Κερδίστε και δοκιμάστε πρώτες τη νέα κρέμα περιποίησης, Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream!

 

SuperMultiCorrectiveCream_5

 

Πριν περάσω στον διαγωνισμό και επειδή πολλές από εσάς προχθές με ρωτήσατε σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η νέα super cream της Kiehl’s  θα απαντήσω σήμερα, μια και καλή όσο αφορά τις κρέμες περιποίησης και ειδικά τις πιο ενισχυμένες.

 

Κατ’ αρχήν  έγραψα ότι η κρέμα είναι αντιγηραντική (και το μυαλό πάει σε ηλικίες άνω των 35-37) αλλά δίκιο έχετε και πολύ σωστά θεωρήσατε, ότι αυτή μου η εξήγηση, ήταν λειψή.

 

Συνεχίζω.

 

Αν δεν έχετε συγκεκριμένες επιδερμικές ανάγκες (όπως πχ, πολύ λιπαρό, με πανάδες,  δυσανεκτικό ή πολύ ευαίσθητο δέρμα) διότι εκεί βεβαίως θα πρέπει να ψάξετε για άλλα προϊόντα, ή αν δεν ψάχνετε για μια φυσική και  εντελώς sur mesure φτιαγμένη ειδικά και μόνο για τις δικές σας ανάγκες κρέμα περιποίησης (βλέπε Stella’s Recip-Y)…

 

…τότε τα πράγματα είναι απλά:

 

Δεν θα ψάχνετε και δεν θα κοιτάτε για ηλικίες. Δεν θα σας αφορά, τι αναγράφεται στην ταυτότητα σας. Θα ψάχνετε και θα κοιτάτε για ανάγκες. Ακόμα πιο απλά, θα δώσω παραδείγματα και θα το γυρίσω στον ενικό:

 

Αν είσαι 28 ετών, ζεις σε μικρή πόλη, ή χωριό ή κοντά σε θάλασσα ή σε βουνό, ακόμα πιο λιανά, σε ΚΑΘΑΡΟ περιβάλλον, έχεις μια ήρεμη ζωή, χρειάζεσαι πέντε λεπτά για να φτάσεις στη δουλειά σου, δεν έχεις άγχος, καθημερινό sprint με τον χρόνο και ιδιαίτερες σκοτούρες,  τότε, θεωρώ ότι δεν έχεις  κανέναν λόγο να χρησιμοποιήσεις μια αντιγηραντική κρέμα από τώρα, περίμενε καμιά δεκαετία ακόμα.

 

Αν είσαι 28 ετών, ζεις σε μεγάλη πόλη, μέσα στο καυσαέριο και τα χιλιάδες αυτοκίνητα, έχεις μια ζωή με άγχος, μια δουλειά ακόμα πιο αγχωτική ή (πολύ χειρότερα) ξενυχτάς, πίνεις,  καπνίζεις,  ή τυχαίνει να εργάζεσαι βράδυ (σε νοσοκομείο, διόδια, εστιατόριο, μπαρ κλπ κλπ) τότε κοίτα να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και μακάρι να κερδίσεις, για να αρχίσεις να φοράς μια πιο ενισχυμένη κρέμα, διότι στη δική σου περίπτωση, η πρόληψη είναι η καλύτερη «μακροπρόθεσμη» θεραπεία.

 

Στα δυο παραπάνω παραδείγματα, να προσθέσω και τον ρόλο που παίζει στην εξίσωση (καλά τα πάω στα  Μαθηματικά,  Αμαλία;) και το καλό γονίδιο, το καλό δηλαδή DNA, που καλώς ή κακώς,  είναι θέμα «τύχης» και για να δεις πως τα πας εκεί, μπορείς να κοιτάξεις τους γονείς σου και τις γιαγιάδες/παππούδες σου. Εκεί δυστυχώς, ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι, ούτε η Kiehl’s, ούτε καμία high end / niche μάρκα,  ούτε καν η Stella’s Recip-Y… εκεί πρέπει να φροντίσεις εσύ η ίδια και μάλιστα, νωρίς…

 

Αυτά.

 

Τώρα: ‘Οπως είδατε, τo είπα και το έκανα. Δέκα από εσάς τα bb girls, θα είσαστε οι πρώτες που θα δοκιμάσετε σε avant premiere, την νέα κρέμα Kiehl’s Super Μulti- Corrective Cream, πριν φτάσει στη χώρα μας!

 

Νομίζω όμως ότι κάποιες από εσάς, μπερδευτήκατε προχθές αγαπημένες, δεν ήταν προχθές ο διαγωνισμός, ήθελα απλά να δώ αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ο “επίσημος”  διαγωνισμός, ξεκινά σήμερα.

 

Όπως λοιπόν τόνισα,  εσείς οι τυχερές 10,  θα λάβετε πρώτα το preview sample στα 30 ml, απ’ ευθείας από τα εργαστήρια, θα το δοκιμάσετε για 2 εβδομάδες,  θα μου στείλετε τα σχόλια και τα reviews σας για το προϊόν και μετά θα λάβετε και το κανονικό μέγεθος της κρέμας, δώρο από την αγαπημένη Kiehl’s.

 

Αυτή τη φορά, ο διαγωνισμός δεν θα κρατήσει πολλές μέρες. Θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώσω με post, ποιές 10 από εσάς,  θα έχετε αυτή την μοναδική ευκαιρία.

 

Τα σημεία πώλησης της Kiehl’s αγαπημένη Μαρία που με ρώτησες, είναι μια κάπως πονεμένη ιστορία…

 

Την Kiehl’s μπορείς να την βρεις:

 

Kiehl’s Shop in Shop : HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284 // HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608  //  ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654  //  HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου, τηλ. 6958- 451008  //  HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, τηλ. 6948985505  //  ATTICA GOLDEN HALL: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 6958476976  //GALLERY DE BEAUTE – THE MALL ATHENS: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, τηλ. 6942845252

 

(… δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ακόμα δεν υπάρχει σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Βόλος, στην Κρήτη… μήπως βρε αγαπημένες, να τα βάζαμε κάτω και να ανοίγαμε εμείς συνεταιρικά κανένα shop in a shop… Ποιά θα κάνει το business plan;;;;)

 

 

Good luck  SUPER,  bb girls!

 

 

 

503 Σχόλια
  1. Ναι!! πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσω κρέμα της εταιρείας Kiehl’s,θέλω να είμαι μία από τις 10 τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού!

  2. Εγώ πάντως Τζούλια μου ψήνομαι να ανοίξουμε συνεταιρικά ένα εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης γιατί πολύ παραμελημένη την έχουν πολλές εταιρείες και δεν ξέρω γιατί…Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια…(και σε μένα φυσικά!!!!)

  3. ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ Kiehl’s ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

  4. Πολλά έχω ακούσει για Kiehl’s. Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσω.

  5. αχ, μεγαλος ο ανταγωνισμος! αλλα θα προσπαθησουμε!!!

  6. Καλή επιτυχία! Είμαι από τις τυχερές που κάνουν βάρδιες οπότε τη χρειάζομαι!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΖΟΥΛΙΑ!
    I AM IN.

  8. Πω πω…
    Πολυ θα ήθελα μα τη δοκιμασω!!*

  9. ελπίζω να είμαι μια από τις τυχερές που θα δοκιμάσουν την κρέμα…………..

  10. θα ηθελα να την δοκιμασω,αφου πρωτα την κερδισω βεβεαια,καλη τυχη σε ολες

  11. Σας ευχαριστω που μου δινετε την ευκαιρια να λαβω μερος σε αυτην την κληρωση θα ειναι φανταστικη η κρεμα!

  12. Βρείτε μία γυναίκα χωρίς άγχος σήμερα που να μην τη χρειάζεται!

  13. Μολις εμαθαν προσφατα οι φιλες μου οτι δεν βαζω κρεμα εμειναν εμβρονητες…. Ισως αυτη ειναι μια καλη αρχη…

  14. Φυσικά και τα πας καλά! Η διατύπωση της εξίσωσης ήταν εξαιρετική. Άντε να δούμε ποιες από εμάς θα τη λύσουν…

  15. Καλή τύχη σε όλες,,,,φυσικά θα χαρώ περισσότερο αν την κερδίσω εγώ!!! χιχι!!

  16. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αντιγηραντικά προϊόντα ποτέ και ειναι μια καλή ευκαρία νομίζω

  17. Θα ήθελα πολυ να την δοκιμάσω.Αν την κερδίσω ομως,θα την κάνω δώρο στη μητέρα μου.Της αξιζουν πολλα.Καλη μας τύχη λοιπον.

  18. ΠΟΛΥΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΙΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!!!

  19. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΙΑΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!

  20. Mέσα και για το δώρο και για το business plan στη θεσσαλονίκη!

  21. Πραγματικά η εταιρία αυτή είναι εξαιρετική.

  22. Ευχαριστούμε για τον ωραίο διαγωνισμό! Θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω Ελπίζω να είμαι μία από τις τυχερές!!!

  23. Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ευκαιρίες.

  24. Kiehl’s Super Μulti- Corrective Cream, και θα προσέχω…

  25. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ.

  26. Καλημέρα σας!!!!
    Την χρειάζομαι ,την θέλω , την έχω ανάγκηηηη !!!!
    Καλή επιτυχία και καλοφόρετη από όσες κερδίσουν!!!!!!!

  27. Θέλω πολύ να κερδίσω !!! Ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια !!<3

  28. πολύ ενδιαφέρον… καλή μας επιτυχία!!

  29. Καλη επιτυχια σε ολες!!Η κρεμα φαινεται εξαιρετικη!!

  30. Κι εγώ θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω!!!! 🙂

  31. Το καλύτερο δώρο για τη μανούλα μου!

  32. Το καλύτερο δώρο για τη μανούλα μου!!!

  33. Θα ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω, αν και ποτέ δεν είμαι η τυχερή…

  34. Καλή επιτυχία σε όλους!!

  35. θελωωωω να τη δοκιμασω.ελπιζω να ειμαι η τυχερη

  36. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.