Front Cover: Το Δώρο από Λονδίνο

 

front-cover

 

 

Μια πολύ -πολύ αγγλική μάρκα, η σημερινή και έτσι πρέπει να είναι, αφού αυτό είναι το δώρο σας, απ’ ευθείας από Λονδίνο. Η συγκεκριμένη μάρκα μακιγιάζ με το tagline “Where make up meets fashion” ουσιαστικά, αντιγράφει τα trends από τις κολεξιόν Μόδας και τα μετατρέπει σε make up kits.

 

Το packaging στις παλέτες είναι πραγματικά εξαιρετικό, η κάθε παλέτα, είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού και περιλαμβάνουν πολλά προϊόντα, μαζί και με οδηγίες και beauty tips, για να δημιουργήσεις εύκολα το μακιγιάζ που θέλεις- και όλα αυτά μέσα σε ένα κουτί, που μπορείς εύκολα να έχεις μαζί σου, παντού.

 

 

front-cover-2

 

 

Υψηλή ποιότητα, φόρμουλες με διάρκεια, οι οποίες περνάνε από πολλούς ελέγχους, μέχρι να καταλήξουν στο τελικό προϊόν.

 

 

Ακριβώς όπως και στα fashion shows, υπάρχουν 2 κολεξιόν Front Cover, το χρόνο, μια Άνοιξη/Καλοκαίρι και μια για Φθινόπωρο/Χειμώνα και βέβαια είναι πάντα limited editions, για να υπάρχει πάντα μια φρέσκη και νέα ματιά στο μακιγιάζ αλλά τα προϊόντα και τις αποχρώσεις που βρίσκονται μέσα στις παλέτες.

 

Πάνω απ όλα η Front Cover, πιστεύει ότι το μοντέρνο μακιγιάζ μπορεί να είναι και οικονομικά προσιτό, γι’ αυτό και οι τιμές είναι πραγματικά .. εντυπωσιακές… Η Front Cover, έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης, των beauty editors αλλά και των bloggers του εξωτερικού και τείνει να γίνει cult μάρκα μακιγιάζ.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Το δώρο σας λοιπόν, θα είναι αυτή η παλέτα, η οποία περιλαμβάνει 8 κραγιόν και 10 σκιές ματιών, πραγματικά σε πολύ κολακευτικές αποχρώσεις, καθώς και 2 πολύς καλής ποιότητας πινέλα, ένα για τα μάτια και ένα για τα χείλη. (να σας πω, δεν άντεξα και αγόρασα και για τον εαυτό μου μία…)

 

Τι περιμένετε bb girls; Σχόλιο από κάτω και σύντομα όπως πάντα, θα σας πω ποια θα πάρει το δωράκι της από Λονδίνο!

 

 

Α, να μην ξεχάσω: Και αν δεν κερδίσετε, μην στεναχωρηθείτε πολύ. Κάποιες από τις παλέτες, Front Cover, πλέον τις βρίσκετε και εδώ στα καταστήματα Sephora.

 

 

front-cover-3

 

 

(Στο μεταξύ… αχ να δείτε τι έχει να γίνει σε λίγο, που θα αρχίσουν και τα δώρα στο juliasbeautyblog. Η Υπουργός, έχει άγριες διαθέσεις….ε, πλησιάζουν και Χριστούγεννα… δίκιο έχει…)

 

558 Σχόλια
  1. παντα μας σκεφτεσαι και μας κανεις τα καλυτερα δωρα!!! ζηλευω και μονο που ειναι απο Λονδινο…μακαρι να μπορουσα να παω κ εγω εκει!!!

  2. πόσο γλυκειά είσαι με τα τόσο όμορφα λόγια σου και δώρα σου..και πόσο προσγειωμένη και καλή..κάθε φορά που πας Λονδίνο τρελαίνομαι να διαβάζω για τιε περιπέτεις σου..μακάρι να πηγαινες και αλλού να ταξιδεύουμε και εμείς μαζί σου που δεν μπορούμε..κούκλαααα

  3. πολύ όμορφη παλέτα!!!καλή μας επιτυχία και ευχαριστούμε!!

  4. πανέμορφο δώρο!!!
    καλή επιτυχία σε όλες μας!! 🙂

  5. επειδή έχω κάνει σεμινάρια μακιγιάζ και θέλω να ασχοληθώ με αυτό ελπίζω να μου φανεί χρήσιμο!!!

  6. καταπληκτικήηη! ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να ‘χουμε την τύχη να τη δοκιμάσουμε 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.