bbcreams και πρέπει να τα τελειώσω πρώτα για να ανοίξω καινούριο!Οπότε μην με βάλεις στη κλήρωση…
    Τζούλια να σε ρωτήσω ποιο είναι το κραγιόν που δείχνει αριστερά το bb?Πως το λένε και τι απόχρωση είναι;Άψογο φθινοπωρινό χρώμα…….

  12. @Tonia: Δεν μπορώ να σχολιάσω πολύ σήμερα, διότι δεν θέλω να παρεμβάλλομαι, στα δικά σας σχόλια. Αλλά αφού με ρωτάς, για το κραγιόν, να σου πω μόνο να κάνεις λίγη υπομονή, μέχρι αύριο…(είσαστε απίστευτες.. α, πα, πα…)

  13. ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Η ΛΙΤΣΑ ΤΖΑ….

  14. Καλημέρα και πάλι!
    Είμαι πολύ αυστηρή κριτής στα make up! Δε φοράω καθημερινά εννοείται, αλλά τα ψάχνω πολύ και θέλω να τα δοκιμάζω για λίγο καιρό πρώτα πριν βγάλω τα συμπεράσματά μου. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ της Clinique το superbalanced, και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στο συγκεκριμένο της max factor, που εννοείται θα ήθελα να δοκιμάσω, νομίζω πως η απόχρωσή μου θα είναι η Νο 45 Warm Almond…
    Όσο για τη Litsa Kouklitsa, τι υπέροχο, εκρηκτικό κόκκινο είναι αυτό! Υπέροχη!
    Φιλιά!

  15. Καλημέρα! Η Λίτσα κουκλίτσα δεν είναι “κουκλίτσα” τελικά! Είναι κουκλάρα! Γυναίκα πειρασμός! Τζα!

    Max Factor τώρα… και primer, και makeup ΚΑΙ concealer;! Love at first sight! Και πόσο όμορφο όνομα… Facefinity… Όνειρο! Η απόχρωση (για όποια το κερδίσει) διορθώνεται με μια πιο ανοιχτόχρωμη ή σκούρα πούδρα. Κι εγώ έχω ανοιγμένα 2-3 makeup ήδη, αλλά θα τα βάλω στο ψυγείο – no problem! lol Πώς να πω όχι στο Facefinity…;;;

    Φιλιά!

  16. Καλημέρα σε όλες σας! Εγω ξέρετε πόσο τη λατρεύω τη Max Factor κι εχω δοκιμασει πολλά από το make up της. Εχω γραψει αναλυτικά τη γνωμη μου κάτω απο το post της Christie για το Max Factor Ageless Elixir 2 in 1 Foundation & Serum, αλλά πίνω νερό στο όνομα του miracle touch και δη στην απόχρωση warm almond. Και ναι, πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτό το νέο make up, επίσης στην απόχρωση warm almond (φανταζομαι αφού μου ταιριάζει στο ένα, θα μου ταιριάζει και στο άλλο). Eχω εναν ενδoιασμό για το 3 σε 1 μήπως παφετει βαρυ στην επιδερμίδα μου, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Max Factor. για κάποιο, λόγο θα το ξαναπώ, είναι η μόνη ευρειας που με πείθει..

  17. Καλημέρα κοριτσάκια!! Πράγματι, πανέμορφη η Λίτσα! Τζούλια μου, συμφωνώ απόλυτα για το lasting performance, αποτελεί και για μένα σταθερή αξία χρόνια τώρα, αν και δεν το φοράω πάντα! Αλλά και το νέο foundation, φαίνεται ενδιαφέρον απο τις περιγραφές σου.. Πρέπει να είναι για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες! Θα ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω!! Φιλάκια πολλά σε όλες!!

  18. Και η Λίτσα Κουκλίτσα ναι, είναι όντως μνια κουκλίτσα και δη αναγεννησιακή. Για κάποιο λόγο είχα σχηματίσει την εικόνα της στο μυαλό μου σαν ένα σκανταλιάρικο, τσαχπίνικο, κοντοκουρεμένο κλαράκι, αλλά μάλλον είναι χυμώδης, αναγεννησιακή κουκλάρα!

  19. Καλημερα!!Τζουλια!κοριτσια!!
    Οπως τα ειπες Τζουλια κοκκινο μαλλι καυτο ταπεραμεντο!!Εξου και το τσαχπινικο ονοματακι!!Τζα!!!Τελικα αρχιζουν σιγα-σιγα να αποκαλυπτονται τα bbgirls!!
    Τωρα για την Maxfactor το μονο που εχω να πω ειναι οτι ηταν απο τα πρωτα καλλυντικα που αγορασα την υπεροχη “cream puff” και την μασκσρα την “2000”
    Λατρεμενα προιοντα για χρονια!!Το καινουριο προιον που λανσαρει μου αρεσει γιατι ανηκει στην κατηγορια των πολυχρηστικων 3σε 1 και αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι το χρησιμοποιεις σαν κονσιλερ! Βεβαια εχω πολυ καιρο να βαλω μεικ απ γιατι κατα καποιο τροπο εχω βολευτη με τηΒΒ cream και μετα λιγη πουδρα αρα Τζουλια μου επειδη εγω ειμαι μια αναποφασιστη ζυγος σου αφηνω ελευθερα να κανεις την επιλογη σου!
    @MariaA τι ειναι η magic νεα bbcream για πιο ωριμες επιδερμιδες!!Θελω να μου πρις αν την δοκιμασες?και που την βρικες?
    @Ioanna μου ελειψαν τα βιντεο σου πολυυυυ!! Και βεβαια η ομορφη φατσουλα σου!!

  20. Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσόπουλα!!!

    Την Max Factor την χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια, το Lasting perfomance ήταν το πρώτο foundation που αγόρασα και ξανα-αγόραζα για χρόνια, αλλά τελευταία φοράω το Xperience μια που το χρώμα του μου είχε κάτσει καλύτερα σε σχέση με του Lasting perfomance.

    Θα ήθελα πολύ να λάβω μέρος, αν και μάλλον αυτό που θα μου ταίριαζε περισσότερο είναι η απόχρωση που χρησιμοποίησες Τζούλια. Δεν θα έλεγα, όμως, όχι στο 45, μια που ορισμένες φορές εκνευρίζομαι με τις ασπρίλες μου και επιδιώκω λίγο χρωματάκι παραπάνω.

    Άσε, που όπως λέει και η Ιωάννα, μπορώ να το διορθώσω… 😉

    Οπότε count me in, κυρίως γιατί θέλω να το δοκιμάσω σαν foundation, ίσως να είναι και η νέα μου αγάπη. Γιατί μ’αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα και (ναι, θα το πω για χιλιοστή φορά…) η ΒΒ της Estee Lauder αν και είναι τέλεια, δεν είναι να την αγοράζεις τακτικά…

    Και ναι θα το ομολογήσω, ακόμα έχω θέμα με τα foundation και τα tester, διότι πόσο καλά να το δοκιμάσεις στο κατάστημα;;; Που πάλι σου βγαίνει άλλο το χρώμα εκεί μέσα και άλλο στον ήλιο/φως της ημέρας;;; Και δεν μπορείς και να το αφήσεις στο πρόσωπο σου για να δεις αν θα σου “κάτσει”, γιατί θα το δοκιμάσεις στο λαιμό.. Και πόσα να καταλάβεις από το λαιμό;;;

    Παραληρώ, το ξέρω…

    Λίτσα, μ’ αρέσει που κρυβόσουν! Για να μη σε ματιάσουμε, μάλλον, ε; Φτου σου!

    Φιλιά σε όλες, κορίτσια!

  21. afto me tis bb cream to skeftomoun k egw!pragmatika!oles oi eteries vgazoun bb cream…p ok…wraies einai…alla den exoun aftin tin teleia kalipsi pou anazitw!!!ap max factor na pw tin ali8eia den exw dokimasei pote make up…kai den kserw kan giati!!

    filia bb girls!!!exw eksafanistei..kai diavazw meta ap kairo t post sini8ws…alla exoun er8ei polles allages….opws allagi spitiou kai pleon sigkatoikisi me to boyfriend! 🙂

  22. Geia sas bbgirls!Kairo exw na mpw,Ioanna mou ki emena mou eleipse i fatsoula sou,duo tris vdomades prin se eida sto oneiro mou!hahahhahahaha!!!Hmouna sto Hondos kai eisouna ki esu ekei kai travages video!!!!!Alla htan san grafeio,oxi san kanoniko Hondos…otinanai diladi!!!
    Pleon vazw spania makeup,kalitera na to parei mia kopela kai na to efxaristithei…..ase pou den ta paw kala me ta reviews…..Na ta diavazw kalh eimai!Na ta grafw omws den mporw na me fantastw!filia se oleeeeees

  23. Χμ… Δεν έχω make up αυτή την περίοδο – χρησιμοποιώ την BB cream της Garnier. Κι αυτό το foundation ακούγεται σίγουρα πολύ ξεχωριστό! 🙂

  24. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ’όλη την όμορφη παρέα! Αγαπώ την Max Factor εδώ και πολλά χρόνια…. και λατρεύω την ατάκα από την ελληνική ταινία “Μια τρελή οικογένεια” που η αξέχαστη Μαίρη Αρώνη ζητάει από την γαμπρό της να της φέρει από την Αγγλία μάσκαρα Max Factor No8!! Και γω έχω αγοράσει, πριν αρκετό καιρό, το νέο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation (Νο 55 Beige, γιατί έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα) και είναι πραγματικά καταπληκτικό!! Καλή συνέχεια κούκλες…. Φιλιά! 🙂
    Υ.Γ.@Litsa Kouklitsa είσαι πραγματικά μια κουκλίτσα… και πολύ τσαχπίνα!

  25. τελειο δωρακι!!!το almond θα ειναι ο,τι πρεπει…

  26. Καλημέρα και καλή εβδομάδα bb girls!!Lasting perfomance το αγαπημένο μου foundation εδω και χρονια! Βεβαια τελευταια το χρησιμοποιω μονο για τις βραδυνες μου εξοδους, για το πρωί χρησιμοποιώ την BB cream της Garnier ( περιμένω με αγωνια και τις cc creams). θα ήθελα να δοκιμάσω και το Νο 45 Warm Almond 🙂

  27. Λοιπον, απο την MF ειχα βολευτει πολυ ενα make-up που ηταν πολυ κρεμωδες, σε γυαλινη στρογγυλη θηκη που την ξεβιδωνες για να την χρησιμοποιησεις… Ατιμο αλτζχαιμερ τι μου εχεις κανει!
    Αυτο που θυμαμαι ηταν το χρωμα του : 45 warm almond… Και αν εξαιρεσεις το θεματακι του βιδωνε-ξεβιδωνε μια χαρα ηταν!

  28. Καλημέραααα & Καλή εβδομάδα σε όοοοολες!!!!
    Καταρχήν δηλώνω την παρουσία μ για το διαγωνισμό!
    Δεύτερον, μιλώντας για foundation, θα ήθελα καμιά ιδέα για ένα κατάλληλο για μένα,μιας και είπα να κάνω στροφή στην φιλοσοφία μου όσον αφορά το μακιγιαζ(από τη φαση του ‘παστώματος’ για να κρύψω την ακμή περνάω στη φαση του light make up, κι ας φαινεται και κανα σημαδάκι!), άρα χρειάζομαι ένα καινούργιο προιόν καταλληλο γι αυτό τον σκοπό!Για πιο στοχευμένες συμβουλές αναφέρω ότι είμαι 24 με λιπαρο δερμα,πρόσφατα τελείωσα αγωγη για την ακμή και ψάχνω ένα foundation με ελαφριά κάλυψη που να κάνει το δέρμα να φαίνεται υγειές και φυσικό,κι αν είναι δυνατο να έχει διάρκεια!!!
    ΒΒ_girls εμπιστεύομαι την κρίση σας,καθώς σας έχω κόψει για πολύ ενημερωμένες…
    Pleazzzz,pleazzzzzzzz!ΠΕριμένω response…..:)
    xxx

    p.s.:σας αναφέρω και link της Γυναίκας που με ενέπνευσε να αλλάξω “φιλοσοφία”..Είναι επαγγελματίας και είναι Υπέεεεροχη!( Και πολύ γνωστή..)Αν ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά 😉
    http://www.lisaeldridge.com/

  29. @angelina εννοείς το miracle touch που χρησιμοποιώ κι εγω και είναι εκπληκτικό στην απόχρωσηwarm almond!!!! θαύμα όνομα και πράγμα!

  30. Καλημέρα σε όλες σας δηλώνω την παρουσία μου για το διαγωνισμό Φιλιά σε όλες

  31. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!τζουλια,να επαναλαμβανεσαι καλε γτ οχι;στα δωρακια εννοω!!το χρωματακι που εβαλες εσυ μαλλον ειναι για μενα γτ ειμαι ανοιχτοχρωμη.η σοφη ioannathess μας εδωσε ιδεα με την πουδριτσα, οπως παντα αλλωστε.συνεπως,το αμεσως επομενο χρωμα θα ηταν καλο για μενα!!
    αχ! αυτα τα ββgirls ειναι απαιχτα,απο 2-3 εχουν ολες.κι εγω το ιδιο κ μου αρεσει να τα αλλαζω.
    max factor δεν εχω παρει ποτε αλλα θα ηθελα να δοκιμασω εφοσον εχει ματ αποτελεσμα.
    το φαγητο εχει μπει στο φουρνο κ ψηνεται εεε η φωτο μου ηθελα να πω οτι ψηνεταιlol!!εχω βγαλει καμμια 2οαρια αλλα καμμια δεν μου αρεσει,δεν ειναι φυσικες,οποτε stay tuned!
    η litsa ειναι μια σπιρτοζικη φατσουλα που με κανει να γελαω παντα!!φιλιααααα!!!!!

  32. Καλησπέρα, bb girls!. Ένδιαφέρον το νέο πολυχρηστικό facefinity της Max Factor. Ίσως το 55 να είναι η δική μου απόχρωση, αλλά και το 45 με την προσθήκη πούδρας να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο μάλλον θα είναι πιο κατάλληλo για τη μανούλα μου!Το Lasting performance ήταν το πρώτο foundation που αγόρασα κι εγώ και μάλιστα αρκετές φορές.

  33. @Cathy: Μία εξαιρετική πρόταση είναι το Double Wear της Estee Lauder που πλέον κυκλοφορεί σε περισσότερες αποχρώσεις. Καλή εναλλακτική λύση φαρμακείου είναι το foundation με ρόδι του Κορρέ, όπως και αυτά της La Roche-Posay. Νέα είσοδος πολλά υποσχόμενη θεωρείται το Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup της Clinique. Το τελευταίο δεν το δοκίμασα, έχω διαβάσει ουκ ολίγα θετικά όμως! Υπάρχουν βέβαια πολλά άλλα. Καλή επιλογή!

  34. @SofiaT: η Magic απ’ ότι διάβασα δεν είναι συγκεκριμένα για ώριμες επιδερμίδες όπως η revitalift bb. Αν θέλεις για ώριμες επιδερμίδες είναι και της Gernier – anti age bb.

  35. @MariaA μου ετσι νομιζα εγω!Οχι δεν θελω για ωριμες ειναι για μενα αλλα θελω να εχει αντιρυτιδικη δραση(πιο ενισχυμενη απο την γνωστη bb garnier)
    Θα την κοιταξω αν εχει κυκλοφορησει στα καταστηματα και αυτη και την garnier anti age!

  36. @MariaA τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο(youtube) βρηκα οτι η magic loreal
    Δεν εχει δεικτη προστασιας και οπως ειπαν λειτουργει περισσοτερο ως πριμερ μοιαζει ποκυ με την bb body shop εχει ασπρο χρωμα το οποιο οταν το απλωσεις στο δερμα λογικα εχει μικροσφαιριδια χρωματος που προσαρμοζονται στο τονο της επιδερμιδας σου.Αλλα για μενα χωρις spf δεν μου κανει.
    Αλλα ανακαλυψα οτι θα κυκλοφορησει μπορει και να εχει γινει
    η νεα BB La roche posay με 20spf!!σιγουρα θα παω να την δω και απο κοντα την συγκεκριμενη εταιρια την εμπιστευομαι πολυ.

  37. Καλό μεσημέρι αγαπημένα bbgirls! Όπως σας έχω ξαναγράψει εγώ μετά από πολλές -μα πάρα πολλές- προσπάθειες προς ανεύρεση του ιδανικού make-up, κατέληξα στο max factor 2 σε 1 (ageless elixir).Και χρώμα και υφή και όλα τα βρήκα στο συγκεκριμένο.Πολύ ευχαρίστως λοιπόν θα δοκίμαζα και το νέο της make-up.
    Litsa!!!! Πολλά “Τζα”, γιατί είσαι μια πραγματική κουκλίτσα!!!!!

  38. Γεια σου julie!! Λατρευω το lasting performance και εγω!
    Ειναι τελειο! Αλλα θελω οπωσδηποτε να δοκιμασω και το καινουριο τους
    foundation!
    Kisses!

  39. ΄Ενα warm almond παρακαλώ!!΄Εχουν βγει τόσα πολλά make up και όλα υπόσχονται τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.Η Max Factor είναι από τις μάρκες που εμπιστεύομαι και μέσα στα οικονομικά δεδομένα που ακόμα μπορώ ν’αντέξω.Για την ώρα,χρησιμοποιώ την καλοκαιρινή απόχρωση όπως και συ Julia.

  40. Κατ’αρχήν η Litsa kouklitsa είναι πραγματικά υπέροχη!!!!!!! Ο τέλειος συνδιασμός κοκκινομάλλα με πρασινα μάτια!
    Η Max Factor είναι μια απο τις αγαπημένες μου εταιρείες! (και ένας απο τους λόγους είναι ο αγαπημένος Γιάννης Μαρκετάκης) Ήταν απο τις πρώτες που δοκίμασα όταν ξεκίνησα να βάφομαι λίγο περισσότερο.
    Αυτό το…almond πολύ μ’αρεσε! Συνήθως είναι η απόχρωση που φοράω και το συγκεκριμένο μου τράβηξε το ενδιαφέρον μπορώ να πω…!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε και πολύ φθινοπωρινή όπως φαίνεται!!

  41. γεια σας κ απο εμενα..αρχικα πρεπει να ομολογησω οτι δεν εχω δοκιμασει εως τωρα προιον MF ΔΕΝ ετυχε……..επισης τη βδομαδα που μας περασε θα τη χαρακτηριζα εβδομαδα μακιγιαζ κ ετσι αρχισε να μ’αρεσει το προσωπο μου βαμμενο!οποτε θελω κ εγω να το δοκιμασω αυτο το μεικ απ.!κ λεγοντας review εννοειτε αφου το δοκιμασουμε να σου στειλουμε εντυπωσεις αναλυτικες?

  42. α ξεχασα να πω κ γιαα τη λιτσα κουκλιτσα.το λεει απο μονο του..πολυ ομορφη..

  43. Τζα!!!!Καλησπέρα κορίτσια!Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.@Τζούλια δεν θέλω make up,φερετζέ θέλω ή μάλλον μπούργκα καλύτερα.Α παπαπα…ντρέπομαι!!!!

  44. kalispera koritsia!! eimai k egw se anazitisi kainouriou make up! ths sugkekrimenhs etairias oute egw exw dokimasei pote…to No 77 nomizw tha ekane gia thn epidermida mou mias kai eimai akoma maurismenh…
    Y.Γ. shmera elava k to dwraki apo to ”diagonisma”, sigoura tha to xrisimopoihsw!! euxaristw k pali.. filia!!

  45. @SofiaT: Αν σου αρέσει η LaRoche είναι πολύ καλή επιλογή εγώ δεν μπορώ το άρωμά τους καθόλου!
    @Litsa: Σήμερα σε πιάσανε οι ντροπές?!?!?! Σήμερα έπρεπε να κάνεις grande εμφάνιση!!!

  46. Όλο το Σαββατοκύριακο σε μνημόνευα αγαπημένη. Μετά από πολλά χρόνια τόλμησα το κόκκινο κραγιόν. Μας έλεγες πως η κάθε γυναίκα έχει το κόκκινο της και είχα τις αμφιβολίες μου.Πόσο λάθος έκανα! Το τόλμησα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. Είχα χρόνια να ακούσω τέτοια σχόλια.Να ΄ναι καλά η ΝΥΧ με τα κραγιόνια της αλλά αν δεν ήσουν εσύ δε νομίζω να το άλπωνα ποτέ το χέρι μου εκεί στα κόκκινα. Φυσικά τώρα θα γίνω σημαιοφόρος στην καμπάνια “Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου”. Ήδη έχω αρχίσει το ψηστήρι στις φιλενάδες μου.
    Αφού τελικά με έπεισες με το κόκκινο που ήταν δυσκολάκι δε θα με έπειθες με το μέικ απ που είναι ευκολάκι; Αλίμονο! Τη Max Factor την αγαπώ. Αγαπώ την κλασική κόμπακτ πούδρα της, στη μπλε συσκευασία. Μου ταιριάζει , με βολεύει και έχει και καλή τιμή. Μέικ απ δε συνηθίζω να φοράω αλλά το ίδιο έλεγα και για το κόκκινο κραγιόν, ίσως από σήμερα να κάνω μια νέα αρχή.

    ΥΓ Λίτσα κουκλίτσα, όνομα και πράγμα όντως! Φλογερή κοκκινομάλλα! Τελικά είμαστε πολύ όμορφες οι ΒΒ κόρες ε;

  47. @όλες:

    Λοιπόν, πολύ μικρός ο διαγωνισμούλης αλλά εσείς οι δυο, πρέπει οπωσδήποτε, εφόσον λάβετε τα make up σας, να μου στείλετε review, για να μάθουν από εσάς και τα υπόλοιπα bb girls!

    Το νέο make up Max Factor Facefinity 3 in 1 θα το λάβουν οι:

    Sophiesspa

    και

    Vassiliki (papvassiliki)

    Περιμένουμε!!!

  48. Καλησπέρα σε όλα τα bb girls!
    Εγώ γενικά παλεύω χρόνια να βρω τη σωστή κρέμα ημέρας και το σωστό make up!
    Θα μου πείτε γιατί?Γιατί πολύ απλά έχω πολύ λιπαρό πρόσωπο και ότι και να βαλω σε πολύ λίγη ώρα έχει γίνει “λάδι” στο πρόσωπό μου.
    Πιο παλιά που δεν ήμουν άνεργη είχα την οικονομική άνεση και αγόραζα και αρκετά ακριβά προιόντα.Κανένα όμως δεν μου έδωσε το σωστό αποτέλεσμα.Θέλω να δοκιμάσω πολλά προιόντα αλλά θα το καθυστερήσω προς το παρόν.
    Δοκίμασα και πούδρα πάνω από όλα αλλά τα ίδια….
    Το θέμα όμως είναι να σε ικανοποιήσει ένα προιόν όχι 40 προιόντα το ένα πάνω από το άλλο και να φαίνεται ότι έχεις βάλει ένα κάρο σοβά στο πρόσωπο!
    Είπα τον πόνο μου και εγώ!χιχιχιχιχιχιχι!!!!
    Φιλάκια κορίτσια μου και Τζούλια!

  49. Καλησπέρα κορίτσια ! Τζούλια αγαπημένη , σε παραδέχομαι όχι μια αλλά χίλιες φορές , γιατί με όοολα αυτά που έχεις στο μυαλό σου καταφέρνεις και θυμάσαι τόσες πολλές λεπτομέρειες για την κάθε μια από εμάς και αυτό είναι νομίζω που κάνει τη σχέση σου μαζί μας τόσο ξεχωριστή και προσωπική ! ( συγγνώμη , αλλά συγκινήθηκα λιγάκι τώρα … ) Θα ήθελα βέβαια να είχες λίγο ασθενέστερη μνήμη και να ξέχναγες ότι δεν σου έχω στείλει φωτογραφία ακόμα ( είμαι απαράδεκτη , το ξέρω ) αλλά ειλικρινά στις φωτογραφίες βγαίνω χειρότερη κι από ότι είμαι στην πραγματικότητα ( η τέρας χωρίς τον Πεντάμορφο ένα πράγμα… ). Θα προσπαθήσω όμως να βρω καμία που να βλέπεται για να στη στείλω . Εννοείται ότι θέλω πολύ να δοκιμάσω το νέο make up γιατί :α)με σκέφτηκες και μου το πρότεινες , β)είμαι όντως αρκετά ανοιχτόχρωμη , γ)έχω λιπαρό δέρμα , δ)λατρεύω να δοκιμάζω νέα προιόντα και ε) επειδή είμαι Δίδυμος στο ζώδιο και άρα σούπερ αναβλητική αυτή την περίοδο αποφάσισα να κάνω όλα αυτά που ανέβαλλα εδώ και ένα χρόνο περίπου κι έτσι έχω τόσο γεμάτο πρόγραμμα που μου έχει τελειώσει το make up και τη βγάζω με bb cream γιατί ξεχνάω να πάρω . Να φανταστείς ότι συνήθως διαβάζω τα post μια φορά στα κλεφτά το πρωί στο γραφείο και μετά με την ησυχία μου τις μεταμεσονύχτιες ώρες για να τα ευχαριστηθώ ( κι ας μη σχολιάζω πάντα για να μη με περάσετε για τρελή ) .

  50. @mousmous:χαχαχα!& εγώ το ίδιο σύστημα έχω & μετά ντρέπομαι να σχολιάσω στις 12+ το βράδυ!αν ξέρω όμως ότι θα γράψεις & εσύ σχολιάκι κατά τις 2am δε θα νιώθω τελείως άκυρη :-p α!& μια ερωτησούλα!είχα δοκιμάσει το ageless elixir & μου άρεσε πολύ σαν υφή & αποτέλεσμα στο δέρμα μου,όμως όταν πήγα να το αγοράσω μου είπαν ότι είναι για μεγαλύτερες ηλικίες,παρ’όλα αυτά δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ ή θα είναι βαρύ για το δέρμα μου?

  51. @cathy:& το anti-blemish solutions της clinique είναι καλό & προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη των ατελειών χωρίς να είναι βαρύ xxx

  52. Καλημερα..χμ foundation e?εγω εχω μηνες που χρησιμοποιω κρεμες bb.eixa garnier k προσφατα πηρα κ μια της maybelline και νομιζω πως ειναι καλυτερη απο την αποψη οτι η garnier προκαλουσε λιπαροτητα στο προσωπο μου..βεβαια μετα εβγαλε κ της mat αλλα δεν προλαβα να τις δοκιμασω..anyway, θα ηθελα κατι με μεγαλυτερη καλυψη απο μια bb αλλα με την ιδια αναλαφρη υφη..υπαρχει κατι???? 🙂

  53. @jyliko & @Δέσποινα Ν. κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας!σχεδιάζω άμεση εξόρμηση προς αναζήτηση νέου foyndation!!!!!Είθε οι beauty-Θεοί να είναι με το μέρος μου!!! xxx 😀

  54. Γεια σου Julia και σε όλα τα beauty girls!
    Έλαβα ήδη το Facefinity foundation, θα το δοκιμάσω λίγες μέρες και θα στείλω review!

    Φιλιά σε όλες!
    χχχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.