Η L’ORÉAL και η νέα Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα.

 

STR_0017aa

 

Πριν αναρωτηθείτε, γιατί ανεβάζω αυτό το post και μάλιστα στην Κατηγορία Good Life και επιπλέον γιατί θα πρέπει να σας ενδιαφέρει μια υψηλή (η υψηλότερη)  διευθυντική θέση στον corporate τομέα μιας (πολυεθνικής) εταιρίας ομορφιάς, δώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το και θα ξανασυναντηθούμε στο τέλος του, για να σας εξηγήσω τους λόγους μου.

 

 

 

Η LORÉAL Hellas, ηγέτης του κλάδου καλλυντικών στην Ελλάδα ανακοινώνει ότι η κυρία Έρση Πυρίσιη, αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας από την 1η Απριλίου 2015.

 

Η νέα Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της LORÉAL Hellas  Έρση Πυρίσιη, κατάγεται από την Κύπρο και εργάζεται στον Όμιλο LORÉAL από το 2001. Με μια πολύ πλούσια διεθνή σταδιοδρομία που ξεκίνησε αρχικά με την LVMH και την Johnson & Johnson και συνεχίστηκε με την ανάληψη ρόλων κλειδιά, όπως International Development Manager για τη La Roche Posay για τη Λατινική Αμερική, Brand Director Vichy στη Βραζιλία, Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ολλανδία, Γενική Διευθύντρια στη La Roche Posay Γαλλίας και Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία, όπου αντιμετώπισε την οικονομική κρίση. Επόμενη πρόκληση ήταν η ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στη Γαλλία. Τελευταίος της ρόλος, πριν την άφιξή της στην Ελλάδα, ήταν η ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης της Ζώνης της Αμερικής για τον κλάδο των Δερμοκαλλυντικών.

 

Βασική αποστολή της νέας Προέδρου και Γενικής Διευθύντριας, η οποία έχει διεθνή επιχειρησιακή εμπειρία αλλά και γνώση της Ελλάδας και των ανθρώπων της, είναι η συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της LORÉAL Hellas σε έναν κόσμο που αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ.

 

Η κυρία Πυρίσιη, επανεπιβεβαιώνει τη δέσμευση της LORÉAL για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα. «Η LORÉAL Hellas θα συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία με επιχειρηματικές δραστηριότητες που προάγουν την κουλτούρα της αριστείας, της ηθικής, της αειφορίας και της κοινωνικής ευθύνης».

 

 

 

 

 

Να’ μαι , λοιπόν πάλι, για να σας πω ότι θέλω να πιστεύω και εύχομαι να ισχύει, ότι το bb (όχι το beautyblog.gr&more) το bb, εκτός από ομορφιά, μόδα, σχόλια, reviews, videos, ανταποκρίσεις, σκέψεις (και δικές μας και δικές σας) ότι πάνω απ’ όλα αυτά, στην ψυχή του, στο βαθύ του core, αντιπροσωπεύει το girl power σε όλες του τις εκφάνσεις και μάλιστα σε δύσκολες εποχές και συγκυρίες. Γι’ αυτό και όταν λαμβάνω τέτοια νέα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα μοιραστώ μαζί σας. Θα θυμάστε εξ άλλου ίσως κάποιες από εσάς, ότι πριν από περίπου 1,5 χρόνο, είχα ξανακάνει ένα παρόμοιο post για girl power, εκείνη τη φορά, αφορούσε την Γεν. Διευθύντρια, της άλλης πολυεθνικής, της Unilever, την Ηρώ Αθανασίου. Ξαναθυμηθήτε το εδώ.

 

Δυο πολυεθνικές. Δυο γυναίκες στο τιμόνι τους. Δυο Ελληνίδες γυναίκες στο τιμόνι τους. Εξ άλλου από τότε που δραστηριοποιούνται οι συγκεκριμένες εταιρίες στην Ελλάδα, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Και γυναίκες και Ελληνίδες, λοιπόν. Ναι, χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι από τα νέα (και τα post) που με κάνουν πολύ περήφανη. Είμαι σίγουρη το ίδιο ισχύει και για σας.

 

Διότι είναι Good Life, νέο, για όλες μας.

 

 

8 Σχόλια
  1. οντως μας κανει περηφανες ολες μας καθε επιτυχια απο γυναικα σε τοσο ψηλο ποστο Καλο βραδυ

  2. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μην είναι αξιοπρόσεκτο το να λαμβάνει μια γυναίκα τέτοιες θέσεις, γιατί μόνο τότε θα πρέπει να είμαστε πραγματικά περήφανοι όλοι, γυναίκες και άνδρες.

  3. @Amalia: Πόσο δίκιο έχεις και πόσο λυπηρό είναι, ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα…

  4. Καλησπέρα!Συγχαρητήρια!Αν αξίζεις κι έχεις κ βαρύ βιογραφικό,δεν υπάρχει διαφορά είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα.Ωστόσο,ακόμα κ σήμερα η ανάληψη τέτοιων καθηκόντων από μια γυναίκα αποτελεί είδηση όχι μο΄νο γιατί έχουμε πολύ ακόμα δρόμο για την ισότητα των 2 φύλλων αλλά κ γιατί η γυναίκα πάντα θα είναι μάνα κι αυτό θα μετράει πιο πολύ, ακόμα κ απο την πιο ακριβοπληρωμένη πολυεθνική του κόσμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.