Beauty Video: Πώς να εφαρμόσετε στο σπίτι, την μάσκα χρώματος Mod’s Hair Masque Couleur!

photo-mask

 

Προχθές στο πάρτι του κυρίου Ρωμανού, η ξαδέρφη μου η Εύη, αφού ξεπέταξε γρήγορα -γρήγορα τα διαδικαστικά (να σου ζήσει αγάπη μου, να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώνεις, να έχει υγεία, τύχη κλπ, κλπ, κλπ) πέρασε στα βασικά: “Αλήθεια, Τζουλάκι, η κόκκινη μάσκα της Mod’s Hair, θα πιάσει στα δικά μου, πολύ ξανθά με ντεκαπάζ μαλλιά; Και μετά θα επανέλθουν στο χρώμα τους;”

 

Tης απάντησα, βέβαια (ειδικά η κόκκινη απόχρωση Copper Red, πιάνει υπέροχα στα ξανθά και καστανά μαλλιά..) αλλά βασικά της είπα, να είναι πάνω από τον υπολογιστή της την Τετάρτη, δηλαδή σήμερα, διότι σήμερα, ότι είδατε και διαβάσατε από μένα πριν λίγο καιρό, γι’ αυτό το απίστευτα καινοτόμο προϊόν την Masque Couleur των Mod’s Hair ήρθε η ώρα, να το δείτε  και στην πράξη.

 

Η Make-Up Tutorial, γκουρού και Υπουργός – ποια άλλη- η Ιoanna δεν άντεξε, και την μάσκα έκανε και μας έστειλε το Video που ακολουθεί το οποίο περιέχει βήμα-βήμα την όλη διαδικασία. Και βέβαια, αν μετά από αυτό εξακολουθείτε να έχετε απορίες, μην ξεχνάτε ότι οι colorist της Mod’s Hair εξυπηρετικότατοι και άκρως ενημερωμένοι, βρίσκονται στο τηλέφωνο 210 2723413 για να σας λύσουν κάθε απορία!

 

 

 

 

 

Για να κάνετε την βαφή μαζί με το χτένισμα σας (από 25 μόνο 15Ε) θα μπείτε στο beautyblogClub

 

 

Aν πάλι θέλετε μόνο να αγοράσετε την μάσκα και να την κάνετε μόνες στο σπίτι (πανεύκολα μετά το video που είδατε..) και να σας κοστίσει από 16,50 μόνο 13Ε πατήστε εδώ:

 

 

Καλή επιτυχία, αν το αποφασίσετε bb girls (και ξαδέρφη Εύη, βεβαίως, βεβαίως…)

 

 

24 Σχόλια
  1. JULIA μου καλημερα!Εχω ενα προβλημα με τον ηχο κ δεν μπορω να δω το video.Θα τα πουμε οταν το επιδιορθωσω.Πολλα φιλια!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
    ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ VIDEO!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙ………….Α♥

  3. ποσο τελειο?το tutorial απο την ιωαννα νομιζω έλυσε αρκετες αποριες.ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον να βγαλουν και οι αλλες εταιριες τετοια προιοντα να τα περνουμε απο μαγαζια.μπορουν λυσουν τοσα προβληματα.και τα χρωματα ειναι πολυ ωραια.

  4. καλημερα,
    εμεις στη θεσσαλονικη πως μπορουμε να προμηθευτουμε αυτη τη μαγικη τη μασκα??

  5. Πιστή στο ραντεβού μου είδα το καταπληκτικό video της Ιωάννας,και δε σου κρύβω οτι ζήλεψα αρκετά αφου είναι ενα φανταστικό αποτέλεσμα χωρίς ταλαιπωρία των μαλλιών αλλά και το ακριβώς αντίθετο μάλιστα!!!Ενοειται πως θα το κάνω αμέσως………….!!!φιλάκια και στα bb girls αλλά και σε σενα ξαδερφούλα μου!

  6. Πολύ ωραίο βίντεο και η Ιωάννα κούκλα όπως πάντα!

  7. Καλησπέρα κούκλες! Αχ, ξετρελάθηκα πάλι…. αυτή η Masque Couleur των Mod’s Hair είναι κα-τα-πλη-κτι-κή!! Χρειάζομαι μια ανανέωση και θέλω να κάνω και γω μια αλλαγή στο χρώμα σύντομα!
    @Ioanna μου, είσαι υπέροχη με το κόκκινο χρώμα στα μαλλάκια σου… σου ταιριάζει τέλεια! Και το βίντεο, όπως πάντα, είναι φανταστικό με όλη την διαδικασία βήμα-βήμα και χρήσιμες συμβουλές! Σ’ευχαριστούμε! 🙂

  8. Καλό μεσημέρι “πολύχρωμα” bbgirls! Πολύχρωμες θα γίνουμε όλες με αυτές τις φοβερές μάσκες! Ιωάννα μου για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για το βίντεο! Έχω όμως μια απορία. Αφού δεν βάζουμε την μάσκα στις ρίζες, πώς γίνεται να έχουμε αυτό το ομοιόμορφο αποτέλεσμα ακόμα και στη ρίζα?

  9. Tελεια η Ιωαννα με τα κοκκινα μαλλια!Julia,λες να γινω κι εγω κοκκινιμαλα;Ειναι η πρωτη φορα που το σκεφτομαι μετα απο μια καροτι αποχρωση που πετυχα(απετυχα δλδ)με χενα στην α’λυκειου!Απο τοτε ακουω κοκκινο κ γινομαι Λουης!

  10. Δεν σας ειπα οτι σημερα δοκιμασα το OPIUM LEGERE κ μου αρεσε πολυ!

  11. Καλησπέρα κορίτσια!

    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Δεν άπλωσα τη μάσκα-βαφή κατευθείαν στις ρίζες , αλλά καθώς χτένιζα (πολύ αργά και προσεχτικά) τα μαλλιά μου για να την απλώσω παντού ομοιόμορφα, άρχιζα το χτένισμα από τις ρίζες. Με αυτό τον τρόπο απλώθηκε το προιόν παντού αλλά δεν λεκιάστηκε το δέρμα ανάμεσα στα μαλλιά μου(συνηθισμένο φαινόμενο όταν βάφεις μαλλιά αλλά με προσωπικά με ενοχλεί ). Τα παιδιά από τη Mod’s Hair μου έστειλαν λεπτομερέστατες οδηγίες αλλά αυτό το μικρό κολπάκι είναι δικό μου! 🙂

    Φιλιά σε όλες!

  12. Καλησπέρα κορίτσια !!
    Φοβερή τελικά αυτή η μασκούλα.
    @ Ioanna Thess έχω πάθει πλάκα με το πόσο σου πάει το χρώμα !! Πραγματικά φοβερό!!

  13. Εύκολη εφαρμογή, προσιτή τιμή… Το αγόρασα! 🙂

  14. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες.Αυτό το προϊόν τελικά θα μας σώσει από τα ξεθωριασμένα μαλλιά.Και η εφαρμογή τόσο απλή,παιχνιδάκι.Ιωάννα καταπληκτική δουλειά,μπράβο!!Σου πηγαίνει φοβερά το κόκκινο χρώμα,να τα κάνεις πιο συχνά.Τζούλια σ’αγαπώ Φιλιά 😀

  15. Nσ τα 1000σει ο Κύριος Ρωμανός και να είναι πάντα γερός και δυνατός! Ελπίζω αυτή η καταπληκτική μάσκα-βαφή να κυκλοφορεί και σε μαύρο ή μαύρο μπλε και για τα δικά μου μαλλάκια!

  16. Καλά δε θα το πίστευα αν δε το έβλεπα στο video. Απίθανο αποτέλεσμα. Γενικά προτιμώ τις ανταύγειες, αλλά φαίνεται τόσο απλό και ξεκούραστο που έχω αρχίσει και το γλυκοκοιτάζω. Bravo στην Ιωάννα για τη φοβερή παρουσίαση!

  17. Καλημερα! Μετα την εργασιακή τρέλλα των ημερών τώρα εδεησα να γραψω και χθες κατα τα μεσάνυχτα να δω το βίντεο! Ιωάννα μου σουπερ το βιντεάκι σου, αναλυτικό, πρακτικό, άμεσο, αισθητικά ποιοτικό για μια ακόμα φορά και το μαλάκι σου σκιζει!!!! Μ΄άρεσες πολύ ως φλογερή κοκκινομαλα! ελπιζω να φροντίζεις το μαλλάκι σου και στη συνέχεια…. ξέρεις εσύ… 😉

  18. ωραια κ γω θελω να το παραγγειλω λοιπον..
    Τζουλια στα δικα μου μαλλια που ειναι φυσικα καστανα προς το σκουρο,να υποθεσω οτι μπορω να χρησιμοποιησω τις 3 πρωτες αποχρωσεις,coffee,coper
    και espresso??
    φανταζομαι πως τα υπολοιπα χρωματα δεν θα “πιασουν” στα καστανα μου μαλλια..

  19. Kalispera..eimai mauromalla(vamena)k 8elw na ta kanw ksan8a platine..poio na parageilw?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.