Κερδίστε 5 Αρώματα Cacharel, Anais Anais, L’Original

 

CACHAREL---anais-anais-orig

 

 

 

Τα είπαμε και την Παρασκευή, για το επαναλανσάρισμα του κλασσικού αρώματος Cacharel Anais Anais L’Original που φέτος γιορτάζει τα 35 του χρόνια  και νομίζω ότι καταλάβατε ότι σήμερα θα ακολουθούσε ο διαγωνισμός.  Νομίζω επίσης ότι διανύουμε, το τελευταίο χειμωνιάτικο ξέσπασμα του καιρού, αλλά μετά από αυτό (που δεν θα κρατήσει πολύ) ποιος μας πιάνει! Άνοιξη και αρώματα!

 

Πάντως θα πρότεινα, πριν λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί, για το πιο ρομαντικό άρωμα της αγοράς.  Είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

 

anais-anais-1

 

 

Ρομαντισμός

 

Μια καλλιτεχνική και πνευματική κίνηση που εμφανίστηκε στην Ευρώπη το τέλος του 18ου αιώνα και χαρακτηρίστηκε από αυξημένο ενδιαφέρον για τη φύση, την έκφραση του ατόμου και των συναισθημάτων του και φαντασία. Ο ρομαντισμός διαφοροποιείται από τη στάση και τους κανόνες του κλασικισμού και επαναστατεί στους καθιερωμένους κοινωνικούς κανόνες και τις συμβάσεις.

 

Πολύ συχνά μας λένε ότι είναι αδυναμία να δείχνουμε τα αισθήματά μας. Ανοησίες! Είναι αποδεκτό να κοκκινίζουμε και να είμαστε ευάλωτοι. Είναι όμορφο να αισθανόμαστε. Από τα ρούχα που επιλέγουμε έως τα ποιήματα που γράφουμε και το άρωμα που φοράμε, ας αφήσουμε την καρδιά μας να οδηγήσει το μυαλό μας και όχι το αντίθετο.

 

 

anais-anais-3

 

 

Anais Anais L’Original

 

Ο Paul Leger, αρωματοποιός της ελβετικής εταιρίας Firmenich, ήταν ο πρώτος που πρότεινε ένα μπουκέτο από λευκά άνθη που δίνουν το άρωμα των κρίνων. Πίστεψε πως ο κρίνος είναι η πιο προφανής επιλογή καθώς αγκαλιάζει όλες τις πτυχές του αρώματος: την αγνότητα, τη σεμνότητα, τη νιότη, την ευγένεια, τη θηλυκότητα, την αιωνιότητα…

 

Παρ’ όλο που αυτό το λουλούδι έχει από τη φύση του δυνατό άρωμα, καμία βιομηχανική διαδικασία δεν κατάφερε να εκχυλίσει το άρωμά του. Ο αρωματοποιός έπρεπε να μελετήσει προσεκτικά το λουλούδι, αφιερώνοντας ατελείωτες ώρες για να αναλύσει όλες τις πτυχές, τα χρώματα και τις αποχρώσεις του αρώματός του: αυτό το δροσερό, σχεδόν πράσινο, τραγανό άρωμα που θυμίζει μιγκέ. Αυτή την πιο πικάντικη, σχεδόν μεθυστική νότα, κάπου ανάμεσα σε μια βάση από γαρίφαλο και βανίλια. Και τέλος, το άρωμα του δέρματος στον ήλιο, των εξωτικών λουλουδιών, όπου μια νότα γιασεμιού αναμειγνύεται με ζωώδεις νότες.

 

 anais-anais-4

 

 

Οι Robert Gonnon, Raymond Chaillan και Roger Pellegrino συνέβαλλαν στον μετασχηματισμό του “βοτανικού” λουλουδιού σε ένα ντελικάτο, δυνατό άρωμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον κρίνο. Αυτό το μπουκέτο λευκών λουλουδιών μεταμορφώνεται ακατάπαυστα από ζεστή φρεσκάδα, σε ζωηρό λευκό υάκινθο, σε ηλιόλουστο αγίκλημα και λαμπερό γιασεμί.

 

Όταν ο ρυθμός αυξάνεται, η πανέμορφη αύρα του κρίνου αποκαλύπτεται μαγικά. Αρχικά προσφέρει τη λευκότητα των πετάλων του, μετά τη μυστική χρυσοκίτρινη γύρη του ενώ αφήνει για το τέλος μια σχεδόν πικάντικη νότα.

 

Κατηγορία: Φρέσκο Λουλουδάτο Ξυλώδες

 

Συστατικά: Συμφωνία από Αγιόκλημα/ Νότες Υάκινθου/ Absolute Γιασεμί/ Νότες Κρίνου/ Νότες Lily of the Valley/ Nότες Musk/ Δροσερές Νότες/ Άγγιγμα Βετιβέρ/ Νότες Ανθών φραγκοστάφυλλου

 

 

anais-anais-5

 

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

 

Το Anais-Anais λανσαρίστηκε από τον οίκο Cacharel το 1978, την ίδια χρονιά που λανσαρίστηκε και το Walkman.

 

Την εποχή εκείνη, τα κορίτσια ήταν ερωτευμένα με τον John Travolta, χτένιζαν τα μαλλιά τους όπως η Debbie Harry και άκουγαν David Bowie.

 

Τα πρώτα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του ήταν το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, 35εκ. τεμάχια.

 

Από το 1978 εως το 1982, πάνω από 6.000 κορίτσια απέκτησαν το όνομα Anais.

 

Στη Γαλλία είναι το πρώτο άρωμα που φορούν οι νεαρές κοπέλες. Το 61,5% των γυναικών που το δοκίμασαν για πρώτη φορά, το έλαβαν ως δώρο.

 

 

 Αγκαλιάστε τα αισθήματά σας όπως και τις σκέψεις σας.

 

Ακολουθήστε το κίνημα! #Girlstribu

 

 

 

anais-anais-6

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε πρέπει να κάνετε 2 απλά βήματα:

 

 1.    Να εγγραφείτε στο newsletter του www.beautyblog.gr (είναι εύκολο, το newsletter βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα)

 

2.    Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post

 

O διαγωνισμός, ξεκινά σήμερα Δευτέρα 10 Μαρτίου και λήγει την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 12 το βράδυ. Την Παρασκευή  14 Μαρτίου, θα ανακοινώσω με post, την τυχερή νικήτρια.

 

 

 

Good luck αγαπημένες!

 

 

 

 

865 Σχόλια
  1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΜΥΡΩΔΙΕΣ” ΜΑΣ!

  2. Η μητέρα μου φοράει αυτό το άρωμα πιστά τα τελευταία 26 χρόνια αλλά τα τελευταία 10 που άρχισα να ανακατεύομαι κι εγώ με τον κόσμο των καλλυντικών τη θυμάμαι πάντα να λέει ότι δεν είναι το ίδιο όπως παλιά. Όταν μας έγραψες,λοιπόν, για το επαναλανσάρισμα του αρώματος έτρεξα να της πω τα νέα! Δύσπιστη καθώς είναι, δεν ενθουσιάστηκε πάρα πολύ και σκεφτόμουν να της το έπαιρνα δώρο..αλλά να που ήρθε το beautyblog και με πρόλαβε! Θέλω πάρα πολύ να το κερδίσω γιατί είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα της φανεί.

  3. φανταστικο δωρο! Θελω παρα παρα πολυ να κερδισω

  4. Αγαπημένο άρωμα!Το φορούσα τουλάχιστον για 10 χρόνια διαρκώς.Είχε γίνει ένα μαζί μου!Δεν θα έλεγα όχι, αν το φορούσα ξανά!Πάντα ομορφιές και αρώματα!

  5. Καταπληκτικά τα anais, τα φοράει η μαμά μου πολλά χρόνια…

  6. Καλημέρα!!! τι φανταστικό άρωμα!!! το φόραγε η μητέρα μου χρόνια, και θυμάμαι μικρούλα, τρύπωνα στο δωμάτιο της και έβαζα λίγο πάνω μου!!! 🙂

  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

  8. Υπεροχο δωρακι! Θελω να το δοκιμάσω!

  9. anais,anais, thespesia myrodia kai epanaferei polles mnhmes!!!!!

  10. Καταπληκτικό άρωμα και η φωτογραφίση παραμυθένια το θέλω τρελά!!!

  11. οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε και μου θυμιζουνε τα περασμενα……οπως λεει και το τραγουδι!ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ

  12. Υπέροχο άρωμα και δύσκολο πλέον -τουλάχιστον για κάποιες από εμάς- να το αποκτήσουμε! Τέλειο δώρα!

  13. Makari na to kerdiso!!!!To exei h fili mou kai einai yperoxo!!!!To thelo:-)

  14. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω αυτό το υπέροχο άρωμα απο τον διαγωνισμό σας!

  15. πωπω το θυμάμαι που το είχε η μητέρα μου!!:) !!

  16. Θέλω τόσο να το δοκιμάσω…και μακάρι να το κερδίσω!

  17. Μου είχε δώσει μια φίλη μου δειγματάκι της exelia 24h hydration και ενθουσιάστηκα!!!Μου είπε οτι και η ματιών είναι πολύ καλή!Νομίζω μου κλείνουν το μάτι τα θέλω ολα!!!!:)

  18. Με πηγες πολλα χρόνια πίσω σε ευοδιες και αναμνήσεις…

  19. ταξιδιαρικο το αρθρο οπως και η μυρωδιες απο τα αρωματα που αγαπαμε!!! το δωρο υπεροχοοοοοοοοο!!!
    καληηηηηηηη επιτυχια!!!

  20. απιστευτοςςςςςςς διαγωνισμοςςςςςςςςςςς

  21. Υπέροχο άρωμα με υπέροχες αναμνήσεις!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.