Οι Νεράιδες της Ομορφιάς.

 

fairies

 

 

Σας μίλησα για μια «νεράιδα» χθες και σήμερα, θα ήθελα να σας τη συστήσω. Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε, γιατί είμαι σίγουρη ότι όλες τη θυμάστε. Και τη θυμάστε, γιατί η Ιωάννα, κάποια στιγμή, πέρυσι τα Χριστούγεννα, έκανε ένα, από τα πιο εμπνευσμένα και «ονειρικά» guest post του bb.

 

Έκανε το guest post Αρώματα και Παραμύθια, όπου με περίσσια φαντασία, συνδύασε διάσημα αρώματα, με ηρωίδες παραμυθιών και γυναικείους χαρακτήρες.

 

Όσες δεν το θυμάστε, μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Η Ιωάννα, είναι βέβαια, full on,  bb girl.

 

Kαι πριν από τρεις εβδομάδες, όταν εγώ κατέβαινα κάτι γκρεμούς στον Πόρο, ένα Σάββατο, μου έστειλε αυτό ακριβώς που θα διαβάσετε παρακάτω, χωρίς να αλλάξω ούτε λέξη.

 

 

Γεια σου Τζούλια!

 

Τι κάνεις; Ελπίζω να περνάς υπέροχα.

 

Εγώ, ήθελα εδώ καιρό να σου στείλω ένα μήνυμα, να σου πω τα νέα μου και να σε ευχαριστήσω για κάτι πολύ σημαντικό!

 

Εδώ και μερικούς μήνες, ασχολούμαι με κάτι που γεμίζει πολύ ευχάριστα τη μέρα μου, που γεμίζει κι εμένα! Θα έλεγα πως ένα από τα όνειρά μου πραγματοποιήθηκε κατά κάποιο τρόπο! Δημιούργησα το δικό μου blog ομορφιάς!

 

Θέλω όμως να ευχαριστήσω εσένα, γιατί αν και δεν το γνωρίζεις, εσύ ήσουν πηγή έμπνευσης και θάρρους για μένα. Αν δεν είχα ανακαλύψει το αγαπημένο μου beautyblog.gr, δεν θα ήξερα καν, ότι υπάρχουν τέτοιου είδους sites και blogs. Αν δεν είχα διαβάσει τα μοναδικά άρθρα σου, δεν θα γνώριζα πως υπάρχει και αυτή, η πιο προσωπική πλευρά της δημοσιογραφίας. Αν δεν είχα μιλήσει μαζί σου, αν δεν είχα γίνει μέρος της υπέροχης παρέας σου, δεν θα γνώριζα ποτέ αυτήν τη χαρά. Αν δεν είχες δημοσιεύσει το guest post που σου έστειλα, δεν θα είχα βρει ποτέ το θάρρος να κάνω κάτι τέτοιο. Πραγματικά, χωρίς να το ξέρεις, με βοήθησες πάρα πολύ! Σ’ ευχαριστώ λοιπόν με όλη μου την καρδιά!

 

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τόσο καιρό, χωρίς να το παρατήσω στη πρώτη δυσκολία, είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο χαρούμενη για κάτι που έφτιαξα μόνη μου.

 

Βλέπεις λοιπόν; Εσύ και το beautyblog δεν μας εμπνέεις μόνο ως προς την ομορφιά και την φροντίδα του εαυτού μας, αλλά και ως προς άλλα πράγματα, πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά!

 

 

 

(….πάλι, νιώθω να βουρκώνω, και ας το έχω διαβάσει, 100 φορές… Μα,  που είναι μια Mako, όταν τη χρειάζεσαι, να σε συνεφέρει…)

 

 

Συνεχίζω.

 

Εννοείται, όπως κάνουμε πάντα εξ’ άλλου εδώ μέσα και πάντα στηρίζουμε η μια την άλλη,  ότι πρέπει όλες να την «ακολουθούμε» να τη διαβάζουμε και όσο μπορούμε να σχολιάζουμε, σε αυτό της το εγχείρημα, στο παιδάκι της στο http://fairiesofbeauty.blogspot.gr/  για να γίνει γρήγορα γνωστό και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη υπόσταση, από όσο ήδη έχει.

 

Η δικηγόρος μας, περιμένει να ξανά- ανοίξει η σχολή της (γιατί Θεέ μου, να τα ζούμε αυτά σε  αυτή τη χώρα, γιατί;) Kαι μέχρι τότε, μέχρι να πάρει το πτυχίο της (είναι στο 4ο έτος) αυτό, είναι το νέο της project, που το κάνει, με τόση αγάπη και τόσο μεράκι…

 

Εγώ πάλι, εύχομαι, να τη βλέπουμε και εδώ μέσα πολύ συχνά, στο bb… Και που ξέρετε… Και εγώ γι’ αλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πήγε… Μπορεί κάποια στιγμή να δούμε μια  Δικηγόρο slash Βeauty Εditor. Με πραγματική, μόρφωση.

 

I likeyyyyyy …

 

 

(A, να σας πω.. ετοιμάζομαι για ένα μικρό απροειδοποίητο διαγωνισματάκι… δεν φταίω εγώ, η συμμαθήτρια σας η Nansy, μου υπενθύμισε ότι έχουμε καιρό να κάνουμε… Θα το κάνω κάποια στιγμή μέσα στη μέρα, στη σελίδα του bb στο facebook. Άντε να σας δω.. όποια το βρει, θα το πάρει κιόλας. Εκτός αν το βρείτε πολλές, οπότε θα πάμε για κλήρωση.)

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Καλημερούδια στις όμορφες…Riri ή Clarins …το έπαιξα διπλό στις πολλαπλές επιλογές κυρία…

  2. @Jazzy: Περίμενε! Περίμενε! Δεν ειναι τίποτα από τα δυο! Θα δεις και φωτογραφία σε λίγο, στο fb.

  3. χαχαχαχα…είναι που δεν έχει ανέβει ο καφές μέχρι εγκέφαλο 🙂

  4. καλημερα σε ολη την bb παρεα κ σε σενα Τζουλια,μπραβο στην Ιωαννα που εμπνευστηκε απο το μπλογκ κ πολλα μπραβο σε σενα Τζουλια που υπαρχει αυτο το site κ διαβαζουμε,μαθαινουμε,χαιρομαστε για το καθε τι που γραφεις…..αχ αυτη η clarins…υπεροχη εταιρεια…

  5. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ bbgirls ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΡΓΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

  6. Αχ αχ αχ το κορίτσι μου !!! (σαν τον Μουτσινά ακούγομαι όταν μιλάει για την Μενεγάκη!!!) Σκούπισε τα μάτια σου dear και ξεκίνα γιατί έχεις α) παρουσιάσεις, β)συναντήσεις, γ) να γράψεις τα επόμενα άρθρα, δ) να προετοιμάσεις διαγώνισμα, ε) να πάρεις τον κ. Ρ. δ) να μαγειρέψεις φακές (:P), ε) 5 τηλεφωνικά ραντεβού, στ) μάθημα γιόγκα. Συνεχίζεις το κλάμμα το βράδυ. Και άλλη φορά να φοράς την αδιάβροχη μάσκαρα … χάλια έγινες !!!! (σχόλια για την Ιωάννα και το μπλογκ της, αφού το δώ και έχω άποψη)

  7. Καλημερα!!!
    “Υπαρχουν νερσιδες το ξερω!!!”Αγαπημενη ατακα απο το πολυσγαπημενο
    παραμυθι “Πιτερ Παν”.Ειμαι και θα ειμαι για παντα παιδι!!Εχω αδιορθωτο
    συνδρομο χαχαχαχα
    Εννοηται οτι θα επισκεφτω το μπλογκ μιας νεραιδας(bbgirl)!!!
    @Τζουλια με βλεπω παλι να αγωνιω σημερα με το μαλακο!!! Ειπαμε μετα
    απο τις τελευταιες ταραχες που μου εχεις προκαλασεις στο Fb (οχι αλλα νεα προιοντα!!!)χαχαχα ποσα χαπια να παρω λυπουσου με!!!!
    Φιλια πολλα

  8. 🙂 έτσι προτρέχω πάντα και τα μούτρα μου τα σπάω και θέλω μετά ένα σωρό κρέμες να τα επαναφέρω…. 😀

  9. Καλημέρα κορίτσια ! Το ξέρω το blog της Ιωάννας , το έχω επισκεφθεί κάμποσες φορές και είναι πολύ ωραίο ( αλλά δεν ήξερα ότι το γράφει ένα bbgirl – τα λένε αυτά νωρίτερα Ιωάννα μου !) . Το μόνο που μας μένει είναι να δούμε και μια από εμάς Πρωθυπουργό αυτής της χώρας , μήπως και βγούμε από το τέλμα ( απλά όποια βάλει υποψηφιότητα να μας το πει εγκαίρως να την ψηφίσουμε ) !

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ SITES ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙΣ ΤΑ bbgirls ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

  11. Tην Ιωάννα την αγαπώ και τη νιώθω φίλη γιατί είναι από τα άλλα άτομα στο χώρο του μπλογκινγκ. Είναι παιδί που έχει αρχές , παιδεία. Είναι από καλή πάστα που θα λέγαν κάποτε. Είμαι τόσο περήφανη και χαρούμενη για όλο αυτό. Κυρίως γιατί το αξίζει. Και στο μέλλον θα λέω πως είναι φίλη αυτή η πανέμορφη editor…

  12. Αγαπημένη Ιωάννα!!!Την έχω γνωρίσει κιόλας και είναι τόσο γλυκιά.Όσο για το blog της,τι να πω;;;Απλά υπέροχο, δεν είναι τυχαίο που όλες το διαβάζουμε,

    @MOUS MOUS Και στην πρώτη ομιλία θα ξεκινήσει ”BB Girls, Ελληνίδες & Έλληνες!

  13. Καλησπέρα κορίτσια! Το blog της Ιωάννας το ξέρω και γω… αλλά δεν ήξερα ποια ΒΒΝεράϊδα κρύβεται από πίσω!! @Ιωάννα μου, το blog σου είναι πανέμορφο και σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες! @Τζούλια μου, το Βeauty Βlog είναι μια μεγάλη υπέροχη παρέα που ασχολείται με όλα τα θέματα ομορφιάς… Στην πορεία όμως μεγάλωσε, ωρίμασε… Τα bbgirls στηρίζουμε και αγαπάμε η μία την άλλη και κάθε μέρα γράφουμε όχι μόνο τα σχόλια μας, αλλά πολλές φορές μοιραζόμαστε όνειρα, ανησυχίες και τελικά κάνουμε μια κατάθεση ψυχής! Τόσο μεγάλη δύναμη και θετική ενέργεια έχεις Εσύ, το Βeauty Blog και κατ’επέκταση όλες μας!! Όλα μας τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να το πιστέψουμε! Πολλά φιλιά σε όλες!

  14. @Korina : Eννοείται !!! Και θα μας κάνει και τίποτα μικροbeautyρουσφέτια !

  15. Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι καλημέρα δηλαδή!!!! Κανω εναν αγώνα δρόμου στη δουλειά, αλλα δε γίνεται να μη σχολιάσω το post. Εγώ το παρακολουθώ το blog της Ιωάννας αλλά δεν ήξερα φυσικά, ότι προκειται για δικό μας κορίτσι…. Αλλά τι συζητάμε τωρα είμαστε πλεον τόσες πολλές που βρισκόμαστε παντού!!! Καλώς ηρθες Ιωάννα μας σε νεα, διευρυμένη βαση. Ανυπομονούμε για την φρέσκια κοριτσίστικη νεραιδοματιά σου!

  16. kalispera!!! fobame ligo simera giati tha me fane ta bbgirls me tin idea pou sou ebala!!! 😛
    ti na po gia to koritsi mas tin latreyo tin stirizo oso mporo k to kserei!!!eyxome kathe epityxia!!!filakiaaaaa

  17. Καλησπέρα!Δεν το ξέρω το blog της ΙΩΆΝΝΑΣ,αλλά αφού μας το προτείνει η κ.δασκάλα,θα το μάθουμε απέξω κι ανακατωτά!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,ωραίο διαγωνισματάκι!

  18. Kalimera ki apo mena!!! ti na po ki ego xairomai poly gia ta polytalanta bbgirls !!! poso xairomai otan kapoia apo mas katafernei kati!! ante syntoma kai ptyxiouxos!!!
    filia polla!!

  19. Πάει…εμένα με ψιλοπήραν τα ζουμιά… Μα μόνο και που μιλάς για τη δικηγόρο μας την κούκλα, μου έρχονται στο μυαλό εικόνες βγαλμένες από όνειρο, παστέλ, με μπόλικη χρυσόσκονη. Το blog της είναι υπέροχο, κάνει απίστευτη δουλειά και φαίνεται εκτός του χρόνου που αφιερώνει, πόσο εμπνευσμένο είναι. Ε όταν έχει κάποιος για δασκάλα εσένα… Αχ αχ… πως τα κατάφερες πάλι και με ηρέμησες μετά από μια κουραστική μέρα, μου λες;;; Τζούλια μου να γράψεις βιβλίο, τ’ ακούς; Μεγάλο κιόλας. Με μωβ εξώφυλλο εννοείται.

    Χίλια μπράβο στην Ιωάννα μας, εύχομαι (αν και είμαι σίγουρη) πως τα καλύτερα θα έρθουν γι’ αυτήν γιατί απλά το αξίζει. Και είναι και κουκλάρα 😀

  20. Τζα!!!Καλησπέρα κουκλίτσες.Τα συγχαρητήριά μου στη νεραϊδούλα μας.Πόσο να καμαρώνεις σήμερα Τζούλια,πόσο;Τελικά στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο.Φιλιά

  21. Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ, είστε υπέροχες! Με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!
    Τζούλια μου εσένα σε ευχαρίστησα κατ’ιδίαν όμως σ’ευχαριστώ ακόμη μία φορά και από εδώ! 🙂
    Καλό βράδυ σε όλες! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.