Estee Lauder: Primer για τις βλεφαρίδες and more.

estee-lauder-black-primer-j

 

 

Για να πω την αμαρτία μου, αν ήταν ένα ακόμα primer, δεν θα του έδινα και πολύ σημασία. Ναι δε λέω, μια χαρά είναι τα συγκεκριμένα προϊόντα για ενδυνάμωση των βλεφαρίδων, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε τα χρησιμοποιώ ποτέ (βαριέμαι) και ούτε θέλω, άλλο ένα προϊόν στο νεσεσέρ μου. Το συγκεκριμένο primer όμως της Estee Lauder, έχει χρώμα και μάλιστα αρκετά έντονο και θα έλεγα ότι είναι και αδιάβροχο (έχω λόγο που το λέω). Και εκεί αλλάζει όλο το παιγνίδι.

 

 

Γιατί τώρα, δεν μιλάμε απλά για ένα ακόμα primer, αλλά για το Little Black Primer,  το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ, όπως το little black dress, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Επιπλέον το Little Black Primer κάνει παραπάνω από μια δουλειά, κάνει τρεις.

 

Πριν σας πω, τι δουλειές κάνει, να υπενθυμίσω ότι αγαπώ τα προϊόντα 2 σε 1, 3 σε 1, 4 σε 1, 5 σε 1, όσο περισσότερα σε ένα, τόσο το καλύτερο για μένα, τη γνωστή beauty τεμπέλα. Γι’ αυτό και το όνειρό μου ήταν το Stella’s Secret Recip-Y Hair & Body Oil που κάνει, δέκα σε ένα. Ευτυχισμένη θα γίνω, όταν δημιουργηθεί η παλέτα της φουτουριστικής ταινίας Fifth Element, όπου η πρωταγωνίστρια Milla Jovovich την βγάζει από το τσαντάκι, ψεκάζεται και στη στιγμή έχει το τέλειο μακιγιάζ (να δείτε θα γίνει και αυτό και μάλιστα σύντομα, εδώ είμαι και εδώ είσαστε και εδώ βέβαια, θα το διαβάσετε πρώτες)

 

Στις μεγάλες μου αδυναμίες επίσης, κατατάσσονται και τα προϊόντα, «το φορά, δεν το φορά».

 

Εξηγώ.

 

 

«Φοράει αυτή foundation (φον ντε τεν, makeup, πείτε το όπως θέλετε), ή έχει φυσική λάμψη και ομοιομορφία, η επιδερμίδα της;» (φοράει, φοράει, αλλά δεν το λέμε παραέξω)

 

«Φοράει αυτή concealer, ή κοιμήθηκε καλά;» (φοράει, φοράει, ούτε αυτό το λέμε παραέξω)

 

«Φοράει αυτή, ρουζ, ή είναι φυσικά ροδαλά τα μαγουλάκια της;» (φοράει και παρα φοράει και είναι και Benetint και αυτό σίγουρα δεν το λέμε, παραέξω, τα beauty secrets των bb girls, δεν τα αποκαλύπτουμε)

 

«Φοράει αυτή μάσκαρα ή είναι έτσι έντονα μαύρες οι βλεφαρίδες της;»

 

Stop. Εδώ, δεν θα απαντήσω ακόμα, πριν σας μιλήσω για το Little Black Primer ένα προϊόν 3 σε 1 με λεπτό μίσχο και βουρτσάκι καμπυλωτό,  το οποίο κάνει τις εξής δουλειές:

 

 

 

estee-primer

 

 

 

Δουλειά Νο 1: Όπως ένα «παραδοσιακό» primer, το φοράτε κάτω από τη μάσκαρα. Χάρη στην ενισχυμένη του φόρμουλα, προστατεύει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, που όσο να’ ναι ταλαιπωρούνται από τη συχνή χρήση της μάσκαρα. Α, και βεβαίως τις κάνει να δείχνουν και πιο πυκνές, όποια μάσκαρα και να βάλετε από πάνω.

 

Δουλειά Νο 2: Το συγκεκριμένο το φοράτε και πάνω από τη μάσκαρα για να σετάρετε, να ξεχωρίσετε, να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες σας και να αποφύγετε τους εντελώς αντιαισθητικούς κόμπους. Και τις φιξάρει κιόλας και αυτές, κυρίες, μένουν στη θέση τους.

 

Δουλειά Νο 3: «Τζούλια το φοβερό είναι, ότι το Little Black Primer, το φοράς και μόνο του!  Και είναι ιδανικό για πρωινό φυσικό μακιγιάζ! Να κοίτα, αυτό φοράω τώρα!  Γιατί όχι μόνο  ενυδατώνει και  θρέφει τις βλεφαρίδες, τις βάφει κιόλας απαλά και οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο έντονες και μαύρες, αλλά και εντελώς φυσικές, σε σημείο που κοιμάσαι με αυτό και (χεχεχε- πονηρό- γελάκι) ξέρεις τώρα.. αν θες να ξυπνήσεις και (χεχεχε-δεύτερο- πονηρό- γελάκι) να είσαι «φυσική» κούκλα, αυτό πρέπει να φορέσεις»

 

Αυτό το τελευταίο, τη δουλειά δηλαδή Νο 3 μου την είπε η Μάρσια και οι κεραίες μου, σηκώθηκαν, διότι σκέφτηκα αμέσως την αγαπημένη μου κατηγορία προϊόντων «το φορά, δεν το φορά»

 

Όμως, όσο και αν την αγαπώ τη Μάρσια, είμαι ο Άπιστος Θωμάς, του κόσμου της Ομορφιάς (την έκανα τη ρίμα, πρωί πρωί) και αν δε δοκιμάσω, για να βγάλω μόνη μου το συμπέρασμα για κάτι, δεν με πείθεις με τίποτα.

 

Χθες βράδυ λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνω το πείραμα. Βραδινή beauty ιεροτελεστία: Καθαρισμός, Stella’s Recip-Y Golden serum και κρέμα και μετά… άρχισα να απλώνω το primer στις βλεφαρίδες μου, για να κοιμηθώ με αυτό (καλά που δε με έβλεπε κανένας, το είχα σίγουρο το Χαρτί)  Η αλήθεια είναι, τις «ψάχνω» τις δικές μου βλεφαρίδες, οπότε δεν περίμενα μήκος με το primer, δεν ήταν αυτό το ζητούμενο εξ άλλου, ήθελα να τις δω, μαύρες και έντονες και φυσικά πως θα ήμουν το πρωί που θα ξύπναγα (γιατί αν είχα μουτζουρωθεί, απλά δεν θα διαβάζατε ποτέ, αυτό το post)

 

Βράδυ στο κομοδίνο με το Little Black Primer και το βιβλίο Η Καρδερίνα. Να το διαβάσετε οπωσδήποτε, είναι πραγματικά ένα υπέροχο βιβλίο, με μεστή δυνατή γραφή, μια συγκλονιστική ιστορία αληθινής αγάπης (και όχι απλά “ρομάντζο”) χωρίς φανφάρες, με μοναδικές περιγραφές και εξαιρετική γλωσσική επιμέλεια από τη Δέσποινα Γιανναρούδη. Πολύ λογικά πήρε το Pulitzer 2014 η Donna Tart, η οποία έχει γράψει και το άλλο υπέροχο το ” Η Μυστική Ιστορία”,  για το primer μίλαγα, επανέρχομαι.

 

 

Estee Lauder Little Black Primer

 

 

 

Τις είδα λοιπόν, μαύρες και έντονες, μου άρεσε το αποτέλεσμα και έπεσα για ύπνο. Υποσημείωση, είμαι άρρωστη (με βαρύ στήθος, βαρύ κεφάλι, πολύ βήχα, καταρροή, μπούκωμα) αλλά δεν έχω χρόνο τώρα γι’ αυτό, οπότε αποφάσισα και ξε-αρρώστησα και δε δίνω σημασία, έχω λόγο όμως που το λέω, διότι ξύπνησα το πρωί με παροξυσμό βήχα και βεβαίως από τον πολύ βήχα, δάκρυσα. Πάει το τεστ σκέφτηκα, ε, διότι δεν μου τόνισε η Μάρσια ότι ήταν και αδιάβροχη, κάτι για μακριά διάρκεια μου είπε, επίσης, βασικά να κοιμηθώ μου είπε, όχι να συγκινηθώ.

 

Και όμως. Απίστευτο. Πήγα στον καθρέφτη, και ούτε ίχνος από κατάλοιπα του primer! Και οι βλεφαρίδες μου, μαύρες, έντονες, «φυσικότατες» και με υπόσταση! (το βλέπω άνετα αυτό και στο νεσεσέρ της θάλασσας)

 

Συμπληρώνω λοιπόν την φράση που άφησα στη μέση παραπάνω:

 

«Φοράει αυτή μάσκαρα ή είναι «από του φυσικού τους» έτσι έντονα μαύρες οι βλεφαρίδες της;» (φοράει, φοράει αλλά όχι μάσκαρα, το Little Black Primer και δεν το λέει και πουθενά και κοιμάται και με αυτό και όλοι έχουν να το λένε, για τη «φυσική» καλλονή, όταν ξυπνάει)

 

 

(προβλέπω τη Nektaria σήμερα, να παρατάει τους ασθενείς και να βγαίνει για ψώνια στο Γκέτεμποργκ, να θυμηθώ να της πω να έχει μαζί της γύρω στα 27Ε μια που δεν ξέρω εκεί τι εκπτώσεις κάνουν)

 

 

I rest my case και δείτε και το Video του Little Black Primer με πρωταγωνίστρια την Kendal Jenner (πανέξυπνη η επιλογή της 18χρονης, γιατί αν έχεις αδερφή, ανιψιά, βαφτιστήρα στην εφηβεία, αλλά η μαμά της δεν θέλει ακόμα έντονα «βαψίματα» και της κάνεις δώρο το Little Black Primer θα σε λατρέψει και θα το θυμάται, για το υπόλοιπο της ζωής της)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μένω λίγο ακόμα στην Estee Lauder και στα κραγιόν Envy Lipsticks αυτά τα εκπληκτικά κραγιόν με βελούδινη υφή, διάρκεια και απίθανες αποχρώσεις, εγώ φυσικά διαλέγω το κόκκινο Empowered και φοβερό κόκκινο και τέλειο όνομα-λογοπαίγνιο με την «Δύναμη» και το «Κόκκινο». (το πρώτο αριστερά, στην οθόνη)

 

 

 

 

 

 

 

estee-lauder-envy-lipstick-1

 

 

 

 

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή βέβαια για να τα δοκιμάσετε, γιατί στη χώρα μας, θα κάνουν την εμφάνιση τους στα τέλη Φεβρουαρίου, με αρχές Μαρτίου.

 

Από την άλλη, ποιος έχει σταματήσει ποτέ τα bb girls, από το να δοκιμάσουν πρώτες ένα προϊόν ομορφιάς, που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας; Σωστό και αυτό.

 

Επίσης, από όλες τις Κατηγορίες του beautyblog  &more, την μόνη που δεν έχουμε «εγκαινιάσει» ακόμα, είναι την Κατηγορία Διαγωνισμοί. Μμμμ.. και πλησιάζει και του Αγίου Βαλεντίνου….

 

Μείνετε συντονισμένες και ίδωμεν.

 

Ή για να το πω και Ελληνικά (αφού παντού, έτσι το βλέπω πλέον)

 

Stay Tuned.

 

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Προσωπικά είμαι της κατηγορίας “έβαλα-λίγο-ΒΒ-άντε-και-λίγο-ρουζάκι-μαζί-με-μάσκαρα-και-βγήκα” οπότε νομίζω ότι το προιόν αυτό γράφει το όνομά μου !ΥΓ :Μια και μιλάμε (και) για βιβλία , διάβασα πρόσφατα το θρίλερ της Gillian Flynn “Αιχμηρά Αντικείμενα” και ενθουσιάστηκα ( και δεν το προτείνω μόνο εγώ , το προτείνει και ο Στήβεν Κίνγκ – αυτό νομίζω τα λέει όλα ! )

  2. @Mous Mous: Υπάρχει ένα “προβληματάκι” (τα είχα πει αυτά) με την “υπηρεσία σχολιασμού” σήμερα στο συγκεκριμένο post, το οποίο λύνουμε, σιγά σιγά.. Τώρα πως τα κατάφερες εσύ και έγραψες (εγώ ας πούμε σαν Τζούλια γράφω τώρα και όχι σαν bb) ήταν μάλλον για να με κάνεις να τρέξω σε βιβλιοπωλείο το απογευμα.

  3. Και εμένα αγαπημένα μου προιόντα είναι αυτά που τα φοράς, δεν τα φοράς..Promising το primer θαθελα πολύ να το δοκιμάσω!! Ειδικά επειδή συνδυάζει περιποίηση και μακιγιάζ..

  4. Ευτυχώς που μου θύμησες να ευχαριστήσω εσένα και την Ιωάννα μας από τη Θεσσαλονίκη για τη γνωριμία με το υπέροχο Benetint. Προβλέπω ότι και αυτό το primer θα είναι κάτι αντίστοιχο. Μια νέα γνωριμία που θα μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα.

  5. Γεια σας!’Ο,τι καινούργιο βγάζει η estee είναι πάντα μελετημένο.Κάτω από αυτό το πρίσμα λοιπόν θα ήθελα να το δοκιμάσω!Γενικά,το θέμα μάσκαρα είναι πάντα ανοιχτό,ό,τι νέο είναι καλοδεχούμενο.

  6. Τζούλια αυτό ακριβώς έψαχνα μια μάσκαρα περιποίησης η οποία δίνει διακριτικό χρώμα και πυκνότητα στις βλεφαρίδες ενώ τις φροντίζει γιατί μου αρέσει το φυσικό μακιγιάζ, σε ευχαριστώ για τις εντυπώσεις σου και για τις ιδιότητες που του αποδίδεις γιατί με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο προϊόν.

  7. Νομίζω ότι το σημερινό προϊόν που μας παρουσίασες είναι από τις ελάχιστες φορές για να μην πω η μοναδική που διαβάζοντας γι’ αυτό η πρώτη φράση που μου ήρθε στο μυαλό ήταν “Τρέχω τώρα να το αγοράσω”!

  8. Καλησπέρα bbgirls!!
    Το είδα κι εγώ το primer αλλά δεν συγκινήθηκα ιδιατερως γιατί κι εγώ έχω πολλά Primer στο νεσεσερ και καταληγω να τα φοραω στη χαση και στη φέξη.
    Αυτό που είχα δοκιμάσει παλιότερα και είχε εξαιρετικο αποτελεσμα ήταν η βαφή βλεφαρίδων που κρατάει περίπου 1 μηνα και ειναι ιδανικη για τους καλοκαιρινους μηνες καθως δεν φοραω ποτε αδιαβροχη μάσκαρα.Εξαιρετικο αποτελεσμα!

  9. ΜΜΜΜ… μου κίνησε το ενδιαφέρον το πριμερ… κάποια στιγμή θα μπει και στο νεσεσέρ μου…. Επίσης λέω να πάρω και το βιβλίο…

  10. απ΄τις φορές που είπα “ω-ναι! θα το δοκιμάσω”
    κάτι μου λέει ότι θα κρατήσει τις εντυπώσεις!
    less is more!

  11. Τζα!!!Καλησπέρα παρεάκι μου.Τιμή και δόξα στην Estee Lauder για τη νέα της ανακάλυψη που θα επιτρέψει στην ανασφαλή φίλη μου(όνομα δεν λέω ξέρει αυτή)να κοιμάται τα πρωινά μια ώρα παραπάνω.Γιατί κάθε φορά ξυπνάει πριν ξυπνήσει ο καλός της και βάφεται για να πάει να ξανακοιμηθεί (υποτίθεται) για να ξαναξυπνήσει(εντελώς τυχαία)και να δει ο καλός της την ωραία κοιμωμένη γατούλα να τεντώνεται νωχελικά δίπλα του(νιάου) κι όχι κανένα πάντα(πώς κάνει το πάντα?).
    Προσωπικά σκάλωσα στο υπερκόκκινο κραγιονάκι 😉
    Μουτςςς

  12. @Julia:Χα χα , μάλλον είναι καρμικό,ολόκληρο το σύμπαν συνομωτεί για να διαβάσεις το συγκεκριμένο βιβλίο … Περιμένω εντυπώσεις !

  13. @Mous- Mous: Ασε και δεν πρόλαβα χθες, γιατί είχαμε πολύ homework… Δε θα μου γλιτώσει όμως, να είσαι σίγουρη! (μη μου αποκαλύψεις τίποτα, θα πεθάνω!!)

  14. kalimera-kalispera julia bbgirls!!! ti oraia nea!!!ego den eimai idietera fan tis mascaras opote ayto mou kentrise to endiaferon giati k fysiko look dinei k tis peripoihte!!! an k ligo tsimpimeno stin timoula tou mallon tha parei thesh k sto diko mou neseser!!
    ta kragionakia yperoxa an k oi dikes mou agapimenes apoxrosei einai oi 3 teleytees!!! filakiaaaaaaa

  15. @Julia : Στο λόγο της βιβλιοφαγικής μου τιμής , εγώ spoilers δεν κάνω . ΥΓ : Λατρεύω τις καρδούλες !!!

  16. Ok, omg, δεν πιστευω οτι ανεφερες την παλετα απο το Fifth Element, χρονια τωρα την αναφερω/ονειρευομαι και με κοιταζουν σαν εξωγηινη!

  17. Καλημέρα!
    Κατάφερα σήμερα επιτέλους να διαβάσω ολόκληρο το post…! Εννοείται, περιμένετε σύντομα και τις δικές μου εντυπώσεις- αφού αριστεύει και στο στοίχημα “το φορά, δεν το φορά”, αυτό το προιόν δε μου ξεφεύγει, το πιθανότερο βέβαια στην επόμενή μου επίσκεψη σε αεροδρόμιο, γιατί, όπως σωστά είπες, από εκπτώσεις εδώ…μπα…

    Βρέχει καρδούλες, τι ωραία!!

  18. Αγαπώ την Estee Lauder όχι μόνο για τη νέα της ανακάλυψη, αλλά για όλα τα φανταστικά προϊόντα της που κάθε γυναίκα στον πλανήτη θέλει να’χει στο νεσεσέρ της!! Φιλιά!
    Υ.Γ. Οι καρδούλες είναι φοβερές… <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.