Προσιτή “ομορφιά”: 5 νέα προϊόντα μακιγιάζ μέχρι 20 ευρώ

 

makiyiaz-prositi-omorfia-open

 

Ποιος είπε ότι “η ομορφιά είναι πάντα ακριβή”; Σας πληροφορώ πως εκεί έξω κυκλοφορούν «έξυπνα» προϊόντα, καλής ποιότητας με τιμές που σέβονται κάθε προϋπολογισμό. Τελευταία δοκιμάζω αρκετά από αυτά και όπως πάντα, ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ μαζί σας.

 

 

1. L’Oreal Paris Infallible 24H – Matte foundation (Ε.Λ.Τ. 12,95 ευρώ)

 

MAKE UO infaillible MATTE -loreal-paris

 

 

Το νέο foundation της αγαπημένης μου οικογένειας Infallible, προσφέρει πλήρη κάλυψη των ατελειών και απόλυτα matte τελείωμα. Σε αντίθεση με τα έντονα καλυπτικά make up, το συγκεκριμένο έχει πολύ λεπτόρρευστη υφή (1/3 νερό), απλώνεται πανεύκολα στην επιδερμίδα και προσφέρει φυσικό τελείωμα. Ούτε θαμπό, ούτε παχύ και βαρύ, αλλά ανάλαφρο και απαλό με το δέρμα. Έχει καλή διάρκεια, αντιστέκεται στον ιδρώτα και τη λιπαρότητα και διατηρεί το ματ τελείωμα του για πολλές ώρες, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Πρόκειται για το foundation που θα σας βολέψει πολύ στην καθημερινότητά σας, μια και θα σας προσφέρει κάλυψη και ομοιομορφία, χωρίς να σας κάνει να φαίνεστε υπερβολικά βαμμένες ή “παστωμένες”.

 

2. Maybelline New York Lash Sensational Mascara (Ε.Λ.Τ. 12,49 ευρώ)

 

 

Maybelline-VOLUM-EXPRESS-LASH-SENSATIONAL-MASCARA

 

Η Maybelline New York μας έχει κατά καιρούς παρουσιάσει μερικές από τις καλές μάσκαρα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Η Lash Sensational δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελεί εξαίρεση. Δημιουργώντας εφέ “βεντάλιας” στις βλεφαρίδες, τις ξεδιπλώνει και τις βοηθά να δείξουν περισσότερες και μεγαλύτερες. Πολύ εύκολα προσφέρει όγκο, μήκος και καμπύλη, κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές, εντονότερες και πιο πλούσιες. Το ειδικό βουρτσάκι της, βοηθά να “πιάνονται” ακόμη κι οι μικρότερες βλεφαρίδες, εκείνες που βρίσκονται στις ρίζες. Ταυτόχρονα αποκαλύπτει και τις μεγαλύτερες, ενισχύοντας το σχήμα και το μήκος τους. Το αποτέλεσμα αναδεικνύει το βλέμμα.

 

 

3. Maybelline New York Baby Lips Dr Rescue (Ε.Λ.Τ 3,50 ευρώ)

 

 

Maybelline-BABY LIPS DR RESCUE

 

Νέα Baby Lips προσγειώνονται στα ράφια των καταστημάτων, αυτή τη φορά πιο ενυδατικά από τα προηγούμενα, εξίσου όμως ζωηρά και λαχταριστά. Τα Baby Lips Dr Rescue είναι εμπλουτισμένα με μενθόλη και ευκάλυπτο για λείανση των σκασμένων χειλιών και με βούτυρο καριτέ για πολύωρη ενυδάτωση. Προσφέρουν ανακούφιση στη περιοχή, περιορισμό της ξηρότητας και ανάπλαση. Πράγματι ενυδατώνουν περισσότερο την περιοχή σε σχέση με τα κλασσικά Baby Lips και η επανορθωτική τους δράση γίνεται αντιληπτή πιο γρήγορα. Κυκλοφορούν σε τέσσερις εκδοχές, μία άχρωμη και τρεις με φυσικές αποχρώσεις.

 

4. The Body Shop Wonderblur (20 ευρώ)

 

 

the-body-shop

 

Το Wonderblur της The Body Shop είναι το “μυστικό” που θα απογειώσει το μακιγιάζ σας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα face primer που εφαρμόζεται αμέσως πριν το μακιγιάζ, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα να υποδεχτεί το foundation και τα επόμενα προϊόντα. Είναι σε μορφή σιλικονούχας κρέμας και απλώνεται σαν μετάξι στο δέρμα. Γεμίζει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τους πόρους κάνοντας την επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη, ήδη πριν το μακιγιάζ. Με τον τρόπο αυτό εμποδίζει το foundation να συγκεντρωθεί στις ατέλειες τους προσώπου και ως εκ τούτου να τις αναδείξει. Αυτό προσφέρει εφέ αψεγάδιαστου δέρματος, λείου και νεανικού. Παράλληλα, βοηθά το μακιγιάζ να αντιστέκεται στη λιπαρότητα και να διαρκεί περισσότερο.

 

5. Essence How To Make Brows Wow Make up Box (Ε.Λ.Τ. 7,69 ευρώ)

 

 

 

essence-_MakeUpBox_HowToMakeBrowsWOW

 

Αυτό το κουτάκι-“εργαλειοθήκη” για τα φρύδια με έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Εκτός από το super-girly packaging, μου αρέσει πολύ το γεγονός πως περιέχει όλα τα απαραίτητα για τον τέλειο σχηματισμό των φρυδιών. Τρεις διαφορετικές σκιές, κάθε μία ιδανική για διαφορετική απόχρωση φρυδιών (ξανθά, σκούρα, μελαχρινά), μία σκιά-higlighter που “ανασηκώνει” τα φρύδια, ένα απλικατέρ και ένα τσιμπιδάκι είναι όλα όσα περιέχονται στο κουτί. Ακόμη, θα βρείτε έναν πρακτικό καθρέφτη και μία κάρτα οδηγιών για τον σωστό σχηματισμό των φρυδιών. Επειδή προσωπικά έχω πολλά και μεγάλα κενά στα φρύδια, πάντα μου αρέσει να ανακαλύπτω τέτοιου είδους προϊόντα.

 

 

 

Ποιο από τα 5 προϊόντα σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

8 Σχόλια
  1. Το Wonderblur κάνει τη διαφορά νομίζω.Αν πραγματικά πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται νομίζω ότι θα γίνω η παντοτινή “πελάτισσά” του….μέχρι να βγει κάτι καινούριο…εννοείται!

  2. Λατρεύω την Lash Sensational Mascara της Maybelline!
    Θέλω να δοκιμάσω το Wonderblur οπωσδήποτε! ¨

  3. Το The Body Shop Wonderblur ψήφισα και εγώ και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω..βασικά με αυτά που διάβασα θα τρέξω μέσα στη βδομάδα να το αγοράσω!! Ιωάννα μας αν μπορείς να ανεβάζεις συχνότερα τέτοια post με οικονομικά προιόντα ομορφιάς. Πιστεύω ότι λόγω των ρεαλιστικών τιμών τους και της ποιότητας τους ταυτόχρονα είναι πιο προσιτά για τις περισσότερες από εμάς που δεν έχουμε την δυνατότητα να αγοράζουμε πανάκριβα προιόντα ομορφιάς,όσο και αν τα φλερτάρουμε από μακριά…

  4. Τζα!!!Καλησπέρα BBgirls.Το Wonderblur ψήφισα,δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.
    Φιλιά σε όλες

  5. Καλημέρα!Το primer wonderblur ψήφισα κ θα ήθελα να το δοκιμάσω.Ναι,είναι πολύ καλό να ενημερωνόμαστε για οικονομικά προϊόντα γτ μερικές φορές τα ακριβά δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

  6. @maryl , @marianna θα ετοιμάσω πολλά ακόμη posts με οικονομικές επιλογές ομορφιάς! 🙂

  7. Πολύ περίεργη στο να δοκιμάσω το The Body Shop Wonderblur αλλά και το L’Oreal Paris Infaillible 24H Matte.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.