Bobbi Brown: Kραγιόν για την Άνοιξη 2014

 

BobbiBrown-lip-color

 

 

 

Γράφω συχνά για τη Bobbi Brown παρόλο που είναι μια μάρκα που δεν μπορείτε να την βρείτε παντού (στο τέλος του post, θα σας έχω και τα σημεία πώλησης). Γράφω λοιπόν συχνά, γιατί η Bobbi (όπως και ο Giorgio, βέβαια) ποτέ δεν με έχουν απογοητεύσει όταν δοκιμάσω κάποιο από τα δικά τους καλλυντικά.

 

Δεν μιλάω για περιποίηση τώρα, μιλάω αυστηρά για καλλυντικά, δηλαδή για χρώμα. Τα make up, οι σκιές, τα κραγιόν, οπωσδήποτε τα κονσήλερ -η Bobbi είναι αυθεντία στα κονσήλερ, μια που σαν επαγγελματίας make up artist η ίδια, θεωρεί ότι είναι το πιο σημαντικό προϊόν για πετυχημένο μακιγιάζ.

 

Τα νέα κραγιόν της Άνοιξης, λοιπόν σε πολύ όμορφες και ευκολοφόρετες αποχρώσεις -πάντα οι αποχρώσεις που επιλέγει η Bobbi είναι αυτό που θα ονομάζαμε universal, τίποτα υπερβολικό, τίποτα που να μην ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα.

 

High Shimmer Lip Color, και αυτή τη φορά η φόρμουλα είναι πάρα πολύ ενυδατική και αντανακλά όμορφα το φως. Με λίγα λόγια, είναι από αυτά τα κραγιόν, που πολύ απλά δεν χρειάζεσαι καθρεφτάκι για να τα απλώσεις, απλώνονται με δυο «τυφλές» κινήσεις. Ούτε metallic, ούτε «παγωμένο» το εφέ, θα λέγαμε ότι είναι διάφανο, λαμπερό, αλλά όχι υπερβολικά λαμπερό και πολυδιάστατο. Παρόλα αυτά έχει και διάρκεια και δεν “στεγνώνει”τα χείλη.

 

 

HiShimLipColor_NoSwipe

 

 

Θα τα βρείτε σε αυτές τις 12 αποχρώσεις, κατά τον Φεβρουάριο και αν δεν με απατά η μνήμη μου, κοστίζουν γύρω στα 23Ε

 

 

bobbi-brown-lip-color-sprin

 

 

 

 

High_Shimmer_Lip_Color_CMYK

 

 

 

 

Βobbi Brown, λοιπόν σήμερα, και θυμήθηκα κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, νομίζω ότι θα γελάσετε (για γέλια είναι εξ’ άλλου…) Δεν λέω κουβέντα ποτέ, για την κατάφορη αντιγραφή που γίνεται κατ’ εξακολούθηση στο bb. Πριν από τέσσερα χρόνια με πείραζε πολύ, μετά έκανα μια συζήτηση, με έναν επαγγελματία που σέβομαι και εκτιμώ την άποψή του και τώρα φυσικά δεν ασχολούμαι ποτέ, μη σας πω ότι με κολακεύει κιόλας. Καλύτερα να σε αντιγράφουν παρά να είσαι αδιάφορη. Όμως. Αντιγραφή από αντιγραφή, έχει μεγάλη διαφορά. Όταν κλέβεις με στυλ, σου βγάζω και το καπέλο. Όταν πέρνεις ιδέες και τις κάνεις δικές σου, μπράβο σου, έχεις ταλέντο (όλες το κάνουμε) Όταν παίρνεις όμως μια βιωματική ιστορία και την βάζεις στο “site” σου είσαι είτε για γέλια, είτε για κλάματα. Είπαμε όμως, εδώ γελάμε. Πριν από περίπου τρία χρόνια, (την ιστορία μπορείτε να τη δείτε εδώ) έγραψα πάλι για τα κραγιόν Lip Color  της Bobbi Brown, τα οποία είδε ένα πρωί στο δελτίο τύπου πάνω στο γραφείο μου η μαμά μου, τα ερωτεύτηκε και την άλλη μέρα πήγε και αγόρασε ένα. Ε, αυτή την ιστορία, την είδα αυτούσια χωρίς να αλλαχτεί ούτε ένα και, σε κάποιο -ας πούμε- site.

 

Mε λίγα λόγια: Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ζει μια beauty editor, τη λένε και αυτή Τζούλια Κυριλή, τη μαμά της τη λένε και αυτή Βάρσα, η οποία μαμά, είδε πάνω στο γραφείο της κόρης της ένα πρωί τα κραγιόν Bobbi Brown, τα ερωτεύτηκε και αγόρασε ένα……

 

………………………..

 

Χαχχαχαχαχ!! Ε, συγνώμη, άδικο έχω, ότι είναι για γέλια; Που να το φανταζόμουν, ότι εδώ μέσα, θα κλωνοποιόμουν κιόλας.

 

Παρόλα αυτά, ξαναλέω: Nα χαίρεστε πολύ όταν σας αντιγράφουν. Κάτι σίγουρα ,κάνετε καλά.

 

Bobbi Brown Hot Spots:

 

Attica Citylink-The Department Store, (Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα) τηλέφωνο: 211-1802805

Golden Attica – Golden Hall, (Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) τηλέφωνο: 211-1814028

Attica Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη: 2311-813031

 

 

(Την αγαπώ, την αγαπώ, τη Μπομπίτσα τη Μπραουνίτσα, γιατί και τα αρχικά της ακόμα, μας ταιριάζουν bb girls…)

 

 

16 Σχόλια
  1. Εσύ δεν ήσουν που ηθελες αδέλφια? Παρε τωρα εναν κλώνο!!!! 😛 Κορίτσια σήμερα νομιζω, ότι θα πεθανω… η ιωση που με ταλαιπωρει απο την Τρίτη (ημέρα επανόδου στη δουλειά… τυχαίο? δε νομίζω…) σταδιακά κορυφώνεται…. Απ΄οτι αντιλαμβάνομαι είναι επιδημία… Περαστικά σε όλες μας, γιατί μάλλον πολλά ΒΒGirls είναι οριζοντιομένα… (κι αν σκεφθω πόσα πράγματα είχα να κανω αυτο το σκ…. θα με πιάσει ΚΑΙ νευρική κρίση….)

  2. Τέλεια τα κραγιόν που προτείνεις σαν χρώματα, για τα υπόλοιπα απλά σε εμπιστεύομαι.Θα τα δοκιμάσω λοιπόν.Ως αναφορά την “κλωνοποίηση” γέλασα πολύ..κι εσύ μόνο να γελάς πρέπει.Φιλιά!

  3. Xmmm και λογικές τιμές. Θα δοκιμάσω και εγώ …αν και απεχθάνομαι τα πολυκαταστήματα καθότι βγαίνω εξαντλημένη από τη βαβούρα (αυτό που όλοι αυτοί οι αρχιτέκτονες δεν σκέφτηκαν ότι θα έχει βαβούρα ούτε στο mall ουτε στο golden είναι φοβερό)

    @Stella πω πω και η συγκάτοικος σέρνεται από το βήχα.

  4. Αν είναι δυνατόν, τι άλλο θα ακούσαμε… Γι αυτό σε θαυμάζω Τζούλια μου, γιατί είσαι ψύχραιμη! 🙂
    Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα Bobbi brown. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά όσα έχω, με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη! 🙂

  5. Χα χα! Ακραία η αντιγραφή, τι να πω.. Ευτυχώς το παίρνεις με χιούμορ! Bobbi Braun αγαπώ! Ό,τι έχω δοκιμάσει (με εξαίρεση την bb cream..) είναι τέλειο!

  6. Καλημέρα και από εμένα!
    Τα Bobby Brown τα αγαπά πολύ και η μαμά μου, είχε βρει σε αυτά μια απόχρωση του κόκκινου που έψαχνε πολύ καιρό(ήθελε να βρει κραγιόν που να έχει ακριβώς το κόκκινο του σκελετού της, τι να πεις κλασική Πολίτισσα).
    Μου είχε κάνει εντύπωση η τιμή τους, την περίμενα πιο αλμυρή να πω την αλήθεια. Βλέπω πως και αυτή η σειρά είναι σε καλή για high end τιμή.
    Για την αντιγραφή…από τη μια είναι εκνευριστικό να βλέπεις να σε χρησιμοποιούν τόσο απροκάλυπτα, από την άλλη όμως το στυλ γραφής του καθενός ξεχωρίζει, οπότε η όποια αντιγραφή κάνει μπαμ.

  7. θα πάρω ένα δώρο στην πεθερά μου,που με έχει απο πίσω
    :να της βρω κάτι λαμπερό,ξέρεις,που να γυαλίζει μωρέ,και που να κρατάει και που να είναι και μια καλή μάρκα!!!
    ξέρεις εσύ δηλαδή….το αφήνω πάνω σου…μου είπε…

    αν τώρα το δω γραμμένο κάπου…την πεθερά την λένε Kατερίνα κι εμένα Jazzy…

    Bobbi Brown …σου έχω έτοιμο πελατάκι!!!

    κάνεις αντιγραφή μανίτσα;
    δώσε και credits!!!

    καλησπέρες αγαπημένη Jules!!!

  8. Καλησπέρα!Ένα είναι βέβαιο:Μόλις βρεθώ μπροστά σε stand της BB,ναι,όντως ωραία αρχικά,θα αγοράσω concealer κ ίσως foundation,αν δεν βρω armani.Έχω μάθει το μάθημα μου καλά!!!!Αλλά κ το μακιγιάζ φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,αυτό με τις αντιγραφές, μου θύμισε μια “φίλη” η οποία αντέγραψε εξ’ολοκλήρου τη βάπτιση της κόρης μου,ακόμα κ το ίδιο προσκλητήριο έβγαλε!!!!!!!!!!!!Με είχαν πιάσει τότε τα διαόλια μου…Από το γάμο με αντέγραφε,άσπρο με ροζ νυφικό εγώ,το ίδιο κ αυτή.Όπως, φαντάζεσαι δεν είμαστε πλέον φίλες κ πίστεψε με,δεν ήταν αυτός ο λόγος.

  9. Αλοίμονο σε αυτούς που δεν θα τους αντιγράψει ποτέ κανένας.
    @Stella, περαστικά και γρήγορα.

  10. Τέλεια καλλυντικά!!!!! Με Bobby Brown με έβαψαν στο γάμο μου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό απότι μου είπαν τουλάχιστον,χαχαχα!!!

  11. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Πολύ ωραία χρωματάκια..Όσο για την αντιγραφή Τζούλια,σου το ξαναείπα δημιουργείς ρεύμα!!χαχχαχα μουτςςςςςςςςς
    @Stella,περαστικά σου αγαπημένη μου.

  12. Latrevo BB!! Exiretika xromata, yi kai poiotita!Oso gia to concealer kairo tora t exo valei to mati kai einai apo tis epomenes agores mou!Xixi to thymamai ayto to pst pou itan karbo Julia!! To oti se antigrafoun sto exo xanpei,simainei oti kaneis ktipolykala gia na min alaksoun oute kan to onoma tis manoulas sou!
    @Stella: perastika!!

  13. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Και γω αγαπώ την Bobby Brown γιατί είναι και αυτή ένα BBGirl, αλλά δεν το ξέρει (ακόμα)!!
    Πάντως το θέμα με την αντιγραφή είναι πολύ ενοχλητικό… Συμφωνώ Τζούλια μου ότι για να σε αντιγράφουν κάνεις κάτι πολύ καλά, αλλά τουλάχιστον ας μην αντιγράφουν προσωπικές ιστορίες! Δεν φτάνει που αντιγράφουν συνέχεια (γιατί δεν έχουν ταλέντο και φαντασία) χωρίς ν’αναφέρουν την πηγή, σε λίγο θα μας ζητάνε και τα ρέστα!!! Χαρά στην ψυχραιμία σου Τζούλια μου, γιατί εγώ συγχύστηκα η γυναίκα βραδιάτικα!!!
    Υ.Γ. Στελλίτσα μου, περαστικά κούκλα μου και γρήγορα εύχομαι!
    Καλό σ/κ κορίτσια και καλό βράδυ! Φιλιάαααα…..

  14. Ευχαριστω κορίτσια… Μετα απο ενα βραδυ με 38,6 αρχισαμε να παιρνουμε την κατηφόρα!! Φιλιά!

    ΥΓ Αυτη η Bobbie, πόσα χρόνια απωθημένο……

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.