Μαλλιά: Βάψτε τα μόνες σας (με συμβουλές όμως, από τον Νικόλα Βιλλιώτη…)

 

white-wine-spritzer-recipe

 

Σας μπέρδεψε ο τίτλος και η φωτό, που τον συνοδεύει; Διαβάστε:  Την Παρασκευή που μας πέρασε, ήρθε στο σπίτι μου η Λυδία, για play date. Δεν κάναμε εμείς βέβαια, το play date, για τον κύριο Ρωμανό και τον κύριο Σταύρο οργανώθηκε, που έχουν μόλις 6 μήνες διαφορά και τα περνάνε θαυμάσια, παίζοντας Angry Βirds Jenga.

 

Εμείς, λοιπόν, τα κορίτσια, βρήκαμε ευκαιρία, βάλαμε White Wine Spritzer στα ποτήρια μας και βγήκαμε στο μπαλκόνι για κουβεντούλα (σς: White wine spritzer είναι το ελαφρύ, πολύ ελαφρύ απογευματινό κοκτέιλ, που έχω μάθει όλες τις φίλες μου να πίνουν. Αποτελείται από ένα ψηλό ποτήρι, λευκό ξηρό κρασί μέχρι τη μέση –το Pinot Grigio του πάει πολύ- ή και κάποιο ελληνικό που σίγουρα θα μας προτείνει η Stella- μπόλικο πάγο μέσα στο ποτήρι και σόδα. Ουσιαστικά παίρνεις wine και το κάνεις sparkling wine. Πιο ελαφρύ, πιο δροσερό, πιο girly. Βάζεις και ένα καλαμάκι, αν έχεις κέφια και μια λεπτή φέτα lime και έτοιμο!)

 

Η συζήτηση μας, ξεκίνησε ως εξής:

 

Λυδία: «Θέλω τον Νοέμβριο, να κάνω κάτι άλλο στα μαλλιά μου, αλλά προς το παρόν, μέχρι να πάω στο κομμωτήριο, λέω για πρώτη φορά, να βάψω τα μαλλιά μου μόνη μου»

 

Εγώ: «Πολύ καλή ιδέα. Να το κάνεις.»

 

Λυδία: «Ναι, αλλά να… θέλω τις ρίζες μόνο να κάνω και λίγο πιο κάτω, αλλά δεν θέλω να πειραχτούν αυτές οι όμορφες μπεζ ανταύγειες, του καλοκαιριού…”

 

Εγώ:  “Ε, να βάψεις μόνο το στεφάνι.. Να μην πειράξεις πιο χαμηλά την ανταύγεια..»

 

Λυδία: «Και αν μου ξεφύγει η βαφή;»

 

Eγώ (άστα να πάνε…) : «Εεεε.. μήπως να κάνεις το αντίθετο; Να καλύψεις με ασημόχαρτο τις ανταύγειες που δεν θέλεις να πειραχτούν και να βάψεις με προσοχή το στεφάνι;»

 

Λυδία (αφού, το σκέφτηκε λιγάκι…): “Μμμμ.. δεν είναι κακή ιδέα… Και το στεφάνι πως λες να το κάνω;”

 

Eγώ: «Εεεε… Να, θα χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τέσσερα μέρη… εεεε…. και θα αρχίσεις να απλώνεις την βαφή….»

 

Λυδία: « …………………….(με ταυτόχρονο κοίταγμα, στο ταβάνι)»

 

(E, τι περίμενε και εκείνη; Η Liz, νόμιζε ότι είμαι; Ή μήπως έχω βάψει ποτέ, μόνη μου τα μαλλιά μου; Αυτή τη δουλειά, όπως ίσως θυμάστε κάποιες από εσάς,  την έχει αναλάβει η L’Oreal Professionnel.)

 

Εγώ: «Να σου πω, να μπω τώρα στο Internet, να σου στείλω ένα how to, video βαφής μαλλιών, με τον Νικόλα Βιλλιώτη, που παρουσιάζει την νέα βαφή της Garmier την Olia και να τελειώνουμε;»

 

Λυδία (με πλατύ χαμόγελο) «Ναι! Κάντο τώρα!»

 

Και το έκανα. Και της το έστειλα. Και συνεχίσαμε με άλλες συζητήσεις… Και η Λυδία ήταν πολύ τυχερή, γιατί πριν λίγες μέρες το είχα λάβει και εγώ και να, που πολύ σύντομα φάνηκε χρήσιμο.

 

Μετά σκέφτηκα, ότι εφόσον φάνηκε τόσο χρήσιμο στη Λυδία, για να κάνει την απόπειρα να βάψει μόνη της τα μαλλιά της, μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε κάποια από τα bb girls μου, οπότε αποφάσισα, να σας το δείξω και εδώ:

 

Ο Νικόλας Βιλλιώτης βήμα-βήμα με τη βαφή Olia, μας εξηγεί πώς να βάψουμε εύκολα και γρήγορα, μόνες μας τα μαλλιά μας στο σπίτι.

 

Και ξέρετε, ο Νικόλας Βιλιώτης, είναι από τους πρώτους που εφάρμοσαν την τεχνική ombre στην Ελλάδα, και το inside info είναι ότι το post του beautyblog, με τον Νικόλα να μιλάει και να κάνει την τεχνική σε ένα δικό μας bb girl, που ήρθε γι αυτό το λόγο από τη Λάρισα, την όμορφη Ελένη,   είναι ένα από τα πιο πετυχημένα στα τέσσερα χρόνια του bb! Μπορείτε να το δείτε εδώ: http://beautyblog.gr/2011/05/05/h-technikh-ombre-hair-h-elenh-o-nikolas-ke-h-garnier/

 

Οlia λοιπόν, η βαφή που περιέχει 60% έλαιο στην σύνθεσή της, χωρίς αμμωνία, καλύπτει 100% τα λευκά (μακριά από εμάς) μαλλιά, μια βαφή που χαρίζει πολύ καλή απόδοση χρώματος, ενώ παράλληλα λόγω φόρμουλας, σέβεται τα μαλλιά βελτιώνοντας την ποιότητα της τρίχας μετά την βαφή. Και ωραίο άρωμα και πολύ απαλή υφή και χρωματικό αποτέλεσμα- μια χαρά, τα βλέπω. (αν διαβάζει η Λυδία, που ψάχνει για κάτι προς το ξανθό στη ρίζα, προτείνω την αποχρωση, στη φωτό από κάτω…)

 

MALLIA-vafi-olia

 

 

 

Και επειδή βαριέμαι να αντιγράφω Δελτία Τύπου (είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει παντού, τα ίδια και τα ίδια, για την Οlia, και τον Νικόλα και τις ελληνίδες celebrities, μπλα, μπλα, μπλα…) διαβάστε αυτό:

 

Η μεγάλη αδερφή της Olia (για να μαθαίνουμε κιόλας) είναι η Inoa της L’Oreal Professionnel. Επίσης με πολύ εξελιγμένη φόρμουλα,  βασισμένη στο έλαιο και χωρίς αμμωνία. Η Inoa είναι μια βαφή, που δημιούργησε, τολμώ να πω “κομμωτική επανάσταση” όταν πρωτο-λανσαρίστηκε πριν λίγα χρόνια. Με τη μόνη διαφορά, ότι την Inoa, τη βρίσκεις μόνο στα κομμωτήρια. Και μόνο ένας κομμωτής μπορεί να κάνει την εφαρμογή και να την κοστολογήσει και αντίστοιχα. Ενώ τώρα, η εταιρεία (δημοκρατικά σκεπτόμενη και μπράβο της) σκέφτηκε αυτή τη φόρμουλα, να την δανείσει και σε ένα εξαιρετικό προϊόν ευρείας αγοράς, πολύ πιο οικονομικά προσιτό, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους στο σπίτι, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

 

Enjoy,  Νικόλας και Olia! Αλλά, αν τελικά το αποφασίσετε, προτείνω, να μην έχετε πιει πριν, White Wine Spritzer… αφήστε το για το τέλος, για να μην έχουμε … ατυχήματα…Και όταν τελειώσετε,  πιείτε το στη υγειά και την επιτυχία σας, που καταφέρατε, να βάψετε μόνες σας, τα μαλλιά σας.

 

 

 

 

 

 

(Άσχετο…να μη σας πω τι έγινε χθες το βράδυ στο Μαρούσι, με τη θύελλα…Νόμιζα ότι έγινε σεισμός, γιατί ξαφνικά στις 3:40 πμ, ξύπνησα από τη βοή της καταιγίδας, άνοιξαν μόνα τους, όλα τα παράθυρα και τα πατζούρια (!) του σπιτιού από τον απίστευτο αέρα, νερά παντού μέσα στο σπίτι, έπεσαν κάδρα (!)και το μπαλκόνι μου αυτή τη στιγμή,  είναι κρανίου τόπος… χαλάλι όμως, να δροσίσει λίγο…

……και μιλώντας για βοή και καταιγίδα, θυμήθηκα το υπέροχο φιλμ νουάρ «Στη Βοή της Καταιγίδας» -ουσιαστικά δηλαδή το Key Largo (μα γιατί αλλάζουν τόσο πολύ τους τίτλους, εδώ..) σε σκηνοθεσία John Houston και πρωταγωνιστές τους ανυπέρβλητους, Humphrey  Bogart και Lauren Bacall…(αχ, τι ζευγάρι Θεέ μου…) Πρέπει να την ξαναδώ αυτή την ταινία…αυτό και αν δεν ήταν άσχετο, που έγραψα τώρα…)

 

 

33 Σχόλια
  1. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΛΟΥΣΙΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ……………

  2. Μμμ..πολυ ενδιαφερον..δεν θα ήταν άσχημα να ξέραμε να τα βαφαμε μονες..να προσπαθούσαμε τουλάχιστον..!!Τζούλια έπεσες πάνω στην στην στιγμή..η μαμα μου θελει να προσπαθήσω να της βαψω τις ρίζες..χιχι..όσο για το κρασί πρέπει να ειναι πολύ ωραιο..θα τι δοκιμάσω το βράδυ..μπαλκόνι,ζακετα,κρασί και αγκαλίτσα με. το amore..τελεια ιδέα!!ευχαριστούμε Τζούλια!!!!

  3. Καλημέρα και πάλι!!!! Εθιξες το αγαπημένο μου θέμα το κρασί my dearest και δεν θα διστάσω να σου απαντήσω, με εναλλακτικές, αν και θεωρώ το pinot grigio πραγματικά ξεχωριστό. Παρότι κανένα ελληνικό αφρωδες ή ημιαφρώδες δεν συγκρίνεται με το εκπληκτικό ξινόμαυρο ροζέ της ΕΑΣ Αμυνταίου (κι αν είχαμε μυαλο θα είχαμε κανει το Αμύνταιο, με το μοναδικό μικροκλίμα του και την γηγενή ποικιλία του εκπληκτικού ξινόμαυρου που μας προσφέρει, το Bordeaux της Ελλάδας…) θα ξεχωρίσω για την περίπτωση wine spritzer το Μοσχάτο Αλεξανδρείας της Λήμνου (άλλη εκπληκτική περιπτωση ποικιλίας που ειδκά στη Λημνο αναδυκνείει απίστευτα ποιοτικά χαρακτηριστικά… Καλλιεργουν Μοσχάτο Αλεξανδρείας κι οι Ιταλοί και παρότι δεν ειναι εφάμιλλο της Λήμνου, κανουν θραύση τα κρασιά τους…no comments….)και δη αυτο του κτήματος Χατζηγεωργίου… Γενικότερα θυμηθείτε το Μοσχάτο Αλεξανδρειας και με το “Λημνία Γη”, -αγαπημένο μου- απαράμμιλλο λευκό για φαγητά με λεπτές και διακριτικές γευσεις…. Ουφ πρωι πρωι…. τι μου κανεις… Τζουλια!!!!

  4. @Dimitra!!: Μα, τι τέλεια, σενάρια!! Χθες με το Λονδίνο, σήμερα με το μπαλκόνι και το κρασί και το αμόρε… μας “ταξιδεύεις” αγαπημένη…

  5. @Stella: Το ήξερα, το ήξερα!! Γι αυτό σε “τσίγκλισα” πρωί-πρωί… χεχχεχεχχε!!

  6. @όλες: Ρωμανού του Μελωδού σήμερα.. έχουμε μικρή γιορτούλα το βράδυ, αρκεί να προλάβω να καθαρίσω το σπίτι, μετά τη χθεσινοβραδινή θύελλα…

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
    ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΒΑΦΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 3 ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΣΤΑ.
    ΦΙΛΙΑ!!!

  8. ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ…

  9. Καλημερα!!!
    @Τζουλια και εγω χθες το βραδυ κοψοχολιαστηκα!!Δεν ηταν μονο
    και η βροχη αλλα και ο αερας λυσαξε,ευτυχως δεν μου πεταξε τις
    γλαστρες το παθημα μαθημα απο την τελευταια φορα που εγινε
    ο κακος χαμος προνοησα και τις εδεσα!!χαχαχα
    Σιγα μην μιυ ξεφευγε αυτη η βαφη αφου τα βαφω χρονια μονη μοθ.
    Πρωτα απο ολα εχει πολλα καλα!1.μυριζει υπεροχα λουλουδατα και οχι
    αμμωνια που βρομοκοπαει αφου δεν εχει εξαλου!!
    2.Δεν τσουζει το κεφαλι ακριβως το αντιθετο λες και κανεις κουρα με μασκα
    3.θρεφει τα μαλλια αφου περιεχει 60% λαδι
    4.Δεν λερωνεσαι διοτι δεν τρεχει
    5.Δεν αφηνει λεκεδες στο δερμα και αν αφησει φευγουν πολυ ευκολα
    Εχει ομως και μερικα αρνητικα!
    1.Δεν καλυπτει 100% τα λευκα αν ειναι πανω απο 50% στο συνολο
    2.Φευγει σχετικα πιο γρηγορα απο μια βαφη που περιεχει αμμωνια αλλα αυτο ισχυει
    και για τις φυτικες.
    3.Στο σταδιο πριν το ξεβγαλμα οπου βαζεις λιγο νερακι και κανεις
    μασαζ το προιον εχει στοκαρει πολυ οπου θελει παραπανω προσπαθια
    για να μαλακωσει και να κανεις ευκολα μασαζ!
    Μετα απο ολα αυτα μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι μια υπεροχη
    βαφη για κοπελες με λιγο ποσοστο λευκων η απλα αν θελουν να
    ανανεωσουν το χρωμα τους!!
    Δυστηχως για’μενα δεν με καλυπτει!!
    Κυρια Τζουλια μιας και εχει τα μεσα δεν τους λες να βγαλουν κατι
    παρομοιω (πιο δυνατο στην καλυψη λευκων)για εμας τις μεγαλοκοπελες!!χαχαχα
    Φιλακια πολλα

  10. @JULIA Να σου ζησει ο κούκλος!!!!!! Να σου ζησει και να γίνει ο καλύτερος που μπορεί για τον εαυτό του, υγιής, αυτάρκης, ανεξάρτητος και επτυχημένος όπου επιθυμεί! Κι εσυ να τον καμαρώνεις! Να λοιπόν μια ευκαιρία ν΄ανοίξετε το βράδυ ενα αφρώδες ροζέ ξινόμαυρο απο την ΕΑΣ Αμυνταίου! Και μετά μου λες…. και πες και στο θειο Harry 😉

  11. @Τζουλια μου να τον χαιρεσαι το κουκλο σου!!!
    Σας ευχομαι τα καλητερα και οτι επιθυμει η καρδουλατου να πραγματοποιηθει!!!

  12. Ωωω χρονια του πολλά!!να τον χαίρεσαι Τζούλια μου..!!καλοτυχο και ευτυχισμενο να ειναι παντα..όσο για τα σενάρια συμφωνώ και γω ταξιδεύω..και αυτό με το κρασάκι το βράδυ και το αμόρε λέω να το πραγματοποιήσω το βράδυ!!χιχι!καλα να περασετε στην γιορτουλα του κυρίου Ρωμανου!!

  13. Μπαίνω να διαβασω το αγαπημενο μου ψηφιακο περιοδικο και τι βλέπω? το ονομα μου φαρδυ πλατυ! Να’σαι καλα Τζούλια με έκανες και χαμογέλασα! Και εγώ ειμαι ξυπνια απο τα ξημερωματα με την καταιγιδα (γλαστρες, τεντες, μαξιλαρια – ηθελα να τα αφησω εξω..)ολα να χτυπιουνται!). @sofiaT, ευχαριστω για το feedback, πολυτιμες συμβουλες. Οπως γραφει και η Τζούλια, θελω μια ανανεωση στη ριζα, και ευτυχως δεν εχω πολλα λευκά, οποτε θα ειμαι οκ. θα στειλω φωτογραφιες μολις το κανω! Τζουλια, χρονια πολλα του φιλου μας! Καλημερα σε ολες σας.

  14. Τζούλια καλημέρα, καλό μήνα και να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου γερό, δυνατό και καλότυχο !
    Εμένα προσωπικά μου άρεσε η χτεσινή μπόρα και αν είσαι μέσα στο σπίτι με καλή παρέα και κρασί όλα είναι ιδανικά !
    Όσο για την Olia σκέφτομαι να την δοκιμάσω γιατί τα άσπρα μου δεν είναι πάρα πολλά και επιθυμώ μια βαφή που θα περιποιείται τα μαλλιά μου σαν να κάνω μάσκα με όμορφο άρωμα 🙂
    Διάβασα τα σχόλια και των υπόλοιπων κοριτσιών και μου άρεσαν πολύ … σαν να πίνω καφεδάκι με τις κολλητές μου 😉
    Πολλές ευχές για καλό μήνα σε όλες μας bb girls !!!

  15. @Lydia: Nαι, ναι οπωσδήποτε περιμένουμε φωτογραφίες!!! Πριν και μετά!!!! xxx

  16. Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!
    @Τζούλια μου, να χαίρεσαι τον κούκλο σου και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Εύχομαι να΄χει στην ζωή του πάνω απ’όλα υγεία, αγάπη και πολλές όμορφες στιγμές! 🙂
    Την νέα βαφή Olia δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αν και βάφω μόνη μου τα μαλλάκια μου, εδώ και χρόνια!! Πάντως η ιδέα σου για το κρασί είναι φοβερή…σκέφτομαι να το δοκιμάσω (σε μια ειδική περίσταση) σύντομα!! Όσο για χθες το βράδυ, νομίζω ότι όλες ζήσαμε ένα δράμα με την καταιγίδα και δυστυχώς προκάλεσε πολλά σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της κεντρικής αλλά και της βόρειας Ελλάδας!
    Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάααα…

  17. @artemis: Μμμμμ… σοβαρά, ε; Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, ένα από τα αγαπημένα μου ρητά: “One woman’s poison, is another woman’s cup of tea..”

  18. @Τζούλια : Να το χαίρεσαι το αγόρι σου , πάντα καλότυχο κι ευτυχισμένο ! Έχω βάλει κι εγώ στο πρόγραμμα να δοκιμάσω τη νέα βαφή , παραλίγο να την αγοράσω αυτή τη φορά αλλά δίστασα . Τον επόμενο μήνα , άλλωστε είμαι σε μόνιμη φάση αναζήτησης βαφής που να μην κιτρινίζει τα μαλλιά , να έρχεται προς το σαντρέ και να μη μου δημιουργεί φοβερή φαγούρα κατά την εφαρμογή ( κάτι που δυστυχώς παθαίνω ακόμα και με τη βαφή σε κομμωτήριο ) .

  19. Καλησπέρα!Χρόνια πολλά κ καλά για τον κ.ΡΩΜΑΝΟ!Να είναι πάντα χαρούμενος κι ευτυχισμένος για να είναι κ η μαμά του με τη σειρά της!
    JULIA,δεν βαφω ποτέ τα μαλλλιά μου μόνη μου-νομίζω οτι το έχω αναφέρει κ στο παρελθόν-γτ ,όχι απλά φοβάμαι,τρέμω για το αποτέλεσμα!
    Όσο για το κρασί,ε σ’αυτόν τον τομέα πιάνω πάτο!!Μόνο το ντόπιο,σπιτικό κρασί μου αρέσει!Μέχρι εκεί φθάνουν οι γνώσεις μου.

  20. Μέσα στο μυαλό μου είσαι γιατί αποφάσισα μετά από πολλά χρόνια (από φοιτήτρια μη σου πω) να βάψω τα μαλλιά μόνη μου. Έχω ξενερώσει τόσο με τα κομμωτήρια ,τις ατέλειωτες ώρες αναμονής, τη ρίζα μου που κάνει την εμφάνισή της κάθε 20 μέρες ανελλιπώς και τα 50-60 ευρώ που δίνω κάθε φορά.
    @Stella πόσο θα ήθελα να ξέρω τόσα πράγματα για τα κρασιά γενικότερα.Το μόνο που ξέρω είναι να τα … πίνω.
    @ Τζούλια χρόνια πολλά για το αγόρι σου να το χαρείς όπως έχεις φανταστεί.

  21. @ΕΛΕΝΗ 1. Χρειάζεσαι μια Liz στη ζωή σου… trust me…. για όλα όσα αναφέρεις…
    2. Πίνοντας μαθαίνεις…. 😉

  22. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες.Και πρώτα απ’όλα να ευχηθώ στον λατρεμένο κύριο Ρωμανό χρόνια πολλά και στην αγαπημένη του μανούλα να τον χαίρεται.Το καλύτερό μου να βάφω μαλλιά στο σπίτι με καλή παρέα.Προς αποφυγήν ατυχημάτων ξεκινάμε με καφέ για να καταλήξουμε στο κρασί.@ Stella Το μόνο που ξέρω από κρασιά είναι να τα απολαμβάνω(Και το πιο χάλια να είναι αν έχεις καλή παρέα σου φαίνεται το καλύτερο)Η Olia έχει πάρει σειρά για τον επόμενο μήνα(για μένα)αν και η μαμά μου που τη δοκίμασε ήδη στο ξανθό έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη και εγώ που της τα έβαψα δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο κατά την εφαρμογή(και μυρίζει και πολύ ωραία)Αλλά εμένα άλλο με καίει(μην πω με τσουρουφλίζει)@Τζούλιααααααα Πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει το Mythic Oil;;;(όπως κατάλαβες ύπνος δεν με πιάνει)Φιλιά…

  23. Kalispera ki apo mena kai Xronia polla efhomai ki apo edo ston yperoho kyrio pou eimaste tyheres na moirazomaste mazi sou syxna!!
    I vafi sto spiti einai kati pou kano xronia moni mou me terastia epityxia kai efkolia pia den forao oute petsetes oute kathrefti den xrisimopoio – sta tyfla ginontai ola! Ti sygkekrimeni vafi kaigomoun na ti dokimaso alla ela pou den exei apoxrosi pou na mmou tairiazei – paraxanthyna nomizo!
    @Stella: latrevo tis oinikes sou gnoseis! – mipos na pareis ki ena epipleon ypourgeio?!?!
    filia polla!!

  24. @EΛΕΝΗ: Μια χαρά είναι Ελένη μου, να ξέρεις να τα πίνεις, τα καλά κρασιά. Join the club! xoxo

  25. @Litsa kouklitsa: Πάντως, με τέτοια “τρέλα” που σε έχει πιάσει για το νέο άρωμα μαλλιών Mythic Oil (και με το δίκιο σου, δηλαδή…) και να κυκλοφορήσει, μη το αγοράσεις… Θα σου το στείλω δώρο. Ακόμα και αν χρειαστεί να σου στείλω το δικό μου. Και το λέω τώρα, μπροστά σε όλες, για να μην έχουμε παραπονάκια…(που δεν θα έχουμε δηλαδή, γιατί εσείς, είπαμε: Είσαστε honorable bb girls και η μια χαίρεται, για τη χαρά της άλλης…)

  26. ΝΑ ΧΑΊΡΕΣΑΙ ΤΟ ΌΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ !! ΧΑΜΌΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!

  27. @Julia:Πολύχρονος ο μικρός σου πρίγκιπας να χαίρεται το όνομα του!
    Πόσο την καταλαβαίνω την Litsa Kouklitsa,μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!άδικο έχουμε;Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει αλλά ψάχνοντας πληροφορίeς για το mythic oil βρήκα το Βeautyblog και κόλλησα!

  28. Πολύχρονος ο μικρός σου πρίγκιπας, να χαίρεται το όνομα του!

  29. Αχ Τζούλια,αχ!!!Με συγκινείς και μόνο που το λες.Σ’αγαπώ :*

  30. @Litsa Kouklitsa: Το Mythic Oil Le Parfum θα βγει στην αγορά σε επιλεγμένα κομμωτήρια, από την 1η Νοεμβρίου, στην ενδεικτική τιμή των 29.00€! 😉

  31. καλημερα julia & bb girls,
    Νεότερα από την προσωπική μου εμπειρία με την OLIA Garnier. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του Βιλλιώτη (thank u Beauty blog.gr & της συσκευασίας (είναι πολυ κατατοπιστικές οντως). τα λιγα λευκά μου όντως καλύφθηκαν, το χρώμα όμως – πήρα το ξανθό/ μπεζ – βγήκε πιο σκούρο από οτι ήθελα αν και στη φωτογραφία της συσκευασίας, για το δικο μου χρωμα έδειχνε οτι θα έβγαινε πιο ανοιχτό. Το καλό όμως είναι οτι α) δεν πειράχθηκαν καθόλου οι ωραίες μπεζ ανταύγειες μου (βεβαια προσεξα και τοποθετησα τη βαφη μονο στη ριζα) και β) τώρα έχω πραγματικά φυσικό ombre χωρίς τα λευκά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.