Giorgio Armani: Το νέο άρωμα Si με μούσα την Cate Blanchett.

 

giorgio-armani-si

 

Μετά το χθεσινό post και τα εξαιρετικά και controversial δικά σας σχόλια, άλλο ένα post σήμερα και για το νέο άρωμα Armani αλλά και με μια Cate Blanchett, όπως δεν την έχετε ξαναδεί…Είχε έρθει η ώρα ο Giorgio Armani να λανσάρει κάποιο νέο γυναικείο άρωμα, το τελευταίο ήταν το Aqua di Gioia  το 2010. Με πρόσωπο την Αυστραλέζα ηθοποιό (αγαπημένη) Cate Blanchett και όνομα Si ή αλλιώς Ναι, στα Ιταλικά.

 

Ο ίδιος είπε ότι από την αρχή που φαντάστηκε το άρωμα δεν μπορούσε να σκεφτεί πιο ταιριαστό πρόσωπο για την καμπάνια του, από την Blanchett  μια γυναίκα που θαυμάζει χρόνια και που ο ίδιος πιστεύει ότι συνδυάζει την εκλεπτυσμένη γοητεία, με το φλογερό πάθος, έναν δηλαδή ακαταμάχητο συνδυασμό.

 

Η Blancett εξίσου ενθουσιασμένη με την συνεργασία, αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου ότι με τον πρώτο της μισθό ως ηθοποιός, αγόρασε ένα κοστούμι Armani, το οποίο εξακολουθεί να φοράει μέχρι και σήμερα και είναι ακόμα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

 

Υπέροχο το μπουκάλι…

 

 

Si by Giorgio Armani

 

 

Το Si  ανήκει στην κατηγορία Chypre είναι φρέσκο και ταυτόχρονα ζεστό με βασικές νότες από πατσουλί, βανίλια, ρόδα, κεχριμπάρι, μόσχο και λευκά ξύλα. Πάντως η διευθύντρια Veronique Gautier, υπεύθυνη της L’Oreal Luxe, για τον οίκο Giorgio Armani, δήλωσε ότι το Si, πολύ γρήγορα θα βρει τη θέση του στα δέκα πιο πετυχημένα αρώματα της αγοράς.

 

Το Si, αναμένεται στο UK,τον Αύγουστο και σύντομα και κοντά μας (σίγουρα θα το δοκιμάσει η MariaA – αν δεν το έχει ήδη κάνει- και θα μας γράψει εντυπώσεις…)

 

 

Tώρα εγώ, έχω άλλο θέμα, γιατί ξετρελάθηκα με την πρόσφατη φωτογράφηση της Blanchett, για το περιοδικό 032c. Μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της στα δικά μου βιβλία (τη χρονιά που προτάθηκε για Όσκαρ για το Elizabeth και είχε προταθεί και η Gwineth Paltrow για το Shakespeare in Love και τελικά το κέρδισε η Paltrow, χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο…), αλλά ταυτόχρονα μια γυναίκα που δεν έχει προκαλέσει ποτέ, μητέρα τριών αγοριών (εκ των οποίων το ένα, ονομάζεται Roman, με αντιγράφει!! με αντιγράφει!!) υπέροχα κομψή, ultra stylish και εκλεπτυσμένη,  επιτέλους έκανε την ανατροπή και φωτογραφήθηκε σε απίστευτα σέξι έως S&M πόζες, δείχνοντας πραγματικά το πόσο σέξι και ακαταμάχητο, είναι και το άλλο της πρόσωπο….(άρα, κάτι ήξερε ο μετρ, Armani…)

 

I adore her!

 

Cate Blanchett 032c Magazine

 

Cate Blanchett 032c Magazine-2

 

Cate Blanchett 032c Magazine-3

 

Cate Blanchett 032c Magazine-4

 

Cate Blanchett 032c Magazine-5

 

Cate Blanchett 032c Magazine-6

 

Cate Blanchett 032c Magazine-7

 

 

Cate Blanchett 032c Magazine-8

 

 

13 Σχόλια
  1. ΝΑΙ είναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!!! Σοφιστικέ, classy, ποιοτική, τύπισσα μυστηριώδης, ξανθιά με άποψη όπως η UmaTherman και επ΄ουδενί bimbo! Και φυσικά υπέροχη ηθοποιός! Με τα αρώματα του Αρμανι έχω μια ενσταση τα τελευταία χρονια… παρότι φοράω το Code (αλλά ακριβως και μεσα απο την εμπειρία μου με το Code το λέω…) νοιώθω να γινονται όλο και πιο μαζικά… ολο και πιο εύκολα…. λίγο “ξεπέτας” μου κάνει τελευταία ο signiore Giorgio….
    Buiongiorno ragazzine!! 🙂

  2. @Stella: Ίσως δεν έχεις άδικο.. τα πολύ καλά ελιξίρια, ίσως τα κρατάει για τη σειρά Prive… και τα άλλα τα κάνει κάπως πιο “εύκολα”… Για να δούμε τι θα μας πει και η Υπουργός Αρωμάτων…

  3. Τζα!!!Καλημέρα…Για το άρωμα θα περιμένω την υπουργό μας.Η Cate έχει υπέροχα ζυγωματικά!Φιλιά….

  4. Γεία σας,γεια σας!!!Τι μου κάνετε?Τελικά το 50 shades of Grey συνεχίζει να επηρεάζει…Μου άρεσε πολύ η Blanchett στην φωτογράφιση,πάντα μου έβγαζε κάτι πιό σικ και εκλεπτυσμένο,ομώς και αυτός ο ”ρόλος” της παει πολύ.Για το άρωμα …χμμ δεν ξέρω δεν έχω αγοράσει ποτε κάποιο του κυρίου…δεν μου έκανε ποτε κανένα κλικ στην μυτη…Ματς

  5. Καλησπέρα αγαπημένες μου! Si, si, si…έχω αδυναμία στον Armani! Το “Acqua di Gio” (με το γαλαζοπράσινο μπουκάλι, που είχε λανσάρει ο οίκος το 1995) ήταν το πρώτο άρωμα που αγόρασα και μ’έκανε να “κολλήσω” με τον Giorgio!! Μετά συνέχισα με τ’αρώματα “Sensi” (2002), “Sensi White Notes” (2004), “Armani Code Summer Pour Femme” (2010) και τώρα σίγουρα σειρά έχει το “Si”! Περιμένουμε τις εντυπώσεις και από την Υπουργό Αρωμάτων μας και μακάρι να δούμε στην Ελλάδα το νέο άρωμα σύντομα!! Φιλιά!
    Υ.Γ.1: Η Cate Blanchett είναι θεά!
    Υ.Γ.2: Όντως κορίτσια… τ’αρώματα Armani Prive είναι σαφώς πολύ καλύτερα! Αχ, αυτό το “Rose Alexandrie” μ’έχει τρελάνει!!

  6. Αγαπάμε Armani (ιδιαίτερα τα make up του!!), αγαπάμε και τη συνονόματη!! Από τη βασική σειρά του Armani δν αποχωρίζομαι με τίποτα το Idole, το τιμώ ανελλειπώς χρόνια τώρα, γτ μου φαίνεται από τα πιό ιδιαίτερα αρώματα, ταιριάζει απίστευτα με την (όχι κ τόσο γλυκιά ομολογουμένως) ιδιοσυγκρασία μου!! Όσο για τη σειρά prive θα την ήθελα όλη, αλλά αρκούμαι στο πάντα αγαπημένο Rose Alexandrie!!! Ας δοκιμάσουμε λοιπόν και το Si, γτ όχι άλλωστε?!?!?

  7. Καλησπερα JULIA&κοριτσια του bb!Μου αρεσει κ μαλιστα πολυ η KATE!Οσο για το αρωμα,αν δεν το δοκιμασω πανω μου,δεν μπορω να εκφρασω αποψη!

  8. Οποία έκπληξις η φωτογράφιση της ΘΕΑΣ Cate! Ομολογώ πως έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά υπέροχη και από τις πιο αγαπημένες μου ηθοποιούς (μάλλον γιατί μου φέρνει για ένα πλάσμα αιθέριο, πρβλ. το ρόλο της ως βασίλισσας Ελισσάβετ και εκείνου της Galadriel στον “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”). Για τα αρώματα του οίκου Armani δεν έχω να πω και πολλά, αρκεί που υπάρχει στη ζωή μου το “Code”. Αληθινός έρωτας.

  9. Kalimera Julia & bbgirls!! Oraies oi KINBAKU fotografies tis Kate, tora pou to bondage einai tis modas kairos itan na anaklypsoun kai tin Iaponiki methodo!!! Oso gia to aroma I alithia einai oti oa Armani erixe to varos stin Prive seira (exairetika aromata- panakriva vevaios) kai tora eipe na vgalei kai kati pio mainstream.
    Vevaios tha to perimeno agoniodos kai tha sas grapso gia ayto amesos molis to myriso!!
    @Julia: ektos oti se antigrafei pasifanestata thelo na po oti ki ego ithela na parei ayti to Oscar gia to Elizabeth kai oxi I Gwyneth all ti na peis !!
    Sorry gia ta Greeklish alla einai sti doyleia!!!
    Filia!!!

  10. Υπέροχα κομψή και απίστευτα ταλαντούχα η Blanchett!!! Οτι ταινία της έχω δει είναι υπέροχη!! Και βέβαια στον Armani λέω si με όλη μου την καρδιά..τι να πω είμαι προκατειλημένη γιατί λάτρεύω Armani!

  11. Λατρευω και τους δυο!!!
    Απο τον κυριο Αρμανη εχω αγoρασει κατα καιρους αρωματα(code,idole. .)
    και μερικα μπλουζακια μεχρι εκει!!
    Την Kate την λατρευω σε οσους ρολους και να παιξει τους ενσαρκωνει
    αψογα την βαζω στην ιδια κατηγορια με την Μεριλ Στριπ.Ειναι απο
    τις γυναικες που σε μαγνητιζει μονο με ενα βλεμα!Θεα!!!
    Φιλια

  12. Γεια σας και απο μενα το πρωτο ακριβο αρωμα που αγορασα ηταν το 1984 στο Μοντρεαλ του Armani το “Acqua di Gio μου αρεσε και μου ταιριαζε. Εκτοτε δεν βρηκα ξανα καποιο που να μου αρεσει καλο απογευμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.