Frezyderm: Αντηλιακό και το Χειμώνα για λιπαρές επιδερμίδες

 

Δεν τίθεται καν θέμα, στην εντελώς ρητορική ερώτηση του τίτλου. Εκεί που τίθεται θέμα, είναι ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες δεν εφαρμόζουν τον πιο σοβαρό κανόνα, όσο αφορά την φροντίδα της επιδερμίδας, για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν.

 

Αντηλιακό αγαπημένες. Α-ντη-λια-κό. Χειμώνα καλοκαίρι, με κρύο, ήλιο, χιόνι ή βροχή,  ακριβώς όπως και την κρέμα ημέρας. Δηλαδή θα σταματούσατε ποτέ να εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα ημέρας, τους καλοκαιρινούς μήνες; Όχι βέβαια. Ε, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την αντηλιακή, τώρα το χειμώνα. Για να μην σας πω, ότι ειδικά εσείς που ζείτε σε ορεινές περιοχές και το χιόνι είναι πιο συχνό, επιβάλλεται το αντηλιακό, αφού το χιόνι, αντανακλά και εντείνει τις ακτίνες του ήλιου περισσότερο ακόμα και από την άμμο στην παραλία όταν έχει 40 βαθμούς Κελσίου. Και γίνεται ακόμα πιο βλαβερός.  Γι αυτό το λόγο και οι σκιέρ ούτε που διανοούνται να βγουν στις πλαγιές, χωρίς τουλάχιστον ένα πενηντάρι SPF να καλύπτει το πρόσωπό τους.

 

Μια τέτοια συζήτηση, είχαμε πριν από αρκετούς μήνες, πρέπει να ήταν τον Σεπτέμβριο με την Stella, την Υπουργό Φροντίδας Επιδερμίδας, η οποία μου είπε ότι θα ετοιμάσει ένα guest post, ακριβώς για την σημασία του αντηλιακού και τον χειμώνα και μάλιστα για ένα αντηλιακό της μάρκας Frezyderm που δοκίμασε και της άρεσε. Το είπε και το έκανε, απλά περιμέναμε λίγο, να κρυώσει για τα καλά ο καιρός και να μπει για τα καλά ο χειμώνας, για να το δημοσιεύσουμε. E, χιόνισε κιόλας χθες,  στην Αθήνα τουλάχιστον, φτάσαμε, επιτέλους, στην καρδιά του χειμώνα…

 

Η Stella, φοράει χειμώνα καλοκαίρι την αντηλιακή κρέμα της Frezyderm. Εγώ την RAD, της εταιρείας Environ. Που θέλω να καταλήξω. Δεν παίζει ρόλο, ποιο μπορεί να είναι το δικό σας αγαπημένο αντηλιακό προσώπου. Ποιάς μάρκας, ποιάς εταιρείας, αν ανήκει στην επιλεκτική αγορά, την ευρείας, ή την αγορά του φαρμακείου. Αυτό που μετράει είναι να μην σας τελειώνει ποτέ και να μην είσαστε ποτέ, χωρίς την προστασία του. Και προς Θεού. Όταν τελειώνει το καλοκαίρι, ΔΕΝ τελειώνει και η χρήση του αντηλιακού, μέχρι τον επόμενο Μάιο… Τι στο καλό… bb girls, είσαστε. Κάποια πράγματα, για εσάς ειδικά, εξυπακούονται…

 

 

 

Πάμε, λοιπόν να διαβάσουμε τι έχει να μας πει και η Stella.

 

Το θέμα της αντηλιακής προστασίας ειδικά σε ό, τι αφορά το πρόσωπο και τις πιθανές μελλοντικές ρυτίδες, με είχε απασχολήσει από μικρή.  Όταν ακόμα ήμουν εκεί γύρω στα 20-25, η Μπε Μπε είχε γεράσει για τα καλά, όλοι έλεγαν, ότι έφταιγε γι΄αυτό ο καυτός ήλιος του Σεν Τροπέ κι ο κόσμος είχε αφυπνιστεί γύρω από τις επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου.   

 

Είχα κάνει λοιπόν συνήθεια από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο να φοράω ανελλιπώς αντηλιακή πάνω από την όποια κρέμα ημέρας φορούσα κατά καιρούς. Νομίζω, ότι σε αυτή τη συνήθεια οφείλω κατά μεγάλο μέρος το γεγονός, ότι το δέρμα μου δεν με πρόδωσε έως σήμερα και συνεχίσω να καμαρώνω με την έκπληξη όσων ακούν για πρώτη φορά την ηλικία μου!  Τα χρόνια όμως πέρασαν κι ο ήλιος απ΄ ότι λένε οι ειδήμονες έγινε ακόμα πιο επιβλαβής.  

 

Μια χειμωνιάτικη μέρα πριν δυο τρία χρόνια, μπήκε στο γραφείο η λατρεμένη μου φίλη η Αννούλα, η οποία πάνω στην κλασσική συζήτηση, ουχί για την τρόικα και το χρέος, αλλά για κρέμες και κρεμούλες,  συνειδητοποιεί αυτό που της λέω και της σηκώνεται η τρίχα σαν γάτα μπροστά σε ροτβάιλερ «Τι έκανεεεε λέεει ? Δε φοράς αντηλιακή και το χειμώωωωωνα? Σταματάς την αντηλιακή εσύυυυυυυ?  Εσύυυυυυ που προσέχεις το δέρμα σου τόοοοσο? Επιτρέπεται αυτό από μια «γκουρού»?

 

Δεν ξέρεις, ότι ακόμα και με τις ακτίνες του υπολογιστή προκαλείς φθορές και φωτογήρανση στο δέρμα σου?  Δεν ξέρεις, ότι ακόμα και κάτω από τη συννεφιά , απ΄ τον ήλιο που μπαίνει απ τα παράθυρα γίνεται η ζημιά?».   Κάτι πήγα να ψελλίσω, κάτι πήγα να αρθρώσω για το λιπαρό μου δέρμα που υποφέρει ήδη το καλοκαίρι από αντηλιακές κρέμες, μεικ απ, ιδρώτες και υγρασία και λέω το χειμώνα να το αφήνω λίγο να ξεκουράζεται, κάτι για τις κρέμες ημέρας με δείκτη προστασίας, αλλά κάθε προσπάθεια πήγε στο βρόντο… Προκειμένου λοιπόν να πέσω τόσο χαμηλά στα μάτια της Αννούλας και να χάσω και τον τίτλο της «γκουρού», γεγονός που δε θα το άντεχα σας το ομολογώ, καλύτερα το ‘χω να περάσω interview από τη Μέρκελ παρά αυτό,  είπα ν’ αρχίσω να φοράω αντηλιακή και το χειμώνα, γιατί εδώ που τα λέμε άλλη τέτοια κατσάδα δε θα την άντεχα…

 

Δεν ξέρω λοιπόν, αν κι εσείς φοράτε το χειμώνα αντηλιακή, εγώ πάντως, τον Σεπτέμβριο έκανα την καινούργια μου ανακάλυψη για μια εκπληκτική αντηλιακή προσώπου, που μόλις φέτος κυκλοφόρησε, κι είπα να σας το γράψω.   Ακόμα κι αν είστε απ’ αυτές που θυμάστε τα αντηλιακά μόνο το καλοκαίρι (προσέξτε μόνο μη σας πάρει είδηση η Αννούλα, γιατί μαύρο φίδι που σας έφαγε),  κρατήστε το όνομα της και αγοράστε την με το που θα “σκάσει” ο ήλιος την άνοιξη.  Σας μιλάω για τη νέα κρέμα της Frezyderm, την  Sun Screen New Velvet Technology.   Πώς να σας περιγράψω τώρα αυτή τη μοναδική σύνθεση, που δε μοιάζει ούτε με τζελ ούτε με κρέμα, ούτε με κρεμοτζελ ούτε με τίποτα απ΄ όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα.  Είναι ένα βελούδινο, λαφρώς γαλακτώδες στο χρώμα κρεμοτζελ θα μπορούσαμε να το πούμε «σιλικονάτο», τόσο απαλό και τόσο βελούδινο που κυριολεκτικά εξαφανίζεται πάνω στο δέρμα μόλις το φοράς. 

 

 

 

 

 

Εξαφανίζεται, λειώνει, όχι απλά απορροφιέται!  Μ΄ ένα τέτοιο τρόπο που ψάχνεις να το βρεις στο δέρμα σου κι αναρωτιέσαι αν πραγματικά το φόρεσες ή σου χύθηκε κάπου στο πάτωμα…

 

Εγώ πάντως στην αρχή αυτό έπαθα.  Κοιτούσα καλά καλά τον καθρέφτη για να σιγουρευτώ, ότι το φόρεσα.  Μου θυμίζει primer στη σύνθεση του και για να είμαι πιο ακριβής, μου θυμίζει το Pore Minimizer της Clinique.  Το άρωμα της διακριτικό κι η αίσθηση που αφήνει είναι μεταξύ πούδρας και ματ ζελέ.   Είναι στην κυριολεξία ένα δεύτερο δέρμα και όλες όσες έχετε ταλαιπωρηθεί με τη βαριά υφή των αντηλιακών στο λιπαρό σας δέρμα, θα το εκτιμήσετε δέοντος! 

 

Σκεφθείτε, ότι τα αντηλιακά αυτά, απ’ όσο μου είπε η φαρμακοποιός φτιάχτηκαν με πρώτο στόχο το αντρικό κοινό, που δεν επιθυμεί να νοιώθει λιπαρά συστατικά πάνω στο δέρμα του.  Μου είπε δε ενθουσιασμένη, ότι φέτος το καλοκαίρι ήταν η κορυφαία μάρκα αντηλιακών και πουλούσε τρελά.  Αν σκεφθούμε,  ότι πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, νομίζω, ότι πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ευχαριστημένες και περήφανες!

 

Η ίδια η Εταιρεία την παρουσιάζει ως εξής:

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sun Screen Velvet προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή προστασία από  όλο το εύρος του ηλιακού φάσματος (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη ακτινοβολία), ενώ παράλληλα έχουν άριστη εφαρμογή, αφήνοντας μια μοναδική, μη λιπαρή αίσθηση και ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.  Τα χαρακτηριστικά αυτά οφείλονται στην επαναστατική σύνθεση των προϊόντων της σειράς που περιλαμβάνει:

• ελαστομερές (second skin technology), που δημιουργεί ένα αόρατο «δεύτερο δέρμα» για υψηλή προστασία, δερματική ευεξία και βελούδινη υφή (velvet effect)

• μικροπρισματικούς κρυστάλλους που απαλύνουν άμεσα τις ρυτίδες (wrinκle masking effect). “

 

Έχει λοιπόν και αντιρυτιδική προστασία η κρεμούλα μας!  Κάτι μου λέει, ότι το καλοκαίρι μπορεί να μας καλύψει σε όλα, αντικαθιστώντας την κρέμα ημέρας εκείνες τις καυτές μέρες που δεν μπορείς να ανεχθείς και πολλά! 

 

Ξεχωριστή είναι και η φουτουριστική, λευκόχρυση, πρακτικότατη συσκευασία της.  Μια πρωτοποριακή αντλία που ανοίγει και κλείνει και βγάζει ακριβώς τις σωστές μικροδόσεις, χωρίς σπατάλη προϊόντος.  Το καλοκαίρι το προϊόν προστατεύεται ιδανικά μέσα στην τσάντα θαλάσσης και μένει ανέπαφο από την άμμο ή τη σκόνη. Κυκλοφορεί με δείκτη προστασίας 50+ ιδανική για το ελληνικό καλοκαίρι και 30+ την οποία και προτίμησα για το φθινόπωρο και τους επόμενους μήνες.  Κοστίζει περίπου 24€ αλλά με τις εκπτώσεις που κάνουν πλέον και τα Φαρμακεία, την πήρα γύρω στα 20€. 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Συμφωνω απολυτα και εγω μαζι σας!!Ενω κοιμαμαι αγκαλια με την αντηλιακη μου
    φετος την ανοιξη την αμελησα με αποτελεσμα το καλοκαιρι μετα απο μερικα μπανια να αποκτησω δυο ομορφους λεκεδες στα μαγουλα!!Ευτυχως καταφερα προς το παρον να τους διωξω!αλλα γνωρισω οτι καραδοκουν εκει και περιμενουν το πρωτο λαθος μου!!Ποτε ξανα χωρις αντηλιακη κρεμα!!Μου το ειπε και η δερματολογος οι πρωτες βλαβες γινονται με τον ανοιξια τικο ηλιο!!!
    Την κρεμα της frezyderm την γνωριζω απο δειγμα και ηταν τελεια αλλα ειχα αγορασει της Clarins τωρα θα την παρω σιγουρα.
    Οπως και της Rad environ εχω φαει το τοπο αλλα δεν υπαρχει καποιο ινστιτουτο αισθητικης κοντα μου για να την αγορασω!σνιφ. .σνιφ. .
    Φιλια χχχχχ

  2. Ουφ, περιοριζομαι στην bb cream της Garnier που αν δεν κανω λαθος εχει δεικτη προστασιας 20, αλλα απ’οτι καταλαβαινω δεν ειναι αρκετη.
    Το πρωι πλενω την αφεντομουτσουναρα μου βαζω την bb cream της Garnier και ξεμπερδεψα ουτε αντηλιακη ουτε make up,προηγειται ο ορος οταν και αν υπαρχει.
    Η πρωινη ρουτινα με πλυσιμο , κρεμα, αντιλιακη και make up μου φαινεται κομματακι δυσκολη, να μην βαλω και τον ορο που για μενα ειναι must.
    Αν ομως ειναι για το καλο της επιδερμιδας θα το κανω και αυτο, αρκει να μου προτεινεται και μια καλη συσφικτικη κρεμα ημερας για κυρια 40 ετων με λιπαρο προσωπο με εμφανης πορους.

  3. Καλημέρα κορίτσια ! @Stella : σε καταλαβαίνω απόλυτα , έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις αντιηλιακές και δεν τις ανέχεται το δέρμα μου ιδιαίτερα εύκολα , αλλά μετά το σημερινό post θα σπεύσω να αγοράσω αυτή που μας προτείνεις και να τη δοκιμάσω . Ευχαριστώ πολύ !

  4. Συμπαθώ πολύ τη frezyderm, αν και ομολογώ ότι δεν ήξερα πως είναι ελληνική! Τη συμπάθησα τόσο από τότε που ένας γιατρός μου πρότεινε μια κρέμα χεριών αυτής της μάρκας… είναι η πιο τέλεια, απαλή και μυρωδάτη κρέμα που έχω πάρει και έχει φανεί τόσο αποτελεσματική για τα ευαίσθητα χέρια μου! Τώρα με ψήνετε να πάρω και την αντηλιακή προσώπου, η οποία ακόμη και εκ πρώτης όψεως είναι ελκυστική, υπέροχη συσκευασία!

  5. δηλώνω ενοχη στη παρεα.ναι δεν χρησιμοποιω καθολου αντιλιακο στο χειμωνα.εξαρτώμαι μονο στο μικρο δεικτη προστασιας απο τη κρεμα μερας, που και αυτη πολλες φορες μες το πρωι ξεχναω να τη βαλω αρα εχω οτι εχει μεινει απο το λιγο μεικαπ που φορασω(που και αυτο που χρησιμοποιω το τελευταίο καιρο νομιζω οτι δεν εχει αντιλιακο μεσα..).ελπιζω σύντομα να βαλω μυαλο γιατι δεν με βλεπω καλα..ακουσε εκει “με τις ακτίνες του υπολογιστή προκαλείς φθορές και φωτογήρανση στο δέρμα σου”!!αυτο πραγματικα με κουφανε!δεν το περιμενα με τιποτα..

  6. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!!! Αχ το θέμα αντιηλιακή είναι μεγάλο δύσκολα βρίσκεις μια που δεν ειναι λιπαρή και μπορεις να τη συνδυασεις με την κρεμα ημερας σου! Αυτή της Frzyderm ακουγεται τέλεια! Και το γεγονος οτι ειναι Ελληνικη εταιρεια ειναι μεγαλο ατού!
    Φιλιά πολλά!!

  7. και εγω δυστυχώς είμαι απ’ αυτες που δεν την χρησιμοποιούν και πολλές φορες και το καλοκαίρι!!!!εγω ακομα δεν ξέρω τι και πως πρεπει να χρησιμοποιώ…είμαι στα 23 (μεγάλωσα και εγω,χαχαχ)…το μονο που ξερω είναι οτι πρέπει να καθαρίζω το προσωπάκι μου, εχω αγοράσει ενα γαλάκτωμα και λοσιόν,αλλα και πάλι δεν ξερω τις χρησιμοποιουν και στα μάτια;;;;είναι αρκετή η bb cream και μετα αντηλιακό ή καλύτερα μια κρεμα και μετα αντηλιακή;;;και είναι καιρός να χρησιμοποιω και κάτι για τα μάτια (είναι σημείο που φοβάμαι πάρα πολύ) και αν ναι εχετε να προτείνετε κάτι;;;;;;

  8. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.@Stella δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κρέμα ωστόσο από την περιγραφή σου και μόνο θέλω και σύντομα.Φαντάζομαι ότι υπάρχει και για κανονικές επιδερμίδες,ε;; @Τζούλια πολύ στυλ ο χιονάνθρωπός σου και βλέπω έχασε και κιλά…τον θυμόμουν πιο γεματούλη 😉 Φιλιά._

  9. Γεια σας κοριτσόπουλα! Πολύ δουλειά σήμερα! Η Frezyderm είναι μια υπέροχη αντιηλιακή έτσι κι αλλοιώς κι είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν έχετε γιατι δε μοιαζει με καμμία άλλη αντιηλιακή!Είναι τόσο πρωτοποριακή!
    @Litsa Kouklitsa δεν υπάρχει ξεχωριστη για λιπαρα ή κανονικά δέρματα. Μία ειναι η κρέμα, αλλάζει μονο ο δείκτης προστασίας, αλλα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στο υπόσχομαι.

  10. καλησπερα τζουλια&bbgirls!καλησπερα στελλα!!!ειναι απαραιτητη η αντηλιακη κ το χειμωνα.τωρα πλεον φοαρω απαραιτητως γτ φοβαμαι τις παναδες.οι αγαπημενες μου ειναι η avene cleanance κ η vichy για ματ αποτελεσμα.καποτε,δεν φορουσα γτ δεν εβρισκα την απολυτα ματ αντηλιακη με αποτελεσμα να βγαλω παναδουλες στο μετωπο.γι’αυτο κοριτσια,μην την αμελειτε ποτε!
    @στελλα,ο τροπος που περιγραφεις ενα προϊον ειναι παντοτε ελκυστικος,με αποτελεσμα να θελω να τη δοικιμασω κι εγω.οταν μου τελειωσει η avene,θα τη δοκιμασω.το pore minimiser της clinique εχει φοβερη υφη,το εχω δοκιμασει απο δειγμα,εφοσον μοιαζειοπως λες,θα ειναι σουπερ!φιλια!!

  11. Καλησπέρα και από μένα. stella είσαι απίστευτη, πέρα από τις πολύτιμες συμβουλές σου, μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις, σήμερα ειδικά με την αναφορά σου στην Μπε-Μπε πέθανα στο γέλιο… Η Frezyderm μου αρέσει πολύ σαν εταιρεία και εκτός της παιδικής σειράς πρόσφατα αγόρασα 2-3 κρεμούλες για το πρόσωπο και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Έχω δοκιμάσει σε δείγμα το sun screen με χρώμα και ήταν φανταστικό αλλά ψήνομαι και για αυτό που ανέφερες. Μετά την καλοκαιρινή μου αποτυχία με την αντιλιακή της shiseido νομίζω ότι η frezyderm θα είναι η επόμενη αγορά μου. φιλιά….

  12. διαβασα τωρα κ το ποστ της ΣΤΕΛΛΑΣ για την galenic,κι εχω να πω οτι το τελευταιο ελιξιριο που χρησιμοποιησα ειναι αυτο της galenic κ μου αρεσε πολυ.το βαζω κ το πρωι πριν την αντηλιακη κ το κυριοτερο;δεν αφηνει λιπαροτητα.θα το ξαναπαρω κ σκεφτομαι να αγορασω κ την κρεμα για κανονικα-μεικτα δερματα παλι απο τη σειρα ophycee.
    ακομα,θα ηθελα να σας πω για αλλα 3 προϊοντα που δοκιμασα τελευταια.πριν τις γιορτες με καλεσε η clinique απο το χοντος για ενα μακιγιαζ απο την κερασια κουη τη make-up artist της εταιρειας.εκτος απο το μακιγιαζ που ηταν υπεροχο κ πολλα απο αυτα που εμαθα τα εφαρμοζω τωρα πια,μου προτειναν οι κοπελες ενα concealer,το all about eyes,το οποιο καθισε ωραια στις λεπτες γραμμες κατω απο τα ματια μου.επισης,ενα roll-on ματιων που ξεπρηζει τα ματια,τα ξεκουραζει κ το βαζεις οσες φορες την ημερα θελεις.αυτα τα δυο τα αγορασα.το αλλο που μου αρεσε κ δεν αγορασα ειναι το serum laser focus το οποιο βαζω στο κοκαλο του ματιου,μου εδωσαν βλεπετε πολλα δειγματα.κανονικα ειναι για ολο το προσωπο αλλα εχω αυτο της galenic,το οποιο προτιμω γτ δεν εχει parabens.

  13. Χωρίς αντιηλιακή προστασία δεν βγαίνουμε από το σπίτι, ειδικά σε μια χώρα όπως η δική μας που λούζεται στο φως.
    Δεν την έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη της Frezyderm, αλλά εμπιστεύομαι την κρίση της Στέλλας και θα το πράξω οσονούπω.

  14. Φυσικά και βάζω πάντα αντιηλιακή χειμώνα-καλοκαίρι αν και έχω σοβαρό πρόβλημα με την βαριά-λιπαρή σύνθεση και μυρωδιά τους. Αυτά που έχω βολευτεί μέχρι στιγμής είναι οι αντιηλιακές με χρώμα, αλλά τώρα θα δοκιμάσω σίγουρα την συγκεκριμένη που μας προτείνει η αγαπημένη μας Στέλλα. Σ’ ευχαριστούμε πολύ Στελλίτσα για άλλη μια φορά! Καλό μεσημέρι σε όλες τις κούκλες του bb!!!

  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ. ΤΙ ΛΕΤΕ???
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΛΩΣΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.ΣΩΣΤΑ???

    Υ.Γ. ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΩ email ΑΠΟ ΤΟ SITE??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ “ΜΠΩ” ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ??? ΤΙ ΕΓΙΝΕ???? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.(ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟ email mou:[email protected])
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

  16. καλησπερα ομολογω οτι ουτε εγω φορουσα αντηλιακη κρεμουλα προσωπου εως οτου πριν 5 χρονια δουλευα σερβιτορα σε καλοκαιρινη καφετερια που συνεπαγεται φουλ εκθεση σε ηλιο κ στο προσωπακι μου φακιδουλες……απαπαπαπα…απο τοτε λοιπον ξεκινησα καλοκαιρι την κρεμουλα.φετος λοιπον λογω εγκυμοσυνης μου ειπαν οτι υπαρχουν πιθανοτητες να βγαλω παναδες τις οποιες θα τις “παντρευτω”απαξ κ μφανιστουν,μαζι με τον αντρα μου οποτε δεν τη σταματησα καθολου χρησιμοποιω κανονικα την αντηλιακη μου κ την ενυδατκη μου κυπαρχει διαφορα οντως στο προσωπακι μου…….οσες δεν βαζετε…ξεκινηστε γρηγορα……….

  17. Τζουλια μου ειμαι νεα στην παρεα σας αλλα καθησα και διαβασα ολη την “υλη”!!!

    Την κρεμα της Galenic την αγορασα αλλα δυστηχως σε καποια απο τα συστατικα της ειμαι αλλεργικη με αποτελεσμα να γεμισω σπυρακια σνιφ σνιφ ….
    Πραγματικα για μας τις γυναικες με λιπαρο δερμα, που ναι μεν δεν κανουμε ευκολα ρυτιδες αλλα η χαλαρωση ειναι ο νουμερο ενα εχθρος μας, ειναι δυσκολο να βρουμε μια κρεμα που να την φοραμε και να μην φαινομαστε σαν λαδωμενοι ποντικοι.
    Πασα προταση δεκτη.

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ FREZYDERM ΤΗΝ ΦΟΡΑΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΒΒ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ 30 Ή ΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…;

  19. ΥΓ. ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ EMAIL. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ LOGIN Κ ΖΗΤΑΩ ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΣΤΑ EMAIL ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΚΟΜΑ ΠΏΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG; Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ… (ΤΟ ΕΜΑΙL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected])

  20. @elena: Βεβαίως. Είπαμε, αρκεί να είσαι σίγουρη ότι κάθε μέρα έχεις ένα προστατευτικό φίλτρο στην επιδερμίδα σου. Είτε από μια ενυδατική κρέμα ημέρας με SPF, είτε με μια bb cream, είτε ακομα και από κάποιο make up ή πούδρα.

  21. Αν και καθυστερημενα λιγο, ΄”δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα σχολια ”

    ηθελα να πω για την συγκεκριμενη αντιηλιακη την αγορασα το καλοκαιρι αλλα μετα απο λιγο καιρο-ενω στην αρχη ενθουσιαστικα- η υφη της μου ξεραθηκε και εβγαινε σαν κομματια το ιδιο συνεβει και σε αλλες 2 φιλες μου, βεβαια θα ηθελα να πω συγχαρηρτηρια στην εταιρια η οποια μου την αντικατεστησε αμεσως,

    εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη με την αντιηλιακη της lIERAC CRÈME INVISIBLE SPF 50+ η οποια αν και ασπρη ειναι πραγματικα αορατη την φορας ανετα χειμωνα-καλοκαιρι πανω απο το σερουμ κ σαν κρεμα ημερας διοτι εχει κ αυτη Απόλυτη προστασία – Κατά των ρυτίδων – Κατά των κηλίδων. Σας ευχαριστω

  22. Καλησπέρα κούκλες! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και πάντα χρησιμοποιώ αντηλιακό και τον χειμώνα, αφού η επιδερμίδα μου είναι άσπρη-άσπρη (αρνάκι άσπρο και παχύ που λένε…. χα-χα-χα) και ευαίσθητη!!
    @Stella μου, σ’ευχαριστούμε για την υπέροχη ανάρτηση και τις χρησιμότατες πληροφορίες! Συνήθως χρησιμοποιώ αντηλιακά της Vichy και της Galenic, αλλά το συγκεκριμένο της Frezyderm, νομίζω ότι θα ταιριάξει γάντι στην επιδερμίδα μου, αφού ποτέ δεν μ’άρεσε αυτή η αίσθηση λιπαρότητας των αντηλιακών!! Φιλιά!

  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ EMAIL. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  24. Γεια σας κορίτσια..
    Εχω παρει ήδη την δευτερη Sun Screen New Velvet …
    Την χρησιμοποιώ Χειμώνα – Καλοκαιρι…κ ειμαι παρα παρα πολυ ευχαριστημένη… η σύνθεσή της ειμαι μοναδική…βελουδινη…
    δεν ειναι λιπαρή κ δεν αφηνει την ασπρίλα κ λιπαρότητα των αλλων αντηλιακών
    Φιλιά

  25. Δεν σταματώ να φοράω αντιηλιακή κρέμα το χειμώνα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.