Μακιγιάζ Radiant Professional Fall 2014: Έμπνευση, Μαγεία και Μούσα η Κάτια Ζυγούλη

radiant-monroe-zygouli-open

 

 

Ξέρω τι θα συμβεί τώρα. Αυτό ακριβώς που συνέβη και σε μένα, πριν λίγες μέρες. Είμαι μέσα στο μυαλό σας. Για περίπου δυο με τρία δευτερόλεπτα ο εγκέφαλος σας, δεν θα μπορέσει να κάνει τη σύνδεση, μεταξύ Radiant Professional, Κάτιας Ζυγούλη και Marilyn Monroe.

 

Και όταν κοιτάξετε λίγο πιο προσεκτικά και συνειδητοποιήσετε ότι το πρόσωπο που κοιτάτε είναι της Κάτιας και όχι της Marilyn και μετά δείτε και τις υπόλοιπες μεταμορφώσεις της, για το νέο look book του μακιγιάζ της Radiant Professional θα καταλάβετε γιατί εδώ και τρεις μέρες, μιλάω για έμπνευση, μαγεία και ταλέντο.

 

 

radiant-loren-zygouli-open-

 

 

 

radiant-bardot-zygouli-open

 

 

Αυτή είναι μια δουλειά που δεν βλέπουμε συχνά. Μια δουλειά που στέκεται επάξια σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού αλλά που έγινε  στη χώρα μας, με εξαιρετικά ταλαντούχους συντελεστές και πρωταγωνιστεί  (εκτός από την Κάτια φυσικά) το μακιγιάζ της Radiant Professional. Eίμαι πολύ χαρούμενη, που είμαι η πρώτη που είδα αυτή τη δουλειά, αυτόν τον εξαιρετικό Οδηγό Μακιγιάζ, με όλα τα tips και tricks για να αντιγράψετε τα looks, ο οποίος δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

 

Η έμπνευση ξεκίνησε από το the one and only, Radiant girl, τη Λίλη Σταμούλη και συνέχισε με μοναδικά ταλέντα, που ο καθένας διαπρέπει στο χώρο του και διαπρέπουν και όλοι στον χώρο της ομορφιάς. Μακιγιάζ από τον Αχιλλέα Χαρίτο, φωτογραφίες από τον Τάσο Βρεττό, hair styling από τον Στέφανο Βασιλάκη και styling από τη Λίζη Παπάζογλου.

 

 

radiant-hepburn-zygouli-ope

 

 

radiant-hayworth-zygouli-op

 

 

Όλοι αυτοί έβαλαν το χέρι τους, για να απολαύσουμε μια από τις καλύτερες δουλειές, ένα από τα καλύτερα look books μακιγιάζ, από αυτά που φυλάμε για πάντα.

 

Και έτσι με αφετηρία την έμπνευση, δημιούργησαν μαγεία. Kαι μας μεταφέρουν νοητά σε άλλες εποχές, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι όπου το μακιγιάζ, μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια μιας γυναίκας. Inspiration and Magic.

 

Όχι βέβαια, δε ξέχασα τη Μούσα. Μόνο το all time classic και ταυτόχρονα, so right now, πρόσωπο της Κάτιας Ζυγούλη θα μπορούσε να το φέρει, εις πέρας. Και εδώ πάμε ένα βήμα πιο κάτω, από ένα απλά πανέμορφο μοντέλο.  Δεν έχει σημασία που στην φωτογράφηση, χρησιμοποιήθηκαν βέβαια φακοί επαφής, ή περούκες, ή το κατάλληλο ντύσιμο για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Δείτε τις εκφράσεις της.  Χρειάζονται πολλά περισσότερα, πρέπει να είσαι κάτι πιο πάνω από συγκλονιστικά όμορφη, για να το καταφέρεις.

 

radiant-taylor-zygouli-open

 

 

Ναι βέβαια. Δεν μπορούμε όλες μας, να γίνουμε Κάτια Ζυγούλη. Το ζητούμενο όμως έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτό. Είναι η Έμπνευση. Εγώ προσωπικά έχω εμπνευστεί πολλές φορές, όχι μόνο από περιοδικά, sites, τηλεόραση, κινηματογράφο, ακόμα και από τις φίλες μου. Από κάποια άγνωστη κοπέλα, που θα δω στο δρόμο και θα μου αρέσει το στυλ της.  Και αυτές τις μέρες, σκέφτομαι πολύ σοβαρά, να ξανά γίνω κοκκινομάλλα, όπως η αγαπημένη μου, Rita.

 

Κάποια  από εσάς, ίσως αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να τονίσει τα αμυγδαλωτά της μάτια. Κάποια άλλη, να πάρει επιτέλους την απόφαση να αγοράσει αυτό το κατακόκκινο κραγιόν, που γυροφέρνει πολύ καιρό. Κάποια να τονίσει τα όμορφα φρύδια της, κάποια να τολμήσει την αλλαγή στα μαλλιά της  και κάποια άλλη να θυμηθεί, ότι το υπέροχο δέρμα της, μπορεί να γίνει ακόμα πιο υπέροχο, με το κατάλληλο προϊόν.

 

 

 

Ας τα δούμε λίγο πιο προσεκτικά:

 

Inspired by Marilyn Monroe

 

radiant-monroe-zygouli-beautybloggr

 

 

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

radiant-monroe-look-zygouli

 

 

Inspired by Sophia Loren

 

 

radiant-loren-zygouli-beautybloggr

 

 

Tα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

radiant-loren-look-zygouli-

 

 

Inspired by Brigitte Bardot

 

 

radiant-bardot-zygouli-beautybloggr

 

 

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

radiant-bardot-look-zygouli

 

 

Inspired by Audrey Hepburn

 

 

radiant-hepburn-zygouli-beautybloggr

 

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

radiant-hepburn-look-zygoul

 

 

Inspired by Rita Hayworth

 

radiant-hayworth-zygouli-beautybloggr

 

 

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

 

radiant-hayworth-look-zygou

 

 

Inspired by Elizabeth Taylor

 

 

 

radiant-taylor-zygouli-beautybloggr

 

 

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν

 

radiant-taylor-look-zygouli

 

 

 

Έμπνευση. Μαγεία. Ταλέντο. Και τώρα, θέλω να μου πείτε, ποια απ’ όλες τις μεταμορφώσεις της Κάτιας, σας αρέσει περισσότερο

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε καλά και τις φωτογραφίες και τα προϊόντα με τα οποία δημιουργήθηκαν τα παραπάνω looks. Εξ’άλλου πανελλαδικά και ως bb girls, φυσικά, είσαστε και  οι πρώτες που τα βλέπετε. Αποφασίστε από σήμερα, ποιο σας αρέσει περισσότερο. Γιατί που ξέρετε;

 

Μπορεί ένα από αυτά τα ολοκληρωμένα set μακιγιάζ της Radiant Professional (μιλάμε για 7, 8, 9, 10 προϊόντα- basically, όλη η σεζόν σας)  να γίνει δικό σας.

 

 

 

 

34 Σχόλια
  1. Αγνώριστη όμως η Κάτια και κούκλα!!!! .Επιμένω στη Sophia, αν και μου αρέσαν όλες οι μεταμορφώσεις της.Πολύ ωραία δουλειά όντως.Καλημέρα.

  2. Μακράν η Σοφία Λόρεν..Ο πιο εμπνευσμενος καταλογος..θα τρεξω ν ενημερωθω..και να παρω ιδεες!

  3. Εντάξει απίστευτη καμπάνια! Υπέροχο!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑ Η Marilyn ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!!!

  5. Πραγματικά δεν ξέρω ποιό να πρωτοδιαλέξω είναι όλα υπέροχα και τόσο εμπνευσμένα!! Νομίζω οτι θα καταλήξω στη Sophia Loren αν και της Brigitte Bardot μου αρέσει εξίσου!

  6. Φοβερή ιδέα και πόση έμπνευση πρέπει να έχει κανείς για να τη συλλάβει και να την εκτελέσει ! Μου αρέσει εξίσου η μεταμόρφωση σε Sophia και Marilyn , νομίζω ότι συλλαμβάνει ακριβώς αυτό το “star quality” που έχουν και τις κάνει μοναδικές . Όχι ότι και οι άλλες μεταμορφώσεις πάνε πίσω … Νομίζω πραγματικά ότι ο συγκεκριμένος κατάλογος θα είναι συλλεκτικός φέτος .

  7. Πραγματικές μεταμορφώσεις!! Αγνώριστη η Κάτια!

  8. Έχω μείνει άφωνη!!! Εξαιρετικές οι μεταμορφώσεις, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω τον μοναδικό τρόπο που μας το παρουσίασες και κυρίως τα μηνύματα που μας έδωσες! Πάντα μοναδική Τζούλια!!!!!

  9. Υπέροχη η μεταμόρφωση ως Audrey Hepburn. Έχει την ίδια ακριβώς έκφραση…

  10. Audrey,Elizabeth k Sophia.Τελειο το concept γενικα κ τα προιοντα φυσικα!
    Η Κατια ειναι τοσο purely neutral που μπορεις να την πλασεις απ οτι φαινεται τελικα.Ποσο μαλλον αν εισαι ο Χαριτος!
    Ωραιο post!

  11. Έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα! Αυτές οι γυναικάρες <3 του παρελθόντος να παίρνουν σάρκα και οστά στο εκπληκτικά όμορφο πρόσωπο της Ζυγούλη! Απερίγραπτο..!

  12. Υπέροχη δουλειά, εκπληκτική η Κάτια, αλλά εκει που με μάγεψε πραγματικά ήταν ως Ρίτα!!! Αν υποθέσουμε, ότι μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια….

  13. Εχω μεινει αναυδη.Χαζευω τις φωτογραφιες ξανα και ξανα.Περιμενα με ανυπομονησια τον καταλογο της radiant αλλα ομολογω οτι ξεπερασε καθε προσδοκια μου αυτη τη φορα.Ειδικα η μεταμορφωση αλα Λορεν με ξετρελανε.Χιλια μπραβο ατη μουσα και σε ολη την ομαδα και βεβαιως βεβαιως στο bblog που μας ενημερωνει για τα ομορφα νεα.Σματς

  14. 1 απο τα καλυτερα posts Julia!!! Μπραβο!!! Εγω να τα βλεπω αυτα που ενω μου αρεσουν οι μεταμορφωσεις (εχω πολλες περουκες που χρισιμοποιω αυστηρα και μονο τις αποκριες/ εγω ημουνα αυτη που σου ειχε ζητησει exte αφελειες ωστε οταν ισιωνω το μαλλι-ζουγκλα , να τις χρησιμοποιω) δισταζω να ‘μεταμορφωθω” με μακιγιαζ. Μου βαζεις ιδεες….

  15. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο..Απίστευτη η Κάτια,φοβερό το όλο consept.Ανάμεσα στη Sophia και τη Rita που ψήφισα τις προηγούμενες ημέρες διάλεξα τελικά τη Rita. Φυσικά και οι υπόλοιπες μεταμορφώσεις-εμπνεύσεις δεν μπορώ να πω ότι με αφήνουν αδιάφορη,το αντίθετο μάλιστα.Και τώρα εγώ σκέφτομαι,βλέποντας όλες αυτές τις φωτογραφίες,αλλά αυτό που σκέφτομαι δεν μου βγαίνει με λέξεις να σας το πω.Δηλαδή προβληματίζομαι για το πόσο άδικο είναι για τους άντρες που δεν μπορούν κι εκείνοι να χρησιμοποιήσουν τέτοιου είδους τεχνάσματα όπως το μακιγιάζ-μεταμόρφωση για να μας γοητεύσουν(εντάξει,ίσως να υπάρχουν κι εξαιρέσεις).Και τι σκέφτονται όταν μας δουν χωρίς το μακιγιάζ-μεταμόρφωση;;(Εντάξει είναι λίγο ακραίο,δεν μιλάμε και για μακιγιάζ-μεταμφίεση)Πάντως κάτι αντίστοιχο είχα σκεφτεί και όταν πρωτοκυκλοφόρησαν τα Wonderbra αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.
    Τελικά εδώ στο λατρεμένο bb έχω ανακαλύψει ότι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχω είναι να ξεφεύγω από το θέμα. 😛
    Μουτςςςςςςςςς

  16. Εντυπωσιακότατες οι μεταμφιέσεις της Κάτιας αλλά ειδικά σαν Loren και σαν Taylor η επιτυχία ήταν απόλυτη!!!Διάλεξα την Loren γιατί (όπως είπα μαζίμε τη Liz) ήταν οι πιο πειστικές αλλά έπρεπε να διαλέξω μία…και ίσως να φανώ υπερβολική αλλά σαν Λόρεν είναι πιο όμορφη και από την ίδια την Λόρεν!

  17. Εξαιρετική δουλειά, δικαιολογημένος και με το παραπάνω ο ενθουσιασμός σου όλες αυτές τις μέρες!! Τόσο πειστικές μεταμορφώσεις στο πρόσωπο-καμβά της Κάτιας, αν κι όλη η μαγεία βρίσκεται πραγματικά στις εκφράσεις της! Επιμένω σταθερά στην Audrey Hepburn, και μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το χρώμα του κραγιόν!

  18. kalispera julia bbgirls!!!na ti ithele na pei o poihths telika….!!kala e exo meinei anaydh!!!! eksereti idea k teleia ylopoihmenh!!! emena mou aresan ola alla ksetrelathika me thn metamorfosh ths Marilyn Monroe kai ths Elizabeth Taylor!!!! filakiaaaaaaa

  19. Βρήκα φανταστική τη μεταμόρφωση σε Audrey Hepburn! Το αποτέλεσμα είναι αρκετά φυσικό και η έκφραση ίδια!

  20. Καλημέρα!Δεν έχω λόγια για την ΚΆΤΙΑ κ την ομάδα που δούλεψε γι’αυτό το φοβερό αποτέλεσμα.Επιλέγω Sophia κ Liz.BRAVO!

  21. Πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα σε όλες τις μεταμορφώσεις! Υπέροχη Audrey Hepburn!!!!

  22. Υπέροχη δουλειά, μπράβο στους συντελεστές της Radiant αλλά και στην Κάτια 🙂 Ανυπομονώ να πάρω τον κατάλογο στα χέρια μου!
    xxx

  23. και μετά από χροοόνια κάποια να μιμηθεί την Ζυγούλη!
    ΡΙΤΑ και πάλι ****όλες τέλειες είναι

  24. Μπράβο στην Radiant και στην Κάτια! Καταπληκτική παρουσίαση…. υπέροχες φωτογραφίες!! Όλα τα μου άρεσαν και τα θέλω όλα!!!! Ερωτεύτηκα όμως το look Sophia Loren και Rita Hayworth! Φιλιάαααα…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.