Beauty news: 5 Νέα Αντηλιακά προιόντα

lancome-1

 

 

 

Λιγότερες από τριάντα ημέρες μας χωρίζουν πλέον και επίσημα από το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως η έρευνα αγοράς για την ανακάλυψη του αντηλιακού που θα μας συντροφεύσει στην παραλία, μόλις ξεκίνησε. Για να είμαι ειλικρινής, η δική μου “έρευνα αγοράς” έχει ξεκινήσει ήδη από τον Μάρτιο(!), τότε που άρχισα να ενημερώνομαι για τα πρώτα νέα των εταιριών πάνω στο κομμάτι της αντηλιακής προστασίας.

 

 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν είχα όλο το χρόνο να μελετήσω καλά τις νέες αφίξεις, για να μπορώ τώρα να σας παρουσιάσω ένα πρώτο κομμάτι από αυτές. Και λέω “πρώτο κομμάτι” γιατί το θεωρώ βέβαιο πως μέσα στους επόμενους μήνες η αναφορά σε προϊόντα αντηλιακής προστασίας θα είναι αρκετά συχνή εδώ μέσα. Σήμερα λοιπόν σε μία πρώτη συζήτηση θα μιλήσουμε για νέα αντηλιακά, με πρωτοποριακές συνθέσεις και πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα.

 

NUXE Σειρά Αντηλιακής Προστασίας

 

nuxe

 

Σκέφτηκα να ξεκινήσω με την NUXE, η οποία αυτό το καλοκαίρι κάνει ένα μεγάλο και πολύ ενδιαφέρον βήμα: λανσάρει την πρώτη σειρά αντηλιακής προστασίας που φέρει την υπογραφή της. Ως θαυμάστρια των προϊόντων NUXE ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα συμπαθήσω ιδιαίτερα αυτήν τη νέα είσοδο. Στόχος των προϊόντων της σειράς είναι να συνδυάσουν την ιδανική προστασία με την γοητεία και την απόλυτη πολυτέλεια. Για το λόγο αυτό, εκτός από αποτελεσματικές συνθέσεις, διαθέτουν απολαυστικές υφές και ονειρικά αρώματα. Τα νέα αντηλιακά NUXE προστατεύουν από τον ήλιο, ενυδατώνουν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα. Χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχουν, προστατεύουν και από τη φωτογήρανση ενισχύοντας την ανάπλαση των κυττάρων. Παράλληλα όμως είναι σχεδιασμένα να χαρίζουν ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα με μεγάλη διάρκεια. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη πούδρα από σπόρους φυσικού χαρουπιού που περιέχουν, συστατικό που ενισχύει την παραγωγή της μελανίνης.

Το Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα με SPF10, είναι το προϊόν που με εντυπωσίασε περισσότερο απ’όλα. Η υφή του είναι υπέροχη και το άρωμα του ιδιαίτερα αισθησιακό.  Είναι πράγματι ένα πολυτελές και απολαυστικό προϊόν που με κάνει να ανυπομονώ να επισκεφτώ τη θάλασσα για να το χρησιμοποιήσω.

 

 

BIODERMA Photoderm Brume Invisible SPF50

 

bioderma

 

To Photoderm Brume Invisible είναι το πρώτο ξηρό λάδι πολύ υψηλής προστασίας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ο ιδιαίτερα μεγάλος δείκτης προστασίας του το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα έως και δυσανεκτικά στο φως του ηλίου δέρματα. Δρα εσωτερικά, προστατεύοντας το DNA των κυττάρων και ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε ώστε να προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Η υφή του είναι ελαφριά, σχεδιασμένη να προσφέρει ματ αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να ξηραίνει το δέρμα. Είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει αλκοόλ.

 

L’Oreal Paris SUBLIME SUN Αντηλιακή κρέμα ΒΒ

 

 

loreal-bb

 

 

Δεν ξέρω γιατί, αλλά από πέρυσι περίμενα ένα τέτοιο προϊόν από την L’Oreal Paris και να που φέτος ήρθε. Η Sublime Sun ως BB cream διακρίνεται για τις έξι διαφορετικές δράσεις της. Με SPF30 προσφέρει υψηλή προστασία UV, ενώ λόγω του ελαίου argan που ενσωματώνει στη σύστασή της θρέφει την επιδερμίδα και αποτρέπει την αφυδάτωση της από τον ήλιο. Επιπλέον χαρίζει ομοιομορφία και καλύπτει ελαφρώς τις ατέλειες της επιδερμίδας. Τα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία της ενισχύουν την υγιή λάμψη του δέρματος και το σύμπλεγμα Skin Elixir ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή μελανίνης για όμορφο και χρυσαφένιο μαύρισμα. Διατίθεται σε μία μόνο απόχρωση, κατάλληλη για κάθε επιδερμίδα. Υπέροχα ακούγονται όλα αυτά, το μόνο που μένει είναι να τα διαπιστώσουμε και στην πράξη. Αν πάντως η εν λόγω BB cream πραγματοποιήσει έστω και τα μισά από αυτά που υπόσχεται, νομίζω πως για μένα τουλάχιστον θα γίνει αναντικατάστατη.

 

 

NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Cooling Sun Spray

 

nivea

 

Ένα πρόβλημα που όλες λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε με τα αντηλιακά είναι το γεγονός ότι συχνά απορροφώνται δύσκολα, έχουν κολλώδη αίσθηση και η διαδικασία εφαρμογής τους είναι κάπως χρονοβόρα. Με το NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Cooling Sun Spray τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσφέρει στην επιδερμίδα άμεση εφαρμογή και δροσερή αίσθηση αναζωογόνησης. Η διάφανη, μη λιπαρή σύνθεσή του προστατεύει από τον ήλιο και δροσίζει το δέρμα, αφήνοντάς το μεταξένια απαλό στο άγγιγμα. Η spray μορφή διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εφαρμογή του. Είναι αδιάβροχο και δεν αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα. Ουσιαστικά κρατά όλα τα πλεονεκτήματα μίας αντηλιακής κρέμας (υψηλή προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα) και απομακρύνεται από τα μειονεκτήματά της (δύσκολη εφαρμογή, λιπαρή αίσθηση).

 

Lancome Soleil Bronzer

 

 

 

soleil-bronzer-creme-visage_2

 

Η νέα αντηλιακή σειρά της Lancome δημιουργήθηκε για να προστατεύει το δέρμα και παράλληλα να το περιποιείται, χαρίζοντάς του κεχριμπαρένιο μαύρισμα. Αποτελείται από δύο BB κρέμες με SPF30 και SPF50, ένα έλαιο με SPF15 και ένα γαλάκτωμα σε μορφή spray με SPF30.

Στη σύνθεσή τους θα συναντήσετε τρία διαφορετικά έλαια (argan, monoi και έλαιο τριανταφυλλιάς) που θρέφουν, λειαίνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα και υαλουρονικό οξύ που ενισχύει την ενυδάτωση της. Αυτό που κάνει τα προϊόντα Soleil Bronzer να ξεχωρίζουν είναι το εθιστικό τους άρωμα. Η Lancome άλλωστε διακρίνεται για το ταλέντο της να δημιουργεί μοναδικά αρώματα. Το περγαμόντο, η καρύδα, το γιασεμί, η γαρδένια, η βανίλια, ο μόσχος και άλλες νότες, φέρνουν στο μυαλό μας εικόνες εξωτικών θερινών προορισμών και άρωμα αισθησιακής καλοκαιρινής αύρας.

 

Και τώρα που πήραμε μια πρώτη γεύση από καλοκαίρι, πείτε μου κι εσείς ποιο αντηλιακό σας είχε συντροφεύσει πέρυσι και ποιο θα θέλατε να σας κρατήσει φέτος συντροφιά; Επίσης πείτε μας, ποιό από τα παραπάνω θα επιλέγατε για φέτος το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

Εγώ με τη σειρά μου τώρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα, από την Apivita την www.suncare.gr, Έχει πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα θέματα,περιλαμβάνει  χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αντηλιακά και τη σωστή χρήση τους, συμβουλές για την υγεία και την ομορφιά, quiz και διαγωνισμούς. Check it out!

 

33 Σχόλια
  1. Είμαι πιστή fan της Lancome και θα ήθελα τόσο να δοκιμάσω τα αντηλιακά προϊόντα της! Φιλιά πολλά καλημέρα!

  2. αν και είμαι φανατική της lancome,τα καινούρια αντηλιακά μυρίζουν χάλια! αυτό που δεν αλλάζω εδώ και χρόνια – αλλά το χρησιμοποιώ προς το τέλος του καλοκαιριού που έχω μαυρίσει αρκετά , είναι το ξηρό λάδι του dior. καταπληκτική υφή, υπέροχη μυρωδιά!

  3. εγώ πάντως από το μάρτη φοράω το vichy που μου χάρισε to beautyblog το Σεπτέμβρη και είναι εξαιρετικό! Μουτς & καλημέρες!

  4. @nn: Αλήθεια; Περίεργο, γιατί ειδικά η Lancome, δίνει μεγάλη σημασία στο άρωμα των προιόντων. Πάντως έχεις δίκιο για το Dior. Είναι ωραίο προιόν.

  5. @donnia: Μπράβο bb girl! Αντηλιακό, χειμώνα, καλοκαίρι, όπως πρέπει εξάλλου!

  6. Είμαι ερωτευμένη με τα προϊόντα Nuxe και θα’θελα πολύ να δοκιμάσω την νέα σειρά αντηλιακής προστασίας! Το αντηλιακό δεν τ’αποχωρίζομαι ποτέ (βρέξει-χιονίσει) και από αρχές Μαρτίου ήδη χρησιμοποιώ το Capital Soleil Mattifying face fluid dry touch της Vichy! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!

  7. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls.Ψήφισα Nuxe,που είναι η νέα είσοδος.Είμαι περίεργη να δω πώς μυρίζουν.Φιλιάααα

  8. Καλημέρα κορίτσια μου! Αυτο που λεω κι εγω σε όλα τα κορίτσια που επικοινωνούν μαζί μου για συμβουλές, αλλά και για τα Stella’s Recip-Υ είναι, ότι την αντηλιακή μας δεν την παραλείπουμε ποτέ χειμώνα – καλοκαίρι, γιατί τα φυτικα καλλυντικά δεν ξεπερνούν ποτε το 4-5 ως δέικτη προστασίας, κάτι το οποίο όπως καταλαβάινεται δεν επαρκεί για το ελληνικό καλοκαίρι (και χειμώνα). (Που εισαι Τζου να μας γραψεις την καταπληκτική σου ατάκα?) Εγω λατρευω την second Skin new Velvet Technology της Frezyderm και σας εχω γραψει σχετικά εδω http://beautyblog.gr/2013/01/09/guest-post-adiliako-ton-xeimona-oposdipote/. Ωστόσο μια μερα θα πρέπει να σας γραψω για ποιο λόγο δεν πρέπει σε καμμία περιπτωση να ξεπερνάμε στο προσωπο τον δείκτη προστασίας 30, γιατί στο θεμα των πανάδων πετυχαίνουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιδιωκώμενο. Επισης βρίσκω εξαιρετικά τα δοκιμασμένα εδω και δεκαετίες αντηλιακά της Lancaster. υπέροχες υφές, ειδικά αυτη η σομόν-ροζ κρεμοτζελ αλλά νομίζω και μαρκάν το πιό ωραίο άρωμα στα αντηλιακά.

  9. @Stella:

    No 1: Tην ατάκα, θα την γράψω, μόλις κάνουμε το ανάλογο post.

    No 2: Συμφωνώ απόλυτα, ότι δεν πρέπει να ξεπερνάμε στο πρόσωπο το SPF 30, το έχω ξαναγράψει, κάτι πρέπει να κάνουμε και γι αυτό.

    Νο 3: Αγαπώ και εγώ τρελά τη Lancaster!

    (τώρα όπως κατάλαβες, τα guest post σου, έχουν ανέλθει σε 3, ξεκίνα δουλειά…)

  10. Πολύ ενδιαφέρον θέμα για μένα, όχι μόνο επειδή είναι καλοκαίρι,αφού χρησιμοποιώ το αντηλιακό μου ευλαβικά κάθε μέρα όλο το χρόνο.Τα αντηλιακά που μου αρέσουν πιο πολύ είναι αυτά της frezyderm-μετά από πρόταση της Στέλλας το δοκίμασα- κ είναι αφρός.Εγώ βάζω άλλο αντηλιακό το χειμώνα κι άλλο το καλοκαίρι.Κι αυτό γτ το χειμώνα το προτιμώ χωρίς χρώμα κ το καλοκαίρι το αντίθετο, εφόσον είμαι πολύ άσπρη κ φαίνεται η χρωματική διαφορά.Χθες συγκεκριμένα, δοκίμασα το dry touch tinted της vichy κ μου άρεσε πολύ.Θέλω να αγοράσω κ μια αντηλιακή πούδρα γτ είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή της μετά το μπάνιο, κατά τη διάρκεια διαδρομών κλπ.Το καινούργιο λανσάρισμα της lierac πρέπει να είναι τέλειο,ανυπομονώ να το δοκιμάσω!
    Οσο για τα nuxe,έχουν πάντα φανταστικό άρωμα κ υφή.Αυτά θα ήθελα να δοκιμάσω από την παραπάνω λίστα.

  11. Kαλημερα.Kαι εγω χρησιμοποιω ευλαβικα χειμωνα καλοκαιρι αντιηλιακο στο προσωπο.Bαζω apivita clinigue και langaster Αυτο που εχω αποκλεισει ειναι της clarins και της vichy για τον λογο οτι με τσουζουν πολυ τα ματια οταν τις φορω. Ρωτησα καποια αισθητικο δεν θυμαμαι σε ποιο σταντ και μου ειπε οτι δεν πρεπει να τα βαζω κοντα στα ματια. Ομως δεν θα υπαρχει διαφορετικο χρωμα στο μαυρισμα οταν αυτο το σημειο θα ειναι εκτεθημενο και χωρις προστασια. Οσο για τα νεα μου κανει κλικ το nuxe Kαλο απογευμα.

  12. Επισης, αυτο που ήθελα να σας πω επειδή το χρησιμοποίησα περσι το καλοκαίρι ειναι, οτι βρισκω το συγκεκριμενο της Nivea πολύ δυσλειτουργικό. Το γεγονός, ότι είναι αόρατο και σε μορφη spray σε κανει να μην βλέπεις που έχεις ακριβως ψεκαστεί, κάτι το οποιο δημιουργει προβλημα ισομερούς κάλυψης, δυσχρωμιών αλλά και προστασίας. Εναλλακτικά, αυτα της L’ oreal και το Ambre solaire τα οποία ναι μεν είναι spray αλλα βγάζουν ενα πολυ υδαρές γαλάκτωμα είναι και πρακτικά, αλλα και βλέπεις πόσο και που ψεκάζεις.

  13. ασε που το μισο spray της Nivea στο ψέκασμα το παιρνει ο αέρας….

  14. Καλησπερα!!!
    Αν και ορκισμενη εδω και χρονια στην lancaster! Φετος βλεοω να βαζω αλλου
    πλωρη.Αυτο που μου τραβηξε το ενδιαφερον ειναι η αντιηλιακη της
    La roche xl fluide με χρωμα και η bb αντιηλιακη της vichy που μοιαζει
    πολυ με την bb της loreal.
    Βεβαια εχω πληροφοριες οτι θα ερθουν συντομα και η νεα σειρα αντιηλιακων
    της Caudalie! Τα οποια τα περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον.
    Τωρα για χειροποιητο φυτικο αντιηλιακο μεγαλο δεικτη οροστασιας
    μπορεις να φτιαξεις αν πρισθεσεις τα.εξης λαδακια Rassberry seed oil (spf30)
    Carrot oil (30) wheat germ(20) αβοκαντο, καρυδα,σησαμελαιο εχουν
    μικροτερους δεικτες. Βεβαια ολα.αυτα τα εχω διαβασει απο ξενα σαιτ
    δεν τα εχω καποια προσωπικη χρηση.
    Αυτο που εχω φτιαξει σε αντιηλιακο και το λατρευει η μαμα μου ειναι
    η κλασικη συνταγη του Γαληνου οπου εχω προσθεσει βουτυρο κακαο
    καριτε ,λαδι καρυδας ,καροτελαιο και για να εχει αντιηλιακη προστασια
    εχω βαλει για αντιηλιακο φιλτρο Διοξειδιο του Τιτανιου.Το μονο
    κακο ειναι οτι λογο του Τιτανιου ασπριζει πολυ και εχει λιγουλακη υφη στοκοκατασταση οπως και ολα τα αντιηλιακα με μεγαλο δεικτη προστασιαε.
    @Τζουλια @Στελλα θελω οποσδηποτε την γνωμη σας για πιο δεικτη
    προστασιας προτεινετε για το προσωπο μιας που εχω αποκτησει
    καποιες παναδες ενω εβαζα παντα spf 30 και σκεφτομαι να το αλλαξω
    σε spf 50 HELP ME! !!!

  15. @SofiaT Σοφία μου δυστυχως τα φυτικά καλλυντικά και τα λάδια δεν μπορούν να φθασουν κανενα αντηλιακό δεικτη περα απο το 4-5. Το καρότο, το αβοκαντο, η τζοτζομπα, η καλεντουλα και πολλά αλλα εχουν αντηλιακη προστασία, αλλα ως εκει 4-5! Ωστόσο ειναι εξαιρετικά χρήσιμα για την επανόρθωση του δέρματος απο τη φθορά της αντηλιακής έκθεσης. Ισως γιατί η φυση δεν μερίμνησε ποτε για την τόσο μεγαλη δικη μας επιδραση και καταστροφη του περιβάλλοντος, ώστε να χρειαζομαστε πλεον τετοια μεγεθη αντηλιακής προστασίας. Το διοξειδιο του τιτανίου δεν ειναι ασφαλές γιατι χρειαζονται ειδικά πιεστικά κι αναδευτικά μηχανήματα, ώστε να διαλυθει σωστά και να υπαρχει καλυψη ουσιαστική και ομοιόμορφη, εξ ου και η ασπρίλα. Ωστοσο, να ξερεις ότι ενα τετοιο οικιακό μειγμα δεν είναι ασφαλές και δεν προστατευει ισομερώς και ομοιόμορφα το δέρμα. Εδω μάρκες όπως ο Dr. Hauscha (καλά τα λεω Τζουλια?)νουμερο ενα στα φυτικά απέσυραν τα αντηλιακά τους, γιατί δεν μπορούσε να συνυπαρξει το αναγκαστικά χημικό τους φίλτρο με τη φυσική παρασκευη των καλλυντικών τους ως εκ τούτου και με τη φιλοσοφία τους.
    Οσο για τις πανάδες επιφυλάσσομαι. Αλλά μην αυξήσεις το δείκτη, αλλού ειναι η αιτία, ίσως να πρέπει να ψάξεις ορμονικές μεταβολές εφ΄όσον είσαι σχολαστική με το αντηλιακό σου.

  16. @Στελλα μου εχω την ιδια υποψια οσο αφορα το ορμονικο!
    Παντα καθε καλοκαιρι εχω το ιδιο διλημμα χημικο η φυτικο
    αντιηλιακο.Τελικα καταληγω σε αυτο που εχει τα λιγοτερα
    οσο γινεται χημικα απο φυτικα καποια στιγμη θα δοκιμαζα της
    εταιριας badger και alba μιας και εχω διαβασει τα καλητερα.
    Τελικα δεν θα πεσω στην παγιδα του μεγαλητερου δεικτη!

  17. @Stella: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Να διαφωνήσουμε και σε κάτι (κρατάω την ημερομηνία στα πρακτικά, για να τη θυμάμαι…)
    Αντίθετα λοιπόν με σένα αγαπημένη, λατρεύω τα αντηλιακά Nivea, ειδικά, το σπρέι για το οποίο μιλάς. Λατρεύω να το ψεκάζω πάνω μου, όταν “καίγομαι” είναι απίστευτη η δροσιά του! Λατρεύω που δεν κολλάει. Λατρεύω που σε όποια θέση και αν το έχω επειδή ψεκάζει 360 μοίρες, μια χαρά “τα πιάνει” όλα. Λατρεύω τη μυρωδιά του και βέβαια λόγω ονόματος, το εμπιστεύομαι, περισσότερο από άλλα που βγήκαν μετά. Τώρα και να μην είσαι σίγουρη αν έχεις καλύψει όλο το σώμα, ε, δεν τρέχει και τίποτα, για μας τις σταράτες… ας πάρουμε και λίγο χρώμα.. Το πρόσωπο να είναι καλλυμένο, για τα άλλα σημεία, δεν θα σκάσω κιόλας..
    Σε ένα πράγμα, όμως θα συμφωνήσω μαζί σου.. Τελειώνει γρήγορα το ρημάδι.. Αλλά στη δική μου περίπτωση, τελειώνει γρήγορα, γιατί παθαίνω εθισμό μαζί του και δεν ξέρω, που να σταματήσω..

  18. @SofiaT & Stella: Μια χαρά, τα λες Stella για Dr Hauschka, δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.. Για το διοξείδιο του τιτανίου διαφωνώ. Υπάρχει παντού, δεν υπάρχουν μετρήσιμα μεγέθη ότι κάνει κακό, περιλαμβάνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα καλής ποιότητας make up και θα πω το εξής: Είναι πολύ καλύτερα όλη η ατμοσφαιρική ρύπανση και η βλάβη από την ακτινοβολία, να “στέκεται” πάνω στο διοξείδιο του τιτανίου και να αφαιρείται με ντεμακιγιάζ, παρά να εισχωρεί έστω και στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος.

  19. @Julia κι αν δεν τα πιασει όλα… εχει αντηλιακή προστασία ο αέρας… χα χα χα ! Η αλήθεια ειναι παντως, ότι ειναι στ΄αλήθεια πολύ δροσιστικό, ειδικά όταν εισαι πολυ ωρα στον ήλιο κι έχεις αναψει… μεχρι που σ΄ακούει όλη η παραλία να βογγας και βάζουν αλλα στο νου τους οι περίοικοι (αχ αχ αχ ααααχχχχ) χα χα χα!! 😉

  20. @Julia Οχι δεν εννοουσα, ότι κανει κακο ως συστατικό, αλλα ότι δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί σωστα σε σπιτικά σκευάσματα γιατί θελει ειδικά εργαλεια και εξοπλισμό, προκειμενου να διαλυθει μεσα στο μειγμα και να κατανεμηθει ομοιόμορφα, έτσια ώστε να υπαρχει αντηλιακη προστασία ολοκληρωτική.

  21. @Τζουλια@Στελλα εγω στο μονο προβληματισμο που ειχα σχετικα
    με τι διοξειδιο του Τιτανιου δεν ειναι αν μπορουσα να το
    ενσωματωσω στην κρεμα με λιγη προσπαθια τα καταφερνω
    αυτο που με ανησυχουσε ειναι οτι βγαινει σε δυο μορφες
    η μια ειναι σε (νανοσωματιδια) και σε απλο.Το προβλημα
    ειναι οτι σε νανοσωματιδια μπορει να κανει κακο (καρδια/εγκεφαλο)
    Βεβαια αυτο ακομα δεν.εχει αποδειχτει.ακομα ειναι σε μελετη.
    Αρα αν εχουμε καποιο χημικο στην παρεα ας μας βοηθησει!!!

  22. Sorry για το αργοπορημένο της ώρας αλλά τώρα μου άνοιξε το ποστ! 10 φορές μπήκα από το πρωί ! Τίποτα! Πρόσφατα δοκίμασα το αντηλιακό με χρώμα της frezyderm και με ενθουσίασε το βελούδινο αποτέλεσμα! Και η πούδρα της lierac ενδιαφέρουσα, για καλοκαίρι βολεύει πολύ! Αυτά από μένα.Άντε και καλό μας καλοκαίρι λοιπόν!

  23. A, με το λάδι l oreal sublime για το σώμα έχω κάνει καταπληκτικό μαύρισμα!Και το bioderma καλό ακούγεται!

  24. @goldie: Καλλιο αργά, παρα ποτέ αγαπημένη! Άργησες αλλα μια χαρα μας τα είπες!! Φιλακια!

  25. Πω πω τι ενδιαφέρουσα κουβέντα η σημερινή! Πόσο λατρεύω αυτές τις συζητήσεις του bb… Και εγκυκλοπαίδεια να άνοιγες τόσα δεν θα μάθαινες…@Stella Ανυπομονώ να διαβάσω για το SPF 30! 🙂

  26. Καλημερα αγαπημενη Julia, πολυ ενδιαφερον ολα οσα διαβασα.
    Εγω περσι χρησιμοποιουσα το Helioderm με δεικτη 50, γιατι κανω πολλες παναδες αν δεν προσεξω. Το παιρνω απ την αισθητικο μου κ το λατρευω , γιατι και ειναι σαν τζελ και απορροφαται στο πι και φι και δεν αφηνει υπολειματα κτλ κτλ

    Επισης ειχα παρει κ ενα της Biotherm με 30 SPF, ωραιο κ αυτο κ απορροφαται εξισου καλα (γενικα εχω θεμα, θελω να απορροφουνται καλα, γιατι ειχα χρησιμοποιησει πιο παλια ενα της Avene κ αργοτερα ενα της Lavera, που μεναν σαν μασκα πανω μου)

    Τωρα εχω ενα της Guinot, καλο ειναι(κ απορροφαται καλα, μη ξεχνιομαστε..χααχαχ) αλλα αν και λατρευω την βανιλια σαν αρωμα, αυτο μυριζει υπερβολικα βανιλια, αφου νομιζω οτι εχω βαλει αρωμα καθε φορα. Επισης αφηνει κ μια γυαλαδα η αληθεια ειναι, τεσπα.

    Τωρα ομως με προβληματισατε, το εχω ακουσει αυτο με το 50Spf, και οτι δεν προσφερει κατι παραπανω απ το 30 Spf, εγω ομως βλεπω διαφορα και το εχω ακουσει κ απο φιλες μου οτι βλεπουν διαφορα.

    Στελλα, με εβαλες σε σκεψεις με το 50 Spf (τωρα εχω υφος : μισοκλειστο ματι κ ανασηκωμενο φρυδι)
    Περιμενουμε το ποστ σου για την διελευκανση της υποθεσης…

  27. Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ το χειώμα 30 και το καλοκαίρι 50.Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ clinique και frezyderm και στο σώμα carroten,nivea και lancaster.Λόγω μεγάλης χρήσης δεν παίρνω τα πολύ ακριβά εκτός ελαχίστων περιπτώσεων..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.