Video: Το πολύτιμο, Ελληνικό ελαιόλαδο και η «δική μας» Ελληνίδα.

 

IoannaLampropoulouOliveOilb

 

 

Aυτές εδώ, θα είναι μέρες αφιερωμένες στα out of this world, honorable και amazing bb girls. Στα δικά μας κορίτσια. Μετά τη ΜariaA λοιπόν, που μεγαλουργεί και μας κάνει περήφανες στο Λονδίνο, σειρά σήμερα έχει ένα άλλο amazing bb girl η  Ioanna, από την οποία – mark my words- έχουμε να δούμε ακόμα, πράγματα και θαύματα…

 

Μια μεγάλη επιτυχία της Ioanna και μια επίσης μεγάλη για το bb μας… sorry, σήμερα, δεν είναι η μέρα για να είμαι χαμηλών τόνων. Η Ioanna που ξεκίνησε εδώ, πριν περίπου 1,5 χρόνο, σιγά- σιγά να δημιουργεί και να ξεδιπλώνει το ταλέντο της. Και που την αγκαλιάσατε όλες εδώ μέσα, με αγάπη σε αυτό της το ξεκίνημα και είμαι τόσο μα τόσο, περήφανη για όλες σας.

 

Αλλά ας αφήσω την ίδια την Ioanna, να μας πει δυο λόγια, γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει:

 

«Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Βαρβάρα Φιλιπποπούλου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας BNF ADVERTISING στην οποία ανήκει το λάδι Έψιλον, με ανακάλυψε μέσω των φωτογραφιών μου στο Facebook. Το Έψιλον διατίθεται από καταστήματα delicatessen, το έχει επιλέξει για το εστιατόριο του ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, η συσκευασία του μοιάζει πραγματικά με μπουκαλάκι αρώματος! Καρπός της συνεργασίας μας είναι το παρακάτω βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όπως σε κάθε βίντεο μου, έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου το σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, φωτογραφία και φυσικά το μακιγιάζ και styling! Ταξίδεψα στον τόπο καταγωγής μου και  παραγωγής του λαδιού για τα γυρίσματα, στους ιερούς ελαιώνες του δήμου Πύλου-Νέστορος και  πήρα ειδική άδεια για να τραβήξω πλάνα στο θολωτό τάφο του βασιλιά Νέστορα. Με βοήθησαν πολύ οι κάτοικοι εκεί και τους ευχαριστώ πολύ. Το υλικό χρησιμοποιείται από την εταιρία για την προώθηση του Έψιλον στην Ελλάδα μας και στο εξωτερικό. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι τιμή μου να προάγω τα άριστης ποιότητας προϊόντα του τόπου μας. Τέλος, ευχαριστώ εσένα προσωπικά Τζούλια που ήσουν η πρώτη που πίστεψε σε μένα, χωρίς το beautyblog.gr δεν θα υπήρχε αυτό το βίντεο τώρα.»

 

 

 

Θα ήθελα να μείνω μόνο σε αυτό το υπέροχο, που ΜΑΣ συνέβη (ναι, σε όλες μας συνέβη, όλες έχουμε βάλει το χεράκι μας στην επιτυχία της Ioanna, εγώ πιστεύοντας τη και εσείς ενθαρρύνοντας τη και η επιτυχία της ανήκει σε κάθε μια από εσάς, ξεχωριστά) και να μην πάω παρακάτω, να μην το συνδέσω με άλλα, αρνητικά πράγματα. Αλλά δεν αντέχω. Δεν είπα εξ’ άλλου και ποτέ,  ότι κλείνω εύκολα το στόμα μου.

 

Και είναι και αυτό ένα από τα ελαττώματα μου.. Και έχω πολλά… πάρα πολλά.. και όσο μεγαλώνω τα καταλαβαίνω και περισσότερο.. Είμαι νευρική, απότομη, ανυπόμονη, με πολύ λίγη ανοχή, κάποιες φορές πεισματάρα, υ-περ-βο-λι-κή σε όλα μου, σε σημείο που κάποιοι άνθρωποι να μη με αντέχουν, κρυψίνους (αχ, να ξέρατε, πόσο έχω βγει από τη δική μου ζώνη άνεσης για να δημιουργήσω αυτό που έχουμε.. ρωτήστε τις φίλες μου… θα σας πουν…). Συνεχίζω: Είμαι ψυχαναγκαστική με την τάξη, περήφανη (με τη κακιά έννοια) και πάνω απ’ όλα (και νομίζω γι’ αυτό τιμωρούμαι συχνά από την Ανώτερη Δύναμη… ) εξαιρετικά σνομπ, με ανθρώπους που το αξίζουν. Και όταν συμβεί αυτό, όταν γνωρίσω κάποιον που το αξίζει,  η γλώσσα μου, κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει και μπορώ με ένα αρνητικό σχόλιο μου, να κάνω κάποιον να μη με ξεχάσει ποτέ. Να ακούει το όνομα μου και να μετακομίζει σε άλλη χώρα… (προσπαθώ, να το ελαττώσω αυτό, δεν τα καταφέρνω πάντα…) Και τώρα, που τα διαβάζω όλα τα παραπάνω, συνειδητοποιώ, ότι μάλλον δεν είμαι και πολύ καλός άνθρωπος… και ντρέπομαι και  είμαι έτοιμη να κάνω delete, σε όλη την παραπάνω, παράγραφο…Anyway, τι είναι η ζωή, αν δεν παίρνεις και ρίσκα… Θα το αφήσω….και ελπίζω, να μην σας ψάχνω με το κιάλι από αύριο…

 

Mε ένα όμως ελάττωμα, ή μάλλον θα το ονόμαζα, ψυχικό πρόβλημα, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ξέρω καν πως είναι.. Τι να πω, μάλλον έτσι γεννήθηκα.. δεν εξηγείται διαφορετικά. Γεννήθηκα λοιπόν με απόλυτη έλλειψη, στο τσιπάκι της ζήλιας και της μικρότητας.

 

Βλέπω λοιπόν κάποιες φορές (και μόνο βέβαια, στα «ανοιχτά» σε κάθε καρυδιάς καρύδι S Μ και ποτέ φυσικά εδώ μέσα, εσείς, έχετε άλλο επίπεδο) κάποια αρνητικά σχόλια στα video της Ioanna. Και όχι μόνο της Ioanna… και όχι μόνο σε video… βλέπω πολλά, παρακολουθώ τα πάντα.. απλά δεν σχολιάζω, δεν ασχολούμε και δεν με βλέπετε ποτέ εκεί, γιατί απλά δεν αξίζει… ξέρω όμως πάρα πολύ καλά, το τι γίνεται τριγύρω…

 

Και αυτές που αφήνουν αυτά τα διάφορα σχόλια, ή προσπαθούν με συνεχόμενη άνευ λόγου άρνηση, να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το όνομα τους, και σε άλλες περιπτώσεις το ψευδώνυμό τους, θεωρώ ότι  δεν είναι μόνο και ζηλιάρες και μικρόψυχες και κακόμοιρες και πολύ  άσχημες (για την  ψυχή πάντα μιλάω), από πάνω είναι και βλαμμένες.

 

Διότι μάλλον βλαμμένη/ος πρέπει να είσαι, αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα, ότι από τη στιγμή που ανοίγεις οποιονδήποτε browser και «συνδέεσαι» και χίλια ψευδώνυμα να βάζεις και να τα αλλάζεις και κάθε μέρα και πάλι μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρει, μέσα σε πέντε λεπτά.  Να βρει το όνομα, το επίθετο σου και από την ip σου, ακόμα και το που μένεις. Διότι κάπου θα μένεις, αν είσαι συνδεδεμένη. Σε σπηλιά πάντως δεν είσαι, που και εκεί ακόμα, θα σε βρούνε. Θα μου πείτε σιγά μην ασχοληθούμε. Όχι βέβαια. Δεν θα το κάνουμε. Εκτός από την περίπτωση, που τα κακεντρεχή σχόλια, πάνε ένα βήμα παραπάνω. Ας πούμε αρχίσουν και γίνονται υπερβολικά ενοχλητικά, έως  απειλητικά. Τότε ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε, όσο αφορά εμένα τουλάχιστον,  τη Τζούλια.

 

Το σταματώ εδώ.

 

You go bb girl! You go Ioanna! Συνέχισε, να μας κάνεις περήφανες!  Και όλες, εμείς,  θα είμαστε δίπλα σου. Να είσαι σίγουρη γι’ αυτό.

 

Στις αγαπημένες, όλες εσάς εδώ μέσα: Ξέρετε,  τι έλεγε η Joan Collins? «Βεβαίως και θέλω αρνητικά σχόλια. Αυτό σημαίνει ότι κάνω εντύπωση, ζηλεύουν και ασχολούνται μαζί μου… Άρα, αξίζω.»

 

Εγώ, με έμπνευση από τη Joan θα πω κάτι άλλο.

 

Η εσωτερική ομορφιά, είναι σαν ένα αυτοκίνητο. Όσο πιο “ακριβό” και μοναδικό και πολύτιμο, τόσο περισσότερο πρέπει να το φροντίζεις. Και δεν θα αφήνατε μια Ferrari, θαμμένη κάτω από τόνους χιόνι, σωστά;

 

 

Αnd you, my darling bb girls, are Ferraris.

 

 

 

32 Σχόλια
  1. καλημερα σε ολη την παρεα κ πολυ σωστα τα ειπες Τζουλια,κακια στην ψυχη…ετσι….

  2. Υπέροχα! Μπράβο Ιωάννα, μου είχε ξεφύγει αυτό το video αλλά είναι πανέμορφο.Όσο για τα αρνητικά σχόλια δυστυχώς είναι κάτι που μάθαμε να ζούμε με αυτό και να το προσπερνάμε, όμως έχεις δίκαιο πως κάποιες φορές η ανεκτικότητα και η αδιαφορία δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη λύση. Απλά μερικές φορές δε μπορείς να τους δεις καν αυτούς τους ανθρώπους που είναι τόσο “μικροί” για να τους απαντήσεις Julia μου.

  3. Καλημέρα Τζούλια και αγαπημένες μου bb φίλες!!!

    Τι να σχολιάσω… Απλά σε ευχαριστώ 🙂

    Το beautyblog είναι μια μεγάλη οικογένεια με ποιοτικές αρχές, αγκαλιάζει όλα της τα μέλη ειλικρινά, γνήσια, με ανοιχτή καθαρή καρδιά.

  4. Καλημερα Julia, τι να πω, με συγκινησες τοσο με αυτα που ειπες.
    Τα ειπες τοσο ανθρωπινα, τοσο απλα, χωρις φανφαρες, τοσο down to earth βασικα…ντομπρα βρε αδερφακι μου χαχαχα

    Επισης ειναι τοσο ωραιο να συμβαινουν τοσο ομορφα πραγματα, σε ανθρωπους που πραγματικα το αξιζουν κ εχουν δουλεψει γι αυτο

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ…
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ. ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ (ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΜΕΑ) ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ-ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

  6. Καλημέρα κι από εμένα ! @Ioanna Τhess : Χίλια μπράβο , πραγματικά νομίζω ότι σου αξίζει απόλυτα όλο αυτό ! Εκπλήσσομαι ευχάριστα που η αξιοκρατία υπάρχει ακόμα και είσαι τρανό παράδειγμα ! @Julia : Aγαπημένη , νομίζω ότι ο φθόνος και η μικροπρέπεια είναι η “κατάρα” μας ως έθνος . Αν δεν τα είχαμε στο DNA μας θα είχαμε μεγαλουργήσει ως λαός , τόνοι ιστορικών βιβλίων το αποδεικνύουν . Αλλά όμως το διαμάντι και στη λάσπη να το πετάξεις , πάλι διαμάντι θα είναι κι αν το κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις πως και πάλι λάμπει !

  7. Το βίντεο της Ιωάννας το έχω δει εδώ και πολύ καιρό (όπως και όλα τα άλλα)και ναι το κορίτσι αξίζει. Καμιά φορά ειδικά απο τότε που έγινα μάνα, όταν “συναντώ” νέους ανθρώπους (σύμφωνοι νεώτερους απο εμένα εννοώ :P)να δραστηριοποιούνται κάπου, συχνά σκέφτομαι … αν η κόρη μου το έκανε αυτό έτσι θα μου άρεσε; Η Ιωάννα μου αρέσει. Στις αρχές με εκνεύριζε λίγο, όταν κάποιες στιγμές διέκρινα μια ανασφάλεια να το πω, μια χαμηλή αυτοεκτίμηση να το πω, τι ακριβώς δεν ξέρω αλλά τότε αν την είχα μπροστά μου θα την ταρακουνούσα απο τους ώμους … ένας άνθρωπος που έχει πάνω του χίλια καλά δεν είναι κακό να ξεχωρίζει, ίσα ίσα επιβάλλεται να είναι μπροστάρης!!! Καλή αρχή λοιπόν ομορφιά μου και απο εδώ 🙂

    Όσο για σένα Τζου …. έλα …. έχω πέσει τόσο έξω;;; Είσαι the wicked witch???? χαχαχα 😛

  8. Εξαιρετικά νέα τα σημερινά. Πολλά πολλά συγχαρητήρια, Ιωάννα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι συγκινήθηκα που τα ταλαντούχα bbgirls ξεφεύγουν από την τρυφερή αγκαλιά της Τζούλιας (αντιγράφοντάς σε, Ιωάννα) και εξελίσσονται και προοδεύουν.
    Όσον αφορά στα υπόλοιπα που γράφονται, λέγονται, ψιθυρίζονται, δεν υπάρχει άλλη απάντηση από τα συναισθήματα όλων μας για το bbblog και εσένα προσωπικά Τζούλια. Θέλει κόπο για να πληγώσεις κάποιον, θέλει τρόπο για να αποφύγεις να πληγώνεσαι.
    Παρεμπιπτόντως, εξαιρετικά καλά τα “κακά” στοιχεία του χαρακτήρα σου…
    Καλημέρα!

  9. Μου ξέφυγαν τα bbbbbb, αλλά σήμερα το post είχε πολλή beauty (εξωτερική και εσωτερική)!

  10. Αχ συγκινήθηκα… Γιατί;
    Ίσως για την επιτυχία της Ιωάννας. Την παρακολουθώ από την αρχή της, της σχολιάζω σπάνια. Όπως κάνω και με εσένα, Τζούλια. Κακώς, αφού τα σχόλια ενθαρρύνουν και βοηθούν στη βελτίωση.
    Ίσως γιατί είδα να μιλάς αληθινά, να ξεδιπλώνεις τόσο ανοιχτά τα κομμάτια της ψυχής σου. Γιατί μισείς τα προσωπεία και εσύ, απ’ότι βλέπω.
    Ίσως πάλι γιατί πιάνεις ένα θέμα πικρό, εκείνο των κακόβουλων σχολίων. Βλέπω και εγώ τόσο ”πόλεμο” και απορώ. Που κρύβουν τόση κακία; Πως χωράει μέσα σε μια ψυχή; Και γιατί; Τι μπορεί να τους έχει συμβεί και να έχουν τόση κακία μέσα τους; Και πεισμώνω και θυμώνω και εκνευρίζομαι. Αλλά να σου πω την αλήθεια μου, ποτέ δεν έχασα την ”πίστη” μου σε blogger/youtuber/οποιονδήποτε επειδή κάποιος άρχισε το…κράξιμο. Το αντίθετο μάλιστα!

    Στο τέλος τέλος, ένα μας μένει από τη σημερινή ανάρτηση:
    GO IOANNA!!! GO BB GIRLS!!! (δεν έχει bold…πφφφ)

  11. Καταπληκτικο post, καταπληκτικη δουλεια. Μπραβο στην Ιωαννα που τολμαει να δειχνει το ταλεντο και την δυναμικοτητα της!

  12. Η Ιωάννα είναι υπέροχη, επί της ουσίας το ξέρουμε όλες και ναι δεν γίνεται να μην το παραδεχθείς! Καιρός να το αποδεχτεί κι εκείνη! Το βίντεο για το ελαιόλαδο μου άρεσε πολύ, το έχω δει στο FB από την πρώτη στιγμή και είχα γράψει ένα σχόλιο που λίγο πολύ έλεγε τότε, πως αν είχαμε λίγο μυαλό θα είχαμε αξιοποιήσει και έτσι το ελαιόλαδο… αν είχαμε λίγο μυαλό ως χώρα, ως κυβερνήσεις, ως πολίτες, ως επιχειρηματίες, επαγγελματίες, παραγωγοί… βάλτε όποια ιδιότητα θέλετε… κι όχι μόνο το ελαιόλαδο αλλά και πολλά άλλα… («Υπουργείο Τουρισμού» ακούει κανείς????) Αλλά, επειδή τα εν λόγω θέματα με τουρισμό, τοπικά προϊόντα, περιφερειακή και αγροτική ανάπτυξη κ.α τα ζω στο πετσί μου κι από την πλευρά της αγοράς και της ενεργού δράσης τα τελευταία 25 χρόνια, επιτρέψτε μου να υποστηρίζω με σθένος την άποψη μου, ότι όχι, δεν έχουμε μυαλό!!! Και για να δέσω όλον αυτόν τον συλλογισμό με το θέμα της Ιωάννας και όσων γράφει η Τζούλια περί κριτικής, πικρόχολων σχολίων κ.λ.π. ας αναλογισθούμε ποιον θεωρούμε πετυχημένο και αξιομνημόνευτο δηλ. βολεμένο και μάγκα σε τούτην εδώ την κοινωνία… σίγουρα, όχι όποιον εκτίθεται, τολμάει νέα πράγματα, υιοθετεί νέες ιδέες κι αντιμετωπίζει τις προκλήσεις…. Τα «σίγουρα» σε όλες τους τις εκφάνσεις και τις εκδοχές πάντα τα υμνήσαμε και τα λατρέψαμε στην Ελλάδα. Ας βγάλουμε λοιπόν τα συμπεράσματα….

  13. Εύγε, Ιωάννα μας, και από εδώ! 😉

  14. Καλησπερα.ευχαριστουμε Τζουλια που μας αποκαλεις FERARI αυτο λεει πολλα για το πως μας βλεπεις.Συγχαρητηρια και στην Ιωαννα τις ευχωμαι και`εις ανωτερα.

  15. Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είμαι μέλος της υπέροχης Beauty Blog παρέας και που γνωρίζω τόσες μοναδικές, υπέροχες και ταλαντούχες γυναίκες! Σας αγαπώ πολύ….. <3
    @Ioanna Thess:Ιωάννα μου γλυκιά, η δουλειά σου είναι καταπληκτική! Χίλια μπράβο κούκλα μου, μάς έκανες πολύ περήφανες…. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και πολλές πολλές επιτυχίες! Φιλιά! 🙂
    @Τζούλια: Πέστα χρυσόστομη και γω μαζί σου! Πιστεύω ότι τα πικρά σχόλια και η κακόβουλη κριτική πηγάζει μόνο από σκοτεινές ψυχές με πολλά ψυχολογικά προβλήματα… από ανθρώπους που προσπαθούν να σε κατεβάσουν στο επίπεδό τους και να σου ρίξουν λάσπη για να μπορέσουν ν'αναδειχθούν!! Μισώ τα ψέμματα, τους δήθεν ανθρώπους και ότι μου χαλάει την ψυχολογία χωρίς λόγο…. γι'αυτό κρατάω στην ζωή μου μόνο τα θετικά, όμορφα και αληθινά!
    "Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου, το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους" (Ελύτης – “Αξιον Εστί")

  16. Γεια σας κορίτσια!Γειά σου Τζούλια κ Ιωάννα!
    @Ιωάννα,πρέπει να είναι κάποιος θεόστραβος ή κακόψυχος για να μη δει το ταλέντο που κρύβεται κ άρχισε να ξεδιπλώνεται.
    @Τζούλια,το χειρότερο απ’όλα είναι όταν κατηγορούμε άλλους αλλά ταυτόχρονα δεν βλέπουμε τα δικά μας λάθη.Δεν βλέπουμε την καμπούρα μας ,αλλά χωρίς καμμία, δυσκολία βλέπουμε των άλλων….Τι υποκριτικό!Τουλάχιστον, οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις μας επώνυμες κ ανώνυμες γτ θα κριθούμε κι εμείς γι αυτές.

  17. Καλημερα!!!!
    Τι να πω για την Ιωαννα μας που να μην το ξερετε ολες!!
    Απλα για μενα η Ιωαννα ειναι ενα εξερετικο ταλεντο που
    δεν εφησυχαζει ποτε!!!!
    Παντα καταφερνει να με εκπλησει και να μου προκαλει
    τον θαυμασμο για οτι κανει!!!!
    @Τζουλια μου οπως αναφερες πιο παλια. .Ναι ειμαι παντα
    μα παντα με τον “Καλο Λογο” αλλα μονο για αυτους που
    τον αξιζουν!!!
    Για ολους τους αλλους (αρνητικους,πικροχολους,βλαμενους,
    κακιασμενους. . .)τους εχω χαρακτηρησει “μαυρες τρυπες” σαν
    αυτες που υπαρχουν στο διαστημα που οτι τις πλησιασει το
    ρουφανε και το εξαφανιζουν!!Ετσι ειναι και αυτοι μολις εχεις
    την ατυχια και τους συναντησεις προσπαθουν με ολοι τους
    την δυναμη να σε ρουφηξουν στην μαυριλα τους!!Τωρα δυο λυσεις
    εχεις η να αδιαφορησεις η να γυρισεις και να γελασεις μαζι τους. .
    Γιατι ο μονος τροπος να αντιμετωπησεις την αρνητικη ενεργεια ειναι
    μεγαλες δοσεις,μεγατονοι θετικης!!!
    Φιλακια xxxxx

  18. Συγχαρητήρια Ιωάννα !! Έχεις φοβερό ταλέντο και η ομορφιά σου δεν είναι μόνο εξωτερική αλλά και εσωτερική !! Πάντα καταπιάνεσαι με το επιθυμείς να πραγματοποιήσεις και πάντα το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό !! Πάντα επιτυχίες , οι οποίες βέβαια είναι σίγουρο ότι θα έρθουν !!
    Και ας μην ξεχνάμε κορίτσια ότι οι κακές γλώσσες των ανθρώπων και των δύο φύλλων υπάρχουν για να μας ξεχωρίζουν απο αυτούς και για να μας κάνουν εμάς τους ίδιους καλύτερους !!

    Τα φιλιά μου σε όλα τα bb girls !!

  19. Ενα μεγάλο μπραβο στην Ιωάννα που μας κανει περηφανες και ένα ακομη μεγαλυτερο μπραβο σε εσενα Τζουλια μου που δε “κρυβεις” τα ταλεντα και δε “γεμιζεις’ τη ζωη σου με μικροτητες!…Οσο για τις πικροχολες με τον υπερτατο αρνητισμο τους…ανακαλυψα προσφατα οτι η αδιαφορια….τις σκοτωνει! Οσο ζεις μαθαινεις αλλωστε…χεχε
    φιλια κοριτσακια και στις δυο!Ειστε καταπληκτικες!!!!!!

  20. Πανέμορφη παρουσία που σου τραβάει την προσοχή από την πρώτη στιγμή με αρχαιοελληνική κατατομή η Ιωάννα συνδέει τέλεια το προϊόν τόσο με την αρχαία Ελλάδα (υπέροχες Μυκήνες) όσο και με την σύγχρονη μέσα από την δική της καθημερινότητα σαν το απόλυτο προϊόν ομορφιάς. Συγχαρητήρια στην δημιουργό! Μου άρεσε πάρα πολύ το όλο στήσιμο και η σκηνοθεσία (ιδιαίτερα η ερμηνεία της Ιωάννας και ο τρόπος έκφρασης τόσο του προσώπου της όσο και των χεριών της γύρω από το προϊόν: κρατάει το μπουκάλι σαν ένα δοχείο με πολύτιμο περιεχόμενο).
    Μπράβο πιστεύω ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για την Ιωάννα!

  21. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗ ΘΕΑ ΙΩΑΝΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Η ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ bbgirls.
    ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ “ΦΕΥΓΟΥΝ” ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ “ΤΟ΄ΧΟΥΝ” ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΙΩΑΝΝΑ “ΤΟ΄ΧΕΙΣ”. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΚΑΘΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑ “ΕΡΘΟΥΝ” ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΟΣΟ ΣΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΟΥ!! ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΥΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ “ΦΤΙΑΧΝΕΙ”. ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ – ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΕ “ΜΙΣΟ” ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ: ΑΧ ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΔΗΘΕΝ ΟΛΑ ΔΗΘΕΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ( ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ “ΣΚΑΣΕΙ”) ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ: ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ.
    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Ή ΜΙΚΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ!!!!

  23. Μπράβο στην Ιωάννα!!Κουκλάρα!!Πολύ μου άρεσε η …τελευταία τοποθέτησή σου περί Ferrari…Θα την υιοθετήσω!

  24. KATAPLIKTIKO!!! Ioanna eisai exairetiko talent kai panta xazevo me ta video sou! foveri skinotheris, parousiasi, ekfraseis kai o logos teleios!!! Terastio talent kai perimeno ki ego poly poly perissotera na do akomi!!
    @Julia: Ego xairomai me ta kakentrexi sxolia – den xero an eimai treli – alla pistevo oti an kapoios anthropos kataferei na travixei tin prosoxi epano tou kati kanei ekpliktika kala kai vrisketai ektos synagonismou opos I Ioanna mas!!
    Alloste stin Ellada idio I mikropsyhia den mas exi leipsei katholou!
    Filia polla!!

  25. Καλησπέρα σας και τα συγχαρητήρια μου στην πανέμορφη Ιωάννα!!!! Μπράβο κορίτσι!!! Τζούλια μου εσύ είσαι και Ferrari και Maserati μαζι!!!

  26. kalispera julia bbgirls!!!
    ti na po gia tin ioanna mas ego eimai megali tis thaymastria k to exo dilosei epanelimena k xairome pou anadeixtike mesa apo ta mprabo mas edo stin “mikri” oikogenneia tou bb k apo tin julia mas pou exei alanthasto mataki otan prokite gia talenta k oxi mono!!!synxaritiria koukla mou!!!(exo mono ena mikrouli paraponaki kane liga perissotera videakia sou sta ellinika gia emas pou den ta pianoume toso teleia ta agglikoulia)
    julia esena gia na ta xoneis etsi kati exeis dei k se exei peiraksei poly k mallon exo xasei kapoia episodeia me ta dika mou treksimata!!pesta julia pesta giati yparxoun poly kakoi anthropoi gyro mas k esy syroura den eisai oti k na les!!!eksalou den tha se agapousan toso ta bbgirls sou (bazo k ton eayto mou mesa fysika) k den tha se theorousan apo tis kaliteres(pisteyo isxyei gia polles ayto giayto to grafo)files tous k se prosopiko epipedo akoma k an den se gnorizoume oi perissoteres apo konta!!!
    polla eipa pali einai na min paro fora…. 😛
    filakiaaaaaaaaaaa
    ola bbgirls enomena!!!

  27. Είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό , γιατί από το πρωί ήθελα να σχολιάσω, αλλά το κοριτσάκι μου ήθελε να δει peppa το γουρουνάκι και το έχασα.Δεν έχω το κουράγιο να το ξαναγράψω αλλά θα αναφέρω εν συντομία ότι την Ιωάννα την παρακολουθώ “αθόρυβα” και μου αρέσει πολύ ότι κι αν κάνει γιατί το γουστάρει πολύ αυτό που κάνει. Πάντα είχα την απορία να μάθω τι σόι άνθρωπος είναι κάποιος που από επιλογή του μπαίνει σε ένα site-blog που δεν του αρέσει και διαβάζει κάτι ή βλέπει ένα βιντεάκι και κατόπιν το “κράζει” στα σχόλια. Άστο πουλάκι μου αν δεν σ’αρέσει, τα κουβαδάκια σου και σ’άλλη παραλία. Α…και Ιωάννα go on , το ‘χεις. Καλό σας βράδυ

  28. @Nansy: Οχι αγαπημένη.. Εμένα, εμάς, δεν μπορει να μας αγγίξει και βεβαίως ούτε να μας ” πειράξει” το απολύτως τίποτα. Αλλα πρέπει να είμαστε κοντα όταν συμβαίνει.

  29. Ιωάννα μου για μια ακόμα φορά, όπως και κάθε φορά ήσουν υπέροχη!! Πολλά συγχαρητήρια!!! Νομίζω ότι τα κορίτσια νωρίτερα είπανα τόσα πολλά, και σωστά πράγματα που είναι περιτό να τα επαναλάβω με άλλα λόγια.Η ουσία είναι ότι είσαι υπέροχη και η δουλειά που κάνεις σε κάθε βίντεο εξαιρετική!!!

  30. Τζα!!!Καλημέρα σας κουκλίτσες μου.Όπως έχω ξαναπεί ζω μεγάλες στιγμές με το νεογέννητο bbboy μου.Αυτή τη στγμή(6:01 ακριβώς)είμαστε αγκαλίτσα και επιτέλους διαβάσαμε το σημερινό post.Καλά τώρα εγώ τι να πω για το Ιωαννάκι μου;Ότι είναι αστέρι;Ότι είναι ταλεντάρα;Ότι λάμπει;Ότι κάθε φορά βλέπω δυο και τρεις φορές τα βίντεό της γιατί με μαγεύει και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σ’αυτά που λέει;Ότι κάθε δουλειά της είναι άψογη και προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια;Ότι την αγαπώ;Τι;@Ιωαννάκι μου γλυκό χαίρομαι τόσο που οι προσπάθειές σου βρίσκουν ανταπόκριση.Η επιτυχία σου για μένα ήταν αναμενόμενη και είμαι απόλυτα σίγουρη για την επίσης συναρπαστική συνέχεια.Και είμαι τόσο χαρούμενη και υπερήφανη για σένα που δεν ξέρω τι logo να πρωτογράψω στο σημερινό μωβ bbμπλουζάκι μου.Είσαι γλύκα! Όσο για τους/τις βλαμμένους που ζουν ανάμεσά μας και για τα σχόλια και τις απόψεις τους ένα θα πω:σας ευχαριστώ που υπάρχετε και με τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής σας με κάνετε κάθε μέρα και καλύτερο άνθρωπο.Έτσι,λυσσάξτε για να σας έχω πάντα παράδειγμα προς αποφυγήν και να θυμάμαι πώς δεν θέλω να καταντήσω (γιατί περί κατάντιας πρόκειται)@Τζούλια είσαι θεά (αυτό με τη μετακόμιση σε άλλη χώρα ήταν το αποκορύφωμα χαχαχχαχ)Και ας γίνω γραφική αλλά σ’αγαπώ.Φιλιά…

  31. Πρώτον έχω ανατριχιάσει!Δεύτερον ποιος θα δει αυτό το πρόσωπο και δεν θα θαυμάσει την ομορφιά, το “κάλλος”;Τρίτον,πάντα με φόβιζαν αυτοί που με ευκολία με χαρακτήριζαν “καλό άνθρωπο”.Και τους το έλεγα!Τέταρτον έχουν αρχίσει να με φοβίζουν αυτοί που μένουν σιωπηλοί,αντί (όπως είπε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π.) να πουν έστω ένα “τι λες βρε παιδί μου!πως το έπαθες αυτό”.Και πέμπτον άνθρωπος που κάνει κριτική στον εαυτό του έχει το”γνώθι σ’αυτόν”.RESPECT σε όλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.