L’Oreal Paris: Έφτασαν και οι CC Creams… μήπως πρέπει να τις δοκιμάσετε;

 

 

Είμαι σίγουρη ότι όλες θα θυμάστε το guest post πριν λίγο καιρό της Ioanna’s όπου μας ενημέρωσε για τις CC Creams, που έρχονται να προστεθούν στο portfolio των νέων εξελιγμένων προϊόντων (βλέπε BB creams) τα οποία προσφέρουν απλές λύσεις με σύγχρονες τεχνολογίες, σε ένα μόνο προϊόν. Πάντως αν δεν το έχετε διαβάσει, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

 

CC λοιπόν και τα αρχικά σημαίνουν, Color Control ή Color Correction ή Complete Correction, πρόκειται δηλαδή για προιόντα, τα οποία “διορθώνουν” τον τόνο της επιδερμίδας και αν πραγματικά κάνουν αυτό που υπόσχονται, μπορεί και να αλλάξουν την καθημερινή μας ιεροτελεστία ομορφιάς. Απόγονοι των BB Creams,(beauty ή blemish balms) αφού και αυτές παρέχουν φυσική κάλυψη, αλλά με ακόμα περισσότερο βελτιωμένη φόρμουλα με ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά. Με υψηλό δείκτη προστασίας οι CC creams γίνονται ένα με το δέρμα, προσφέροντας ακόμα πιο φυσική κάλυψη αφού κάποιες BB Creams, τείνουν να είναι πολύ ανοιχτές για τις σταράτες επιδερμίδες. Έχουν πιο ελαφριά υφή και λιγότερο λιπαρό τελείωμα.

 

H πρώτη CC Cream, δημιουργήθηκε στη Σιγκαπούρη από την μικρή εταιρεία ομορφιάς την Rachel K, στις αρχές του 2011 και βέβαια γρήγορα έπιασαν το νόημα και ακολούθησαν και άλλες πιο αναγνωρισμένες μάρκες καλλυντικών όπως η Chanel, η Olay ,η Lancome και η L’Oreal Paris. Γι αυτή την CC Cream της L’Oreal Paris, θα μιλήσουμε σήμερα.

 

 

 

 

 

 

Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει για την L’Oreal Paris η λέξη «Simplexity» και πως βρίσκει εφαρμογή στη νέα σειρά Νude Magique CC Cream της εταιρείας:

 

Τι σημαίνει «Simplexity»;

 

Μια επιτυχημένη καινοτομία θα πρέπει να απαντά σε μια σύνθετη πρόκληση με σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, με στόχο να παρέχει στον καταναλωτή μια αποτελεσματική όσο και εύχρηστη λύση. Επομένως, simplexity (πολύ-απλότητα) σημαίνει να προσφέρεις μια λύση φαινομενικά απλή για τον χρήστη, η οποία στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί πολυάριθμες τεχνολογίες  για να απαντήσει σε ένα σύνθετο πρόβλημα.

 

Κρέμες CC από την L’Oreal Paris

 

Οι κρέμες CC παρέχουν πολλαπλά οφέλη σε πολλαπλά προβλήματα. Μια σύνθετη λύση συνήθως πρότεινε ξεχωριστά προϊόντα, ένα για κάθε πρόβλημα,  τα οποία εφαρμόζονταν το ένα μετά το άλλο. Μια πιο απλουστευτική λύση πάλι, αντιμετώπιζε ένα και μόνο πρόβλημα.  Η «πολυ-απλή» λύση των κρεμών CC έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει στις γυναίκες ένα μόνο προϊόν, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση αλλά παρέχει ταυτόχρονα τα άμεσα αποτελέσματα χρωματικής διόρθωσης της επιδερμίδας αλλά και τα μακροπρόθεσμα οφέλη μιας κρέμας περιποίησης χωρίς συμβιβασμούς ως προς την υφή. Ίσως, μπορούμε να μιλήσουμε για μια νέα εποχή στην περιποίηση της επιδερμίδας γιατί οι κρέμες CC προσφέρουν στις γυναίκες και φροντίδα αλλά και αποτελέσματα υψηλών επιδόσεων ως προς τη διόρθωση, η οποία είναι άμεσα ορατή, με την πρώτη εφαρμογή.

 

 

 

 

Έχετε διάθεση και για λίγη Χημεία? Αν ναι, διαβάστε:

 

Οι κρέμες CC περιέχουν:

 

– ενυδατικό σύμπλεγμα το οποίο περιέχει γλυκερίνη σε υψηλή συγκέντρωση και ένα παράγωγο γλυκόλης για 24ωρη ενυδάτωση.

– κοκτέιλ βιταμινών το οποίο περιέχει Προ-βιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας

– SPF 12 για την προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.

 

Έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης*, (οι γυναίκες που τη δοκίμασαν) ένοιωθαν καλά την επιδερμίδα τους, έδειχνε πιο λεία, την αισθάνονταν απαλότερη, πιο νεανική και σταδιακά έμοιαζε να έχει λιγότερες ατέλειες, ενώ η όψη και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνονταν και έδειχνε περισσότερο ομοιογενής.

(*αυτό-αξιολόγηση χωρίς μακιγιάζ)

 

Διόρθωση

 

Η Διόρθωση του Χρώματος δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου αλλά μπορεί να διορθώσει εξ ολοκλήρου τον τόνο της επιδερμίδας.

 

Χρώματα που  δημιουργούν εφέ, για κάθε επιδερμίδα.

 

– Εφέ κατά της θαμπάδας με τη Μοβ κρέμα CC για το πιο δροσερό Nude look.

 

– Εφέ κατά των κοκκινίλων με την Πράσινη κρέμα CC για το πιο ομοιόμορφο Nude look.

 

 

Απόχρωση

Με την πρωτότυπη τεχνολογία τους, οι κρέμες CC μεταμορφώνουν και διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας κάθε τύπου. Οι έξυπνες μικρό-χρωστικές μετατρέπουν μια κλασική υφή σε έξυπνη υφή. Οι χρωστικές της σύνθεσης που είναι κλεισμένες σε μικρο-κάψουλες,  σπάνε τη στιγμή της εφαρμογής και απελευθερώνουν τις χρωστικές και έτσι η κρεμώδης, χρωματισμένη υφή των κρεμών CC, αλλάζει  ώστε να προσαρμόζεται στον τόνο της κάθε επιδερμίδας.

 

 

Συνοπτικά λοιπόν, δύο Nude Magique CC Creams από την L’Oreal Paris, η μια σε μοβ απόχρωση για θαμπή και κίτρινη επιδερμίδα, όπου υπόσχεται λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα και μια σε πράσινη απόχρωση με την ικανότητα να επιδιορθώνει τις κοκκινίλες, είτε σε όλο το πρόσωπο είτε σε κάποια πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου.

 

 

 

 

Και ξαναρωτάω; Μήπως πρέπει να τις δοκιμάσετε, για να αποφασίσετε, αν πρέπει να τις έχετε πλέον και για πάντα, μέσα στο νεσεσέρ σας;

 

 

 

50 Σχόλια
  1. kalhmera egw dokimasa thn anti-redness kai exw meinei apolyta eyxaristhmenh,afou to mono pou hthela einai omoimorfos xrwmatikos tonos,oute make up,oyte tipota pia,ase pou to derma den fainetai pia bary kai fortwmeno!thn systinw anepifylakta!

  2. julia,μου καλημερα!πολυ βιαστικη,θα σου πω οτι με εχουν κεντρισει οι cc creams κ ειδικα το simlpexity=simple+complexity!!!θα τα πουμε το απογευμα αφου διαβασω ολο το post!

  3. Βάλε και μια τιμή βρε Ju να πάμε προετοιμασμένες !!!!

  4. kalimera julia bbgirls!!!ego pantos tin mob tha ithela para poly na tin dokimaso!!!kseroume timoula??

  5. Κυρία Τζούλια πολύ διάβασμα μας έβαλες πρωινιάτικα και η ίωση που με ταλαιπωρεί από χθες δεν μου επιτρέπει να τα εμπεδώσω όλα.Δεν έχω δοκιμάσει cc creams ,περνάω ακόμη τη φάση της bb cream , αλλά θα ήθελα. Καλημέρα….

  6. Καλημέρα,έχω προμηθευτεί ήδη την πράσινη CC cream και τα αποτελέσματα της είναι πράγματι καλά. Έχω κοκκινίλες στην περιοχή μάγουλα-μύτη και η ομοιογένεια που αποκτάει το δέρμα μου μετά την εφαρμογή της είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν (και δεν με βαραίνει, λόγω λιπαρού δέρματος). Μετά την εφαρμογή της όμως θα χρησιμοποιήσω και την ΒΒ cream για να ολοκληρώσω την προστασία και την κάλυψη που θέλω,γιατί θεωρώ ότι μόνη της δεν αρκεί.Αν και αυτό είναι ένα θέμα που έχω τις απορίες μου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή θέλει σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν. Δεν είχα την καλύτερη ενημέρωση στο stand της L’oreal,μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί και οι αισθητικοί τους αναλυτικά. Επίσης στα θετικά είναι φυσικά και η τιμή της, εξαιρετικά καλή!!!

  7. Η τιμή της ήταν γύρω στα 11€ αρχική και είχε εκπτωτικό κουπόνι 4€ (σαν καινούριο προϊόν). Δηλ. βγήκε στα 7€!!!

  8. Καλημέρα σε όλες ! Προσωπικά δηλώνω ερωτευμένη με τις ΒΒ creams , τόσο που φέτος έχω καταργήσει το make up , βάζω μόνο τη ΒΒ cream την οποία για καλύτερη κάλυψη απλώνω με πινέλο και consealer όπου χρειάζεται . Η αλήθεια είναι ότι με ταλαιπωρούν κάποιες κοκκινίλες γιατί το δέρμα μου είναι αρκετά ευαίσθητο ( και με τάση ακμής )οπότε θα ήθελα να δοκιμάσω την πράσινη CC cream . Πάντως , τείνω να θεωρώ τις ΒΒ creams ως μια πιο ανάλαφρη επιλογή από το make up κι όχι ως κρέμες περιποίησης , μιας και χρησιμοποιώ και κρέμα προσώπου αλλά το καλοκαίρι και αντιηλιακή κάτω από αυτές .

  9. ειδικα για τις κοκκινιλες οτι πρεπει μου φαινεται! καλημερα!!!!!

  10. καλημερούδια κορίτσιαααααααααααα!!!!!!!ναι,ναι,τις είχα ξαναδεί,ή μάλλον είχα ξαναδιαβάσει γι’αυτές!
    λοιπόν,για να πώ την αλήθεια,περισσότερο θα μου χρειαζόταν η πράσινη,μιας κι έχω
    ροζ” υποτόνους στην επιδερμίδα μου και ενίοτε βγάζω καμιά κοκκινιλίτσα!ΑΛΛΑ,πώς μπορώ να αντισταθώ στο ενδεχόμενο να δείχνει το πρόσωπό μου πιό φωτεινό και πιό “λευκό” ?
    τί θα έκανα;θα τις έπαιρνα και τις δύο και σε ένα βαζάκι θα έβαζα σε ποσοστό 2 προς 1 και απ’τις δύο και φυσικά ίσως πρόσθετα και από την δική μου ΒΒ,που έφτιαξα μόνη μου(όχι τίποτα άλλο,δεν έβρισκα απόχρωση να μου ταιριάζει,στου εμπορίου,όσες κι αν δοκίμασα)
    ΤΙΣ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

  11. Ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω, αλλά ήμουν διστακτική στο να την αγοράσω…Ζήτησα λοιπόν ένα δείγμα αλλά κλασσικά η πωλήτρια δεν είχε… 😛 Κατά τ’άλλα όμως θέλω πολύ να τη δοκιμάσω…Τέλειο post Τζούλια…Καλημέρα 🙂

  12. Καλημέρα παρέα!
    Δεν τις έχω δοκιμάσει, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου, καθώς και η τιμή του είναι εξαιρετική.
    Γιατί ρωτάς τόσο επίμονα Τζούλια? Γιατί, γιατί, γιατί?

  13. @margarita: Βεβαίως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με άλλα προιόντα!

  14. Πολύ ενδιαφέρον…Τωρα που ζεσταινει ο καιρος πολυ καλυτερα απο τον σοβα του make up….

  15. @Mako: Από εδώ και στο εξής θα είμαι πολύ προσεκτική στις τιμές που θα βάζω, αν και όποτε βάζω. Μεταξύ του 50% έκπτωσης, του 1+1 προιόν δώρο, των διαφορετικών οικονομικών πολιτικών των μεγάλων καταστημέτων καλλυντικώνμ, των online καταστημάτων και των εκάστοτε προωθητικών ενεργειών των εταιρειών, οι τιμές μονίμως πια είναι σχεδόν μια … έκπληξη. Αρκεί για εμάς, να είναι ευχάριστη.

  16. Καλημερα!!!
    Ειμαι φαν των πολυχρηστικων προιοντων γενικα διοτι ως “τεμπελα”βαριεμαι
    να χρησιμοποιω πολλα προιοντα (αντηλικακη/κρεμα/μεικ απ. . . ).Αυτη η νεα
    γενια κρεμων μου εχει λυση τα χερια.
    Αλλα το μονο που εχω να πω ως “αρνητικο”ειναι ο δεικτης προστασιας Γιατι
    τοσο χαμηλος!!!Μιλαμε για μια Χωρα που 360 μερες τον χρονο εχει ηλιοφανεια!!!
    Δεν πρεπει λιγουλακι να το καταλαβουν αυτο οι εταιριες?
    Φιλακια xxxxx

  17. καλημερα…..χθες στο fb ειδα τη συγκεκριμενη κρεμα απο τη l’oreal k περιμενα να δω ποστ σου σχετικα με αυτο.

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
    Θελω να πω οτι η ΒΒ της loreal ειναι καταπληκτικη, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη…εχει μια υπεροχη αποχρωση η επιδερμιδα μου……….
    να κανω μια ερωτηση οσο αφορα την cc cream την φοραμε μονη της η με κατι αλλο απο πανω? δηλ αν φοραμε σερουμ ενυδατικη αντιηλιακη κ cc cream με ποια σειρα? ευχαριστω πολυ

  19. καλημέρα κορίτσια…:)……η αλήθεια είναι ότι και εγώ θέλω πολύ να τις δοκιμάσω, καθότι έχουμε ακούσει όλες μας τόσα ωραία σχόλιαγια τα αποτελέσματα που υπόσχονται….:)…..μια δοκιμή θα μας πείσει….πολλά φιλιά…

  20. @kathy: Αν φοράς όλα τα παραπάνω, ε, τότε “εξουδετερώνεις” κατά μια έννοια, αυτό για το οποίο προσπαθεί να πείσει αυτή η νέα τεχνολογία. Το γεγονός δηλαδή, ότι δεν σου χρειάζονται όλα αυτά. Από την άλλη άλλες ανάγκες έχει μια επιδερμίδα άνω των 50 ετών και άλλες μια νεανική επιδερμίδα. Με απλά λόγια οι κάθε BB, CC κλπ, δεν μπορεί να καλύψει ανάγκες μεγαλύτερων ηλικιών, αλλά νομίζω ότι αυτό εξυπακούεται.

  21. Ναιαιαιαιι! Και φυσικά πρέπει να τις δοκιμάσουμε! Ειδικά τώρα που δυο κορίτσια που τις έχουν δοκιμάσει ήδη, μας λένε τόσο καλά λόγια!

  22. Τζα!!!Καλημέρα…Εγώ έχω την μωβ CC(έχει εκθρονίσει τις ΒΒ από το νεσεσέρ μου) και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Αν είχε και λίγο υψηλότερο δείκτη προστασίας θα ήταν Η κρέμα.Φιλάκια…..

  23. ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ BB ΗΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ CC ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ!!!!!

  24. Καλημέρα κορίτσια!!! Αν ήμουν 20 χρονών άντε και 25, όπως λεει κι η Τζούλια θα τις δοκίμαζα. Πάντως θα συμφωνήσω με τη Sofia ότι ο δεικτης προστασίας είναι πολύ χαμηλος για τις ανάγκες του ελληνικού ήλιου και κλίματος και είναι ο πρώτος ανασταλτικός παράγοντας για να μην τις δοκιμάσω (οπως και τις BB). Επι χρόνια οι εταιρείες προσπαθουσαν να μας πείσουν, ότι δεν επαρκουν ούτε οι ενυδατικές κ.λπ κρέμες ημέρας με δεικτη προστασίας 12 ή 15 ειδικά για το καλοκαίρι κι ότι το φίλτρο τους δεν είναι ισχυρό. Τωρα αυτοακυρώνονται…λανσαροντας μια CC cream με δεικτη προστασίας 12 για αντιηλιακή προστασία!!!! Αν μια ΒΒ ή CC ξεπερνουσε τον 35spf τότε θα ήταν ενα σοβαρο κίνητρο ειδικά για το καλοκαίρι να ξεμπερδεύεις με όλα, ειδικά το make up, αντιηλιακό κ.λ.π. Anyway, θεωρώ, ότι πλεον το δερμα μου εχει άλλες ανάγκες και ακολουθω την πεπατημένη…. Κρέμα αντιγήρανσης (φυσικά stella’s recipy), αντιηλιακό και κινηση ματ…. Shiseido αντιηλιακό make up, ξέρετε ποιο, το περίφημο μπλε sun protection compact foundation, χειμώνα – καλοκαίρι πλεον και γλυτώνω και την απαραίτητη για μένα πουδρα στο φινίρισμα!!!

  25. Τι να πω και εγώ…. Θα το δοκιμάσω όταν με το καλο φτάσει και εδω κάτω…. Χαίρομαι που οι γυναικείες αγοράζουν και έτσι οι εταιρείες εξελίσσονται!!!

  26. Δηλώνω fun της bb cream και με όσα διάβασα με την πρώτη ευκαιρία (το απόγευμα δηλαδή) θα προμηθευτώ και την cc με σκεπτικό να τη χρησιμοποιήσω αρχικά μόνητης ή όπως η MOUS MOUS.

  27. Καλημερούδια!!!
    Μετα απο 2-3 εφαρμογές της μοβ CC,κατά της θαμπάδας,μπορώ να πω πως ειναι καλή… Ωραία υφή, μάτ αλλα οχι τοσο ενυδατική οσο θα την ήθελα.. Ακομα θα ήθελα να ειχε ποιο μεγάλο δείκτη προστασίας…
    Οσο για τα αποτελέσματα, ίδωμεν….. 🙂

  28. Καλημέρα σε όλες μας!!!! Μετέ την απογοήτευση μου απο τις BB CREAM θαθελα πολύ να δοκιμάσω και μια CC μήπως και αλλάξω άποψη!!!

  29. ουαου!εκαναν κανουν ολα οσα γραφεις…σιγουρα θα τη δοκιμασω! 🙂

  30. Καλημέρα!!κ εγω νομίζω πως θα την δοκιμάσω,ακούγεται δελεαστική!!

  31. ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  32. οχι αλλα ακουσει τα καλυτερα μαλλον θα πρεπει να να την δοκιμασω

  33. Καταπληκτική ανάρτηση Τζούλια μου! Θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω την νέα πράσινη κρέμα CC, για να επιδιορθώσει τις κοκκινίλες στην περιοχή μάγουλα-μύτη!! Βέβαια, όπως λένε και τα κορίτσια, καλό θα’ταν αυτή η νέα κρέμα να είχε μεγαλύτερο δείκτη προστασίας για να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά προϊόντα…. αλλά αν πραγματικά η CC κρέμα, κάνει όλα όσα υπόσχεται…. τότε χαλάλι της!! Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιά!

  34. γεια σας bb girls!αφου διαβασα το post,ανακαλυψα τον πολυ χαμηλο δεικτη προστασιας.12;εγω φοραω 30 το χειμωνα κ 50 το καλοκαιρι!αρα,ειναι λιγο επιφοβη για μενα.επισης,θα ηθελα να ξερω κ τα ατιμα τα συστατικα.
    κ θα αναφερθω ξανα στο χθεσινο post.γτ η bb cream la roche posay δεν ηρθε προς τα δω,ε;μπορει να ερθει η cc cream αν κ οποτε βγαλει η εταιρια.

  35. Απο τοτε που πρωτοβγηκαν εβαλα στο ματι την antiredness..Εχω λευκη επιδερμίδα και φαίνονται πιο εντονα οι κοκκινιλες..Ασε που είναι στα βηματα της bb οποτε θα είναι και ελαφρια και πιο ευχρηστη σε σχεση με τα βαρια make up.Είχα δει ενα βιντεακι και πραγματικα με εντυπωσιασε πως απορροφαται και μιμείται το χρωμα του δερματος..

  36. Έχω διαβάσει τόσα πολλά γι’αυτές τώρα τελευταία και έχει αρχίσει να μου γίνεται έμμονη ιδέα να τις δοκιμάσω.Όταν λοιπόν το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα κάνω την απόπειρα! 🙂

  37. Με βάζεις σε έξοδα, αλλά μάλλον το αξίζει και με το παραπάνω…
    Με έπεισες!!!

  38. ειμαι φαν των bb αλλα με εβαλες σε πειρασμο, και ειδικα η πρασινη για τις κοκκινιλες ειναι οτι πρεπει!!!

  39. Είμαι οπαδός του σοβά!!Φοβάμαι ότι τέτοια προϊόντα δεν θα παρέχουν τη μέγιστη κάλυψη.Βέβαια τα σχόλια που διάβασα σχεδόν με έπεισαν για την αποτελεσματικότητα.Κι έτσι μένει να ρωτήσω:για μένα που είμαι 45 ενδείκνυται ή……ας μείνω στο σοβά;

  40. BB κρέμες,CC κρέμες όλες ακούγονται πολύ δελεαστικές.
    Αλλά το δέρμα μου μου κάνει πολλές φορές εκπλήξεις.Δηλαδή να δοκιμάσω μια καινούργια κρέμα και μετά από 2 μέρες να ξυπνήσω με 3-4 σπυράκια (στα 40 μου περνάω ξανά εφηβεία?δεν μπορώ να καταλάβω).Και φυσικά μετά τις χαρίζω στις φίλες μου.
    Οπότε λέω να μείνω στις σίγουρες επιλογές μου.

  41. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Εγώ εννοείται ότι θα τις δοκιμάσω έχω καταβολευτεί τις bb οπότε αν αυτές είναι καλύτερες και γλιτώνω χρόνο το πρωί τότε ναι!
    Φιλιά πολλά!!!

  42. Θέλω πολύυυυυυυυυυυυυυυ να τη δοκιμάσω!!!!!! ειδικά για τις κοκκινίλες που έχω και τα αγγειάκια γυρω απο τη μύτη νομίζω πως είναι ότι πρέπει! Και η υφή της πρεπει να είναι πολύ βελούδινη!

  43. Η τιμή της δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά της. Θα μπορούσε να είναι και κίνητρο. Όταν εμπιστευόμαστε μία εταιρεία, δεν έχουμε λόγο να απορρίψουμε χωρίς δοκιμή ένα νέο προϊόν, το οποίο σίγουρα βασίζεται σε νεότερα τεχνολογικά και επιστημονικά δεδομένα. Η συνήθεια της χρήσης πολλών προϊόντων δεν μπορεί εύκολα να προσπεραστεί, αλλά… μία δοκιμή μπορεί και να μας πείσει!
    “Εφέ κατά της θαμπάδας με τη Μοβ κρέμα CC για το πιο δροσερό Nude look”: Αλήθεια, ποια δεν θα ήθελε;

  44. Μαλλον πρεπει να τις δοκιμασουμε, αλλα πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω ποια ειναι ποιο καταλληλη..

  45. Την anti-redness πρέπει να την δοκιμάσω οπωσδήποτε!Είδα επιτέλους ότι τις έφερε η L’Oreal στην Ελλάδα και θυμόμουν πως ήσουν η πρώτη που μας μίλησες γι’αυτές!

  46. Σαν fan των bb creams και συγκεκριμένα της garner που κατα την γνώμη μου ειναι η καλύτερη τουλάχιστον για το δέρμα μου, την δοκίμασα και ομολογώ οτι ειναι πολύ καλή. (Η μωβ). Την προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα !!!

  47. καποια κοπελα ειπε πως τησ φαινεται χαμηλοσ ο δεικτησ προστασιασ. λεσ να ειναι τυχαιο που τα περισσσοτερα make up ολωσ σχεδον των εταιριων και ενυδατικεσ εχουν μεχρι εκει 20 το πολυ δεικτη; μια ενυδατικη ή ενα μεικ απ με παρα πολύ μεγάλο δεικτη προστασίασ θα κάνει την κρεμα πολύ βαρια.δεν θα εχει νοημα.ε δε θα κατσεισ να κανεισ ηλιοθεραπεια ετσι με αυτην μονο.ο δεικτησ 15 αρκει γενικα για προστασια,.αν κατσεισ για ηλιοθεραπεια ή γενικα εισαι πολύ ασπρη ή εχεισ ευαισθησια κανονικα θα πρεπει να βαλεις αντηλιακη max50.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.