Oι 5 Παλέτες Μακιγιάζ που αγαπήσαμε!

 

5-make-up palettes-1

 

Αποφάσισα να γράψω αυτό το post τώρα, που πλέον στην εκπνοή των γιορτών, έχω δοκιμάσει αρκετές παλέτες μακιγιάζ. Κάθε χρόνο από αρχές Νοεμβρίου, κυκλοφορούν οι ομορφότερες παλέτες στα ράφια των καταστημάτων.

 

Παραφράζοντας μάλιστα τη γνωστή φράση “κάθε πέρσι και καλύτερα”, έχω να πω, πως “κάθε φέτος και καλύτερα”, μια και οι αγαπημένες μας εταιρίες μοιάζουν να συναγωνίζονται τον… εαυτό τους και να λανσάρουν κάθε φορά όλο και καλύτερες παλέτες από τις προηγούμενες.

 

Και κάπου εδώ δημιουργείται το πρόβλημα. Μαζεύω χρήματα για να αγοράσω την αγαπημένη μου (δεν είναι και φθηνές εδώ που τα λέμε), λέγοντας στον εαυτό μου δικαιολογίες του στυλ “έλα Ιωάννα που θα βρεις καλύτερη; Παλέτα σαν κι αυτή δεν πρόκειται να ξαναβρείς” και άλλα τέτοια. Και αφού τελικά την αγοράσω, έρχεται την επόμενη χρονιά η ίδια εταιρία με μια ακόμη καλύτερη παλέτα και φτου κι απ’ την αρχή.

 

Και φέτος λοιπόν οι παλέτες ήταν αξιολάτρευτες, συγκέντρωσα μάλιστα εδώ τις αγαπημένες μου για να τις μοιραστώ μαζί σας.

 

Shiseido Sparkling Party Palette

 

 

shiseido-make-up-pallete-1

 

To φωνάζει και το όνομά της πως είναι απαστράπτουσα. Ιδανική για τα ρεβεγιόν και τα χριστουγεννιάτικα parties, περιέχει χρώματα για πραγματικά λαμπερές εμφανίσεις. Τρεις shimmery σκιές σε σαμπανιζέ, καφέ και χρυσή απόχρωση, ένα μεταλλικό μπλε eyeliner, ένα ρουζ και ένα πλούσιο κόκκινο για χείλη και μάγουλα, ενώθηκαν για να προσφέρουν στο μακιγιάζ μας το πιο εντυπωσιακό τελείωμα. Μου αρέσει πολύ που είναι πολυχρηστική μια και περιέχει όχι μόνο σκιές, μα ακόμη περισσότερο μου αρέσει η συσκευασία της.

 

Lancome Parisian Lights Hypnose Drama Eyes Palette

 

 

lancome-makeup-palette-2

 

 

Πέντε μεταξένιες σκιές με χρυσό shimmer και δύο όμορφα και πολύ πρακτικά πινελάκια για την εφαρμογή τους, θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε το απόλυτο glam look για τις γιορτές και όχι μόνο. Σαγηνευτικό smoky, απαλό ροζ-χρυσό, οι επιλογές είναι αναρίθμητες όταν διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία. Σε πολυτελή χρυσή συσκευασία για να φέρει κάτι από την παριζιάνικη λάμψη στο χώρο μας.

 

 

The Body Shop Dolly Pastels Eye Palette

 

 

the-body-shop-make up pallete-3

 

 

Η συλλεκτική παλέτα της The Body Shop περιλαμβάνει τέσσερις σκιές σε καφέ, ρόδινη, μοβ και μπεζ απόχρωση. Είναι εμπνευσμένη από τις φετινές τάσεις του μακιγιάζ, ενώ η χριστουγεννιάτικη συσκευασία της μας βάζει κατευθείαν στο κλίμα των γιορτών.

 

Bobbi Brown Warm Glow Eyes Palette

 

bobbi-brown-make-up-palette-4

 

H συγκεκριμένη ίσως περιέχει τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων. Εννιά γήινες αποχρώσεις, άλλες ματ και άλλες με γενναιόδωρες ποσότητες χρυσού shimmer, ιδανικές για το πιο απαλό nude μακιγιάζ, μέχρι και το πιο έντονο smoky. H συσκευασία της παλέτας είναι πολύ ιδιαίτερη, προσωπικά μου θυμίζει ταμπακιέρα. Πολύ θα καμάρωνα να την είχα στη τσάντα μου σαν αξεσουάρ, μια και λόγω συσκευασίας δίνει στυλ πριν καν την ανοίξεις.

 

 

Essence Party Look Make-up Box

 

essence-make-up-pallete-5

 

 

Και περνάμε σε μία πιο οικονομική πρόταση από την Essennce. To Party look make-up box περιέχει οκτώ σκιές ματιών, ρουζ, higlighter, διπλό πινέλο και δύο mini lip glosses, όλα όσα χρειαζόμαστε δηλαδή για να είμαστε όμορφες και λαμπερές. Το κουτάκι της είναι πολύ girly και trendy, όπως ακριβώς και η essence. To καλύτερο φυσικά είναι η τιμή της παλέτας, μια και κοστίζει μόλις 8.99 ευρώ.

 

 

Και σειρά έχει η καθιερωμένη μας ψηφοφορία, Ποια παλέτα σας άρεσε περισσότερο;  Και ποια θα θέλατε να δοκιμάσετε;

 

 

 

 

Iωάννα Μανέτα

 

and more

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Από αυτές που πρότεινες Ιωάννα, θα δοκίμαζα της Bobbi Brown. Καμία παλλέτα όμως δεν θα με καλύψει ποτέ όσο οι “χτιστές” της Στίλα της πρώτης μου νιότης. Κρίμα που τέτοιο concept εξαφανίστηκε.

  2. Καλημέρα!!
    Η παλετά ¨ταμπακιερα¨ αν και έχω κόψει το κάπνισμα θα ήθελα και εγώ πολυυυυ να την είχα στην τσάντα μου!!!

  3. hello!
    της Shisheido,γιατί λάμπει μέσα κι έξω
    *οι νιφάδες σου …. παρακολουθώ μία κάθε φορά-από πάνω ως κάτω…

  4. Καλημέρα και Χρόνια πολλά στις Ιωάννες μας για χθες, ιδιαιτέρως στα δυο λαμπερά κορίτσια μας Ιωάννα Λαμπροπούλου και Ιωάννα Μανέτα!
    Αν κι έχω πήξει στα Nude χρόνια και χρόνια, η Bobbi Brown με κέρδισε με μικρή διαφορά από την Lancome!

  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά Ιωάννα! Ψήφισα Bobbi Brown γιατί για μένα είναι από τα καλύτερα καλλυντικά όσον αφορά το μακιγιάζ! Παρεπιπτόντως την Essence την αγόρασε η κόρη μου φέτος τα Χριστούγεννα και έμεινε πολυ ευχαριστημένη με τη σχέση ποιότητας-τιμής, αν και είναι 18 χρονών μπουμπούκι,οπότε δεν έχει τις απαιτήσεις που έχω εγώ από τα είδη μεικ απ

  6. Της Lancome ειναι πολυ ωραια κ θα ηθελα να την δοκιμασω!
    Αλλα η πιο τελεια ειναι της bobbi Brown! Τι φοβερα κ ζεστα χρωματα!! <3

  7. α…. και κάτι ακόμα γιατι θα σκάσω αν δεν το πω…. Beauty Editor δημοφιλούς μεσημεριανής εκπομπής (η οποία στο site που συνεργάζεται αντιγράφει συχνά πυκνά το ΒΒ, με διαβολική συνέπεια….) ανακοίνωσε προχθές, ότι το Bronzer παύει να είναι πλέον στη μόδα και πραγματικά μου δημιούργησε τρελλό αλλαλούμ της ελληνίδας… Γιατί πως είναι δυνατόν να λείψει το bronzer από την καθημερινότητα μας ? είδαμε και πάθαμε να το δουλέυουμε σωστά, κοψίματα, ρουζ και λάμψη από πανω, καφετίζον κι οχι πορτοκαλίζον και δεν συμμαζεύεται? Πως θα ζήσουμε χωρίς bronzer κορίτσια? τα φώτα σας παρακαλώ! κατοχυρώθηκε το trend ή υπάρχει ακόμα ελπίδα?

  8. @maryl Εχεις κόρη 18 χρονών?????? Θα αμς τρελλάνεις?????? πάω να πέσω απ΄τον όγδοο!!!!!

  9. Tζα!!!Καλημέρα bbgirls,χρόνια πολλά στις εορτάζουσες για χθες.Διάλεξα την παλέτα της Lancome γιατί μου έκλεισε το μάτι πονηρά 😉
    Φιλιάαααα

  10. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΩΑΝΝΕΣ ΕΧΘΕΣ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ SHISEIDO.ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΕΤΑ..

  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά Ιωάννα και απο μενα. Εγω διαλεξα Bobbi Brown γιατι μου εκανε κλικ περισσοτερο απο τις αλλες. Καλη χρονια ξανα σε ολες

  12. Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά στις Ιωάννες μας! Νομίζω ότι θα διάλεγα την Bobbi, αλλά λάτρεψα την nude παλέτα που πήρα δώρο στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα, της Guerlain σε μια υπέροχη ασημένια συσκευασία.

  13. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σετις Ιωάννες μας!!! Όλες οι παλέτες μου αρέσουν, έχω σταματήσει να τις αγοράζω με το κιλό όπως παλιά όμως και παίρνω πάντα μια κάθε σαιζόν γιατί καταλήγω να φοράω μια σκιά από την κάθε μια. Φέτος βέβαια δεν πήρα τίποτα σχεδόν από καλλυντικά εκτός από την αναπλήρωση του make up μου γιατί ΟΛΟ μου το budget πήγε στα αρώματα – τα κουτιά ακόμη καταφτάνουν στο σπίτι, στο γραφείο, στο γείτονα, κλπ!!
    Για να πω κι εγώ τον πόνο μου όπως η Στέλλα,γενικώς το μακιγιάζ μου τελευταία έχει γίνει λίγο βαρετό και λέω να κλείσω ραντεβού στο Selfridges να μου κάνον μακιγιάζ στον YSL με την ταυτόχρονη χρήση των google glass που θα με μαγνητοσκοπήσουν ταυτόχρονα μπας και παρω καμμιά ιδέα και την εφαρμόσω και αργότερα!
    Φιλιά πολλά!!!

  14. @MariaA Μην τυχον και δε δούμε το βιντεο Υπουργέ έτσι?????? Θελω βιντεο από Selfridges &Yves Saint Laurent ANYWAY!!!!!

  15. Γεια σας όμορφες!Χρόνια πολλά στις Ιωάννες!Ψήφισα BOBBIE BROWN γτ έχω βάλει στο μάτι τις παλέτες της κ θα αγοράσω 1-2-3-4 για να μου φύγει το άχτι!

  16. Διάλεξα την BOBBIE BROWN λόγω της παρουσίασης σου!!Τα σχόλια με έπεισαν….

  17. @Stella xaxaxa Στέλλα μου είσαι αχτύπητη,αλλά αλήθεια λέω!!

  18. πολύ ωραίες όλες!!!! Έχω τόσες πολλές σκιές που δεν πρέπει να πάρω άλλες….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.