Affordable Beauty: 5 νέες κρέμες με αντι-γηραντική δράση μέχρι 25 ευρώ

kremes antigiransis eos 25E

 

 

Επειδή σας άρεσε το προηγούμενο post με τα οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό, σκέφτηκα να κάνω και ένα αντίστοιχο με οικονομικές επιλογές για την περιποίηση του προσώπου μας. Στην αρχή σκέφτηκα πως κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά εύκολο θα ήταν, μια και οι κρέμες προσώπου και οι οροί κοστίζουν συνήθως ακριβότερα από τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς.

 

Στην πορεία όμως, αναζητώντας τις τιμές νέων και πολλά υποσχόμενων προϊόντων, διαπίστωσα πως έκανα λάθος. Οι καινοτόμες και αποτελεσματικές φόρμουλες μπορούν πλέον να συνδυάζονται με την προσιτή τιμή, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα όχι μόνο όσες έχουμε πιο περιορισμένο budget, αλλά και κάθε γυναίκα που απολαμβάνει να φροντίζει τον εαυτό της.

 

NIVEA Cellular Radiance Illuminating Day Care

 

Nivea CellularRadiance_DayCareSPF15

 

Εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που διεγείρουν την κυτταρική δραστηριότητα, η νέα κρέμα της NIVEA στοχεύει στα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας με σκοπό να τα καταπολεμήσει άμεσα και μακροπρόθεσμα. Στον πυρήνα των λειτουργιών της βρίσκεται η αποκατάσταση της νεανικής λάμψης του δέρματος. Το Lumicinol και το εκχύλισμα μανόλιας μειώνουν τις ρυτίδες, αυξάνουν τη σφριγηλότητα και επαναφέρουν τη φωτεινότητα του προσώπου. Παράλληλα στο προϊόν περιέχονται ιριδίζοντα μικρο-στοιχεία που εξασφαλίζουν εφέ λάμψης αμέσως μετά την εφαρμογή. Η σύνθεση της κρέμας είναι ιδιαίτερα ενυδατική και ταυτόχρονα ανάλαφρη. Περιέχει και SPF15 για προστασία από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση.

 

NIVEA Cellular Radiance Eye Illuminator

 

Nives- Eye Illuminator

 

Ακόμη ένα προϊόν που ξεχώρισα από τη νέα σειρά της NIVEA, αυτή τη φορά ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Η λάμψη στα μάτια αποτελεί βασική ανάγκη όχι μόνο των ωριμοτέρων δερμάτων, αλλά και των πιο νεανικών. Η ελαφριά φόρμουλα της κρέμας στοχεύει στην αποτελεσματική μείωση των μαύρων κύκλων, των σκοτεινών σημείων και του πρηξίματος των ματιών, καταπολεμώντας ταυτόχρονα και τις λεπτές γραμμές τους. Η χωρίς άρωμα σύνθεσή της περιέχει ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται στο δέρμα, για άμεση εξομάλυνση του χρωματικού τόνου της περιοχής και φωτεινότητα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Γενικά, “συμπαθώ” πολύ τα προϊόντα με ελαφρύ χρώμα που προσφέρουν άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη, το συγκεκριμένο λοιπόν μοιάζει ιδανική λύση.

 

Garnier Miracle Sleeping Cream – Ε.Λ.Τ 12,99 ευρώ

 

 

Garnier Miracle Sleeping Cream 02

 

 

 

Οι κρέμες ύπνου είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία και οι “skincare-addicts” τις έχουμε πραγματικά λατρέψει. Εμπνευσμένη από τα ασιατικά sleeping packs (κρέμες-μάσκες ύπνου με πολλαπλά οφέλη), η νέα κρέμα νυκτός της Garnier συνδυάζει την έντονη αποτελεσματικότητα με την απολαυστική υφή. Εφαρμόζεται πριν από τον ύπνο και δρα κατά τη διάρκειά του, αναπλάθοντας το δέρμα και ενισχύοντας τις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης των φθορών του, που ως γνωστόν τη νύχτα λειτουργούν πιο έντονα. Μέρα με τη μέρα (ή καλύτερα νύχτα με τη νύχτα), το δέρμα δείχνει πιο ξεκούραστο, περισσότερο λείο, δροσερό και ανανεωμένο.

 

Η Miracle Sleeping Cream περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα επτά συστατικών με αντιγηραντική δράση (LHA, αδενοσίνη, υαλουρονικό οξύ, έλαιο jojoba κ.α.) που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα, μειώνοντας τις ατέλειες που του προκαλεί ο χρόνος. Στην κορυφή αυτών των συστατικών βρίσκεται το αιθέριο έλαιο λεβαντίνης που εκτός από την ισχυρή αντιγηραντική δράση του, έχει την ικανότητα να βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, χάρη στο άρωμά του. Το αποτέλεσμα; Ποιοτικός ύπνος που αυξάνει τις λειτουργίες της κρέμας και του οργανισμού, για πρόσωπο ορατά πιο ξεκούραστο και περισσότερο νεανικό.

 

L’Oreal Paris Revitalift Filler [HA] – Ε.Λ.Τ. 24,99 ευρώ

 

L'Oreal- Paris-FILLER CREAM

 

Σε μία προσπάθεια να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που άλλαξε στο πρόσωπό μας, κοιτώντας για παράδειγμα μια τωρινή και μια παλιότερη φωτογραφίας μας, διαπιστώνουμε πως τότε το πρόσωπό μας ήταν πιο γεμάτο, τα μάγουλα περισσότερο φουσκωμένα και κάπως ανορθωμένα, το περίγραμμα καλοσχηματισμένο κ.λ.π. Με λίγα λόγια θα λέγαμε πως τώρα το πρόσωπό μας έχει απολέσει σημαντικά τον όγκο του. Η νέα σειρά Revita lift Filler [HA] της L’Oreal Paris σχεδιάστηκε ειδικά για να γεμίσει τις ρυτίδες και να επαναφέρει τον όγκο του προσώπου μας, με αποτελέσματα που θυμίζουν εκείνα των ευρέως πια διαδεδομένων ενέσεων υαλουρονικού οξέως.

 

L'Oreal Paris-FILLER-serum

 

Με την υψηλότερη συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ που υπήρχε μέχρι σήμερα σε προϊόν της L’Oreal Paris, η νέα σειρά υπόσχεται ορατά αποτελέσματα. Το υαλουρονικό οξύ της σύνθεσης είναι μικρού μοριακού βάρους, γεγονός που εξασφαλίζει την καλύτερη διείσδυσή του στην επιδερμίδα και την αποτελεσματικότερη δράση του. H σειρά αποτελείται από την κρέμα προσώπου και τον συμπυκνωμένο ορό.

 

Bioten Skin Repair Antiwrinkle & Firming Day Cream SPF15 – Ε.Λ.Τ. 11,95 ευρώ

 

Bioten_Skin-Repair-cream

 

Εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα χαβιαριού, η κρέμα ημέρα skin repair της bioten διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, επιδιώκοντας τη μείωση των ρυτίδων του προσώπου και την επαναφορά της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του. Περιέχει και SPF15 για προστασία από τη φωτογήρανση, τις νέες ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Έχει πλούσια υφή που απορροφάται όμως ιδιαίτερα γρήγορα, με αποτέλεσμα να αποτελεί καλή βάση για το μακιγιάζ.

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Αν ναι, ποιο σας άρεσε περισσότερο;

 

 

 

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Αυτό που θα δοκιμάσω σίγουρα ειναι η eye illuminator γιατί μου αρέσουν πολυ τα πολυεργαλεία!!!
    Τελευταία σε μια (αυθόρμητη αγορά )και σίγουρα λόγο του 40% που υπήρχε αγόρασα την Q10 της nivea
    Η οποία βγήκε εξαιρετική!!
    Δεν λέω όμως όχι και στην (ενεσουλα) της loreal!!!xaxaxaxa
    Φιλια

  2. Καλημέρα!!! Ψήφισα την L’Oreal Paris Revitalift Filler,μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μου,αν είμαι υπέρ των προιόντων της Bioten..ότι έχω δοκιμάσει από Bioten μου έχει “πέσει”πολύ καλά με πολύ καλά αποτελεσματα,σε αντίθεση με κάποια αντίστοιχα της Loreal..Tωρα όμως λέω να ξαναδώσω στην συγκεκριμένη μάρκα μια τελευταία ευκαιρία..

  3. Δεν έχω δοκιμάσει καμία ακόμη,η αλήθεια είναι ότι η Nivea δεν με πείθει καθόλου όσον αφορά τις κρέμες,για τη σειρά revitalift ακούω καλά λόγια από τις θείες μου. Αν ήταν να διαλέξω κάτι σίγουρα τον συμπυκνωμένο ορό της revitalift θα το τιμούσα. Καλή εβδομάδα BB girls!

  4. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Διάλεξα την L’Oreal Paris Revitalift Filler διάβασα καλές κριτικές αλλά δεν θα έλεγα όχι και στη Garnier Miracle Sleeping Cream.
    Μουτς και αγκαΛίτσα 🙂

  5. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα,αλλά θα δοκίμαζα την miracle sleeping cream.Και μόνο το όνομα σε προϊδεάζει για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.Και τίποτα να μην κάνει,το ότι σου ανεβάζει την ψυχολογία είναι ο μισός δρόμος…΄Ετσι, έτσι Julia,να μας ενημερώνεις για τέτοιες οικονομικές προτάσεις….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.