NIVEA: H σειρά προιόντων με Q10 PLUS!

 

nivea-1

 

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο φουντώνει η αγωνία μας για το πως θα βγούμε στην παραλία. Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιούμε πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Ο,τι είναι να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε τώρα για να μπορέσουμε τους επόμενους μήνες να δείχνουμε περήφανα – ή έστω άνετα – το σώμα μας και να μην το κρύβουμε κάτω από τις πετσέτες.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα αγωνίας ξεκινά και η διαδικασία “εντοπισμού” ενός κατάλληλου συσφιγκτικού  προϊόντος  που να βοηθά και στην καταπολέμηση της ορατής κυτταρίτιδας. Καλή η άσκηση, καλή η διατροφή, όμως τώρα έχουμε ανάγκη από άμεσα ορατά αποτελέσματα, χωρίς πολλές θυσίες και στερήσεις.

 

H Q10 Plus της NIVEA είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές σύσφιξης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, τα προϊόντα της δε έχουν αποκτήσει πιστούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Τι είναι το Q10;

 

Το συνένζυμο Q10 είναι μια ουσία που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό μας και ως “γεννήτρια καυσίμων” διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό των κυττάρων. Παράλληλα, χάρη στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και τα προστατεύει από το στρες. Δυστυχώς όμως με την πάροδο του χρόνου η διαδικασία παραγωγής του από το σώμα εξασθενίζει. Εδώ λοιπόν εμφανίζονται τα διάφορα προϊόντα που το ενσωματώνουν στην σύστασή τους, ώστε να μπορέσουν να μας προσφέρουν τα οφέλη του, ακόμα και όταν το σώμα μας δεν μπορεί πλέον να τα παράξει.

 

nivea-open-1

 

Η NIVEA Q10 Plus έρχεται φέτος με ανανεωμένη σύνθεση και με νέα συσκευασία. Αποστολή της είναι να μας χαρίσει σώμα σφριγηλό, χωρίς κυτταρίτιδα και γεμάτο ενέργεια.

 

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα προϊόντα που συνθέτουν τη σειρά διακρίνονται σε δύο επιμέρους κατηγορίες. Σε αυτά της εντατικής φροντίδας των επίμαχων σημείων και σε αυτά της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας.

 

Στην πρώτη κατηγορία συναντούμε προϊόντα ενισχυμένης και άμεσης δράσης που λειτουργούν περισσότερο ως “αγωγές” και λιγότερο ως προϊόντα καθημερινής περιποίησης. Η εντατική δράση τους οφείλεται στο “σύμπλεγμα ενέργειας” που ενσωματώνουν στη σύστασή τους. Το συνένζυμο Q10 συσφίγγει την επιδερμίδα και το φυσικό συστατικό L-Carnitine διεγείρει την μετατροπή των λιπαρών οξέων σε ενέργεια. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την μείωση του σχηματισμού νέων λιποκυττάρων που επιτυγχάνεται χάρη στην δράση του φυσικού εκχυλίσματος λωτού, τότε νομίζω πως προσεγγίζουμε το ιδανικό.

 

Το “NIVEA Q10 Plus – Gel-Κρέμα Σμίλευσης” είναι το προϊόν που στοχεύει ακόμη και στις πιο προβληματικές περιοχές και επιδιώκει να τις απαλλάξει από την κυτταρίτιδα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων. Ο   “NIVEA Q10 Plus – 10 days Ορός Σμίλευσης” βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και χαρίζει ορατά αποτελέσματα μετά από δέκα ημέρες εφαρμογής χάρη στη δέκα φορές πιο ενισχυμένη σύνθεση με L-Carnitine.

 

 

nivea-5

 

 

 

nivea-3

 

Στη δεύτερη κατηγορία βλέπουμε προϊόντα καθημερινής φροντίδας που ενυδατώνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας της ελαστικότητα και σφριγηλότητα σε καθημερινή βάση. Εδώ πρωταγωνιστούν τα “NIVEA Q10 Plus – Συσφιγκτική Λοσιόν Σώματος”, “NIVEA Q10 Plus – Συσφιγκτική Κρέμα”  και “NIVEA Q10 Plus- Συσφιγκτικό Λάδι Σμίλευσης”. Ανάλογα λοιπόν με τα γούστα μας μπορούμε να επιλέξουμε την πιο ευχάριστη σε εμάς σύνθεση: λοσιόν, κρέμα ή λάδι.

 

 

nivea6

 

 

 

nivea-2

 

nivea-4

 

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Για ακόμη πιο ενισχυμένα αποτελέσματα, η NIVEA μας παρουσιάζει την νέα Βερμούδα Σύσφιξης και Σμίλευσης NIVEA Q10 Plus.

 

Το συγκεκριμένο προϊόν “σμιλεύει” τη σιλουέτα, συσφίγγει τα επίμαχα σημεία του σώματος ( κοιλιά, γλουτούς, μηρούς) και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ εμείς απλά κινούμαστε. Η προηγμένη ελαστική της ύφανση περιέχει μικρο-κάψουλες Q10 που απελευθερώνουν σταδιακά τα συστατικά τους, παράλληλα με την κίνηση. Είναι σχεδιασμένη με τρόπο ώστε να παραμένει άνετη και να χαρίζει ελευθερία κινήσεων, παρά τη στενή εφαρμογή της.

 

 

Μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα, πάνω από το εσώρουχο αφού έχει δημιουργηθεί για να παραμένει όσο το δυνατόν πιο αόρατη. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (S-M, L-XL). Η ιδανική χρήση που προτείνουν οι ειδικοί της NIVEA είναι έξι ώρες την ημέρα. Μέσα σε δύο εβδομάδες η σιλουέτα θα εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη, πιο σφριγηλή και με μειωμένη κυτταρίτιδα.

 

nivea-7

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

 

Για να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι Έχετε αγοράσει κάποιο προιόν σύσφιξης, κατά της κυτταρίτιδας; Όχι;;; Κακώς. Υπομονή ως αύριο, τότε.

 

 

 

 

Σε κάτι άλλο τώρα, χθες πάρα πολλές από εσάς κάνατε το πρώτο σας μπάνιο στη θάλασσα, εγώ δεν είχα τη χαρά, είχα διάφορα προγράμματα το πρωί με τον κύριο Ρωμανό, το μεσημέρι έπρεπε να κάτσω λίγο μπροστά στον υπολογιστή, μετά είπα να ανοίξω και να φτιάξω καμιά ντουλάπα (όπως τις άνοιξα, έτσι τις ξανάκλεισα, ακούς Demi;) και στο τέλος αργά το απόγευμα, είπα να κάνω κάτι «εποικοδομητικό» και να δοκιμάσω αυτό το νέο kit της L’Oreal Professionnel για «Ατίθασα Μαλλιά Παραλίας» aka, beach hair για να σας γράψω και τη γνώμη μου. Λούστηκα λοιπόν και έκανα step by step αυτά ακριβώς που έβλεπα στις φωτογραφίες που έχει πίσω από το κουτί και μπορώ να πω όταν τελείωσα το αποτέλεσμα με άφησε αρκετά ικανοποιημένη, beach δεν πήγα, αλλά τουλάχιστον το βράδυ στο μπαλκόνι, είχα beach hair.

 

Τώρα για να είμαι ειλικρινής περίμενα να δω το αποτέλεσμα σήμερα το πρωί, μετά από μια βραδιά ύπνου, γιατί εδώ που τα λέμε, ε, δεν είναι και το πρώτο salt spray που κυκλοφόρησε- έχουν βγει πολλά στην αγορά (μη λέω τώρα μάρκες) τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά την επόμενη μέρα τα μαλλιά μου, πάνε προς το τζίβα. Λοιπόν κυρίες μου, αυτό δεν συνέβη με το συγκεκριμένο. Τα μαλλιά μου σήμερα το πρωί, εξακολουθούν και έχουν αυτή την ωραία μπούκλα αλλά τα νιώθω και απαλά. Έκλεισε. Ψήφο στο Wild Stylers Beach waves by L’Oreal Professionnel.

 

Αγάπη, έχω την εντύπωση ότι αύριο είναι τα γενέθλιά σου, σωστά; Ίσως πρέπει να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

 

Αλεξάνδρα, τα ίδια μαλλιά έχουμε, θα σε βολέψει, trust me.

 

MariaA, σε φαντάζομαι, στους δρόμους του Λονδίνου, με κυματιστά, ξανθά, beach hair μαλλιά και να αναρωτιούνται οι Αγγλίδες, μήπως έκανες weekend στην Ελλάδα και να σκάνε από ζήλια.

 

Ioanna Thess: Hands down, σήμερα κιόλας.

 

(sorry για τις φωτό, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, ξέχασα και να βαφτώ και μετά βαριόμουν, πάντως photoshop δεν έχει πέσει και βασικά μαλλιά πρέπει να δείτε ε, και  μια ιδέα θα την πάρετε, ειδικά αν δείτε την μπροστινή φράντζα, με αυτή όλες οι σγουρομάλλες, έχουμε θέμα)

 

Beach Hair 1

 

beach-hair-4

 

Beach Hair 2

 

beach-hair-2

 

Beach Hair 3

beach-hair-3

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ειχα δοκιμάσει ενα της loreal στα 25 που ειδα τα πρώτα δείγματα. Καμμια αλλαγή και έκτοτε δεν βάζω τίποτα.
    Αυτό το beach hair ΠΡΕΠΕΙ να το δοικιμάσω.
    (btw Πρέπει να βγεί νόμος ειδικά για τα styling προϊόντα να σου δίνουν δειγματάκι!!!!)

  2. Καλημέρα! Πέρυσι ,μετά από πολλά χρόνια , δοκίμασα την κρέμα αλλά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν είδα αποτέλεσμα ούτε με τη διτροφή ούτε με την ατελείωτη γυμναστική στη θάλασσα, οπότε μάλλον το πρόβλημα ήταν βαθύτερο .Όμως τη nivea την εμπιστεύομαι γενικότερα.

  3. @goldie: Δοκίμασε το Cellulite 10 day serum. Το έγραψα παραπάνω θα το ξαναγράψω και εδώ. xxx

  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα 🙂

    Είναι άραγε τα Q10Plus τόσο αποτελεσματικά όσο τα αντικυτταριτιδικά Stella’s Recipy??? Γιατί το All In One μου διόρθωσε σχεδόν 80-90% το πρόβλημα αλλά τώρα χρειάζομαι κάτι για συντήρηση!

    Όσο για το μαλλί… Τζούλια μου είσαι μια κούκλα! Πόσο sexy το ανέμελο beach hair! Αχ Δευτέρα τα δείχνουν αυτά βρε αγάπη;;; Αντε να συγκεντρωθούμε τώρα…

  5. @Ιoanna Thess: Το ξαναγράφω, όπως το έγραψα και στη goldie: Το Cellulite 10 days με ενθουσίασε. Το Stella’s Recip-Y είναι σαφώς εκτός συναγωνισμού. Τα μαλλιά, ε, κάπως έπρεπε να σε ξεσηκώσω…

  6. Καλημερα!!!
    @Τζουλια μου μας ξεσηκωνεις Δευτεριατικα με το σουοερ σγουρο μαλλι!!!
    Αν δεν το εβλεπα δυσκολα θα το πιστευα!!χαχαχα
    Εγω τελευταια εκανα μια αγορα που μου καρφωθηκε στο μυαλο
    απο την πρωτη στιγμη που το ειδα!!!Εννοω για το νεο εργαλειο
    της Bellisima (revolution!!!) τα κανει ολα (μπουκλες,σπαστα,ισια κ.λ.π)
    Ενω εχω και ψαλιδι για ισια &για μπουκλες εδω μιλαμε για αλλη
    κατηγορια!!!Αυτο ο περιστρεφομενος κυλινδρος ειναι απλα μαγικος!!!
    Τωρα για το προιον της Nivea Q10 το ειχα δοκιμασει παλαιοτερα
    και μπορω να πω οτι κανει παραααα πολυ καλη δουλεια το ξαναδοκιμασα
    σε δειγμα και το ξανααγαπησα ειναι μεσα στις σιγουρες αγορες μου!!!

  7. Καλησπέρα bbgirls!!! Είμαι σπίτι σήμερα , έχουμε επιτέλους μια αργία – memorial day – και επιμορφώνομαι!! Μμμ η βερμούδα μου άρεσε πολύ γιατί κι εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένη με τη Stella’s All in one και δεν την αλλάζω με τίποτα!! Όμως από πέρισυ θυμάμαι τα θετικά σου σχόλια από την άλλη βερμούδα που είχες δοκιμάσει και μάλλον φέτος θα το κάνω το βήμα!!
    Όσο για τα μαλλιά είναι τέλεια κι εγώ χρησιμοποιώ σπρει της B&B για να πετύχω το θαλασσινό look !! Το θέμα είναι το αποτέλεσμα τζίβα την επόμενη κι εγώ το έχω δει την επόμενη πρέπει οπωσδήποτε να βάλω λίγο λαδάκι στις άκρες!
    Πάντως Τζου το νέο τέλειο προιόν που χρησιμοποιώ για τα μαλλιά και έχει ξετρελάνει κόσμο είναι το Silk perfume του Balmain που είναι άρωμα και light conditioner για τα μαλλιά και είναι τέλειο!!!
    Φιλιά φεύγω για την pub γιατί ο καιρός δεν λέει και πολλά πάλι!!!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Όταν διαβάζω τέτοια post αγχώνομαι.Ας κάνω ότι δεν το είδα.Τζούλια θεϊκά τα μαλλιά σου.Και μόλις φτάσει ο πολιτισμός κι εδώ θα το κάνω σίγουρα… Φιλιάαααααα

  9. To ονομα και μονο NIVEA είναι εγγύηση. Οσό για τα μαλλιά απλά το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα το δοκιμάσω σιγουρα!!!!!!!!

  10. Τρελαίνομαι, τρελαίνομαι με τα μαλλιά σου Τζούλια μου…. είναι τέλεια!! Αχ τι μου κάνεις σήμερα! Ξετρελάθηκα πάλι η γυναίκα και θα σκάσω μέχρι ν’αγοράσω το Wild Stylers Beach waves by L’Oreal Professionnel! Φιλιάααα…. 😉
    Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα της Nivea, αλλά ποτέ τις κρέμες για σύσφιξη και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, άρα δεν έχω άποψη! Στο παρελθόν όμως έχω χρησιμοποιήσει παρόμοιες κρέμες από άλλες εταιρείες, όπως η Elancyl, και μπορώ να πω ότι μαζί με σωστή διατροφή και άσκηση είχα δει πολύ καλά αποτελέσματα!
    Καλή συνέχεια κορίτσια και καλή εβδομάδα! 🙂

  11. Γλυκιά μου Τζούλια ξέρεις πόσο σε εμπιστεύομαι! Δυστυχώς δεν έχω κυτταρίτιδα, δεν είχα νομίζω ποτέ, ήμουν τρελλή φαν του περπατήματος για χρόνια! Είναι σαν να χαλάρωσε το δέρμα μπροστά(για μένα το χειρότερο)κι ας είμαι στα κιλά μου! Γι αυτό πήρα τη συσφιγκτική.Σ ευχαριστώ!

  12. Γεια σας. Εμενα παλι η NIVEA δεν μου αρεσε. Δεν ειδα τα αποτελεσματα που θα ηθελα. Αυτες που νομιζω κανουν δουλεια ειναι της LOREAL της VICHY και της ELANCYL. Ολες οι υπολοιπες εχω την εντυπωση οτι απλα ενυδατωνουν και τιποτα περισσοτερο. Δεν ξερω Τζουλια αν αυτη η νεα που προτεινεις ειναι πιο ισχυρη. Οσο για τα μαλλια σου οντως ειναι σαν να βγηκες απο την θαλασσα. Καλο απογευμα.

  13. Την nivea την είχα δοκιμάσει μια φορά πέρυσι και δεν τρελλάθηκα. Τώρα είμαι κι εγώ fan της all-in-one (παρήγγειλα ήδη και δεύτερη φουρνιά).Τώρα αν είναι βελτιωμένη η καινούρια δεν ξέρω.
    Τα μαλλιά σου Τζούλια είναι πραγματικά απίθανα, όπως και οι φωτο κι ας μην έχεις βαφτεί. Υπέροχες! Θα το δοκιμάσω και θα σου πω τις εντυπώσεις μου! Θα σε εμπιστευτώ!!!

  14. Τελεια τα beach hair σου Τζούλια μου,ειδικά το 3!!!!!!!!Τι φανταστικό προιόν,θα το αγοράσω οπωσδήποτε!! Προσωπικά βρήκα καταπληκτικό το καινούργιο ζελε σμίλευσης γλουτών της AVON..επειδή το δοκίμασα το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Βέβαια και τα προιόντα της NIVEA ανάλογα τη χαμηλή τιμή τους είναι αρκετά καλά..

  15. Δεν προμηθευτηκα καποιο σχετικό προιον γιατι ποτε δεν μενω πιστη στην εφαρμογη του οπότε δεν εχω και αποτελεσματα.Τα μαλλιά σου Τζουλια μου απλα ΥΠΕΡΟΧΑ.Πόσο σου κρατησαν τελικα;Σε πολυ σγουρα μαλλια αλα περμαναντ λες να δουλεψει;

  16. Η μόνη κρέμα σύσφιξης που έχω πάρει ήταν μια του Dior, σε κόκκινη συσκευασία, τη Svelte. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Η μαμά μου πάλι χρησιμοποιεί Vichy και δεν την αλλάζει με τίποτα. Για τη Nivea οι γνώμες διίστανται, έχω ακούσει διαφόρων ειδών σχόλια, αλλά θαρρώ ότι κάθε προϊόν έχει διαφορετικά αποτελέσματα από άτομο σε άτομο.
    Υ.Γ. I loved your hair (και το Ramones t-shirt)! Πόσο κρατάνε? Δεν έχουν αυτήν την κολλώδη υφή, που αφήνει ο αφρός π.χ.? Εγώ πάλι που έχω beach hair όλο το χρόνο τι να κάνω, κυρά-δασκάλα? Δε θα βγει ένα προϊόν, που θα το απλώνουμε στα μαλλιά μας και θα γίνονται κατευθείαν ίσια, χωρίς πιστολάκι και βούρτσες???

  17. @Julia : Τα μαλλιά σου είναι τέλεια , μου αρέσουν πολύ και θέλω οπωσδήποτε να προμηθευτώ κι εγώ ένα τέτοιο προιόν ( από πέρσι το “ζαχαρώνω” , φέτος θα το πάρω σίγουρα ) . Έχεις δίκιο για άλλη μια φορά , αγαπημένη , σήμερα είναι τα γεννέθλιά μου , οπότε ευκαιρία να μου το κάνω δώρο . Επίσης , θέλω να δοκιμάσω οπωσδήποτε κάποιο από τα προιόντα της Nivea αλλά δεν ξέρω αν μπορώ λόγω του προβλήματός μου με τις ευρυαγγείες . Ξέρεις μήπως να μου πεις αν ενδύκνειται ?
    @SofiaT : Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή της Belissima ? Tην έχω βάλει κι εγώ στο μάτι καιρό και θέλω να την πάρω …

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.