Essie, Βερνίκια Νυχιών Οι συλλογές του Χειμώνα

 

Essie-Winter-2013

 

 

Μπερδεύτηκα λίγο τις προάλλες… Έλαβα, που λέτε 3 διαφορετικά cd’s τα οποία περιλάμβαναν  τις νέες συλλογές Essie, που πρόκειται να δούμε τους επόμενους μήνες. Μπερδεύτηκα, γιατί μαζί με τα cd’s, έλαβα και οδηγίες προς ναυτιλλόμενους…

 

Δηλαδή εξηγώ: Το χαρτί έλεγε ότι η μια κολεξιόν έπρεπε να δημοσιευθεί μετά τις 15-10, η άλλη συλλογή να δημοσιευθεί μετά τις 15-11, και η τρίτη  συλλογή, απλά, δεν θυμάμαι…

 

Το θέμα είναι, ότι όπως είναι κάπως λογικό, το έχασα αυτό το χαρτάκι, πόση χαρτούρα, μπορείς πια να μαζεύεις;  Οπότε εγώ θα σας δείξω κάποια πράγματα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από την Essie, αν έπεσα έξω στις ημερομηνίες.

 

Winter Collection  2013!

 

Για να δούμε για άλλη μια φορά, της έμπνευση της γλυκούλας μου και μετά περνάμε στα χρωματάκια..

 

Δια στόματος Essie Weingarten

 

Όταν φυσάει κρύος άνεμος, αναζήτησε ζεστασιά σε υπέροχα χρώματα.  Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε ένα εντυπωσιακό παλτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το τέλειο “it” παλτό για να διασχίσεις τους παγωμένους δρόμους με στυλ. Φέτος, είμαι ενθουσιασμένη με τις υπέροχες γούνες και τα καταπληκτικά κασμιρένια υφάσματα.  Έτσι, φέτος το χειμώνα, κλείνω στα μπουκαλάκια έντονα, σαγηνευτικά, παστέλ χρώματα, για μια συλλογή που σε ανεβάζει ψυχολογικά τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο.

 

Όλα τα χρόνια που παρακολουθώ επιδείξεις μόδας, δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά χειμερινά ενδύματα που να θυμίζουν άνοιξη. Το κυρίαρχο στυλ θυμίζει ένα προστατευτικό κουκούλι που σε προστατεύει ενάντια στα κρύα του χειμώνα, χρησιμοποιώντας τα απαλότερα υλικά.

 

Έτσι, είτε είσαι τύπος “parka perfect” ή “shearling darling”, το σωστό χρώμα κάνει όλη τη διαφορά.”

 

Ιδού:

 

shearling darling – έντονο βελούδινο κόκκινο

 

Winter2013_ShearlingDarling

 

parka perfectμπλε πράσινο του διαμαντιού

 

Winter2013_ParkaPerfect_166

 

mind your mittens – λαμπερό κασμιρένιο γκρι

 

Winter2013_MindYourMittens_

 

 

sable collar – περλέ δαμασκηνί απόχρωση

 

Winter2013_SableCollar_149

 

warm and toasty turtleneck – απαλή μωβ απόχρωση

 

Winter2013_WarmAndToastyTur

 

toggle to the top – έντονο λαμπερό κόκκινο

 

Winter2013_ToggleToTheTop_1

 

 

Επίσης  να σας πω ότι επαναλανσάρεται η σειρά Essie Care και πραγματικά εδώ μπορείτε να βρείτε τη λύση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα νυχάκια σας. Θα τα αντιγράψω όλα, αν και λίγο βαρετά, γιατί είναι πιθανόν, να βρείτε το προϊόν που ψάχνατε.

 

first base base coat

Η ιδανική και βασική περιποίηση για τα νύχια. Περιέχει συστατικά από καουτσούκ τα οποία δένουν το βερνίκι στην επιφάνεια του νυχιού. Δημιουργεί λεία επιφάνεια για το manicure. Αποτρέπει το ξεφλούδισμα και προστατεύει το χρώμα

 

all in one 3 way glaze

Αυτή η  θεραπεία λειτούργει σαν βάση,  top coat και  δυναμωτικό, όλα σε ένα. Το γυαλιστερό top coat αφήνει ένα λείο και γυαλιστερό τελείωμα.

 

 

good to go top coat

Περιέχει ειδική σύνθεση που βοηθάει το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει πιο γρήγορα. Διεισδύει σε φρέσκο βερνίκι άμεσα, προστατεύει το χρώμα και δίνει  λάμψη.

 

 

apricot cuticle oil

Το top seller της essie! Φυσικά έλαια που παρέχουν ενυδάτωση για απαλά και μαλακά πετσάκια. Ανανεώνει και αναζωογονεί άμεσα την όψη των χεριών σας.

 

 

help me grow base coat

Περιέχει ελαιόλαδο Argan και  θρεπτικά συστατικά πλούσια σε εκχυλίσματα Algae για την προστασία των νυχιών. Αποτρέπει τη φθορά και το σπάσιμο των νυχιών και αφήνει την επιφάνεια λεία και απαλή για την εφαρμογή του βερνικιού.

 

 

no chips ahead top coat

Με ειδική φόρμουλα που προστατεύει από τις ακτίνες UV για την αποφυγή ξεφλουδίσματος  ενώ παράλληλα προσφέρει ένα απαλό glossy τελείωμα. Προστατεύει το χρώμα από το να ξεθωριάσει και βοηθάει το manicure να διατηρηθεί για μέρες.

 

millionails intense care

Η ιδανική θεραπεία για τα κατεστραμμένα νύχια. Φόρμουλα με μείγμα από ενισχυτές σιδήρου και προστατευτικές μικρο  – ίνες. Κάθε μπουκάλι περιέχει 1 εκατομμύριο άμεσα ενεργών μορίων που αποτρέπουν το ξεφλούδισμα και δυναμώνουν τα νύχια. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνεχίστε τη θεραπεία με το grow stronger base coat.

 

grow stronger base coat

Ενισχυμένο με Βιταμίνη Ε και μεταλλικά στοιχεία, αυτό το base coat βοηθάει στην ενδυνάμωση των νυχιών και μειώνει το σπάσιμο. Τα νύχια είναι απαλά και πιο δυνατά.

 

super duper top coat

Η συγκεκριμένη φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα, έχει glossy τελείωμα και βοηθάει στην ενδυνάμωση των νυχιών, στην αποφυγή των παρωνυχίδων αλλά και στη διάρκεια του manicure.

 

Και τέλος……..

 

Christmas Collection Encrusted Treasures!

 

Λάμψη, παγιέτες, glitter, silver τα νυχάκια μας φέτος τις γιορτές, θα πάνε all the way με αυτή την Χριστουγεννιάτικη συλλογή! Και ναι, έγραψα γιορτές, έγραψα Χριστούγεννα και έχω ένα χαμόγελο, μέχρι τα αυτιά, ξέρετε εσείς…

 

ESSIE_Encrusted

 

 

Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον αυτή τη συλλογή δεν έπρεπε ακόμα να σας δείξω, αλλά είναι τόσο αστείο, από τη στιγμή που μπορείτε να τη δείτε παντού, με ένα κλικ, σε αντίστοιχα sites στο εξωτερικό.. Και θυμήθηκα, πριν πάνω από δυο χρόνια, εκείνο το post με την Omerta και τους όρκους σιωπής του κόσμου της ομορφιάς, που ισχύουν όμως μόνο στη χώρα μας. Το θυμάται, καμιά σας; Αν όχι μπορείτε να τo ξαναδιαβάσετε εδώ

 

 

Σε άλλα νέα τώρα: 18 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί το Joyland, το νέο βιβλίο του Stephen King!! Τι να κάνω τώρα; Να το παραγγείλω άμεσα, να μου έρθει στα Αγγλικά, ή να περιμένω μέχρι την Παρασκευή; Aχ, τι μου κάνεις Stella, τι μου κάνεις πρωινιάτικα..

 

 

21 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Σ/Κ.
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ESSIE ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΝΟ.ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΑΠΑΛΗ ΜΩΒ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!

  2. Ωχ!Πρέπει να βιαστώ! Καλά καλά δεν έχω φορέσει το After School Boy Blazer μου… Αυτό το warm and toasty turtleneck κάτι μου λέει, πάντως..

  3. @Korina: Ναι ναι!! Και εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να φορέσω το After School…. xaxxaxaxa!!

  4. Kαλημέρα καλημέρα!Αυτοί οι περιορισμοί που μόνο στην Ελλάδα ισχύουν δεν μας κάνουν να νιώθουμε λίγο σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης;Φιλάκια πολλά!

  5. Ενα parka perfect κι ένα mind your mittens παρακαλώ!!!! Και please όχι άλλο μπορντω, βυσσινί, βιολεκόκκινο, μπορντωροδοκόκκινο, κοκκινομώβ… Χρονια ολόκληρα τα λατρεψα κι ήταν τα κλασσικά χειμωνιάτικα μου, κι όταν απο περσι αποφάσισα, ότι τα βαρέθηκα και θέλω πλεον καθαρά, λαμπερά, φωτεινά κόκκινα, ματ ρετρω κόκκινα π.χ τύπου ruby woo της Mac, τα χρωματα μου επεστρεψαν πιο μοδάτα απο ποτέ!!! Αλλά δεν τα θελω εγω τωρα…

    ΥΓ @Julia χι χι χι χι ενα χτύπημα ακούστηκε στη ρόδα του Λούνα Πάρκ κι ένα υπόκοφος κρότος, απόκοσμος κι ανατριχιαστικός σήμανε την ώρα….

  6. Καλημέρα κορίτσια ! Αγαπώ αγαπώ Essie και τα υπέροχα βερνίκια της ! Το μόνο μου παράπονο είναι ότι το αγαπημένο μου top coat “good to go” με απογοητεύει σταθερά τα τελευταία χρόνια από τότε που για κάποιο λόγο του άλλαξαν σύσταση …

  7. Καλημερούδια!!!
    Το ένα χρώμα καλυτερο από το άλλο και η ποιότητα των Essie ακαταμάχητη.Καλή βδομάδα!!!

  8. Καλημερα!!!
    Αχ βαχ ολα τα θελω πειραζει εεε!!!Και το parka πρωτο απο ολα!!!
    Τον Stefan τον γνωρισα απο τις ταινιες και να φανταστεις απλα
    τον λατρεψα!!!!
    @Τζουλια να κανεις ποστ αφιερωμενο στα βιβιλια του θα εχει τρελο
    ενδιαφερον!!!
    Φιλακια

  9. τι υπεροχα βερνικια λατρεψα και την Christmas Collection Encrusted Treasures

  10. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Λατρεμένα όλα τα υπέροχα βερνίκια της Essie… Ιδιαίτερα το Parka Perfect και η Christmas Collection, μου έκλεψαν πάλι την καρδιά!! Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  11. Καλησπέρα κορίτσια! Αγαπώ essie και mind your mittens for me! Ο καιρός μας τα χαλάει αλλά τι να κάνουμε!
    Φιλάκια, και καλή εβδομάδα!

  12. καλημερα! αυτα τα shearling darling – έντονο βελούδινο κόκκινο & αυτο το τέλειο parka perfect – μπλε πράσινο του διαμαντιού μου έφτιαξαν την ημερα. σκεφτομαι οτι και μονο με τετοια χρωματα θα εχω ανανεωσει το winter look μου!

  13. Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!!! Ξετρελλάθηκα με την απόχρωση shearling darling σε έντονο βελούδινο κόκκινο το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την δική μου ψυχοσύνθεση αλλά και τα υπόλοιπα χρώματα είναι πολύ ξεχωριστά!

  14. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,Bbgirls…Όμορφα χρώματα,ως συνήθως.Και είναι η ιδέα μου ή παίζει πολύ το ασημί για φέτος(σε σχέση με τα χρυσά πέρισυ).Αχχ,Χριστούγεννα….Πόσες μέρες ακόμη; Φιλιά 😉

  15. Πόσο περισσότερο μπορούμε να αγαπήσουμε την essie? Τόσο δημιουργική και ….. χρωματιστή!! !

  16. Γεια σας!Η συλλογη της essie είναι όπως πάντα φανταστική!Ξεχωρίζω,χωρις να αποκλείω τπτ,τα shearling darling &parka perfect.Φιλιά!

  17. Kalispera ki apo mena!!! Erxontai ta xristougenna erxetai kai o Stephen, ti allo theloume!!! Pantos edo exoun arxisei na stolizoun, ta prota fotakia exoun anapsei;)

  18. Καλησπερα σας!!! Υπέροχα χρώματα ειδικά τα σκούρα και βέβαια η ποιότητα τους ειναι αναμφισβήτητη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.