Beatific: Ο Ορός, Miracle Wrinkle Corrector για «γέμισμα» των ρυτίδων, χωρίς ένεση.

 

beatific-serum-2

 

Πριν λίγες μέρες, μιλήσαμε για τη νέα σειρά Eλληνικών δερματο καλλυντικών του Ομίλου Υγεία, με την ονομασία Beatific. Σας είπα και εγώ τη γνώμη μου γι’ αυτή την προσπάθεια αλλά διάβασα, όπως πάντα και πολύ προσεκτικά τα δικά σας σχόλια, διότι δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον, για αυτή τη νέα μάρκα καλλυντικών.

 

 

Αξιοποιώντας την πολύτιμη κλινική εμπειρία ετών, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου “Υγεία” δημιούργησε τη Beatific, μία καλλυντική σειρά με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντας της λάμψη και νεανικότητα.

 

 

Σήμερα, θέλω να μιλήσουμε για ένα από τα best seller προϊόντα της σειράς, τον Ορό, Miracle Wrinkle Corrector, αλλά πρώτα θέλω να δούμε μια νέα ιατρική ανακάλυψη που έχει να κάνει με την «Προγερίνη». Σύμφωνα λοιπόν, με πρόσφατες ιατρικές μελέτες, η πρωτεΐνη «Προγερίνη» επιταχύνει την διαδικασία της φυσικής γήρανσης και δρα αρνητικά στην λειτουργία των ριβοσωμάτων, των μιτοχονδρίων καθώς και του πρωτεασώματος,  που διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας.

 

Για να καταπολεμήσει αυτά τα σημάδια της γήρανσης και να καταπολεμήσει την δράση της Προγερίνης, η Beatific δημιούργησε στα εργαστήρια ένα σύμπλεγμα συστατικών, με την ονομασία Youthgene Pro C. Το προηγμένο αυτό αντιγηραντικό σύμπλεγμα με Alaria SP και 3 πολύτιμα συστατικά ενκαψυλιωμένα σε νανολιποσώματα, παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην φθορά των εσωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας και αναστέλλοντας την διαδικασία γήρανσης. Η AlariaSP, ένα δραστικό συστατικό προερχόμενο από θαλάσσιο φύκι, εισχωρεί στον πυρήνα του κυττάρου και καταστέλλει την παραγωγή της Προγερίνης στα γερασμένα κύτταρα ενώ επανενεργοποιεί τον μεταβολισμό τους.

 

Ο Ορός Miracle Wrinke Corrector ουσιαστικά είναι ένα «διογκωτικός» ορός ο οποίος ενσωματώνει αυτή την επαναστατική τεχνολογία ταυτόχρονα με την τεχνολογία Wrinkle Lift, η οποία  έχει την ικανότητα να αυξάνει τον όγκο του λιπώδους ιστού γεμίζοντας και λειαίνοντας τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης εκ των έσω. Σαν αποτέλεσμα, αυτή η καινοτομική τεχνολογία ουσιαστικά  μιμείται την μέθοδο Lipofilling χαρίζοντας λείανση των ρυτίδων χωρίς ένεση. Επιπλέον, ο συνδυασμός συζευγμένου υαλουρονικού οξέως και βιταμινών δρα εκ των  έσω γεμίζοντας τις ρυτίδες και διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη.

 

 

beatific-serum-1

 

 

Με απλά λόγια, οι βαθιές ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης όπως οι γραμμές ανάμεσα στα φρύδια, στην γωνία των ματιών, γύρω από τα χείλη και κατά μήκος των πτυχών ανάμεσα στην μύτη και το στόμα, σπρώχνονται προς τα έξω, εκ των έσω, προσφέροντας μία νεανική, πιο λεία και χωρίς γραμμές επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

Όταν μιλάμε για τόσο προηγμένα νέα προϊόντα και νέες ελληνικές προσπάθειες, προτιμώ να μιλάμε εμπεριστατωμένα. Τις προάλλες λοιπόν που έγραψα για τα προϊόντα Beatific, μια από εσάς, μου είπε ότι έχει ήδη δοκιμάσει την κρέμα ματιών Beatific Extreme Anti Aging Eye Cream,  και έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Πρόκειται για την Jazzy την οποία θα βρείτε στο crazyjazzytips4everything.blogspot.gr και την οποία  πρέπει να παρακολουθείτε, γιατί   γράφει πολύ ενδιαφέροντα posts.

 

 

 

beatific-beauty-activators-1

 

 

Και εγώ βεβαίως της ζήτησα να μας κάνει αυτό το review, που θα διαβάσετε παρακάτω:

 

 

 

Καλημέρα σε όλες!

 

Σήμερα και μετά από έναν ολόκληρο μήνα χρήσης και με πιο ολοκληρωμένη άποψη,  θα ήθελα να σας γράψω τη γνώμη μου για την κρέμα ματιών, Beatific Extreme Anti Aging Eye Cream, η οποία άλλαξε την γνώμη μου για την αποτελεσματικότητα τέτοιων προϊόντων, μια που πρέπει να ομολογήσω ότι δεν περίμενα χρησιμοποιώντας τη, να δω τόσο μεγάλη διαφορά.

 

Δεν περίμενα  να λειάνει ,να ενυδατώσει και να μειώσει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Δεν περίμενα σίγουρα τόσο αισθητή την διαφορά. Δεν περίμενα να κάνει όντως θαύμα. Τα μάτια μου ζητούσαν εντατική ενυδάτωση και μεγάλη βοήθεια και εγώ έψαχνα καιρό πριν καταλήξω σε αυτή την εταιρεία.

 

Στην αρχή μου άρεσε αυτή η μοντέρνα προσέγγιση στο packaging και ο μινιμαλισμός, που πάντα με προδιαθέτει σε κάτι προσεγμένο. Όταν άρχισα να διαβάζω περισσότερα στοιχεία για τη μάρκα, ήμουν σίγουρη ότι είχα κάνει το σωστό click.

 

beatific-extreme-anti-aging-eye-cream-1

 

Η Beatific ,πέραν της εξωτερικής εμφάνισης με προσέλκυσε και για τον πολύ απλό λόγο ότι τα  δερμοκαλλυντικά τους-πόσο μου αρέσει αυτή η λέξη- κατασκευάζονται από ομάδα έμπειρων δερματολόγων που με την εμπειρία τους προσεγγίζουν όσο καλύτερα γίνεται τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

 

Τι άλλο να ζητήσεις; Με αυτά και αυτά πείστηκα να δοκιμάσω. Και πολύ καλά έκανα γιατί είναι η μόνη κρέμα που έχω δει διαφορά.Χρόνια ,ναι χρόνια κι ας είμαι 34 ετών, με βασανίζει το γεγονός ότι η κανονική προς ξηρή επιδερμίδα μου με φόρτωσε λεπτές γραμμούλες από νωρίς. Λίγο βέβαια οι κακές συνήθειες, λίγο η έξοδος προς τη θάλασσα και τον ήλιο, λίγο απ’ όλα, έκαναν πιο δύσκολη την περίπτωση.

 

Χρησιμοποιώντας την  Extreme Anti Aging Eye Cream μπορώ να πω ότι είδα εμφανή βελτίωση από τις πρώτες κιόλας χρήσεις και πλέον δεν βλέπω αυτές τις γραμμούλες, τόσο έντονα, όπως πριν. Η ενυδάτωση που προσφέρει αλλά και το ότι δεν βλέπω να εμφανίζεται πρήξιμο και ακόμα περισσότερο μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ακόμη κι όταν είμαι κουρασμένη, σημαίνει πως το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της το κάνει.

 

beatific-extreme-anti-aging-eye-cream-2

 

Από την άλλη, δεν θα ισχυριστώ ότι το θαύμα γίνεται μόνο του. Συν Αθηνά και χείρα κίνει.Προσπαθώ να κοιμάμαι σωστά-ναι ο καλός ύπνος διορθώνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα στην περιοχή των ματιών- αλλά και ευλαβικά τηρώ πρόγραμμα στο να βάζω την κρέμα μου πάντα μετά από έναν καλό καθαρισμό.

 

Την χρησιμοποιώ πάντα πριν το μακιγιάζ, σαν primer αλλά η κρέμα δουλεύει ταυτόχρονα και για την ενυδάτωση και προστασία της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μου, παίζοντας πολλαπλό ρόλο.

 

Και αν φαίνονται υπερβολικά τα όσα λέω. μόνο μια δοκιμή θα μπορούσε να σας πείσει. Ειδικά αν δεν έχετε πρόβλημα με γραμμές και λεπτές ρυτίδες, που ίσως χρειαστεί λίγο μεγαλύτερο διάστημα για να δείτε τη διαφορά, όσες από εσάς υποφέρετε από πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, θα δείτε πολύ πιο άμεσα μια αισθητή διαφορά.

 

Είναι  αλήθεια. Η Beatific Extreme Anti Aging Eye Cream είναι ένα προϊόν που θέλω να αγοράζω συνέχεια.

 

Jazzy

 

 

 

 beatific-extreme-anti-aging-eye-cream-3

 

 

 

 

Μετά από αυτό το review της Jazzy, έχω την εντύπωση ότι κάποιες από εσάς, πρέπει να έχετε την εμπειρία της περιποίησης Beatific.

 

Συμφωνείτε;

 

 

 

(Η σειρά καλλυντικών Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία, Μητέρα, Λητώ) και online στο www.beatific.gr)

 

 

27 Σχόλια
  1. καλημέρες…όμορφες και χαμογελαστές και σίγουρα πολύ κεφάτες…εμπειρία Beatific ανεπανάληπτη!!!…και το BB πάντα μπροστά σε γνωριμία με καινοτόμες ελληνικές εταιρείες που κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω!!!Jules είσαι μοναδικό BBgirl!!! <3

  2. @Jazzy: Στη συγκεκριμένη περίπτωση εσύ και το απίθανο blog σου, ήσουν πιο μπροστά από το bb. Και αυτό με γεμίζει μεγάλη χαρά.

  3. η δική μου χαρά είναι απερίγραπτη…εσύ είσαι το έναυσμα και αυτό οφείλω να το πω γιατί από το ΒΒ “κόλλησα” το μικρόβιο να κάνω την εικόνα και τη σκέψη λόγο…κι αυτό σήμερα με ξεπέρασε…όμως Jules δίνω beauty ορκο πως over a table of cocktails ,οι BB καρδιές θα ανοίξουν κάποια στιγμή!!! <3 😀

  4. AΓΑΠΆΜΕ JAZZY και ΒΒ!!! ώρα για να δοκιμάσουμε BEatific λοιπον…..

  5. Συννεφιασμένες καλημέρες σήμερα. Πόσο θα ήθελα να δοκιμάσω όλη τη σειρά και όχι μόνο το Miracle Wrinkle Corrector.Πειραματόζωα δέχονται εκεί στο υγεία? Αυτοπροτείνομαι.Πολλά φιλιά κορίτσια.

  6. @ΕΛΕΝΗ: Βρε Ελενάκι, τι καλή ιδέα αυτή! Να πας στο Υγεία, να κάνεις τις δοκιμές σου δωρεάν και μετά ως αναγνώστρια να γράψεις την εμπειρία σου! Άσε με να το δω. (σύννεφα πάλι ε; τι να πω…)

  7. Jazzy!! Υπέροχο review!!! Να μας γραφεις πιο συχνά! Φιλιά!

  8. Καλησπέρα αγαπημένα μου BBGirls! @Jazzy μου, είσαι φοβερή και σε “παρακολουθώ” στο φανταστικό blog σου! Ομολογώ πως ακόμα δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!! @Τζούλια μου, μετά την “βόλτα” μου στο site της εταιρείας και τις δικές σας αναρτήσεις, θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα δερματοκαλλυντικά που υπάρχουν στην Ελλάδα! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάααα…. 🙂
    Υ.Γ. Πάντως αν δέχονται πειραματόζωα στο Υγεία, θα πάρω αγκαζέ την Ελένη μας και θα πάμε παρέα!!!!!

  9. @μαίρη…πόση αγάπη πια μεταξύ μας;;; <3
    @Stella μαγισσούλα με τη χύτρα με τις beauty μαρμίτες και τα φανταστικά αποτελέσματα ετοιμάζω και κάτι για τα δικά σου τα φοβερά "μυστικά"ομορφιάς!!!
    #Elena πολλά ευχαριστώ και νομίζω πως αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί μου άρεσε τόσο!!!
    θα θυσιαστώ κι εγώ για την επιστήμη,αν με θέλετε παρέα!!!

  10. @Jazzy τι λες Jazzy μου? που, πότε πως? Θέλω να μου το πεις οπωσδήποτε για να το δω, μην το χάσω…. Φιλια!!!!

  11. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω,με πείσατε οτι πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

  12. Αν είναι τόσο θαυματουργή η κρέμα ματιών,θα τη δοκιμάσω!!!!! Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες προτάσεις σας!!! Φιλιά!!!!

  13. Xαιρετε. Θα σας πω μια πιο διαφορετικη προσεγγιση απο προσωπικη εμπειρια. Ολα αυτα τα χρονια χρησιμοποιω καθε 3 περιπου μηνες και διαφορετικη εταιρεια ως προς την περιποιηση του προσωπου μου. Σαν εμπειρεια εχω να πω οτι ολες οι εταιρειες βαζουν μεσα κατι που δεν εχουν οι αλλες. Οποτε χρησιμοποιωντας διαφορετικα προιοντα καθε φορα παιρνεις διαφορετικα συστατικα. Εγω προσωπικα εχω δει οφελη στην επιδερμιδα μου, που ομως δεν νομιζω οτι ειναι απο καποια συγκεκριμενη εταιρεια αλλα απο τον συνδυασμο ολων. Πιστευω σιγουρα ομως οτι η συστηματικη περιποιηση της επιδερμιδας ειναι το α και το ω στην διατηρηση της νεανικης επιδερμιδας. Καλο απογευμα

  14. @rania: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η προσεγγισή σου Ράνια μου και τείνω να συμφωνήσω πολύ μαζί σου, λόγω και της εμπειρίας μου, αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος ομορφιάς. 100% σωστή η τελευταία σου πρόταση.

  15. @Elena: Τέλεια! Μαζευόμαστε περισσότερες Ελενάκι, προς δοκιμή! Δύσκολα να μας πουν όχι!

  16. Tζουλια σε ευχαριστω για την απαντηση σου το βλεπω στο προσωπο σου το αποτελεσμα της εμπειριας σου στον τομεα της ομορφιας. Θελω επισης να προσθεσω στο χθεσινο ποστ που διαβασα σημερα οτι οντως στην Ελλαδα εχουμε πανεμορφα μερη που δεν ξερεις σε ποιο να πρωτοπας Το καλοκαιρι ειναι παντα πολυ λιγο για αυτα που θελεις να επισκεφτεις. Σοβαρη υποψηφιοτητα και για μενα φετος εχει η Φολεγανδρος που χρονια προσπαθω να παω. Βεβαια δεν εχω παραπονο σε ολα τα νησια που εχω παει εχω περασει υπεροχα με κορυφη την Αντιπαρο που πηγα πρωτη φορα το 1981 πριν την μεγαλη αναγνωρησιμοτητα της. Και εκτοτε εχω περασει αλλα 5 καλοκαιρια εκει.

  17. Καλησπέρα σε όλες!
    Θα βάλω το χέρι στην καρδιά και θα σας πω την ιστορία μου με τις κρέμες ματιών.
    Έβαλα νωρίς γυαλιά και πάντα είχα στο νου μου πως τα μάτια μου θα ήθελαν λίγη παραπάνω φροντίδα. Όταν όμως πας στα εικοσικάτι να πάρεις κρέμα ματιών σου δίνουν ένα μικροσκοπικό βαζάκι με ένα τζελ μέσα. Τότε έπαιρνα όρκο πως έβαζαν τζελ μαλλιών και μου πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ήμουν και μες στα νιάτα φορτωμένη, τι διαφορά να έβλεπα; Σταμάτησα.
    Λίγα χρόνια αργότερα έκανα μια δεύτερη απόπειρα σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, με μια ιταλική σειρά, φυτική, εξαιρετική μου είπαν. Ένα ωραιότατο πρήξιμο και πολλές μικρές κοκκινίλες εμφανίστηκαν στο πεντάλεπτο και τρέχανε όλοι πανικόβλητοι στο ινστιτούτο.
    Έκτοτε, παρόλο που είμαι ιδιαίτερα τακτική στην περιποίηση του προσώπου μου και χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα, κρέμα ματιών δε φοράω. Μάλλον φοβάμαι. Έλα όμως που στις φωτογραφίες μου αρχίζω και βλέπω πως τα μάτια δεν είναι όπως παλιά;
    Ίσως βαφτίσω primer την κρέμα ματιών για να ξεγελάσω τα άγχη μου και αρχίσω σιγά σιγά. Ε, κοντά στο primer ας πάρω και το filler, μη νιώθει μόνο του στο ντουλαπάκι ε;ε;

  18. @rania: Ράνια μου, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για Φολέγανδρο, στείλε μου email στο [email protected] Εχω πολλά να σου πω και βέβαια και ξενοδοχείο να σε στείλω, με τιμές ειδικές για bb girls!

  19. @Ελένη Κερσένογλου: Ώπα! Ώπα Ελενάκι.. τι βόμβα ήταν αυτή η σημερινή? Τι εμπειρία? Σαν post το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα το σχόλιο σου και εδώ που τα λέμε, πρέπει να κάνεις και ένα guest post για το bb με αυτή την εμπειρία, γιατί μπορεί να ισχύει και για άλλες κοπέλες.. Λογικό να έχεις πάθει φοβία.. από την άλλη.. τα μάτια.. αχ τα μάτια.. θέλουν πολύ προσοχή και αν δεν προσέξουμε θα φανεί όλο γύρω στα 55 και θα φανεί άσχημα.. έχουμε βέβαια, αρκετό χρόνο, αλλά και πάλι…

  20. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Πολύ δελεαστική η περιγραφή.Ομολογώ πως μπαίνω σε πειρασμό.Μουτςςςςςςςςςς

  21. Καλησπέρα Τζούλια, είσαι φοβερή και σε παρακολουθώ στο υπέροχο blog σου! Σιγουρα θα δοκιμάσω την εταιρία μόλις μπορέσω. Θα ήθελα όμως να προτείνω για το προϊόντα που αναφέρεις κάθε φορά να υπάρχει και κάποια έκπτωση για όλες εμάς που σε “ακολουθούμε”.

  22. @Ειρήνη: Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, Ειρήνη. Καταγράφεται, πάραυτα.

  23. Καλησπερα σας!!! Εχω και εγω ευαισθησία στα μάτια και λόγω δέρματος αλλά και λογω lazer που έκανα πριν 10 χρόνια περίπου για να διορθώσω την μυωπία μου οπότε είμαι προσεκτική στα προιόντα που χρησιμοποιώ για τα μάτια(συνήθως αγοράζω από το φαρμακείο και η μόνη από τα μη φαρμακευτικά προιόντα που δεν μου φέρνει δάκρυα είναι της ORIFLAME η BLACK IRIS που μου έχει ταιριάξει τέλεια!! Για να είμαι ειλικρινής επηρεάζομαι όμως όταν διαβάζω τέτοια ωραία και ενημερωμένα άρθρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν δείγματα της συγκεκριμένης κρέμας..

  24. @Maryl: Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξουν δείγματα, για τα bb girls. Δουλεύω προς αυτό, αγαπημένη και ελπίζω σύντομα να σας έχω νέα.

  25. μπηκα να πω ενα γεια!!
    πολυ χαιρομαι να διαβαζω για καινοτομα ελληνικα προιοντα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.