Μαλλιά: Όλοι μιλούν για Κερατίνη.

 

Ήταν πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν η τότε συνάδελφός μου στο γραφείο, η Κατερίνα, με ρώτησε να της πω την γνώμη μου για μια σχετικά νέα στην Ελλάδα τότε θεραπεία μαλλιών την Brazilian Keratin Treatment. Η Κατερίνα είχε μακριά, πυκνά, όμορφα μαύρα μαλλιά, τα οποία όταν τα άφηνε φυσικά, ήταν σπαστά. Ούτε σγουρά, ούτε ίσια.

 

Επίσης, όπως κάθε σχεδόν γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και αυτή (χωρίς λόγο αν με ρωτήσετε) δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την υφή των μαλλιών της, ήθελε, ολόισια, στιλπνά μαλλιά, αλλά χωρίς να χρειάζεται να τα κουράζει 2-3 φορές την εβδομάδα, με σεσουάρ, ψαλίδια και άλλα θερμαντικά εργαλεία.

 

Όταν με ρώτησε την γνώμη μου, της απάντησα, ότι σαφώς γνωρίζω για αυτή τη νέα θεραπεία, αλλά δεν την έχω κάνει εγώ η ίδια και μάλιστα, επειδή ετοιμαζόταν εκείνη την εποχή να την κάνει και να δώσει και ένα ικανό ποσό (οι συγκεκριμένες θεραπείες, δεν λέγονται φθηνές..) της ζήτησα, όταν κάνει τη θεραπεία, να μου πει την εμπειρία της, για να την γράψω στο περιοδικό που εργαζόμουν τότε.

 

Οι εξελίξεις, μας πρόλαβαν, διότι αν και η Κατερίνα έκανε  τη θεραπεία και έμεινε ενθουσιασμένη και εγώ είδα με τα ίδια μου τα μάτια, τα μαλλιά της, υπέροχα, ολόισια, λαμπερά, όσο ποτέ άλλοτε, εν τούτοις δεν πρόλαβα να γράψω τότε το editorial στο περιοδικό, για τους γνωστούς λόγους.

 

Η δική μου εμπειρία με την ευεργετική Κερατίνη, δεν έχει να κάνει με κάποια θεραπεία στο κομμωτήριο, αλλά με extensions. Μάλιστα, extensions. Ήταν τουλά