Κερδίστε 5 Avon BB Cream Ideal Flawless!

 

 

 

Αφού όπως είπαμε χθες είχα και εγώ και η Μara την πολύ καλή εμπειρία με την BB Cream της Avon, Ideal Flawless, σας έκανα εδώ που τα λέμε και το teaser στο τέλος του post και διαβάσαμε και πάρα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια, σήμερα, όπως ήδη καταλάβατε σχεδόν όλες, ξεκινάμε τον διαγωνισμό μας.

 

 

Σε αυτόν τον διαγωνισμό 5 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να δοκιμάσετε αυτό το προϊόν, που μπήκε για τα καλά και δεν θα ξαναβγεί από το νεσεσέρ μου.

 

 

Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Δευτέρα 15 Απριλίου στις 12 το βράδυ. Την Τρίτη  16 Απριλίου, θα ανακοινώσω με post τις 5 τυχερές νικήτριες.

 

 

Τι περιμένετε; Το καλοκαίρι είναι just around the corner και μια BB Cream ( αλλά όχι οποιαδήποτε..) πρέπει οπωσδήποτε να βρει θέση και στο δικό σας νεσεσέρ!

 

 

 

(εσείς, bb girls, για πλησιάστε.. εφόσον πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, επιστρέψτε στην χθεσινή σελίδα.. έχει κάποια ακόμα πολύ ενδιαφέροντα σχόλια, από χθες το βράδυ…)

 

 

872 Σχόλια
  1. Τα προϊόντα της Avon τα χρησιμοποιώ και είναι φανταστικά!!

  2. αν και τις έχω υπόψην μου αυτές τις bb cream δεν έτυχε μέχρι στιγμής να δοκιμάσω.Ίσως αν καταφέρω να κερδίσω να τις δοκιμάσω επιτέλους.

  3. Η επιλογή μιας ΒΒ για το καλοκαίρι(κ οχι μόνο)είναι τέλεια.Με υπογραφή avon ακόμα καλύτερα.Καλή μας επιτυχία.

  4. Θέλω πολύ να τη δοκιμάσω! Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο μιας μάρκας, και ομολογώ ότι τη νιώθω πολύ λιπαρή στο δέρμα μου, και με καθόλου ευχάριστη αίσθηση ακόμη και στο επόμενο λεπτό της εφαρμογής, πόσο μάλλον μετά από αρκετές ώρες μέσα στη μέρα.

  5. Πρεπει να ειναι καταπληκτικη!!!
    την θελωωωωω!!!

  6. το καλοκαιρι ερχεται και πρεπει να κανουμε το καλυτερο για τους εαυτους μας…και τα δωρακια σας ειναι οτι πρεπει

  7. ΑΧ ΤΝ ΘΕΛΩ ΤΌΣΟ ΠΟΛΥ..!!ΜΑΚΑΡΙ Μ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΉ..!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΤΖΟΥΛΙΑ!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ BB girl’s..!!

  8. Eμπιστεύομαι την AVON και χρησιμοποιώ προϊόντα της χρόνια τώρα! Πολύ θέλω να δοκιμάσω και την καινούργια ΒΒ κρέμα της!

  9. Πραγματικά υπέροχο δώρο, ευχαριστούμε πολύ!

  10. θελω πολυ να το δοκιμασω!

  11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ!

  12. θεωρώ ότι είναι ότι χρειάζομαι!!τα συνδυάζει όλα και συμφέρει!

  13. η κοπελιά μου θα χαρεί πολύ αν της το κάνω δώρο!

  14. Η νύφη μου χρησιμοποιεί προϊόντα της εταιρείας σας και μου προτείνει να πάρω και εγώ γιατί είναι πολύ ευχαριστημένη, δεν κάνεται καμμιά κρέμα προς τα εδώ- αφυδατωμένο πρόσωπο- να την δοκιμάσω να πεισθώ

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  15. Διάβασα το προηγούμενο αναλυτικό post για την BB και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Τζούλια.Είχα κουραστεί από τόσα λανσαρίσματα BB creams αλλά είχα ανάγκη από μία με περισσότερη κάλυψη μιας και το δέρμα μου παρουσιάζει κοκκινίλες και σημάδια από ακμή.Το ευχάριστο είναι πως κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις και για εμένα που είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη θα είναι πιο εύκολο να βρώ αυτή μου ταιριάζει.

  16. θα ήθελα να το κάνω δώρο στην κοπέλα μου

  17. τέλεια τέλεια τέλεια! ευχαριστούμε πολύ!

  18. ευχαριστούμε για το υπέροχο και πάλι δωράκι

  19. Την εχω δοκιμασει και ειναι υπεροχη

  20. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΣ GARNIER [δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη. Άς μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω και την BBCREAM της AVON.

  21. ΤΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  22. ΑΧ…ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΑΓΓΕΙΛΩ!!ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..

  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ…ΜΑΚΑΡΙ

  24. μα πόσο θα μας κακομάθεις ακόμα;;;;;
    το ξέρω πως θα ήθελες,να μπορούσες να έδινες σε όλες μας,αλλά δεν πειράζει,μας φτιάχνεις τη διάθεση κι έτσι 🙂
    καλή μας επιτυχία!

  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΒGIRLS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ BBCREAM ΤΗΣ AVON ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΣΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΕΙΣΗ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ SUPER ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ Α V O N

  26. Καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Ευχαριστουμε για το διαγωνισμο.Θα ηθελα να την κερδισω να την κανω δωρο στην κορη μου γιατι avon ειναι αυτη,σιγουρα θα ειναι καλη!

  27. ποσο τέλεια είναι αυτά τα καινούργια προιόντα BB Cream και ακόμα καλύτερα που μας τα προσφέρει η AVON

  28. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!

  29. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

  30. ποιά θα είναι άραγε τα 5 τυχερά νεσεσέρ???

  31. θα ήθελα πολυ μια κρεμα ΒΒ!μακαρι να ειμαι τυχερή!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.