Κερδίστε και δοκιμάστε πρώτες τη νέα κρέμα περιποίησης, Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream!

 

SuperMultiCorrectiveCream_5

 

Πριν περάσω στον διαγωνισμό και επειδή πολλές από εσάς προχθές με ρωτήσατε σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η νέα super cream της Kiehl’s  θα απαντήσω σήμερα, μια και καλή όσο αφορά τις κρέμες περιποίησης και ειδικά τις πιο ενισχυμένες.

 

Κατ’ αρχήν  έγραψα ότι η κρέμα είναι αντιγηραντική (και το μυαλό πάει σε ηλικίες άνω των 35-37) αλλά δίκιο έχετε και πολύ σωστά θεωρήσατε, ότι αυτή μου η εξήγηση, ήταν λειψή.

 

Συνεχίζω.

 

Αν δεν έχετε συγκεκριμένες επιδερμικές ανάγκες (όπως πχ, πολύ λιπαρό, με πανάδες,  δυσανεκτικό ή πολύ ευαίσθητο δέρμα) διότι εκεί βεβαίως θα πρέπει να ψάξετε για άλλα προϊόντα, ή αν δεν ψάχνετε για μια φυσική και  εντελώς sur mesure φτιαγμένη ειδικά και μόνο για τις δικές σας ανάγκες κρέμα περιποίησης (βλέπε Stella’s Recip-Y)…

 

…τότε τα πράγματα είναι απλά:

 

Δεν θα ψάχνετε και δεν θα κοιτάτε για ηλικίες. Δεν θα σας αφορά, τι αναγράφεται στην ταυτότητα σας. Θα ψάχνετε και θα κοιτάτε για ανάγκες. Ακόμα πιο απλά, θα δώσω παραδείγματα και θα το γυρίσω στον ενικό:

 

Αν είσαι 28 ετών, ζεις σε μικρή πόλη, ή χωριό ή κοντά σε θάλασσα ή σε βουνό, ακόμα πιο λιανά, σε ΚΑΘΑΡΟ περιβάλλον, έχεις μια ήρεμη ζωή, χρειάζεσαι πέντε λεπτά για να φτάσεις στη δουλειά σου, δεν έχεις άγχος, καθημερινό sprint με τον χρόνο και ιδιαίτερες σκοτούρες,  τότε, θεωρώ ότι δεν έχεις  κανέναν λόγο να χρησιμοποιήσεις μια αντιγηραντική κρέμα από τώρα, περίμενε καμιά δεκαετία ακόμα.

 

Αν είσαι 28 ετών, ζεις σε μεγάλη πόλη, μέσα στο καυσαέριο και τα χιλιάδες αυτοκίνητα, έχεις μια ζωή με άγχος, μια δουλειά ακόμα πιο αγχωτική ή (πολύ χειρότερα) ξενυχτάς, πίνεις,  καπνίζεις,  ή τυχαίνει να εργάζεσαι βράδυ (σε νοσοκομείο, διόδια, εστιατόριο, μπαρ κλπ κλπ) τότε κοίτα να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και μακάρι να κερδίσεις, για να αρχίσεις να φοράς μια πιο ενισχυμένη κρέμα, διότι στη δική σου περίπτωση, η πρόληψη είναι η καλύτερη «μακροπρόθεσμη» θεραπεία.

 

Στα δυο παραπάνω παραδείγματα, να προσθέσω και τον ρόλο που παίζει στην εξίσωση (καλά τα πάω στα  Μαθηματικά,  Αμαλία;) και το καλό γονίδιο, το καλό δηλαδή DNA, που καλώς ή κακώς,  είναι θέμα «τύχης» και για να δεις πως τα πας εκεί, μπορείς να κοιτάξεις τους γονείς σου και τις γιαγιάδες/παππούδες σου. Εκεί δυστυχώς, ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι, ούτε η Kiehl’s, ούτε καμία high end / niche μάρκα,  ούτε καν η Stella’s Recip-Y… εκεί πρέπει να φροντίσεις εσύ η ίδια και μάλιστα, νωρίς…

 

Αυτά.

 

Τώρα: ‘Οπως είδατε, τo είπα και το έκανα. Δέκα από εσάς τα bb girls, θα είσαστε οι πρώτες που θα δοκιμάσετε σε avant premiere, την νέα κρέμα Kiehl’s Super Μulti- Corrective Cream, πριν φτάσει στη χώρα μας!

 

Νομίζω όμως ότι κάποιες από εσάς, μπερδευτήκατε προχθές αγαπημένες, δεν ήταν προχθές ο διαγωνισμός, ήθελα απλά να δώ αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ο “επίσημος”  διαγωνισμός, ξεκινά σήμερα.

 

Όπως λοιπόν τόνισα,  εσείς οι τυχερές 10,  θα λάβετε πρώτα το preview sample στα 30 ml, απ’ ευθείας από τα εργαστήρια, θα το δοκιμάσετε για 2 εβδομάδες,  θα μου στείλετε τα σχόλια και τα reviews σας για το προϊόν και μετά θα λάβετε και το κανονικό μέγεθος της κρέμας, δώρο από την αγαπημένη Kiehl’s.

 

Αυτή τη φορά, ο διαγωνισμός δεν θα κρατήσει πολλές μέρες. Θα ξεκινήσει σήμερα το πρωί Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινώσω με post, ποιές 10 από εσάς,  θα έχετε αυτή την μοναδική ευκαιρία.

 

Τα σημεία πώλησης της Kiehl’s αγαπημένη Μαρία που με ρώτησες, είναι μια κάπως πονεμένη ιστορία…

 

Την Kiehl’s μπορείς να την βρεις:

 

Kiehl’s Shop in Shop : HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284 // HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608  //  ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654  //  HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου, τηλ. 6958- 451008  //  HONDOS CENTER ΚΗΦΙΣΙΑ: Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά, τηλ. 6948985505  //  ATTICA GOLDEN HALL: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 6958476976  //GALLERY DE BEAUTE – THE MALL ATHENS: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, τηλ. 6942845252

 

(… δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ακόμα δεν υπάρχει σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Βόλος, στην Κρήτη… μήπως βρε αγαπημένες, να τα βάζαμε κάτω και να ανοίγαμε εμείς συνεταιρικά κανένα shop in a shop… Ποιά θα κάνει το business plan;;;;)

 

 

Good luck  SUPER,  bb girls!

 

 

 

503 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.