6 Aγαπημένα Βερνίκια Νυχιών, για την Άνοιξη 2014.

 

nail-poslish-2014-open

 

 

 

Αν είναι κάτι που λατρεύω στην άνοιξη, αυτό είναι τα χρώματά της. Τα χρώματα στον ουρανό, στη φύση, στα ρούχα, στο μανικιούρ, σε όλα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μου αρέσει πολύ να κυκλοφορώ στους δρόμους χαζεύοντας βιτρίνες και να παρατηρώ όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν.

 

 

Είναι τόσο χαρούμενα, τόσο γλυκά, τόσο εκλεπτυσμένα. Σαν όνειρο. Η αδυναμία μου δε είναι τα παστέλ χρώματα. Είμαι η τελευταία που τα αποχωρίζεται το φθινόπωρο και η πρώτη που τα καλωσορίζει την άνοιξη.

 

 

Μιας λοιπόν που ο καιρός θα αρχίσει σιγά-σιγά να γίνεται ολοένα και πιο ανοιξιάτικος, είπα να σας δείξω τα αγαπημένα μου ανοιξιάτικα βερνίκια νυχιών. Και μαντέψτε…όλα σχεδόν είναι παστέλ! Ε μα βέβαια, πως θα γινόταν μία εθισμένη στο παστέλ όπως εγώ, να μην έχει και παστέλ μανικιούρ;

 

 

 

1. Essie – Bikini So Teeny

 

Είναι το αγαπημένο μου γαλάζιο. Όσο κι αν έχω ψάξει για άλλες πιθανές “γαλάζιες” αδυναμίες, δεν βρήκα πουθενά κάποια που να μου αρέσει τόσο, όσο το συγκεκριμένο βερνίκι. Από την πρώτη στιγμή που το είδα σκέφτηκα «ναι, αυτό είναι για μένα!».

 

 

 

essie-2014-spring

 

 

 

2. Ciate – Sugar Plum

 

Το Sugar Plum είναι ένα υπέροχο, παστέλ μοβ-κουφετί χρωματάκι, πολύ θηλυκό και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο. Είναι απαλό και απαράμιλλα κομψό. Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ όλοι με ρωτούν ποιο είναι το βερνίκι που έχω στα νύχια μου. Κι εγώ με λύπη τους ενημερώνω πως δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Μην σας νοιάζει όμως, έκανα τις έρευνές μου και βρήκα αντίστοιχη απόχρωση, διαθέσιμη και εδώ. Το Bond With Whomever της Essie του μοιάζει πολύ. Θέλει μεγάλη παρατηρητικότητα για να εντοπίσεις τις διαφορές τους. To αστείο με αυτό το βερνίκι είναι πως μου άρεσε τόσο πολύ, που όταν το πήρα, άρχισα να ψάχνω παντού και για μπλούζα ίδιου χρώματος. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν τα έχω καταφέρει.

 

 

ciate-spring-2014

 

 

3. China Glaze Texture – Unrefined

 

Πέρα από το υπέροχο ροζ χρώμα, το συγκεκριμένο βερνίκι μας προσφέρει και κάτι περισσότερο. Όταν στεγνώσει στα νύχια, η υφή του γίνεται ανάγλυφη και το μανικιούρ αποκτά ένα κάπως “σαγρέ” τελείωμα. Είναι ιδανικό για όσες είμαστε πιο “τολμηρές” με το μανικιούρ μας. Ως China Glaze βερνίκι, έχει καταπληκτική εφαρμογή και τέλεια απόδοση χρώματος. Είναι πολύ εντυπωσιακό και άκρως ανοιξιάτικο.

 

 

china-glaze-spring-2014

 

 

 

4. Lancome Vernis In Love – 343B

 

Αυτό το βερνίκι της Lancome έχει μια μοντέρνα ροζ-κοραλί απόχρωση. Απλώνεται πανεύκολα στα νύχια και έχει πολύ καλή διάρκεια. Λατρεύω το πινελάκι του, μακάρι να το συναντούσα σε περισσότερα βερνίκια. Δυστυχώς είναι λίγο μικρούλι και δεν κρατάει για πάρα πολλές χρήσεις, γι’αυτό το χρησιμοποιώ με φειδώ και σύνεση. 

 

 

lancome-2014-spring

 

 

5. Avon Nailwear Pro + – Cultured Purple 

 

Είναι μέρος της νέας ανοιξιάτικης συλλογής μακιγιάζ της Avon και είναι πραγματικά απίθανο. Πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Το Cultured Purple είναι ένα λιλά, ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτό, κατάλληλο ακόμη και για όσες δεν τολμάνε τα έντονα χρώματα στο μανικιούρ τους. Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να πω και πολλά. Νομίζω πως όλες λίγο-πολύ γνωρίζουμε πόσο αξιόλογα είναι τα βερνίκια της Avon

 

avon-2014-spring

 

 

6. Butter London – Fiver

 

Το ξέρω πως δυστυχώς δεν έχουμε βερνίκια Butter London στην Ελλάδα, όμως δεν μπορούσα να μην συμπεριλάβω το συγκεκριμένο στη λίστα μου. Συχνά με ρωτούν «πότε θα έρθουν τα Butter London στην  Ελλάδα; που μπορούμε να τα βρούμε;». Δυστυχώς μέχρι στιγμής μόνο σε κάποιο ταξίδι δικό σας -ή μιας φίλης σας- μπορείτε να τα συναντήσετε. Το Fiver είναι ένα πολύ απαλό φιστικί χρώμα, σχεδόν ανεπαίσθητο. Και αυτό, όπως και κάθε άλλο βερνίκι της εταιρίας, είναι απαλλαγμένο από βλαβερές ή καρκινογόνες ουσίες. Αυτό ίσως δικαιολογεί και τη σχετικά υψηλή τιμή του.  

 

butter-london-2014-sping

 

 

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου βερνίκια για την άνοιξη.  Κάνουμε και ένα poll;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

Αυτό το  ανοιξιάτικο post της Ιωάννας, που ταιριάζει γάντι με τις σημερινές λιακάδες, μου έφερε στο μυαλό, έναν υπέροχο, ρομαντικό γάμο, δυο ερωτευμένων ανθρώπων...Πριν από λίγο καιρό, έγινε ο γάμος της αγαπημένης μας Andriana. Mε την άδεια της φυσικά, ακολουθούν οι φωτογαφίες που θα σας δείξω από αυτή την ονειρεμένη βραδιά. Το κορίτσι μας, όπως θα δείτε, ως «καθαρόαιμο» bb girl, από όλες τις παστέλ αποχρώσεις, επέλεξε για το γάμο της, το απαλό χρώμα της λεβάντας, το απαλό μοβ.. Και μάλιστα όχι τυχαία, όπως καταλάβατε! I love you my bb girl! May the purple force always be with you!

 

 

andrianna's-wedding-2

 

 

andrianna's-wedding-1

 

 

 

Be happy today bb girls! Spring is in the air και όπως μου υπενθύμισε η αγαπημένη μας Andriana, so is love!

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Να ζήσετε Adrianna μου!!!! Να ειναι πάντα η ζωη σας μυρωδάτη, χρωματιστή, γλυκιά και γαλήνια όπως η λεβαντα! Υπέροχες φωτο, απίστευτο γούστο! Πάντα ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι!

  2. Πολλές ευχές κι από μένα Adrianna!!! Να ζήσετε!!!
    Υπέροχα τα χρωματάκια τα παστέλ Ιωάννα! Δεν ξέρω πιο μου άρεσε περισσότερο, αλλά νομίζω ότι το μωβάκι μου κλείνει πονηρά το μάτι. Τι να κάνουμε… έχω μπει δυναμικά σε purple mood!!! (και δεν βλέπω να βγαίνω εύκολα)

  3. Adrianna μου, να ζήτετε και να’στε πάντα ερωτευμένοι & ευτυχισμένοι!
    Όλα τα χρώματα είναι φανταστικά Ιωάννα μου….δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω και τα θέλω όλα!!! Επειδή όμως τ’αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε (και όλες του οι αποχρώσεις), θα ψηφίσω το Bikini So Teeny! Καλή συνέχεια παρεάκι μου, φιλιά! 🙂

  4. Andrianna μου να ζησετε!!!!
    Απο αυτα που μας προτεινεις Ιωαννα διαλεγω το china glaze
    γιατι εχω ακριβως το ιδιο!!και το λατρευω!!!
    Φιλακια xxxx

  5. Τζα!!!Καλησπέρα κουκλίτσες μου.@Andrianna μου να ζήσετε! @Ιωάννα ωραία όσα μας έδειξες αλλά νομίζω είναι δύσκολο να διαλέξεις χαχαχ..φιλιά

  6. @Adrianna,να ζήσετε ευτυχισμένοι!
    @Iωάννα,ωραία βερνίκια,εγώ διάλεξα lancome!

  7. @Ολες: Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια! 🙂 Και Τζούλια μου!
    Να είστε ευτυχισμένες και να δειχνετε την αγάπη σας!

    Εγώ έχω μονο το Essie απο τα παραπάνω, και μου αρέσει πολύ. Ψηφισα το butter London και σαν εταιρία, αλλά και επειδή μ’ αρέσουν τόσο τα φυστικι!

  8. @Adrianna να ζησετε! Να στε παντα ευτυχισμενοι κ ολη η ζωης σας να ειναι σαν παραμυθι! @ Ιωαννα μ τν ιδια αδυναμια εχουμε 🙂 κ μενα μ αρεσουν τα παστελ χρωματα στα νυχια. Χα! Φιλια σε ολες!!Παντα τελευταια γραφω αλλα δυστυχως μονο τετοια ωρα μπορω να μπαινω, με κανετε κ χαλαρωνω στο τελος της ημερας. Μπορει να μν κανω σχολια παντα αλλα σας διαβαζω οποτε γινεται καινουριο ποστ. Καλο βραδυ κοριτσια μ ομορφα

  9. Καλησπέρα κι από μένα!

    @Andriana: Θερμές ευχές, να βαδίζετε πάντα τα όνειρά σας αγκαλιασμένοι! Τι ωραία αισθητική στις φωτογραφίες!
    @Ιωάννα: Πολύ όμορφη παρουσίαση, μου άρεσε το χρώμα του Lancome, αλλά ένα Butter London θέλω πολύ να το δοκιμάσω…

  10. @Andrianna: Να ζήσετε κορίτσι μου. Να είστε ευτυχισμένοι, να αγαπάτε και πάνω απο όλα να σέβεστε ο ένας τον άλλο.
    @Ιωάννα: butter london για δοκιμή οπωσδήποτε (και τώρα που μου άναψες φωτιές στέλνω mail request στο Λονδίνο !!!!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.