Δώρο: Τα charms του beautyblog.gr για το 2015!

 

beautybloggr-charms-2

 

 

 

Παρά τα όσα συμβαίνουν για άλλη μια φορά, σε αυτή τη χώρα που ζούμε, εγώ το έχω βάλει σκοπό ότι το 2015 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Να είναι η αισιοδοξία μου, που μιλάει μέσα μου ξαφνικά, τους δυο τελευταίους μήνες; Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι.

 

Αν το πιστέψουμε αυτό κάθε μια ξεχωριστά αλλά και συλλογικά όλες μαζί (δε μας λες και λίγες) το 2015, θέλει δε θέλει, θα το κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά, καλύτερη από τις τρεις προηγούμενες, που νομίζω, λιγότερο ή περισσότερο είχαν αντίκτυπο σε όλες μας.

 

Το έκανα το teaser χθες και σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, σας παρουσιάζω σε επίσημη πρώτη, τα γούρια του bb για το 2015, που με πολύ μεράκι, έφτιαξε για εμάς η Thenia.

 

Εγώ έχω μια εβδομάδα, που τα φοράω και τα τρία στο χέρι μου, ακριβώς όπως τα βλέπετε στην φωτογραφία. Τα αγαπώ πολύ. Νιώθω ότι είμαι μέρος ενός συνόλου, ενός δυνατού ιστού με οντότητα. Και η οντότητα βέβαια, προέρχεται από εσάς. Από την κάθε μια ξεχωριστά, αλλά και από όλες μαζί.

 

 

beautybloggr-charms-4

 

 

Δέκα lucky charms γούρια για το 2015, σε δέκα από εσάς, με όλη μου την αγάπη. Θα ήθελα να είναι εκατό, ή και χίλια, ή και δέκα χιλιάδες, τα γούρια που θα σας δώσω σαν δώρο μέσα από το bb. Φέτος δεν τα κατάφερα, αλλά που ξέρετε, τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. bb luck, bb love, proud bb girl, I’ m a bb beauty τα “δικά” μας γούρια!

 

Όπως λογικά θα σκέφτεστε τώρα, για τα γούρια αυτά, θα κάνω διαγωνισμό.

 

Λυπάμαι ειλικρινά αν σας απογοητεύω, αλλά αυτή τη φορά, δεν θα γίνει διαγωνισμός και θα εξηγήσω το λόγο και είμαι σίγουρη ότι θα τον καταλάβετε όλες.

 

Εκτός από τα «κρύα» ποσοστά του απρόσωπου Google Analytics, το οποίο όμως χρειάζεται για να βλέπω την πορεία αυτού του site καθώς και τις ψυχρές μετρήσεις του αναγνωστικού κοινού, υπάρχει αυτό που λέω εγώ «η ψυχή» αυτού του site.

 

Για να μην παρεξηγηθώ, η ψυχή του είσαστε όλες. Και εσείς που διαβάζετε καθημερινά και εσείς που διαβάζετε δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα και εσείς που χαλαρώνετε τα σαββατοκύριακα και κάνετε catch up στη μελέτη του bb. (ναι όσο και να σας φαίνεται περίεργο, όλα φαίνονται στον big brother λέγε- με- Google- Analytics)

 

Από εσάς τώρα, καλώς ή κακώς, “αναγνωρίζω”, τις πολύ λιγότερες. Τι εννοώ. Γράφουμε ας πούμε ένα post. Βλέπω ότι αυτό το post το έχουν διαβάσει -φέρνω παράδειγμα- 500-700-1000 -1500 ή και περισσότερες από εσάς. Δεν ξέρω βέβαια ποιες είστε, αλλά ξέρω την πόλη σας. Γι’ αυτό και έχω πει και θα το ξαναπώ, ότι μετά την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, η πόλη που αγαπά πολύ το bb είναι η Κοζάνη (love you, Κοζάνη!)

 

Από εσάς λοιπόν, που το έχετε διαβάσει, μπορώ να ψάξω και να βρω, μόνο όσες έχετε σχολιάσει. Γιατί για να σχολιάσετε, είτε σε post είτε σε κάποιο διαγωνισμό, πρέπει να αφήσετε το email σας. Να ένας τρόπος ας πούμε, για να επικοινωνήσω μαζί σας.

 

 

 

beautybloggr-charms-1

 

 

 

Για να είμαι τώρα ειλικρινής, από εσάς όλες που διαβάζετε, δεν σχολιάζετε ούτε το 10%. Πολύ λογικό. Όμως. Διαβάζετε, πολύ προσεκτικά τα σχόλια των bb girls που σχολιάζουν, μπορώ να πω το ίδιο προσεκτικά αν όχι και περισσότερο με το ίδιο το post. Και είναι αυτά τα σχόλια και η ανταλλαγή απόψεων που βοηθάει τα μαθαίνουμε η μια από την άλλη και έχει κάνει το bb αυτό που είναι σήμερα.

 

Τις προάλλες, έστειλα ένα email στην Αθηνά με την οποία έχουμε και επαγγελματική σχέση και μέσα στα διάφορα που είπαμε την ρώτησα: «Αθηνά, είσαι bb girl;» Για να λάβω τη απάντηση «Ασφαλώς Τζούλια. Είμαι 4 χρόνια bb girl, απλά είμαι από τα «σεμνά» και «ντροπαλά» και δεν σχολιάζω.» Το ίδιο ισχύει και για την Τζωρτζίνα, ίσως το Νο 1 bb girl. Δε νομίζω η ξαδέρφη μου να έχει χάσει, ούτε ένα post από την πρώτη κιόλας  μέρα της έναρξης του bb. Και δεν σχολιάζει ΠΟΤΕ. Καλά, το πάει και ένα βήμα παρακάτω ετούτη. Δεν λαμβάνει ποτέ μέρος σε διαγωνισμό, μήπως και στερήσει το δώρο από κάποιο άλλο bb girl.. Βρε, δε πα να της λέω, ότι αυτό έχει να κάνει με την κλήρωση; Α πα πα! Μην τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κερδίσει τίποτα και μετά κατηγορηθεί η οικογένεια, για νεποτισμό στα καλλυντικά (καταλάβατε, πως είμαστε πάνω κάτω όλοι στην οικογένειά μου..) Δεν μιλάω καν για κολλητές, Όλγες, Βίκες, Χριστίνες, Λιάνες, Λυδίες, Ιvanes (και καλά η τελευταία δεν ξέρει και Ελληνικά και πάντα τα likes της, είναι εκεί και όταν την ρωτάω “Τι καταλαβαίνεις  βρε Ιβανούσκα και κάνεις like? ” μου απαντάει πάντα “Εσένα και τα κορίτσια σου Τζούλιά μου (έτσι το τονίζει, παραλήγουσα και λήγουσα, το κορίτσι μου…)

 

Συνεχίζω. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των posts στο bb είναι 1,258 και ο αριθμός των σχολίων είναι 141,161 (και αυτό βεβαίως φαίνεται. Όσο για το math της υπόθεσης, να το κάνει η Αλεξάνδρα) Και λέω αυτή τη στιγμή, διότι το νούμερο των σχολίων  θα αλλάξει και θα γίνει ένα νούμερο παραπάνω ή δυο ή τέσσερα ή δέκα, εξαρτάται με το πόσα σχόλια θα έχουμε σήμερα.

 

Τώρα. Αν και σας αγαπάω όλες το ίδιο, μου είναι δύσκολο να παραβλέψω το γεγονός, ότι κάποιες από εσάς, σχολιάζετε πολύ και σχολιάζετε και πολύ συχνά. Και δεν μιλάω καν, για τα σχόλια σας, αυτά καθ’ αυτά. Καλογραμμένα, έξυπνα, σε άψογη γλώσσα, άλλες φορές με πολύ χιούμορ, άλλες φορές με γνώση, άλλες φορές με επιθυμία να μοιραστείτε την άποψή σας, ή αυτό που γνωρίζετε καλύτερα, ή μια εμπειρία σας, με μόνο σκοπό να βοηθήσετε τις υπόλοιπες.

 

Όχι, δεν μιλάω για τα σχόλια σας. Μιλάω για κάτι πολύ πιο σημαντικό, πολύ πιο πολύτιμο. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Τον χρόνο αυτό, που μέσα στη φορτωμένη σας μέρα (γυναίκες είμαστε, όλες είμαστε φορτωμένες) τον αφιερώνετε στο bb.

 

Κάποιες από εσάς,  μας επισκέπτεστε σχεδόν καθημερινά. Δεν μας ξεχνάτε, δεν μας βαριέστε, δεν μας αφήνετε ποτέ να νιώσουμε μοναξιά.

 

Kαι το μεγαλείο είναι, ότι ΞΕΡΩ ποιες είσαστε! Thank you internet, thank you word press, thank you technology!

 

Σας βρήκα εσάς τις δέκα, μια προς μια. Kαι όχι απλά σας βρήκα, αλλά έχω και στοιχεία. Νούμερα! Ξέρω ακριβώς αριθμητικά, πόσα σχόλια έχετε κάνει στο bb, από τη μέρα που ξεκινήσατε να σχολιάζετε!  (Με τη βοήθεια βέβαια του αγαπημένου Συμεών -call – me ο προγραμματιστής μας, αυτόν στον οποίο οφείλουμε ότι είμαστε τον αέρα κάθε μέρα..ο αφανής ήρωας όπως τον ονομάζω εγώ)

 

Και αύριο θα ανακοινώσω ποιες είσαστε. Εσείς οι δέκα, θα κάνετε την αρχή. Θα πάρετε στα χέρια σας σαν δώρο και θα φορέσετε τα lucky charms του bb για το 2015. H χρηματική τους αξία, δεν είναι μεγάλη. Είναι όμως ένα προς ένα μοναδικά και φτιαγμένα με αγάπη για εσάς,  από τη Thenia και απο μένα. Το ψάξαμε λίγο, για να είμαστε σιγουρες, ότι θα σας αρέσουν.

 

Και όπως είπα παραπάνω,  αν και η χρηματική τους αξία δεν είναι μεγάλη, θα κουβαλούν πάνω τους όλη μου, μα όλη μου την αγάπη.  Την αγάπη μας, όλων, εμάς. Αλλά και την ευχή μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτός να είναι για εσάς, ένας  υπέροχος, αξέχαστος χρόνος, με Υγεία και Αγάπη. Αν υπάρχουν αυτά τα δυο, όλα τα άλλα, θα έρθουν.

 

 

 

 

beautybloggr-charms-3

 

 

 

“Ι want to be your lucky star” λένε οι Superfunk, αλλά εγώ θα κάνω μια μικρή αλλαγή στο στίχο και θα τραγουδήσω σήμερα,

 

I want to be your lucky charm…

 

 

 

 

Αλήθεια, μπορείτε να μαντέψετε τη δεκάδα; Αυτό και αν δεν είναι teaser…

 

 

Όσο για μένα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο από το να ξεκινήσει το bb, την πρώτη μέρα της Νέας Χρονιάς, παρέα με εσάς. Τα bb girls. Μόνο εσείς μπορείτε να μας φέρετε ουσιαστική τύχη και ήδη το έχετε κάνει νομίζω.

 

 

 

and more

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Τζούλια μου καλημέρα, κ πάλι σου εύχομαι καθώς κ σε όλα τα bbgirls μια καλή κ δημιουργική χρονιά!Με το χθεσινό σου σχόλιο με βάζεις σε σκέψεις…..Προσωπικά,όταν μπαίνω στο bb είναι σαν να μπαίνω σε ένα γνώριμο,φιλικό χώρο με αξιαγάπητους ανθρώπους.Τέλος,το θεωρώ αγένεια να μην επιβρααβεύσω με ένα σχολιάκι τη δουλειά όλων εσάς,ο κόπος είναι κόπος.Τα γούρια είναι ΦΟΒΕΡΑ!

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Οχι μόνο εισακούσθηκα αλλά πλεον το moto μου των τελευταίων χρόνων κυκλοφορεί και σε charm!!!! YES!!!! I’M A PROUD BB GIRL και ναι είμαι μία από τις χιλιάδες υπέροχες γυναίκες που συνθέτουν μια μοναδική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ μέσα στο Internet, κάνοντας τη διαφορά! Γιατί ακόμα και όσοι κατηγορούν τα social media και το INTERNET κι αρχίζουν τα λογύδρια περί ανθρώπινης αποξένωσης και ισοπέδωσης κι απρόσωπης επικοινωνίας, παραβλεπουν το γεγονός, ότι αυτο που είμαστε φαίνεται παντού και πάντα και το κουβαλάμε και το εκδηλώνουμε ακόμα και πίσω από ενα πληκτρολόγιο! Οχι δεν είμαστε ανώνυμες, όχι δεν είμαστε απλά κάποιες…. Ανήκω κι εγώ στην ΒΒSociety είμαι μέρος ενός εκπληκτικού συνόλου κι έχω κάνει νέες απίθανες, συναρπαστικές και αξιολογότατες φίλες, ακόμα κι αν κάποιες δεν τις έχω δει ποτέ! Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι I’M A PROUD BB GIRL!

  3. Καλή χρονιά να έχουμε Τζούλα μου και να είμαστε όλεσ όμορφεσ αλλα πάνω απόλα η ομορφιά να πηγάζει από την υγιή εσωτερικό μασ κόσμο.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Ή ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ.ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ?

  5. Θέλω να πω πολλά και η χαρά δεν με αφήνει. Περίμενα να το δω να γίνεται με αγωνία. Ο τρόπος που έγινε μου αποδεικνύει αυτό που το ένστικτό μου μου υπέδειξε την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το bb. Θα πω μόνο πως είναι τιμή μου να σε έχω γνωρίσει έστω και διαδικτυακά.

  6. Υπέροχα γραμμένο άρθρο γραμμένο μέσα από την ψυχή σου καλή μου Jules, μπράβο σου για τον τρόπο επιλογής των bb lucky charms winners γιατί πραγματικά θα τους αξίζει …. όντως έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που γράφεις σχετικά με τα σχόλια τα οποία και διαβάζω γιατί έτσι ενημερώνομαι για τα προϊόντα μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των άλλων bb girls 😉
    Ευχές πολλές Τζούλια μου για καλή χρονιά σε σένα την οικογένεια σου και το bb blog σου αλλά και σε όλα τα κορίτσια αυτής της όμορφης διαδικτυακής παρέας.
    Το 2015 να είναι ένα πολύ καλύτερο έτος για όλο τον κόσμο γεμάτο ειρήνη, αγάπη, υγεία, χαρά και ευημερία !!!

  7. Καλημερα!!!Χρονια Πολλα!!Καλη Χρονια να εχουμε!!!
    @Τζουλια μου και μονο αυτη η κινηση σου δειχνει ποσο
    μεγαλη καρδια εχεις!!που μπορει να χωρεσει ολα τα bbgirls!!
    Και ναι ειμαστε πολλες και θα γινουμε περισσοτερες!!
    Θα ειμαστε πολυ περιφανες να φοραμε αυτο το καταπληκτικο
    bb βραχιολακι,θα το δειχνουμε με μεγαλη υπερηφανια και τιμη!!!
    Γιατι ειμαι και εγω ενα proud bb girl!!
    Οσο γραφω αυτες τις λεξεις η καρδια παει να σπασει απο την ταχυκαρδια
    μακαρι να ειμαι στα 10 πρωτα bbgirl!!
    Φιλια πολλα xxxxx

  8. Καλημέρα bbgirls!!!! Τζούλια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! να σου πω το σκέφτηκα πολύ φευγαλέα μέσα στο παραλήρημα του πυρετού που με λούζει τις τελευταίες μέρες και δε λέει να φύγει (βάλε λίγο τον κ** σου μέσα στο σπίτι με αυτό το κρύο που πας θαμου πείτε) αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω!! Όποια bbgirls – proud and strong – τα πάρουν το ίδιο θα είναι, θα τα φοράνε και θα καμαρωνουν!!
    @Stella:Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο για το internet και μπορώ να πω ότι εδώ μέσω του bb έχω κάνει πολλές αγαπημένες φίλες!
    Φιλιά πολλά και Καλή Χρονιά bbgirls!!!

  9. Καλή πρωτοχρονιά!!! Και Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλα τα bbgirls!!

  10. Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε ..σίγουρα αυτό που σκέφτηκες να κανείς είναι και το πιο δίκαιο..με γεια σε όσες τα πάρουν..αλήθεια μπορούμε να τα βρούμε κάπου;είναι υπεροχα

  11. Εύχομαι την τύχη που θα φέρουν τα γούρια στα bbgirls που θα τα πάρουν να σου την ανταποδίδει η ζωή, αγαπημένη Τζούλια, πολλαπλάσια. Όλα τα υπέροχα και συγκινητικά που γράφεις συμβαίνουν γιατί εσύ μας δίνεις το βήμα και την αφορμή να σκεφτούμε, να εκφραστούμε, να αναζητήσουμε, να αναπτύξουμε την αισθητική μας και το κριτήριό μας, πέρα από τα ίδια τα προϊόντα, πέρα από τις παρουσιάσεις.
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα bbgirls και τα bbboys. Ευχαριστούμε τη Thenia που μας χάρισε τη δημιουργικότητά της και φυσικά τον Συμεών για την πολύτιμη βοήθειά του.

  12. Καλησπέρα σε όλες! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, χαρά, τύχη, αγάπη και επιτυχίες!

  13. I Like it! και η ιδέα και το background.
    Πάντως θα τα έχω και τα 3 στο νου μου για το 2015,
    και .. ελπίζω να πιάσουν
    Θα πάρω τρεις κοιλιακές αναπνοές και θα το υποδεχθώ το έτος!
    Κορίτσια Καλή χρονιά – ΑΓΑΠΗ !!!!

  14. Tέλειο δώρο για τα κορίτσια μου (εννοώ τη γυναίκα και την κόρη μου). Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.

  15. Τέλειο και πολύ trendy δώρο. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…

  16. Καλησπέρα παρεάκι μου και Χρόνια πολλά! Διαβάζοντας την σημερινή ανάρτηση Τζούλια μου, ένιωσα την αγάπη και την ζεστασιά της πιο υπέροχης και μοναδικής BB παρέας… και συγκινήθηκα γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι δίπλα σου και μοιράζουν απλόχερα την καρδιά τους!!
    I’m a proud BBGirl και ξετρελάθηκα με τα φανταστικά BB Lucky Charms! Σας στέλνω την αγάπη μου, την πιο ζεστή αγκαλιά μου και εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας το 2015 να πραγματοποιήσει όλα σας τα όνειρα και να’χετε πάντα δίπλα σας τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν! Καλή Χρονιά Τζούλια μου, BBGirls με υγεία και αγάπη! <3 <3

  17. Ομορφο και τερμα ειλικρινες το αρθρο σου!Θα ευχηθω να αυξηθουνε τα bbgirls με πιο ενεργη συμεμτοχη!Καλη χρονια δημιουργικη με υγεια και να σκασουμε ολες απο αγαπη!Και εμεις εδω με οποιο τροπο να σε διαβαζουμε και να σε στηριζουμε!Θα ευχηθω στη δεκαδα να ειναι γουρο το βραχιολακι και η επομενη χροναι να ειναι η καλυτερη απο ολες τις προηγουμενες γιατι το χειαζομαστε!

  18. Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Πολύ συγκινητικός και πολύ γλυκός ο τρόπος που επέλεξες να δώσεις τα γούρια του bb, αγαπημένη μου Τζούλια! Τι να σου πω… πάντα ξεχωριστή και πρωτότυπη στις ιδέες και στις παρουσιάσεις και σε όλα. Παρ’ όλα αυτά όμως νομίζω ότι η Thenia, θα μπορέσει να φτιάξει και για όποιο bbgirl θα θέλει να το προμηθευτεί (και πιστεύω ότι όλες θα θέλουμε να το φοράμε). Αλήθεια φαντάζεστε να βλέπουμε στο δρόμο μια κοπέλα να φοράει το ίδιο βραχιόλι και να την πλησιάζουμε “Αλήθεια πιο bbgirl είσαι? Εγώ είμαι η Αλεξάνδρα” Καλή χρονιά σε όλες!!!!!!

  19. Χρόνια πολλα και μια υπεροχη λαμπρη Πρωτοχρονιά σε όλες μας…πολλα φιλιά από ενα bbgirl που λιώνει στη δουλειά και σήμερα! Εύχομαι την καινούργια χρονιά να συναντήσω τις φίλες που εκανα από το αγαπημενο μου bb από κοντά!

  20. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είσαι στο μυαλό μου…. τα λεω… τα λεω…. 🙂

  21. ….όποιες και να ”διαλέξατε”,κυρία….είναι σα να το κάνατε δώρο σε όλες μας….καλή χρονιά να έχουμε…..και να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που περνούν μόνοι αυτές τις μέρες….και κυριολεκτικά και μεταφορικά….

  22. Αγαπημένη μου παρέα,
    τους τελευταίους μήνες, κι όχι πάντα από επιλογή, ανήκω ολοκληρωτικά στο γκρουπ των “σιωπηλών” αναγνωστριών του bb, -εξυπακούεται βέβαια ότι, όση δουλειά κι αν έχω, ό,τι κι αν κάνω, μια κλεφτή έστω ματιά στο post της ημέρας θα τη ρίξω! Κατέφθασα επιτέλους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα, κι αυτό συμπίπτει τέλεια με το υπέροχο κείμενο της Τζούλιας σήμερα, που συνοψίζει αυτό που είναι η ουσία του bb για μένα, ο λόγος που “κόλλησα” μαζί του, και παραμένω μαγεμένη από τη δυναμική αυτής της παρέας που η Τζούλια κατάφερε να δημιουργήσει γύρω από τον πυρήνα της δικής της μοναδικής γραφής! Να ξέρετε πως είσαστε ανεκτίμητη συντροφιά και είναι τιμή μου που έχω μιλήσει σε πιο προσωπικό επίπεδο με κάποιες από εσάς…
    Πολύ όμορφα τα bb γούρια κι ακόμη ομορφότερος ο τρόπος που επέλεξες να τα μοιράσεις, Τζούλια μας…
    Θερμές ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο αγάπη και υγεία!
    @Stella: Στελλίτσα μου ήρθα επιτέλους!! Ανέμενε σύντομα mail μου για τα δικά μας, ξέρεις εσύ…

  23. Θα σου πω ότι και χωρίς τον Συμεών κι εγώ θα μπορούσα να σου πω ποιες έχουν κάνει τα περισσότερα σχόλια.΄Οχι γιατί είμαι πολύ έξυπνη,αλλά γιατί κάποια ονόματα τα βλέπω ΠΑΝΤΑ και με παραπάνω από ένα σχόλια κάθε μέρα.Ναι,σίγουρα αυτές αξιζουν να κερδίσουν τα γούρια και η σκάψη σου ήταν πολύ σωστή.Καλή χρονιά σε όλες!

  24. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της μωβ παρέας.Πιστεύω απόλυτα αυτό που λένε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν και το bb μου το επιβεβαιώνει καθημερινά.Για το 2015 θέλω να σας ευχηθώ να έχετε υγεία αγάπη τύχη και αυτό που είπα πριν λίγο καιρό σε ένα αγαπημένο μου bbgirl…
    Λιγότερα λίπη…
    Καθόλου λύπη…
    Κανένα λείπει!
    Μουτς..

  25. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΓΩ ΣΑΝ ΒΑΣΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΩΡΙΤΣΙΩΝ ΣΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ BB GIRL ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΣΑ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΗΜΟ ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΩΒ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΩΒ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΦΕΙΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ………… ΑΦΕΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΓΑΠΗ!!!! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Seal Wishing On A Star!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i love you

  26. ΕΙΔΕΣ?ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

  27. Καλή χρονία bbgirls! Είμαστε κι εμείς οι σιωποιλές, που ακόμα μαθαίνουμε…μοιραζόμαστε τις ίδιες σκέψεις, αστεία, περίεργα, γνώμες και παρατηρήσεις μέσα από τα κείμενα και τα σχόλια σας και δεν μιλάμε όταν δεν έχουμε κάτι πολύ σημαντικό να πούμε! Ας σκορπίσουν τύχη τα γούρια σε όλες…όλοι χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω για την καινούργια χρονιά!

  28. Καλή χρονιά! 🙂 Εύχομαι να ευχαριστηθούν το όμορφο δωράκι αυτές που κέρδισαν! 🙂

  29. Καλή Χρονιάαα!!!!!
    Πέρα από τις ευχές του να είναι μία ευτυχισμένη, πλήρης θετικών συναισθημάτων χρονιά, αυτο που μου άρεσε πολύ σ’αυτό το post σου Julia είναι η αίσθηση δικαιοσύνης, ναι, ναι δικαιοσύνης που αποκόμισα απο οσα διάβασα! Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ ενδεχομένως χρησιμοποιώντας μιας τέτοιας βαρυτητας λέξη, εννοώ οτι ειναι πολυ ευγενικό εκ μέρους σου να θες να μοιρασεις τα lucky charms sta bbgirls που αφιερώνουν , μοιραζονται το χρόνο τους , τις απόψεις τους και κυρίως προσφέρουν!!! και τους το αναγνωρίζεις!! Τίποτα αλλο παρά 1 μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.