YSL “Arty Stone” : Μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

 

 

Kάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριο. Ο οποίος, παραδοσιακά, είναι ο πιο κρύος μήνας της χώρας μας. Από την άλλη, είναι αυτός, ο οποίος μας έδωσε την αγαπημένη παροιμία, «Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει.» Αυτός λοιπόν ο Φ,  μπορεί να είναι κρύος και υγρός, αλλά μας δείχνει και ξεκάθαρα, ότι η μέρα.. ναι, ναι, ναι…. μεγάλωσε! Μη μου πείτε, ότι δεν το καταλάβατε;

 

Στα δικά μας τώρα,  τα παραδοσιακά του bb, πάντα γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου, σας δείχνω και την πρώτη ανοιξιάτικη κολεξιόν μακιγιάζ. Και ειδικά σήμερα, που βρέχει και κάνει κρύο, ας ονειρευτούμε λίγο ήλιο.. δεν κοστίζει τίποτα.. αφήστε που ξεκινάει και το Σαββατοκύριακο…

 

Και φέτος, για το 2013, ο κλήρος έπεσε στoν YSL, να ανοίξει την αυλαία (γιατί θα ακολουθήσουν, πολλά ακόμα…)

 

 

Πολύτιμοι λίθοι, φέτος κυρίες μου ή σύμφωνα με τον Lloyd Simmonds, Creative Director, Make-Up Yves Saint Laurent, “Arty Stone…”

 

“Ροζ χαλαζίας, αμέθυστος, σιδηροπυρίτης, μαλαχίτης, αζουρίτης, νεφρίτης, καθένας από αυτούς τους ημιπολύτιμους λίθους έχει μια υπνωτιστική ομορφιά. Η καθαρότητά και ο ιριδισμός τους ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία του Spring Look 2013. Η φύση με συγκινεί βαθιά σε όλες τις μορφές της. Παράγει μεγαλειώδη συναισθήματα. Αυτό μου προσφέρει μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης, αποκαλύπτοντας τη δύναμη της ζωής, η δύναμη της δημιουργικότητας. Παρέχει μια πλούσια γκάμα χρωμάτων με τα οποία μπορώ να πειραματιστώ και να εκφραστώ. Εντάσεις, αντιθέσεις και χρωματικές συγκρούσεις: κάθε σύνθεση χρωμάτων αφηγείται μια ιστορία, αποκαλύπτει μια στάση, μια άποψη, εκφράζει ένα συναίσθημα. Φως, κίνηση, δύναμη και αποπλάνηση, η γυναίκα Yves Saint Laurent επιβεβαιώνεται μέσα από χρώματα που μαγνητίζουν.”

 

Για του λόγου το αληθές…

 

 

Η συλλογή..

 

Pure Chromatics Palette Eyes 14  54,94€

 

 

 

Palette Couture Teint Spring 13 61,18€

 

 

Crème de Blush  07, 08   34,98€

 

 

 

Volupte Sheer Candy No  12  30,82  (candy απόχρωση, μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. έως bubblegum..)

 

 

 

La Laque Couture  22,47€

 

 

 

 

 

RPC Vernis a Levres 27, 28, 29,30 29,90€ (αυτή που σας δείχνω είναι απίστευτη απόχρωση…,η Νο 28..)

 

 

 

 

Dessin du Regard 15, 16  22,73€

 

 

 

 

Mascara Volume Effet Faux Cills No21  34,57€ (αν έχετε καστανά μάτια, αυτή είναι η απόλυτη απόχρωση, για φέτος…)

 

 

 

 

Τη συλλογή θα την βρείτε στα stands του YSL, στα μέσα Μαρτίου.

 

 

Tώρα, αν έπρεπε να μιλήσω για τις limited edition συλλογές του Lloyd Simmonds, δεν θα έλεγα, ότι ο δημιουργός, έχει επιδείξει κάποια συγκλονιστική έμπνευση τις τελευταίες σεζόν. Από την άλλη όμως, δημιούργησε μοναδικά και πολύ πετυχημένα προϊόντα- ένα από αυτά, το απίθανο Vernis a Levres το καινοτομικό «βερνίκι για τα χείλη» που άμεσα χαρίζει λάμψη και χρώμα αλλά έχει και απίστευτη σταθερότητα και διάρκεια, μας έδωσε επίσης πρόσφατα, το Volupte Sheer Candy, το αγάπησα αυτό, ακόμα και την πιο έντονη κόκκινη απόχρωση να επιλέξεις, είναι τόσο sheer και  βελούδινο, δεν βαραίνει τα χείλη, δεν δείχνει υπερβολικό και μπορείς να φοράς το κόκκινο σου, από το πρωί έως το βράδυ και τέλος οι απίθανες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών.. Αχ, τα βερνίκια νυχιών YSL… ακριβά μεν, αλλά πραγματικά, στην περίπτωση τους ισχύει εκατό τοις εκατό, το «πληρώνεις, ό, τι παίρνεις…»

 

Καλό Σαββατοκύριακο, bb girls!

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημερα σε ολους.Ολα αυτα που ειδα ηταν υπεροχα.Ολα μου αρεσουν,τι εχω παθει?τρομερο!!!!!!!!!ειναι ολα φανταστικα,τα χρωματα,η υφη τους απ΄οτι καταλαβαινω οπως φαινονται,οι συσκευασιες,ολα.Οι τιμουλες βεβαια……….τι να κανουμε καποια στιγμη θα συνελθουμε,ειμαι αρκετα αισιοδοξη.Μη με θεωρησετε εγωιστρια θα ηθελα να τα ειχα ολααααααααααα.Μπραβο σας κοριτσια,πολυ καλη δουλεια.φιλακια!!!!!!!!!!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ bb girls ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ YSL? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ.
    ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΦΙΛΙΑ…

  3. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Υπέροχα, ανοιξιάτικα χρωματα. Οι ημιπολύτιμοι λίθοι είναι η μεγάλη μου αδυναμία κι αυτό το πρασινο το τζαντ (του νεφρίτη) πολύ αγαπημένο! Το βερνικάκι σουπερ και η παλέττα ευκολοφόρετη μου φαίνεται. Ωστοσο συμφωνώ, ότι το vernis a levres ειναι το “βαρύ πυροβολικό” της περσινής χρονιάς στα κραγιόν. Απλά δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτό! Κατά τη γνωμη πάντως η προσπάθεια της Shiseido με το Lacquer rouge έμεινε πολύ πίσω. Η παλέττα χρωμάτων και αποχρώσεων του YSL απλά δεν υπάρχει πουθενά… και είναι μακράν ως ποιότητα και αποτέλεσμα! Θα τσεκάρω το χρωμα που μας προτείνεις Τζούλια μας, γιατί με το κόκκινο κραγιόν είχα παντα σχέση πάθους!

  4. Λατρεύω τα προϊόντα μακιγιάζ ysl. Είναι καλής ποιότητας και έχουν τις πιο πολυτελείς συσκευασίες. Το vernis a Levres μου αρέσει τόσο πολύ που αν και ακριβό το έχω σε δύο αποχρώσεις. Από τα παραπάνω μου άρεσε πάρα πολύ η απόχρωση του βερνικιού νυχιών και το κρεμώδες ρουζ. 🙂 Καλημέρα…

  5. KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ ΝΕΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ESTEE LAUDER ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ

  6. Ομορφα χρωματα…Πραγματι μυρισε ανοιξη!!!!

  7. τελεια χρωματα ανοιξιατικα

  8. Τζα!!!Καλημέρα(και με πολύ ήλιο σήμερα)Υπέροχα χρώματα,θα συμφωνήσω μαζί σας,σου φτιάχνουν τη διάθεση!Σημειώνω το Vernis a Levres για την ώρα και το συγλονιστικό μωβ μολύβι.Φιλιά….

  9. Τι έγραψα πάλι;;;Συ-ΓΛΟ-νι-στι-κό;;;.Κλαίω(από τα γέλια!)

  10. Καλημέρα κι από εμένα . Όντως σαν να σκάει μύτη δειλά δειλά κι η άνοιξη ! Μπορεί με τη συννεφιά και τη μουντίλα να μην το εντοπίζεις με την πρώτη , αλλά βρίσκεται σαν υπόσχεση στον αέρα ( θα έρθει , πού θα πάει …) Θα συμφωνήσω ότι τα χρώματα είναι υπέροχα , με κορυφαία το βερνίκι νυχιών που ομολογώ ότι παρά τη μεγάλη συλλογή μου τη συγκεκριμένη απόχρωση δεν την έχω , οπότε θα σπεύσω να το αποκτήσω ( ήδη το φαντάζομαι σεταρισμένο με ροζ τσαντούλα !)

  11. Καλησπέρα κούκλες! Για ακόμα μια φορά η ανοιξιάτικη κολεξιόν του YSL, με άφησε άφωνη!! Λατρεύω τους ημιπολύτιμους λίθους και έχω αδυναμία στον αμέθυστο και στον ροζ χαλαζία! Καταπληκτικά όλα τα χρώματα, πανέμορφες οι συσκευασίες…. σε ταξιδεύουν σε μέρες ανοιξιάτικες, λουσμένες με ήλιο, που σου ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη!!
    Σήμερα ξεχώρισα την Mascara Volume Effet Faux Cills No21, για τα καστανά ματάκια μου και το RPC Vernis a Levres Νο28, για τα χειλάκια μου αφού έχει υπέροχη και sexy απόχρωση!! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είναι ακριβά προϊόντα, αλλά ισχύει αυτό που λες Τζούλια μου: «πληρώνεις, ό,τι παίρνεις…» Θα τα συμπληρώσω λοιπόν στην wish list μου και ίσως να καταφέρω να τ’αγοράσω στο μέλλον!
    Καλό σ/κ κορίτσια, φιλιά!

  12. Το πράσινο βερνίκι νυχιών, αλλά και η μάσκαρα σε όλα τα χρώματα είναι απίστευτα! Επίσης το κρεμώδες ρουζ (αν και δεν έχω βάλει ποτε σε τέτοια μορφή) και το μοβ μολύβι ματιών! Θα ληθελα να τα είχα όλα!!

  13. ΠΩ ΠΩ..ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!ΕΡΩΤΑΣ Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ..!!!

  14. καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα κ γλυκια μου τζουλια!μετα απο μια κοπιαστικη εβδομαδα αναφωνησα”αχ!τι καλα!παρασκευη!”
    σημερα εβαλα μια χρυση σκια ysl που εχω κι απο πανω περασα μια bronze κι εκανα την τελεια μειξη.σαν να το ηξερα οτι ο ysl θα ανοιξει τον κυκλο των παρουσιασεων για την επομενη ανοιξη.
    τι να πω;μου αρεσαν ολα,αλλα ιδιαιτερα το μωβ μολυβι,η μασκαρα-ειναι πρασινη;-καθως κ το δευτερο βερνικι.το κραγιον δεν το εχω δοκιμασει ακομα κ ξερετε γτ;γτ ξερω οτι αν το βαλω πανω στα χειλη μου,θα πρεπει να πεταξω ολα τα υπολοιπα που εχω κ να αγορασω ολες τις αποχρωσεις του ysl……..ακομα κρατιεμαι αλλα που θα παει,καποια στιγμη θα το ερωτευτω…

  15. Τα θελω ολα!συμμφωνω για την ποιοτητα,ο,τι εχω παρει εινασι τελειο ειδικα τα κραγιον.

  16. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Ωραία αρχή στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ, δεν μπορώ να περιμένω άλλο θέλω να ζεστάνει λίγο!!Αυτό το ροζουλί ζαχαρωτό κραγιόν και το vernis a Levres είναι όνειρο!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  17. Μια αργοπορημένη καλησπέρα και από μένα. Τα YSL κατά ένα παράξενο τρόπο δεν τα είχα δοκιμάσει ποτέ ώσπου με μια προσφορά της γνωστής μας συμφοράς πριν από τα Χριστούγεννα αγόρασα το foundation και το concealer touche eclat και ενθουσιάστηκα. Στην πορεία δοκίμασα (και αγόρασα)και τα κραγιόν volupte και τα vernis a levres με τις φοβερές συσκευασίες τους που όπως λέει και η κολλητή μου ντρέπεσαι να τα καταχωνιάσεις στο νεσεσέρ.Από τη νέα συλλογή μου αρέσει η παλέτα σκιών έχει πολύ ωραία χρώματα. Καλό βράδυ…

  18. Τον τελευταίο χρόνο το τσαντάκι των καλλυντικών μου και το μπάνιο μου είναι σαν προωθητική ενέργεια του YSL. H αλήθεια είναι πως θα ήθελα να τα είχα όλα αλλά …. !!! Η αγάπη αυτή ξεκίνησε όταν παρουσίασε η Ju τα vernis a levres. Ήταν να μην βρεθώ στο σταντ. Τελικά, πήρα και κραγιόν, και σειρά περιποίησης και μακιγιάζ και ένα καταπληκτικό αντρικό άρωμα για τον άντρα μου το HOME LIBRE (μυρίστε το κορίτσια πάνω σε άντρα και αν δεν σας ξυπνήσει τη λίμπιντο να μη με λένε mako). Πάντως αν έπρεπε να πάρετε μόνο τρία προιόντα απο τον YSL θα σας έλεγα να πάρετε οπωσδήποτε το touche eclat, ένα κρεμώδες ρουζ & ένα βερνίκι νυχιών. Η ποιότητα είναι αξεπέραστη. (Για όσες μένουν ή βρίσκονται στο Μαρούσι, στον HONDOS η Γιώτα στον YSL είναι φοβερά καλή, εξυπηρετική και γλυκιά)

  19. Καλησπέρα κ καλό Σ.Κ….τι καταπληκτικά τα μωβ χρώματα στις σκιές και στο μολύβ!Το μωβ είναι τρελή αδυναμία μου…λατρεύω YSL χρόνια τώρα..από την εφηβεία μου φορούσα την opium και ας φώναζε η μαμά μου ότι δεν ηταν για την ηλικία μου…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.